Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
jó lenne ha minden nagy játékból csinálnának ilyen verziót, igaz hogy videók, zene és többnyelvû telepítõ kivan szedve de így is jó és legalább nem kell leszedni 6Gb-t 1ébként nem tudom hogy mûködik-e még nem próbáltam, de a Just Cause is 600mb os verzióba volt meg nekem. és feltelepítve + volt 5Gb:) és minden gond nélkül ment, szóval gondolom ez is jó
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Next PC upgrade: 2022
lehet a társaimat is irányitani amúgy?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Van új vga-m :)
tehát megkérdezem XD
megy ilyn gépen?:
celeron 2.6GHz
radeon 9600XT 256mb
512mb ram
pár kérdés:
-milyen a harcrendeszer(mint pl Dinasty Warriors?)
-mekkora a szabadság
-kell fegyverezné és páncélozni karakterünk? illt-
ve lehet karaktert választani?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
a lényege az, hogy ütni kell az ellent, és minden bevitt ütés után kapod a chi-t :)
haevenly wave-et én sem vágom...
a kotort próbáltam, nagyon tetszett a harcrendszere, kivéve hogy pont az emberkék feje fölött jelent meg vmi ablakocska, és nagyon zavaró volt. azért nem játszottam végig, mert voltak helyek ahol elakadtam, és nagyon unalmas volt kihalt területeken keresgélni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A játék kifejezetten tetszik, lassan a harcrendszert is megszokom, bár soha nem gondoltam rá, hogy zongoristának képezzem magam.
mi az a T gomb?
egyébként már ideje lenne egy olyan játékot is kiadni, ahol a harc, mármint az alap ütögetés önállóan történik, nekünk az ellenfelek kiválasztása, és a kívánt kombó vagy varázslat megfelelõ idõben történõ elsütése lenne a feladatunk. pl:sacred ha megtámadnak bután áll a kari. legalább visszaütne alap ütéssel, vagy elég lenne egyszer ráklikkelni az ellenfélre, onnantól addig üti amíg él, nem kellene nyomogatni vagy nyomva tartani az egérgombot. sokkal élvezetesebb lenne sztem. a titan questnek is ez nagy baja. alig tudom elolvasni a szörnyek neveit vagy egyáltalán megnézni õket, mert arra kell figylenem hogy hol van a kurzor és jó helyre ütök e, meg közben figyelni az életerõcsíkot és a health potiont
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
miért van az, hogy a nagyszerû ötleteket ilyen nyomi szarsággal tönkreteszik általában? miért kell mindenáron megpróbálni vmi újat mutatni, megváltoztatni azt ami már bevált? miért kell millió billentyût váltogatni harc közben?
példának okáért ott volt az enclave, ha vki emléxik még rá.lehetett oldalazni, ugrani, ezenkívül a célkereszt irányába lõtt/ütött,és tökéletes volt. nem volt túl könnyû sem, simán meg lehetett benne halni, akkor is ha egy varázsló pár varázslata betalált mert elnézte az ember.
miért nem jó ez ide? remek játék lenne
összevissza van az ellenfelek targetnak kijelölése, védekezés közben nem lehet még lassan sem mozogni, tök béna ahogy kellene váltogatni az ellenfelek között, elvált a használt fegyverrõl akkor is, ha még van focus point, ami megint egy "nagy újítás"mert egy szaros kardhoz minek kell bármi speciális, inkább csak a kombó vagy képességhasználatnál csökkene a chi, de persze ez itt a programozóknak nem felelt meg, mert biztosan már lerágott csont. ehelyett alkottak egy sokkal szarabb rendszert
bocs a negatív kitörésért, de régen kezdtem el ilyen hévvel egy kalandjátékot, nagyon megtetszett a keleties hangulat, és véget is ért az beachen a rablóhordával való csatában
várom a peccset
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
A játékmenet erõsen emlékeztet a KOTOR-ra. Ugyanúgy meg a beszélgetés, hasonló az ESC-menü felépítése, stb. A harc megszokható, de ha belejön az ember akkor nem jelent túl nagy kihívást (van egy stílus ami visszatölti a chit, ami meg bármikor felhasználható gyógyításra, szóval ha nem démonok ellen megy az ember (akik immunisak rá), akkor egy viszonylag nagyobb csoport se okoz túl sok fejfájást).
A karakterek szerintem elég jól ki vannak dolgozva és Biowarehez méltóan érdekes a történetük. A fõszál a szokásos mentsükmegavilágot-nak tûnik, az elvárható BW körítéssel (ami miatt eszméletlen a játék :-) ).
Összességében egy 8.7-re értékelném. Most kora reggel nincs túl sok erõm ennél többet írni.<#vigyor5>#vigyor5>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(láttam a #290-et, de picit bõvebben,... valahogy leszoktak újabban a játékosok a kiritkákról :( )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A technikák használatára még mindig nincs megoldás?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
gondoltam megkérdezem mer minimum gépigény azt írta hogy a 8500-as is jó XD
azért nem fog, mert az Ati 9200 nem tudja a shader 2.0-t, és az alapkövetelménye a játéknak... =/
Shep: ott lesz majd egy nagy békafajzat, gyûrd le, kíváncsi leszek, hogy te is kapsz-e ilyen cuccot, mint én :)
-milyen a harcrendeszer(mint pl Dinasty Warriors?)
-mekkora a szabadság
-kell fegyverezné és páncélozni karakterünk? illt-
ve lehet karaktert választani?
-megy e ijen gépen:
celeron 2.6 GHz proci
Radeon 9200SE 128mb VGA
512ram
-Megéri letölteni?
elõre is thx a válaszokat!
Olyanokra gondolok mint Alloyed Body, Legacy of Master Li, Gaze of the Lion, stb. Ezek szépen listába vannak szedve, de ezen kívül fogalmam sincs, hogy mire jók. Ott vannak felsorolva, hogy milyen elõnyökkel jár (pl az Alloyed Body +5Body és +5Focus bónuszt ad), de nem jöttem még rá, hogy ezeket hogyan aktiváljam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!