1192
-
#312 igen -
#311 Akció/rpg/tps a gém? -
Devergo05 #310 Csak a 6,4 Gigás Vitality verzió van ebből meg a Clone DVD??Mert a neten találtam egy 4,25 Gigás méretűt is és ezt is pc-re írja!Most mi van?Nincs kedvem feleslegesen 6 Gigát leszednem,jobban hangzik a 4,5! -
#309 hú, köszi, tényleg így van a dolog.. ;)
én meg erre nem gondoltam... :) -
#308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor visszatértem az erdőbe szinte éreztem a bűzt, olyan durva volt a különbség.A róka létsíkja valami fenomenálisra sikeredett.
A technikák használatára még mindig nincs megoldás? -
Dexantreal #307 Vitality. Van crack abban és tökéletesen baj mentesen indul. -
#306 Bocs, lehet többet is. -
#305 Ha a technikák számbillentyűjét nyomva tartod, akkor lehet hozzá mást kötni. Egyszerre csak 4 stílus van a hotkey-eken. -
#304 ok
gondoltam megkérdezem mer minimum gépigény azt írta hogy a 8500-as is jó XD -
#303 Hát el kell keserítselek, de nem fog menni a gépeden, de ezt baszki nem kell 30x megkérdezni... :D
azért nem fog, mert az Ati 9200 nem tudja a shader 2.0-t, és az alapkövetelménye a játéknak... =/
Shep: ott lesz majd egy nagy békafajzat, gyűrd le, kíváncsi leszek, hogy te is kapsz-e ilyen cuccot, mint én :) -
#302 Kár hogy nem egy Fable a grafika, de azért a játék jó, bár még csak a barlangban vagyok. -
#301 jah meg hogy a Vitality-t vagy a clonedvd-set érdemesebb szedni?
-
#300 még pár kérdés:
-milyen a harcrendeszer(mint pl Dinasty Warriors?)
-mekkora a szabadság
-kell fegyverezné és páncélozni karakterünk? illt-
ve lehet karaktert választani?
-megy e ijen gépen:
celeron 2.6 GHz proci
Radeon 9200SE 128mb VGA
512ram
-Megéri letölteni?
előre is thx a válaszokat! -
#299 Nem egyre gondolunk. A harci stílusokat csak samán klikeléssel be lehet bindelni (klikk a számozott slotra majd a technikára).
Olyanokra gondolok mint Alloyed Body, Legacy of Master Li, Gaze of the Lion, stb. Ezek szépen listába vannak szedve, de ezen kívül fogalmam sincs, hogy mire jók. Ott vannak felsorolva, hogy milyen előnyökkel jár (pl az Alloyed Body +5Body és +5Focus bónuszt ad), de nem jöttem még rá, hogy ezeket hogyan aktiváljam. -
#298 Most éppen a Tomb Raider: Legend-et nyomom, amugy egy rakás játék futna rajta, csakhát a kedves játékfejlesztők, kiszedik a támogatásból (kivéve persze a pl. Splinter Cell sorozatot vagy FEAR-t, mert azokhoz tényleg gép köll) -
#297 szerintetek megéri leszedni a játékot??? -
#296 #292 -
Dexantreal #295 Akkor a vigyor lefagyna az arcodról, ha a Battlestations: Midwayt próbálnád. -
#294 vazzeXD ezt a gamet két dvd-re tom csak kiírni XD -
Dexantreal #293 Lol, thanks! Én is néztem már, hogy mi van. 6 giga és ennyit művel lol... jó, hogy elolvastam amit írtál, mert ne mtudtam mit évőő legyek :S. -
#292 ilyen gépen menne minimumon akadás nélkül?:
celeron 2.6 GHz proci
Radeon 9200SE 128mb VGA
512ram -
#291 hm..
nekem is van egy ilyen harcitechnikám, amit akkor kaptam, mikor egy nagy békát legyőztem a barlangban :D
de semmilyen billentyűzetre nincsen bindelve, és nemtom, hogy hogy lehetne használni :D
egyébként neked nem csinálta ezt a "lassulást" harc közben? -
#290 Kipróbáltam. A történetvezetés a KOTOR-os mintát követi, a harc pedig megszokható és úgy vettem észre, hogy ki lett javítva a boxos harc is (elvileg ott kombó megkezdése után nem lehetett az ellenség után fordulni, itt ilyesmit nem tapasztaltam).
