1192
-
Thanatos #232 de pont olyan, eddig amig jutottam pont olyan utcák vannak mint kotorban, vagy inkább még olyanabbak :/ -
Thanatos #231 az érdekes..., nekem elsőre autorunos malőr maitt kb 2mp, következőre meg egy fél élet -
#230 Most töltöm. Mekkora a bejárható terület? Az irányítás meg a szabadság ugye nem olyan mint a kotorban? Ott voltak ilyen "utcák" amikbe közlekedhettél...jól el is baszták ezzel na mind1. Ez ugye nem olyan?
És itt is szintet kell lépni meg statpont elosztás stb? -
#229 Nálam is 6-7 perc volt. -
#228 Köszi. -
Thanatos #227 6 perc az tuti kevés, haverod szeret hülyeségeket mondani :P -
#226 A haver alitasa szerint neki (megjegyzem gyengebb gepe van) kb 6 percet tartott. Tehat nyilvanvalo hogy kamu. -
Thanatos #225 kb annyi volt :P -
xido #224 igazad van,bocsesz:))..máshogy értelmeztem hirtelen az egészet:) -
#223 Gyerekek nektek is 40 perceket telepit? -
Thanatos #222 de ő az mdf-et törölte ki, láss is ne csak nézz... -
Thanatos #221 kamera az fix tps nézet, harcban meg van lock az ellenségekre szal egész türhető, bár néha picit zavaro a lock -
xido #220 volt...menj bele a mountolt könyvtárba és a setup-ot indítsd...autorun-ra valamiért csak ennyit bohóckodik,mint amit leírtál -
xido #219 nenene!!..nem kell előlről kezdened!!..mdf-et is beolvassa a daemon...aztán irány a gamecopyworld és ott a vitality féle nodvd crack!! -
#218 A lényeget nem írtad,hogy milyen az írányitás és a kamerakezelés ugyanis egy konzol átíratnál ez a legfontosabb. -
#217 26-tol felfele visszahoztam oket:)
na,vki probalta már? -
#216 na felraktam! hát nemtudom! a grafika 10es skálán 5-6 a mozgások nemtúljók és isszonyatosan sok beszélgetős rész! 30 perc alatt meguntam! Mongyuk ez az én véleményem! szerintem nem jó a játék én többet vártam volna -
#215 létezik progi amivel vissza tudod nyerni a törölt dolgokat ha még nem irtál a helyükre
get data back néven fut keress rá a neten -
#214 üggggggyes, gratulálok! :D
nem csak te jártál már így, velem is volt hasonló, nem is egyszer, de azért majd 6,5 gigánál azért tépném már a hajamat :D -
#213 én kicsomagoltam,aztan toroltem a rarokat,hogy legyen hely,de veletlenul az mdf is aldozat lett.ja meg a rarok is:P
kezfhetem elolrol:S -
#212 mér van az h nemtom telepíteni??? alindul az istall aztán jön egy üzi h nézzek el a honlapjára aztán kiirja egy pillanat alatt h complete és nem rakott fel semmit! másnál is volt ilyen?? -
#211 Talán menj át az Xbox topikba, és ott kérdezd meg! -
Crazy Mate #210 Ja hát igen,csak későn jöttem rá,de mégis mekkora terület? -
#209 2.7-szer akkora mint a wowban.ez az uj rekord.
ja es autoverseny minijatek is van benne mint a maffiában. -
#208 Bazeg, ekkora kretén kérdést...:D -
Crazy Mate #207 Mekkora bejárható terület?Kb. mint a WoWban vagy kisebb? -
#206 erdekes mondat ez:P na de a lenyeg megvan remelem:)
ugyanaz,sajat karakter,rpg,kuldetesek,tápolás,felgöngyölités,romantika,halál. -
Crazy Mate #205 Saját karaktert lehet az elején csinálni?Milyen ez a játék?Története?RPG?Free-roam?Mivel vagyunk?MIt kell csinálni? -
#204 a jatekmenet meg egy az egyben egyezik a szinten bioware-es star wars jatekban megszokotthoz.knights of the... -
#203 sok benne a képzelgés sajna.
vannak az alap stilusok,sáska,stb.,de azon felul egy csomo baromsag,de mondom,ne ez alapjan donts,mert meg boxon is elvezheto.
-
#202 Aham, és gyakori ez a repkedés? :(
elég kiábrándítónak hangzik... -
Lyan Kyj #201 wow, azt hittem még várni kell rá:) Na gyorsan lefelé -
#200 lattal regi kung-fu filmet repkedo ösz faszikkal?
na olyasmi,de vannak benne erdekes lények meg varázsolnak is hébe-hoba.
meg kell sasolni mert van hangulata. -
#199 #164 hm ? -
#198 9.500-ert viheted:P
te is jatszol es en is:) -
nagykovi #197 Sziasztok.
Tudnátok írni néhány szót a játékról? Olvastam róla pár helyen, csak szeretnék kicsit többet tudni róla (irányítás, fejlődésrendszer, stb)
Köszi előre is -
#196 Nekem még van helyem! :PP -
xido #195 részemről pont ilyen HDD-t vettem hétfőn és 12ezer + ÁFA újonnan -
#194 mennyiért eladó a vinyó? :P
nekem 120 GB-s samsung sata van :D de én se tom majd kibontani :DDD
majd kell helyet szorítani ahhoz is...
remélem jó játék ez tényleg, megnéztem pár videót...nem lehet rossz :)
úgy sincs mostanában semmi értelmes játék.. :) -
#193 boxon jatszogattam vele,nem volt rossz,de nem is egetrengeto.pc-n vannak nala sokkal jobbak.remelem igy tupirral jobbár tették.
tényleg,nem kell vkinek egy 160gb-os samsung sata vinyo?:)
lecserelnem nagyobra,mert feltelepiteni mar nem tudom a jatekot:P