Jade Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
12GB összesenha jól számolom, és nem lemezen van.(image+install)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mucsácsó
aztabaz, nincs is annyi helyem most 😄D
jah, ráadásul kurva sokat telepget :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

drop
képeket meg tapasztalatot irjál irányitás kamera kezelés stb

Voltan
Tévedtem. Nyolc gigát pakol fel a disznaja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ja, aztán a felinstallált verzió meg majd foglal 2,5 gigát...
Nyiván a szláv, török és koreai hangsávok foglalnak sokat 😄

balee4
Na 4 Gb már lent van, kb. 1 óra és meglesz...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gyraph
Jade Empire Special Edition (c) 2K GAMES *DVD* VITALITY 69x100 MB

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Voltan
Nabazzeg, ez kijött? Most akkor mehetek szedni...

Methylisocloro
Milyen a kamerakezelése? Itt is külön kell a kamerát irányitani mint általában a konzolos játékokban vagy automatikusan követi a karaktert hátulról mint pld. a Kotor/Blade of Darkness-ben?
Nagyon irritáló mert a töketlen programozók nem tudják megcsinálni normálisan a kamerakövetést ezért nekem kell tökölni vele 😊

wedge31
Mível egy hozáértö írta.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sephi
Hat ez nagyon hozzaerto beszolas volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Már akinél emeltek 😞

Next PC upgrade: 2022

vagy nem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tudom, pont jókor jött a sávszél emelés 😛

wedge31
A méret sajna a gagyi konzol miatt ekkora ha pc-re írták volna eredetileg akkor egy sima dvd-re is elférne böven.

mucsácsó
bizony...
bár akinek emeltek netet, azoknak nyilván ez ismételten nem akadály.. 😞
grebber
Mostmár "sajnos" kezd alap lenni a Duplarétegû méret.

jah, jó méretes lett a drága :/

grebber
Jade Empire Special Edition.CLONEDVD-PROCYON 6.40GB

Már nagyon várom én is.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

saxicola
A GameStar TV-ben látottak alapján fasza kis játék lesz. Már nagyon hiányzott egy ilyen tipusú game

www.gportal.hu/bioshock

Preorder to start preloading your game today. Available for play Feb 27 in North America (March 2 globally). (6 GB Download)

forrás:nforce forum

wedge31
Hát ki is jött de csak europában.Az amcsiknál majd másodikán, remélem nem kell addig várni a tört verziora.

Marcinko
Na akkor, ha minden igaz ma jelenik meg.

SIRÁLY

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Ch_Slater
kaptam levelet, hogy lehet preload-olni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

grebber
Jade Empire Steam megjelenés
<2007. február 16. @ 09:58 - Chesario>

A Valve Steam rendszerében nem kevés játékot lehet beszerezni, ám a listához hamarosan újabb név csatlakozik majd.

A Jade Empire Xbox konzolon jó ideje elérhetõ és hatalmas sikereket ért el. Február végén a PC-s verzió is megérkezik a harcmûvészetekre kihegyezett RPG játékból, ám aki nem szeret boltba járni, vagy épp nem fér már el több doboz a szekrénye tetején, az a Steam rendszerén is beszerezheti a programot, az indítási akció miatt 4 dollárral olcsóbban, 35,95 dolláros áron.

info: Gamestar

Már csak két hét és jön! <#buck>

Kandurex
Én kicsit tartok tõle, legalább is a videókból ez jött le, hogy ez valami shonguku , japinyimáááááááá energinyalábbal puszító, tûzvillammal puhító stb. stb. játék lesz

....és nagyon remélem, hogy helyette valami eszméletlen látványos - távolkeleti harc technikai bemutatók részesei leszünk....

bár, aki nyomta kokszon, az mondhatna pár szót...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Jade Empire Special Edition: ARANYLEMEZ!

Sogun, 09:22 - PC XBOX - Játék: Akció-RPG

(PC Games) A Bioware ma bejelentette, hogy elkészült az elsõdlegesen konzolra fejlesztett verekedõs szerepjátékának PC portja. A lemezt elküldték sokszorosításra és február 26-án próbálhatjuk ki a tigris kung-fu mozdulatokat. A Special Edition PC verzió a következõket jelenti: állítható irányítás, game-pad és egér+billentyû támogatás. Nagyfelbontás, plusz látványeffektek. Új szörnyek, ellenfelek, eddig még nem látott harci stílus. Javított HGI: Harcoló Gépi Intelligencia és állítható nehézségi fokozatok. Átdolgozott világtérkép kezelõfelület.

info: Hardwired

Hali, valakinek lenne kedve Jade Empire aloldalt csinálni az RPGvault.hu-n?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

watto
mondjuk ilyen gépen talán menne:
2.6 GHz proci
Radeon 9200SE
512ram

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
áááááááááááhhhhhhh.....deszar hogy nem jön ps2-re 😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

zorrobomber
kotor 1 nekem geforce 2-vel ment, ez pedig hasonlo motor lehet szal nem olyan meglepo, masreszrol az xboxos valtozat manapsag mar relative rusnyanak szamit(nem velemeny) es hat ugye szarbol nehez varat epiteni

grebber
Jade Empire PC: Február végén

Sogun, 10:05 - PC XBOX - Játék: RPG

(PC Games) A 2K Games kiadó február végére csúsztatta a Jade Empire: Special Edition megjelenését. Akik már régóta fenik a fogukat a csodás hangulatú és elbûvölõen mesés környezetben játszódó Jáde Birodalomra, végre kipróbálhatják számítógépükön csúcsszuperre fényesített minõségben a legendás Bioware cég játékát. A konzolos verziót minden tekintetben turbózzák. A Jade Empire jó gyorsan kell, hogy fusson, nincs nagy gépigénye. 3D részletességet és élsimítást így a csúcsra lehet kapcsolni. Nemsokára beizzíthatjuk a brutális kung-fu kombóinkat! 😄
Thx, Necros!

mukika
<#wow2><#eljen>

Ottto
Azért ez túltesz az átlagon....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

minek nincs manapság?

Ottto
8giga, omg! Hát helyigénye az lesz. A többi az ok :o

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hát jah meg a többi igény se valami jót selytet... én nem vagyok nagy graf mániás de nekem eddig ugy tünt ennek pont a graf lessz a lényege..., ezek szerint nem..., rmeéljük a legjobbakat 😊

Fido4life
Yeah akkor menni fog a gépemen 😊

grebber
Jade Empire: Gépigény

Sogun, 07:57 - PC XBOX - Játék: RPG

(PC Games) Megnyugodhatunk, mert elég laza gépigénye lesz a PC-re felturbózott Jade Empirenek. 8 GB szabad hely mellett csak 1.8 GHz processzor, 512 MB RAM és egy GeForce 3 vagy Radeon 8500 osztályú videokártya szükségeltetik.

No ha ilyen VGA-kal megy akkor ezsem a graffal fog hodítani.

grebber

grebber
Király.
Bár rendre áradoznak a grafról a képek mégse azt sugalják 😞
No nem is ez számít!

és a hozzájuk kapcsolódó interjuhé fordítása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

grebber

Fido4life
húdejó

grebber
2007 januárjában jön a game!

wedge31
Csak tudnám,hogy honnan veszi az idei megjelenést mert semmi nem utal erre.