Kindred Blades#347
Ah, meg lehet szokni könnyen a harcrendszert, a lényeg, hogy a mozgásbillentyűkhöz közel legyenek, illetve nem árt a célpontváltásra való hotkey-t is ide pakolni, remekül megy, (mondjuk csak normal nehézségen játszom, de nem volt gondom), az evade-et duple tap-re tettem, nekem egyből reagál, nincs késés.
Chi szerzés és a Spirit Thief technika. A stílushoz rendelt billentyű (a skills képernyőn lehet konfigurálni, alternatív megoldásként nyomvatartasz egy szám hotkey-t, s megadod, hogy ez tartozzon oda) lenyomásával lehet váltani. Minden egyes bevitt közelharci ütéssel növeli valamennyivel a chi aktuális értékét, de az ellenfelet nem sebzi. Mindenesetre ezzel a technikával effektíve bármi és bárki legyőzhető, köszönhetően a chi heal képességnek.
RIP verzió. Egyet kell értenem az alattam szólóval, tipikus biotech termék, a rip itt tényleg RIP (rest in peace) státuszba helyezi a játékot, legalábbis szerintem igen élvezetes a történetvezetés, amit bizony nem egyszer videókon keresztül látunk.
watto, a gépeden bőven futni fog, én (celeron 2600, 1 gb 400mhz ram, ati 9600 pro, 128 mb) fullban futtatom, a bloom lightning kikapcsolásával akár 15486648 db ellenfél esetén is akadásmentesen fut.
És még valami. Bocs, tudom, hogy nem ide tartozik, de akkor is... mindenkinek elmondom: apa lettem :)