1192
  • j0nNyKa
    igen
  • ffxi
    Akció/rpg/tps a gém?
  • Devergo05
    Csak a 6,4 Gigás Vitality verzió van ebből meg a Clone DVD??Mert a neten találtam egy 4,25 Gigás méretűt is és ezt is pc-re írja!Most mi van?Nincs kedvem feleslegesen 6 Gigát leszednem,jobban hangzik a 4,5!
  • mucsácsó
    hú, köszi, tényleg így van a dolog.. ;)
    én meg erre nem gondoltam... :)
  • Hmuda
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A róka létsíkja valami fenomenálisra sikeredett.
    Mikor visszatértem az erdőbe szinte éreztem a bűzt, olyan durva volt a különbség.

A technikák használatára még mindig nincs megoldás?
  • Dexantreal
    Vitality. Van crack abban és tökéletesen baj mentesen indul.
  • Voltan
    Bocs, lehet többet is.
  • Voltan
    Ha a technikák számbillentyűjét nyomva tartod, akkor lehet hozzá mást kötni. Egyszerre csak 4 stílus van a hotkey-eken.
  • watto
    ok
    gondoltam megkérdezem mer minimum gépigény azt írta hogy a 8500-as is jó XD
  • mucsácsó
    Hát el kell keserítselek, de nem fog menni a gépeden, de ezt baszki nem kell 30x megkérdezni... :D
    azért nem fog, mert az Ati 9200 nem tudja a shader 2.0-t, és az alapkövetelménye a játéknak... =/

Shep: ott lesz majd egy nagy békafajzat, gyűrd le, kíváncsi leszek, hogy te is kapsz-e ilyen cuccot, mint én :)
  • Shep
    Kár hogy nem egy Fable a grafika, de azért a játék jó, bár még csak a barlangban vagyok.
  • watto
    jah meg hogy a Vitality-t vagy a clonedvd-set érdemesebb szedni?
  • watto
    még pár kérdés:
    -milyen a harcrendeszer(mint pl Dinasty Warriors?)
    -mekkora a szabadság
    -kell fegyverezné és páncélozni karakterünk? illt-
    ve lehet karaktert választani?
    -megy e ijen gépen:
    celeron 2.6 GHz proci
    Radeon 9200SE 128mb VGA
    512ram
    -Megéri letölteni?

előre is thx a válaszokat!
  • Hmuda
    Nem egyre gondolunk. A harci stílusokat csak samán klikeléssel be lehet bindelni (klikk a számozott slotra majd a technikára).

Olyanokra gondolok mint Alloyed Body, Legacy of Master Li, Gaze of the Lion, stb. Ezek szépen listába vannak szedve, de ezen kívül fogalmam sincs, hogy mire jók. Ott vannak felsorolva, hogy milyen előnyökkel jár (pl az Alloyed Body +5Body és +5Focus bónuszt ad), de nem jöttem még rá, hogy ezeket hogyan aktiváljam.
  • Fido4life
    Most éppen a Tomb Raider: Legend-et nyomom, amugy egy rakás játék futna rajta, csakhát a kedves játékfejlesztők, kiszedik a támogatásból (kivéve persze a pl. Splinter Cell sorozatot vagy FEAR-t, mert azokhoz tényleg gép köll)
  • watto
    szerintetek megéri leszedni a játékot???
  • watto
  • Dexantreal
    Akkor a vigyor lefagyna az arcodról, ha a Battlestations: Midwayt próbálnád.
  • watto
    vazzeXD ezt a gamet két dvd-re tom csak kiírni XD
  • Dexantreal
    Lol, thanks! Én is néztem már, hogy mi van. 6 giga és ennyit művel lol... jó, hogy elolvastam amit írtál, mert ne mtudtam mit évőő legyek :S.
  • watto
    ilyen gépen menne minimumon akadás nélkül?:
    celeron 2.6 GHz proci
    Radeon 9200SE 128mb VGA
    512ram
  • mucsácsó
    hm..
    nekem is van egy ilyen harcitechnikám, amit akkor kaptam, mikor egy nagy békát legyőztem a barlangban :D
    de semmilyen billentyűzetre nincsen bindelve, és nemtom, hogy hogy lehetne használni :D

egyébként neked nem csinálta ezt a "lassulást" harc közben?
  • Hmuda
    Kipróbáltam. A történetvezetés a KOTOR-os mintát követi, a harc pedig megszokható és úgy vettem észre, hogy ki lett javítva a boxos harc is (elvileg ott kombó megkezdése után nem lehetett az ellenség után fordulni, itt ilyesmit nem tapasztaltam).

