1192
-
lao műhelyét mindenképp meg kell csinálni?? egyáltalán mi a célja?? -
spirit thiefnek csak a gyorsaságára raktam én is -
Kindred Blades #470 No, végeztem ezzel is (kétszer...). 31-32 óra, 23. szint, nyitott tenyér, a fellelhető összes mellékküldetéssel (pontosítsunk: az összessel, amit megleltem), bár Lao műhelyénél egy kicsit cheateltem és leszedtem a recepteket. Zárt ökölnél hasonlóan.
Kísérők közül Dawn Start és Silk Foxot preferáltam, mindkettőt hagyva harcolni, majd, ha lecsorgott az életerejük, gyorsan átnyomtam őket támogatásra. Itt jegyezném meg, hogy az utóbbi kisasszony, jobban állja a sarat, és mintha nagyobbat is sebezne. Closed Fistnél értelemszerűen mélyalkesz barátunkat vagy épp a Hou-t vittem magammal, vannak beszólásai. Négy formát maxoltam, Legendary Strike (csak kísértetek ellen), Dragon Sword (automatikusan updateli magát a Fortune's Favorite, ha megveszed a blacksmithnél), Spirit Thief (bár nem gyakran volt rá szükség) és a két kardos forma, aminek a nevét most így hirtelen meg nem mondom :).
Jade Golemet csak egyszer használtam, (igyekszek spoilermentesen) van ugye egy ellenség a játékban, afféle kisboss, aki egy idő után az épp használt stílusra immunissá válik, namost, kiderült a lelkemről, hogy az alakváltásokra ez nem áll fenn.
Normal módban játszottam, röhejesen könnyű volt (a PoP-k után), de sebaj, a történet, és a némelyek szerint idejétmúlt képi világ kárpótolt.
Sikerült szép szerelmi háromszöget kihoznom a férfi karakteremmel, nagy ijedtségemre majdnem négyszög lett belőle, még Sky is bekóstolt, de résen voltam :D Nővel egy kínai eposzt is megszégyenítő leszbikus szálat hoztam össze, a móka kedvéért, kíváncsi voltam, hogy hogyan hat ki az adott karakter jövőjére (mármint Silk Foxéra)
Nekem tetszett, újrajátszós, sokszor. -
MrAndree #469 Nekem thousand cuts volt kimaxolva /szellemek ellen jól jött/ meg a kard, illetve a két balta. Spirit thief-re nem raktam mert anélkül is nevetségesen könnyű volt a játék legtöbb csatája. Társnak Dawn Star-t vittem. -
én a szellemeket utálom, mert azokra nem hat a kardom:( és pont arra raktam csomó pontot... -
Én black whirlwindet vittem:) -
sztem pont jó a game nehézsége. ált. nem szeretem ha TÚL nehéz egy game. vmivel nehezebb mint a kotor, de csak kicsit. pon jó -
heavenly wave+thousand cuts-ot használok+kardot
ezen kívül spirit thief-re tettem pár pontot
kisérők közül ti kit favorizáltok?
én ált. dawn star-t a chi regeneration miatt -
Plusz karddal le lehet vágni a Lotus Assassin-ok fejét:PPP -
Öh... én a kardot választottam, és arra tettem mindent... meg a Stone immortal-ra de azt csak akkor kapod, ha a Way of the Open Palm-ot járod:) A kard hasznosnak bizonyuls sokmindent gyorsan meg lehet vele ölni -
Kösz sikerült továbbjutni, mostmár a köv helyszínen vagyok. -
oli314 #461 Halihó! Kéne egy kis help, igazából még a játék elején vagyok, Tiens Landingban járok éppen. A leaping tiger technikára tettem eddig pontokat szintlépéskor, meg az ice shard-ra(azt választottam)...kérdésem az lenne, hogy a botos technika mennyire jó, vagy netán jobb-e mint a L.tiger..vagy igazából van sebzésbeli különbség a kettő között? szóval mire érdemes pontokat raknom ez lenne a kérdésem, ti mit használtok?:P Vagy később lesz olyan technika ami sokkal jobb lesz és inkább tartogassam a pontjaim?
Előre is thx a válasz(oka)t.:) -
maxius #460 Nah...ez jó volt...rövid volt..és végsősoron könnyű is...Jade Golem formmal mindenképp...basszus, ez már szinte cheat volt, akkor táp... -
joe1980 #459 sziasztok.van egy kis problémám.a játék nagyon frankó nem is azzal van a baj,hanem azzal,hogy harc közbe darál (akad) a játék,és igy egy picit élvezhetetlen.Gépem:proci:1,8 Mghz
ram:512 MB
videókártya:ati radeon 9800
hiába leveszem a graffot ugyis darál.nem tudjátok van e hozzá patch? -
a 2 szerelot?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!emlékszela merchantra akit megkértél, hogy cuccoljon beljebb (ha még nem tetted akkor tedd meg) kérj tőle olajat azt öntsd be a kontroller előtt lévő részen ahol be lehet önteni az agyagot a formába) majd inditsd ela gépet. Tönkremegy a gép szólj a szerelőknek, hogy javítsák meg a cuccot. Akkor ők is eltűnnek.
Ha mindenki eltűnt akkor megérkezik shin az előtérbe és szét lehet csapni a fejét. -
Rabokat elengedtem, de akkor azokat az előcsrnokban verjem agyon, vagy hogy, (nem tudok rájuk támadni) -
Eltűntettél mindenkit az előcsarnokból? Elengedted a rabszolgákat? ÉS utána szóltál a főnöködnek?
