1192
  • Evin
    12GB összesenha jól számolom, és nem lemezen van.(image+install)
  • mucsácsó
    aztabaz, nincs is annyi helyem most :DD
  • Thanatos
    jah, ráadásul kurva sokat telepget :/
  • drop
    képeket meg tapasztalatot irjál irányitás kamera kezelés stb
  • Voltan
    Tévedtem. Nyolc gigát pakol fel a disznaja.
  • Voltan
    Ja, aztán a felinstallált verzió meg majd foglal 2,5 gigát...
    Nyiván a szláv, török és koreai hangsávok foglalnak sokat :D
  • balee4
    Na 4 Gb már lent van, kb. 1 óra és meglesz...:)
  • gyraph
    Jade Empire Special Edition (c) 2K GAMES *DVD* VITALITY 69x100 MB
  • Voltan
    Nabazzeg, ez kijött? Most akkor mehetek szedni...
  • Methylisocloro
    Milyen a kamerakezelése? Itt is külön kell a kamerát irányitani mint általában a konzolos játékokban vagy automatikusan követi a karaktert hátulról mint pld. a Kotor/Blade of Darkness-ben?
    Nagyon irritáló mert a töketlen programozók nem tudják megcsinálni normálisan a kamerakövetést ezért nekem kell tökölni vele :)
  • wedge31
    Mível egy hozáértö írta.
  • Sephi
    Hat ez nagyon hozzaerto beszolas volt.
  • grebber
    Már akinél emeltek :(
  • Thanatos
    vagy nem :)
  • Thanatos
    tudom, pont jókor jött a sávszél emelés :P
  • wedge31
    A méret sajna a gagyi konzol miatt ekkora ha pc-re írták volna eredetileg akkor egy sima dvd-re is elférne böven.
  • mucsácsó
    bizony...
    bár akinek emeltek netet, azoknak nyilván ez ismételten nem akadály.. :(
  • grebber
    Mostmár "sajnos" kezd alap lenni a Duplarétegű méret.
  • Thanatos
    jah, jó méretes lett a drága :/
  • grebber
    Jade Empire Special Edition.CLONEDVD-PROCYON 6.40GB
  • zsotesz
    Már nagyon várom én is.
  • saxicola
    A GameStar TV-ben látottak alapján fasza kis játék lesz. Már nagyon hiányzott egy ilyen tipusú game
  • sorrow

Preorder to start preloading your game today. Available for play Feb 27 in North America (March 2 globally). (6 GB Download)

forrás:nforce forum
  • wedge31
    Hát ki is jött de csak europában.Az amcsiknál majd másodikán, remélem nem kell addig várni a tört verziora.
  • Marcinko
    Na akkor, ha minden igaz ma jelenik meg.

SIRÁLY
  • Ch_Slater
    kaptam levelet, hogy lehet preload-olni...
  • grebber
    Jade Empire Steam megjelenés
    [2007. február 16. @ 09:58 - Chesario]

A Valve Steam rendszerében nem kevés játékot lehet beszerezni, ám a listához hamarosan újabb név csatlakozik majd.

A Jade Empire Xbox konzolon jó ideje elérhető és hatalmas sikereket ért el. Február végén a PC-s verzió is megérkezik a harcművészetekre kihegyezett RPG játékból, ám aki nem szeret boltba járni, vagy épp nem fér már el több doboz a szekrénye tetején, az a Steam rendszerén is beszerezheti a programot, az indítási akció miatt 4 dollárral olcsóbban, 35,95 dolláros áron.

info: Gamestar
  • haxoror
    Már csak két hét és jön!
  • Kandurex
    Én kicsit tartok tőle, legalább is a videókból ez jött le, hogy ez valami shonguku , japinyimáááááááá energinyalábbal puszító, tűzvillammal puhító stb. stb. játék lesz

....és nagyon remélem, hogy helyette valami eszméletlen látványos - távolkeleti harc technikai bemutatók részesei leszünk....

bár, aki nyomta kokszon, az mondhatna pár szót...
  • grebber
    Jade Empire Special Edition: ARANYLEMEZ!

Sogun, 09:22 - PC XBOX - Játék: Akció-RPG

(PC Games) A Bioware ma bejelentette, hogy elkészült az elsődlegesen konzolra fejlesztett verekedős szerepjátékának PC portja. A lemezt elküldték sokszorosításra és február 26-án próbálhatjuk ki a tigris kung-fu mozdulatokat. A Special Edition PC verzió a következőket jelenti: állítható irányítás, game-pad és egér+billentyű támogatás. Nagyfelbontás, plusz látványeffektek. Új szörnyek, ellenfelek, eddig még nem látott harci stílus. Javított HGI: Harcoló Gépi Intelligencia és állítható nehézségi fokozatok. Átdolgozott világtérkép kezelőfelület.

info: Hardwired
  • KH
    Hali, valakinek lenne kedve Jade Empire aloldalt csinálni az RPGvault.hu-n?
  • watto
    mondjuk ilyen gépen talán menne:
    2.6 GHz proci
    Radeon 9200SE
    512ram
  • watto
    áááááááááááhhhhhhh.....deszar hogy nem jön ps2-re :P
  • zorrobomber
    kotor 1 nekem geforce 2-vel ment, ez pedig hasonlo motor lehet szal nem olyan meglepo, masreszrol az xboxos valtozat manapsag mar relative rusnyanak szamit(nem velemeny) es hat ugye szarbol nehez varat epiteni
  • grebber
    Jade Empire PC: Február végén

Sogun, 10:05 - PC XBOX - Játék: RPG

(PC Games) A 2K Games kiadó február végére csúsztatta a Jade Empire: Special Edition megjelenését. Akik már régóta fenik a fogukat a csodás hangulatú és elbűvölően mesés környezetben játszódó Jáde Birodalomra, végre kipróbálhatják számítógépükön csúcsszuperre fényesített minőségben a legendás Bioware cég játékát. A konzolos verziót minden tekintetben turbózzák. A Jade Empire jó gyorsan kell, hogy fusson, nincs nagy gépigénye. 3D részletességet és élsimítást így a csúcsra lehet kapcsolni. Nemsokára beizzíthatjuk a brutális kung-fu kombóinkat! :D
    Thx, Necros!

info: Hardwired
  • mukika
  • Ottto
    Azért ez túltesz az átlagon....
  • Thanatos
    minek nincs manapság?
  • Ottto
    8giga, omg! Hát helyigénye az lesz. A többi az ok :o
  • Thanatos
    hát jah meg a többi igény se valami jót selytet... én nem vagyok nagy graf mániás de nekem eddig ugy tünt ennek pont a graf lessz a lényege..., ezek szerint nem..., rmeéljük a legjobbakat :)