1192
  • Atkamon
    wáó:P erre én is kiváncsi lennék:P
  • BlackShadow
    képet nem találtam, és a régi mentéseimből csak a jade master mentéseket tartottam meg. a háttérben szét ég az erdő oszt annyi :)
  • AtiRadish
    En jo oldalon vittem vegig, es azt szeretnem megkerdezni ha csutka gonosz vagy akkor a karakterinfoba a menube milyen a hatter?? vagy h. nez ki?
    (mert ha jo vagy akkor pillangok, meg pici feherseg meg medital)
    Lecci vki linkeljen mar kepet a csutka gonosz karakterrol
  • BlackShadow
    nekem csak a 2. pasit fogadta el :P elsőhöz kevés volt a charmom ^^

rossz oldalon az nekem nagyon tetszett, h h kilehetett játszani néhány helyzetet :) nagyokat "felnevettem" h miyen kis gonosz vagyok ^^
  • grebber
    Értettem sok küldetést de csomot elkurtam mert nem értettem.

Pl amikor a csajszinak csávót kelett találni kerestem is neki de amikor beszéltetni kellett őket egymással ott csődöt mondott angol tudásom és a csaj elhajtotta a pasit bukva az xp-ket :(
  • Me0w
    Teged becsullek, van olyan ember aki ugy jatssza vegig, hogy mindig az elso opciot valasztja a beszelgetesnel mert fogalma sincs, mirol szol a jatek de o 'kiporgette'.
  • grebber
    Azt nemnéztem mennyi külön mert angol tudás hijján elején leáltam a game-el :(
  • Me0w
    Es a vegere szamolj ugy 500 meganyi mentessel :o
  • Ichi san
    Azta mindenségit, hát ez nem kevés, asszem lesz mit törölnöm...
    Egyébként köszi a választ!
  • grebber
    6,5GB-os az image és 7GB-ot telepít fel!
  • Ichi san
    Megtudnátok mondani, hogy mennyi hely szükséges a vinyón a futtatáshoz(persze a 6 gigán kívül)?
  • Me0w
    En sanos tudom pontosan, hogy mit hagytam ki, mondjuk ez a jatek hibaja... az elejen Two Riversben nem kuzdottem meg a beteg csajjal, es mielott Zu csatlakozik meg volt egy sidequest, az is kimaradt... lehet igy meglett volna a 24.
  • Bucser
    24-el fejeztem be ha jol tévedek... majd megnézem.

edit: ja visszaolvastam: 24-en fejeztem be és tudom, hogy mit nem csináltam végig:)
  • Me0w
    En is 23 voltam a vegere, ennel tobbet csak ugy lehet elerni ha mindent tekercset a +100%-os gemmel olvasol el, de ketlem, hogy meglenne a 24...
  • Kindred Blades
    23. szinten végeztem
    Mindent kivesézve (azzal az idővel együtt, amikor csak hagytam állni a játékot, mert egyéb dolgaimat végeztem) harmincegynehány óra.
  • Kindred Blades
    Igen.
  • Prof William
    Románclehetőség van?
  • G. Joe
    Szép nagyot fognak bukni.
  • Rage47
    F bötű
  • Robyeee
    hy!focus mod-ot h lehet használni?
  • BlackShadow
    nekem 15 óra volt (nemszámítva a visszatöltéseket) és 21. szinten végeztem. de szerintem annyi is a max
  • AtiRadish
    Hello
    Hany chapterbol all a tortenet??//NAgyjabol mennyi ido alatt jaccottatok vegig?
    Es a vegere kn. hanyadik szintu lett nektek a hosotok?
  • BlackShadow
    most kezdtem jade masterben.. nagyon remélem h lesz egy kis kihívás benne :P
  • grebber
    Startol a CD Projekt!

Írta: Andy - 2007.03.14. 9:55:38 - 9 hozzászólás - PC

Úgy tűnik, kis hazánkban egy újabb forgalmazó/kiadó veti meg a lábát. Ez az "újonc" lenne a CD Projekt, mely Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is a régió egyik legnagyobb terjesztője, mely az elkövetkezendő időszakban szándékozik bevonulni a magyar piacra. Ráadásul, a CD Projekt minden játéka magyar nyelven kerül majd a boltok polcaira. Igen, jól olvastad, MINDEN JÁTÉK MAGYARUL!