Más: oké, rakosgatom a köveket a medálba, értem a harcstílusok mikéntjeit is (a spirit thief elég brutális tud lenni Chi-módban, folyamatos gyógyítás, kicsit leegyszerűsíti a nem-démonos harcokat). Viszont vannak ilyen technikák, amiket sehogy se tudok működésre bírni (Smiling Mountain adott el ilyenekből pölö). Ezeket hogyan kellene használni?

Pár kép:

• Lord Myn
    2007-et írunk! Mi fut el MX440-en, szerinted? Egyébként SM 2.0 kell a játékhoz ami, azt jelenti, hogy GeForce4Ti-n sem indulna el...
  • Fido4life
    GeForce 4 MX 440-el futna a játék ?
  • dante3
    Köszi a felvilágosítást!
  • timantes
    kapcsold ki a blour-t!! Nekem egy GeForce 6800 Ultra 256 GDDR3-on akadásmentesen megy a játék minden maxon
  • timantes
    sztem nem hasonlítható a Gothic 3hoz , ezt szinte "ugyan az" mint a KOTOR1/2 . Amugy nekem a KOTOR1 az abszulót favorit a Biowar-tól. Viszont a története jól megvan csinálva és érdekes is a környezet, valamint a karakterek szépen mozognak.
    Megéri leszedni hogyha szereted a szerepjátékokat , ha csak futkározni akarsz akkor nem ajánlom. Ez az én véleményem
  • dante3
    Sziasztok!
    Szemezgetek ezzel a játékkal,megéri a 6 gigát leszedni?
    Van olyan jó,mint a gothic3,vagy teljesen más jellegű,mihez lehet hasonlítani?
  • mucsácsó
    ezen abszolúte de nem szabadna lassulnia...
    nálam se kéne nagyon neki, egy 256 megás 6600 simán megbirkózik ezzel az unreal engine-nal..
    de csak bunyókor "lassul", vagy úgy nem is tudom...talán nem is lassul, de olyan lassan reagál mindenre...és úúúgy felidegesített, mert állandóan kinyírt 3 paraszt...és egyszerűen nemtudom ez a szar "lassulás" miatt kinyírni, olyan szar lomha az egész...lassan reagál, hiába kattintgatok ezerrel, meg nyomkodok össze vissza mindent...
    úgy felidegesített, rácsaptam a billentyűzetre és kijelentkezett a win :D
    pedig kár érte, mert tetszik a játék nekem...de ezt a szarságát necsinálná, mert így én nem idegesítem magam tovább :(
    kéne valami megoldás rá... =/ (már próbáltam grafikát visszavenni, meg mindent..még hangot is levettem, hogy hátha az...de nem, ugyanúgy csinálta a hülyeségét..)
  • Sephi
    Video kari es HDD.

• WOLF3x6
    DualCore Intel Pentium D 915 - 3366 MHz; 2GB DDR2-800 RAM; NVIDIA GeForce 7900 GS; 360 GB HDD; Windows XP-t hasznalok, en sem ertem miert lassul be...
  • mucsácsó
    neked is? :D
    nekem csak kicsit, de csakis a harcoknál...de nem értem miért :(
    milyen géped van neked?
  • kilyking
    Hi!
    Csak azt szeretném kérdezni hogy a harcrendszer olyan mint a Kotorban,vagy pedig olyan mint a Fableban?
  • WOLF3x6
    Arra mi a megoldas ha szaggatasmentesen megy a jatek, csak harcoknal nagyon belassul?
  • genory
    Hello!

Nekem install közben ezt írja: "A data error occured" Valaki please hogy mit kell csinálni! Elöre is kösz
  • Tatyla
    na jó most van elegem az egészböl,egy ideig müködik a mentés aztán elsö boss után kezdi elöröl az egészet miután átakarok menni egy ajtón...
  • sorrow

Rendszergazdaként való futtatás: a game parancsikonján (és máris tudsz menteni).
    (ellenőrizni nem tudom, mert én xp-n nyomom)
  • Tatyla
    ahh ok,mostár ment...
  • Tatyla
    és azt hol?