Mert csak ezek után jön be Shin. -
A lotus assasinos Shint- vagy kit hogy tudom megölni, csináltam egy gólemet fel is emeltem a lépcső felé, de az a hülye nem akar jönni, persze azt se tudom hol van, szóval hogy lehet elérni hogy arra jöjjön? -
Nehéz?? hát szerintem ez mondható el róla legkevésbé:) -
én is:) -
atkamon hanyas szintű lettél a végén? én lvl 22 -
végigtoltam! nagyon jó! csak kicsit nehéz :S -
öh... menj ki Tiens Landingből arra amerről jöttél és ott lesz egy kapu a régi városrészbe... onnan majd menni fog -
MCSeid #449 Nem akarok hülyének láccani de mi az a Great Damm és hol van ?
Mert leírtottam már az egész erdőt megkaptam h öljem meg a Mothert de őt se találom.
-
hali!
ezt a mocsokidegesítő 30as framelockot nem lehet valahogy kilőni?
-
Emlékszem annó az Ecstatica-ra. Ott is lehetett férfi és női karakterrel lenni, de ettől függetlenül a végén mindig egy királylánnyal lovagoltunk el a lemenő nap fényében... :D -
Nos én pasi karit indítottam, de azon nem lepődök meg ha egy női összejön Sky-al:P valahogy úgy is nézett ki hogy még a férfival is összejönne=D de mst télleg ez egy RPG... sok rpg-ben lehet a karid meleg=DD -
Lyan Kyj #445 na, beteljesítettem sorsomat. Spoilerekkel folytatom!
Tényleg rövid volt:( Bár a halálom után már olyan gyorsan jöttek az események, a társak szálait nem is igazán lehetett felgöngyölíteni, vagy normálisan beszélgetni velük, mint a halál elött. Igazából csak ez nem tetszett, minden más rendkívül bejött.
Társakról:
Női karit indítottam, és már a kezdetektől ráálltam Dawn Starra. (Lényegében csak őt meg Silk Foxot vittem mindig) Bár akármennyire is dícsért engem, meg hálálkodott, soha sem volt komolyabb érzelmi választási lehetőség. Sajnáltam:( Mikor Silk Fox-szal beszéltem először, kb ez volt a hozzáállása a dologhoz, mikor udvaroltam neki: "hm, nem gondoltam volna, h két csaj között is lehet ilyesmi, de én benne vok" Ehhez képest később semmilyen érzelmi szálat nem kaptam tőle. Sky-on lepődtem meg. Olyan hirtelen akarták rámerőltetni, visszautasítottam minden egyes próbálkozását (kivéve legelőször, de akkor sem a nyomulós, inkább a hálálkodást választottam a bókjaira). Erre a végén még csak lehetőségem sem volt a csókot elkerülni. Szal ez meglepett. Bár talán a játék rövidsége miatt sem lehetett annyi interakció a karakterek közt, mint mondjuk KotORban....hm, talán ennyi..
Ja, és bekerült top10be:)) -
iskolaajtónyitogatós bug? nekem is volt, asszem úgy sikerült kinyitni, hogy nyomtam az előre nyilat és ugy kattintottam. lehet nem ettől nyilt ki, de sztem probald meg veszteni nem vesztesz semmit -
na, ezt is 15óra után tudom meg :)
nemmintha hiányzott volna, a démonok talán kellemetlenebbek, mert nem hatnak rájuk a support styleok és még ezen felül elég nagy területre sebeznek, és hiába pattogok mint a szöcske :) be kéne gyakorolni a védekezést, csakhát egyébként nem nagyon van rá szükség -
áhh.. nem sikerül...
feladom.. :(
megölök mindenkit.. és magamra gyújtom a shaolin iskolát. -
jaja az iskolábol nem tok kimenni..(most csináltam egy új karaktert..azzal simán kimegyek.) -
fegyvert elkérted a vérosban? vagy az iskolából nem tudsz kijutni? -
elnézesét kérem mindenkinek...
mindenkivel le tárgyaltam.. a "ribi" jön velem... de az ajtó nem nyilik... -
Egy spoiler tag jól jött volna....
btw: ugyanugy beszelni kell master livel meg mindenkivel mint a normal mode-ban. -
Makkerság... kicsit csalodott vok az End fighting miatt.
papa:
- nincs több kögolem..meg feltámasztás..stb.. csak Skill vs Skill.
nem volt 20 másodperc hogy térde hulljon elöttem és csak annyit mondot.. jobb tanár vagok mint hittem.
viszont jade master modba nem tudok lemenni a beachre, mert nem nyilik az ajtó.
-
Nah én végigjáccottam, nekem nagyon teccett még talán kicsit lehetett volna hosszabb. -
Bocs, de ha nem tudod leírni a problémád lényegét sajnálom. Azon nem lehet segíteni. ÉS nem a helyesírásodat kritizáltam hanem a fogalmazási képességeidet. Mert amiatt nem volt érthető a mondandód.
De látom névtelenül nyomogatod a fuck Off smiley-t... valszeg még nem törték ujjad mutogatásért. -
link78 #434 Azét csak sikerült végigtolnom. Köszönöm a segítséget Bucser nevű kollégánknak. Aki annyi hasznos tanáccsal látott el engemet.
De ha már más írását kritizálod, szerintem inkább tanulj előbb helyesen írni. Mert, ahogy visszaolvastam volna mit. De így nem is csodálom, ha nem érted, amit kérdeztem.
Te fő diplomás kocka. :DDDD
Na, kösz a nagy semmit.

-
Ja én is újrakezdtem Jade Master módban, csak az zavar, hogy kedvenc technikáim nincsenek meg már. Paralyzing Palm és a Legendary Strike :(