1192
-
#152 Yeah akkor menni fog a gépemen :) -
#151 Jade Empire: Gépigény
Sogun, 07:57 - PC XBOX - Játék: RPG
(PC Games) Megnyugodhatunk, mert elég laza gépigénye lesz a PC-re felturbózott Jade Empirenek. 8 GB szabad hely mellett csak 1.8 GHz processzor, 512 MB RAM és egy GeForce 3 vagy Radeon 8500 osztályú videokártya szükségeltetik.
info: Hardwired
No ha ilyen VGA-kal megy akkor ezsem a graffal fog hodítani. -
#150 Új képek + 1 Trailer -
#149 Király.
Bár rendre áradoznak a grafról a képek mégse azt sugalják :(
No nem is ez számít! -
KH #148 és a hozzájuk kapcsolódó interjuhé fordítása -
#147 5 új kép -
#146 Jade Empire különleges kiadás PC-re -
#145 húdejó -
#144 2007 januárjában jön a game! -
#143 Csak tudnám,hogy honnan veszi az idei megjelenést mert semmi nem utal erre. -
#142 Jade Empire - a döntések RPG-je -
#141 Iden biztos nem, mert TBA van megadva megjelenesnek. -
#140 Ez is kezd elfelejtödni ,remélem azért még ebben az évebn kiadják! -
#139 Ez yo lehet.. -
#138 Új képek -
#137 Akkor tévedtem:((
De remélem még idén lesz csihi-puhi:D -
#136 Sajnos nem látom hogy vinnék oda :(
De ez már maga a tökély márcsak a Ninja Gaiden kéne PC-re és úsznék a kéjmámorba :D -
#135 Coming Soon!
Majd az E3-on valszeg kiderül!!!!! -
#134 Mikor is jelenik meg ?
-
#133 Na ez egy jó hir!! -
#132 én is csak azt tudom mondani, hogy végre!!!!!!! :) -
#131 Vegre.
Erre vartam es csak ezert nem vettem Xboxot, mert tudtam megjelenik PCre is. :P -
#130 Pc-s verzió hivatalos oldala -
#129 Képek:
-
#128 A Jade Empire PC-re érkezik
Barny, 16:56 - PC XBOX - Játék: RPG - ADATLAP - (hozzászólás?)
A Bioware honlapjának tanulsága szerint PC-re is portolni fogja a távol-keleti mitológiából táplálkozó RPG-t a kanadai fejlesztőcég. A bő egy éve debütáló játék kap egy kis ráncfelvarrást, mely új effekteket, ellenségeket és küzdőstílusokat tartalmaz. Megjelenésről egyelőre nincs szó -
#127 Hát egyenlőre se híre se hamva :( -
#126 Ööhh, itt már rég nem volt semmi. Biztos hülye kérdés, de mi a helyzet a PC-s verzióval? -
#125 Én most kedztem boxon,egyenlore nagyon tetszik,a tarsalgas neha uncsi de karpoltolnak a latvanyos bunyok! -
#124 X-boxot venni?ÉN?semmi pénzért mert ahhoz kell egy TV-is pluszba hacsak valami isteni fondorlattal nem lehet monitorra is rákötni.
Ha siker tuti lesz pc-re. -
#123 Én elvileg ma megyek haverhoz megnézni... Szerintem szerelem lesz első látásra. :D -
#122 Ha jót akarsz, nem próbálod ki mert muszáj lesz venned egy Xbox-ot. :)
Szvsz az év játéka. -
Alblink #121 maer nem tudom,de most nezetem a gamestar oldalan ezt irtak:
A. Muzyka - aki először azt mondta, hogy még semmi sincs bejelentve, majd miután rájött, hogy elszólta magát, arra javította, hogy semmi sem biztos. Őőőő, szóval szerintem lesz Jade Empire PC-re :) Yippííí :D A hivatalos bejelentés, vagy cáfolat megérkeztéig csekkoljátok a konzolos játék oldalát -
#120 Hol olvastad?? -
Alblink #119 Ebben a honapba jon ki elvileg pc-re legealabis ugy olvastam.de jobban utananezek,remelem kijon pc-re is mert nagyon jo gamnek tunik. -
#118 Nem probálta még ki senki sem?? -
#117 -
#116 Hát én nem találok semmi hirt a PC-s megjelenéséről. -
#115 melyik hónap ?november? -
Alblink #114 En mar nagy varom ezt a gamet jonak igerkezik.en ugy tudom hogy pc-re is kijon elvileg 14.-e korul. -
#113 KIJÖTT!!!!
Xbox:
2005-04-13 Jade Empire (c) Microsoft Games *BONUS DISC* USA 45x50 MB
2005-04-13 Jade Empire (c) Microsoft Games *NTSC* *DVD5* CONFUSION 69x20 MB 10.0
2005-04-12 Jade Empire Limited Edition (c) Microsoft Games *FULLDVD* *NTSC* *DVD9* NOGRP 110x50 MB 9.5