Ezt alátámasztandó hamarosan a boltok polcaira kerül a Jade Empire, a Rise of Nations: Rise of Legends, ééééés... A Fable!
    Sajnos ez utóbbihoz nem Jnc kolléga fordítása lesz csomagolva - a fordítást azonban ő is befejezi, és előbb-utóbb kiadja. :)
    Nos, örömmel üdvözöljük a CD Projektet kis hazánkban, és reméljük, ha a boltban meglátunk egy CD Projektes játékot, akkor tényleg nem lesz kérdéses, hogy támogatja-e a magyar nyelvet!

info: Magyarítások.hu

Ez kegyetlenül jól hangzik!
  • Me0w
    Azert az arenaban az imperial tournament annyire nem rohejesen konnyu jade master modban ;)
  • BlackShadow
    kösz :) ahogy olvastam eszembejutott h focus mode-ot egyetlen egyszer nem használtam :D (mondjuk ehez hozzájárul, h röhejesen könnyű volt a játék :))
  • zorrobomber
    a jáde gólem elég tápos, mer sokmindenre immunis, viszont ha nem immunis, akkor szétkapják
  • zorrobomber
    én egyet használtam:
    erős(jobbkatt) heavenly wave+erős thousand cuts
    szétrobban a figura akin kipróbálod
  • Me0w
    Harmonic Combos
  • Amiga
    Van valakinek infoja, mikor jelenik meg Magyarországon és ki adja ki?
  • BlackShadow
    amugy olvastam h vannak vmiféle combo-k.. azokat h lehet előcsalogatni? :)
  • balee4
    Sztem ezekre érdemes gyúrni:
    Harcművészet: Ez tetszőleges, mindegyik jó, ha jól használod. Az én kedvencem a thousand cuts. De tetszett a legendary strike is (egy másik karival ezt is kimaxoltam)
    Varázslat: Stone Immortal a jóknak, Tempest a rosszaknak.
    Fegyver: A 2 fejsze.
    Támogatás: Storm Dragon. Stunlock ezerrel.
    Átváltozás: Erre nem nagyon érdemes pontot tenni szvsz, de a legjobb a Red Minister, mert töltődik a chid.

• Meshif
    Ugyan úgy mint az összes többi stylet. 0-9-ig be lehet állítani, hogy melyik billentyűn legyen.
    Asszem alapból a 3-asra rakja.
  • foldi6
    sorry a láma kérdésért: hogy kell a fegyvert elővenni?
  • Meshif
    Üdv mindenkinek!

Tapasztalt valaki olyat, hogy néha fogja magát a gém és egyszer csak úgy dönt, hogy kilép?
    Aztán újraindítom és megy szépen tovább minden, aztán egyszer csak megint kilép (kb 2-3 óránként).
    Lehet hogy az a baj, hogy vagy 500Mb szabad hely van a C meghajtómon?
  • BlackShadow
    na uralmam alá hajtottam a birodalmat mwhah :) most visszatöltök és megnézem milyen ha death's handet a szolgámmá teszem :P azt jöhet a jó oldal és a láv :D
  • Kindred Blades
    akkor passzolom. én 'hál istennek most újítottam be 2-re, ezzel legalább egy fél évig talán elleszek :)
  • Fókameister
    hát a ram nemhiszem mert ismerősnek is 512 rammal simán megy nem akad
  • Kindred Blades
    Bocs a double postért, módosítani nem tudok, nem fizetek a vip tagságért. Láttam testközelből működni 512 RAM-mal, valsznleg az lesz a probléma kulcsa. 9800-as pro ati kártyán futtatom én is, 2,6-os processzoron, és remekül megy, semmilyen ügyben nem reklamált. Pedig nem a legújabb konfig. Sőt... némelyek tekintetében röhejes. De ez ugye konzol átirat, az átlagos hazai konfigon elfut. Egy giga ram viszont kell neki.
    Kérdés. Én egyelőre tört verzióval játszok, mert az általam ismert (szerény ismeretekkel rendelkezek, két db) webáruházakban nem leltem. Meg fog jelenni valamilyen formában Magyarországon? Ha igen, akkor szívesen kiadom rá a pénzt, ezek a srácok megérdemlik.
  • Kindred Blades
    Lényegében nem kell, a történet anélkül is halad tovább, a haszna az, hogy Kang, az Őrült története ott teljesedik ki (ha jól sejtem, de lehet, hogy úgy is végig lehet húzni az uraságot, ha kihagyjuk a műhelyt), másrészt kellemes bónuszokat (technikákat) ad, + életerő, + chi, stb.
    De igazából csak egy színfolt, nem szükséges a teljes játékélményhez.