Más: oké, rakosgatom a köveket a medálba, értem a harcstílusok mikéntjeit is (a spirit thief elég brutális tud lenni Chi-módban, folyamatos gyógyítás, kicsit leegyszerűsíti a nem-démonos harcokat). Viszont vannak ilyen technikák, amiket sehogy se tudok működésre bírni (Smiling Mountain adott el ilyenekből pölö). Ezeket hogyan kellene használni?
Pár kép:
-
#289 2007-et írunk! Mi fut el MX440-en, szerinted? Egyébként SM 2.0 kell a játékhoz ami, azt jelenti, hogy GeForce4Ti-n sem indulna el... -
#288 GeForce 4 MX 440-el futna a játék ? -
#287 Köszi a felvilágosítást! -
timantes #286 kapcsold ki a blour-t!! Nekem egy GeForce 6800 Ultra 256 GDDR3-on akadásmentesen megy a játék minden maxon -
timantes #285 sztem nem hasonlítható a Gothic 3hoz , ezt szinte "ugyan az" mint a KOTOR1/2 . Amugy nekem a KOTOR1 az abszulót favorit a Biowar-tól. Viszont a története jól megvan csinálva és érdekes is a környezet, valamint a karakterek szépen mozognak.
Megéri leszedni hogyha szereted a szerepjátékokat , ha csak futkározni akarsz akkor nem ajánlom. Ez az én véleményem -
#284 Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a játékkal,megéri a 6 gigát leszedni?
Van olyan jó,mint a gothic3,vagy teljesen más jellegű,mihez lehet hasonlítani? -
#283 ezen abszolúte de nem szabadna lassulnia...
nálam se kéne nagyon neki, egy 256 megás 6600 simán megbirkózik ezzel az unreal engine-nal..
de csak bunyókor "lassul", vagy úgy nem is tudom...talán nem is lassul, de olyan lassan reagál mindenre...és úúúgy felidegesített, mert állandóan kinyírt 3 paraszt...és egyszerűen nemtudom ez a szar "lassulás" miatt kinyírni, olyan szar lomha az egész...lassan reagál, hiába kattintgatok ezerrel, meg nyomkodok össze vissza mindent...
úgy felidegesített, rácsaptam a billentyűzetre és kijelentkezett a win :D
pedig kár érte, mert tetszik a játék nekem...de ezt a szarságát necsinálná, mert így én nem idegesítem magam tovább :(
kéne valami megoldás rá... =/ (már próbáltam grafikát visszavenni, meg mindent..még hangot is levettem, hogy hátha az...de nem, ugyanúgy csinálta a hülyeségét..) -
#282 Video kari es HDD.
-
WOLF3x6 #281 DualCore Intel Pentium D 915 - 3366 MHz; 2GB DDR2-800 RAM; NVIDIA GeForce 7900 GS; 360 GB HDD; Windows XP-t hasznalok, en sem ertem miert lassul be...
-
#280 neked is? :D
nekem csak kicsit, de csakis a harcoknál...de nem értem miért :(
milyen géped van neked? -
#279 Hi!
Csak azt szeretném kérdezni hogy a harcrendszer olyan mint a Kotorban,vagy pedig olyan mint a Fableban? -
WOLF3x6 #278 Arra mi a megoldas ha szaggatasmentesen megy a jatek, csak harcoknal nagyon belassul? -
genory #277 Hello!
Nekem install közben ezt írja: "A data error occured" Valaki please hogy mit kell csinálni! Elöre is kösz -
#276 na jó most van elegem az egészböl,egy ideig müködik a mentés aztán elsö boss után kezdi elöröl az egészet miután átakarok menni egy ajtón... -
sorrow #275
Rendszergazdaként való futtatás: a game parancsikonján (és máris tudsz menteni).
(ellenőrizni nem tudom, mert én xp-n nyomom) -
#274 ahh ok,mostár ment... -
#273 és azt hol?