1192
-
#192 12GB összesenha jól számolom, és nem lemezen van.(image+install) -
#191 aztabaz, nincs is annyi helyem most :DD -
Thanatos #190 jah, ráadásul kurva sokat telepget :/ -
#189 képeket meg tapasztalatot irjál irányitás kamera kezelés stb -
#188 Tévedtem. Nyolc gigát pakol fel a disznaja. -
#187 Ja, aztán a felinstallált verzió meg majd foglal 2,5 gigát...
Nyiván a szláv, török és koreai hangsávok foglalnak sokat :D -
#186 Na 4 Gb már lent van, kb. 1 óra és meglesz...:) -
#185 Jade Empire Special Edition (c) 2K GAMES *DVD* VITALITY 69x100 MB -
#184 Nabazzeg, ez kijött? Most akkor mehetek szedni... -
#183 Milyen a kamerakezelése? Itt is külön kell a kamerát irányitani mint általában a konzolos játékokban vagy automatikusan követi a karaktert hátulról mint pld. a Kotor/Blade of Darkness-ben?
Nagyon irritáló mert a töketlen programozók nem tudják megcsinálni normálisan a kamerakövetést ezért nekem kell tökölni vele :) -
#182 Mível egy hozáértö írta. -
#181 Hat ez nagyon hozzaerto beszolas volt. -
#180 Már akinél emeltek :( -
Thanatos #179 vagy nem :) -
Thanatos #178 tudom, pont jókor jött a sávszél emelés :P -
#177 A méret sajna a gagyi konzol miatt ekkora ha pc-re írták volna eredetileg akkor egy sima dvd-re is elférne böven. -
#176 bizony...
bár akinek emeltek netet, azoknak nyilván ez ismételten nem akadály.. :( -
#175 Mostmár "sajnos" kezd alap lenni a Duplarétegű méret. -
Thanatos #174 jah, jó méretes lett a drága :/ -
#173 Jade Empire Special Edition.CLONEDVD-PROCYON 6.40GB -
zsotesz #172 Már nagyon várom én is. -
#171 A GameStar TV-ben látottak alapján fasza kis játék lesz. Már nagyon hiányzott egy ilyen tipusú game -
sorrow #170
Preorder to start preloading your game today. Available for play Feb 27 in North America (March 2 globally). (6 GB Download)
forrás:nforce forum -
#169 Hát ki is jött de csak europában.Az amcsiknál majd másodikán, remélem nem kell addig várni a tört verziora. -
#168 Na akkor, ha minden igaz ma jelenik meg.
SIRÁLY -
#167 kaptam levelet, hogy lehet preload-olni... -
#166 Jade Empire Steam megjelenés
[2007. február 16. @ 09:58 - Chesario]
A Valve Steam rendszerében nem kevés játékot lehet beszerezni, ám a listához hamarosan újabb név csatlakozik majd.
A Jade Empire Xbox konzolon jó ideje elérhető és hatalmas sikereket ért el. Február végén a PC-s verzió is megérkezik a harcművészetekre kihegyezett RPG játékból, ám aki nem szeret boltba járni, vagy épp nem fér már el több doboz a szekrénye tetején, az a Steam rendszerén is beszerezheti a programot, az indítási akció miatt 4 dollárral olcsóbban, 35,95 dolláros áron.
info: Gamestar -
haxoror #165 Már csak két hét és jön! -
#164 Én kicsit tartok tőle, legalább is a videókból ez jött le, hogy ez valami shonguku , japinyimáááááááá energinyalábbal puszító, tűzvillammal puhító stb. stb. játék lesz
....és nagyon remélem, hogy helyette valami eszméletlen látványos - távolkeleti harc technikai bemutatók részesei leszünk....
bár, aki nyomta kokszon, az mondhatna pár szót... -
#163 Jade Empire Special Edition: ARANYLEMEZ!
Sogun, 09:22 - PC XBOX - Játék: Akció-RPG
(PC Games) A Bioware ma bejelentette, hogy elkészült az elsődlegesen konzolra fejlesztett verekedős szerepjátékának PC portja. A lemezt elküldték sokszorosításra és február 26-án próbálhatjuk ki a tigris kung-fu mozdulatokat. A Special Edition PC verzió a következőket jelenti: állítható irányítás, game-pad és egér+billentyű támogatás. Nagyfelbontás, plusz látványeffektek. Új szörnyek, ellenfelek, eddig még nem látott harci stílus. Javított HGI: Harcoló Gépi Intelligencia és állítható nehézségi fokozatok. Átdolgozott világtérkép kezelőfelület.
info: Hardwired -
KH #162 Hali, valakinek lenne kedve Jade Empire aloldalt csinálni az RPGvault.hu-n? -
#161 mondjuk ilyen gépen talán menne:
2.6 GHz proci
Radeon 9200SE
512ram -
#160 áááááááááááhhhhhhh.....deszar hogy nem jön ps2-re :P -
#159 kotor 1 nekem geforce 2-vel ment, ez pedig hasonlo motor lehet szal nem olyan meglepo, masreszrol az xboxos valtozat manapsag mar relative rusnyanak szamit(nem velemeny) es hat ugye szarbol nehez varat epiteni -
#158 Jade Empire PC: Február végén
Sogun, 10:05 - PC XBOX - Játék: RPG
(PC Games) A 2K Games kiadó február végére csúsztatta a Jade Empire: Special Edition megjelenését. Akik már régóta fenik a fogukat a csodás hangulatú és elbűvölően mesés környezetben játszódó Jáde Birodalomra, végre kipróbálhatják számítógépükön csúcsszuperre fényesített minőségben a legendás Bioware cég játékát. A konzolos verziót minden tekintetben turbózzák. A Jade Empire jó gyorsan kell, hogy fusson, nincs nagy gépigénye. 3D részletességet és élsimítást így a csúcsra lehet kapcsolni. Nemsokára beizzíthatjuk a brutális kung-fu kombóinkat! :D
Thx, Necros!
info: Hardwired -
#157 -
#156 Azért ez túltesz az átlagon.... -
Thanatos #155 minek nincs manapság?
-
#154 8giga, omg! Hát helyigénye az lesz. A többi az ok :o -
Thanatos #153 hát jah meg a többi igény se valami jót selytet... én nem vagyok nagy graf mániás de nekem eddig ugy tünt ennek pont a graf lessz a lényege..., ezek szerint nem..., rmeéljük a legjobbakat :)