Jade Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nyiván a szláv, török és koreai hangsávok foglalnak sokat 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nagyon irritáló mert a töketlen programozók nem tudják megcsinálni normálisan a kamerakövetést ezért nekem kell tökölni vele 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
www.gportal.hu/bioshock
Preorder to start preloading your game today. Available for play Feb 27 in North America (March 2 globally). (6 GB Download)
forrás:nforce forum
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
SIRÁLY
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
<2007. február 16. @ 09:58 - Chesario>2007. február 16. @ 09:58 - Chesario>
A Valve Steam rendszerében nem kevés játékot lehet beszerezni, ám a listához hamarosan újabb név csatlakozik majd.
A Jade Empire Xbox konzolon jó ideje elérhetõ és hatalmas sikereket ért el. Február végén a PC-s verzió is megérkezik a harcmûvészetekre kihegyezett RPG játékból, ám aki nem szeret boltba járni, vagy épp nem fér már el több doboz a szekrénye tetején, az a Steam rendszerén is beszerezheti a programot, az indítási akció miatt 4 dollárral olcsóbban, 35,95 dolláros áron.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
....és nagyon remélem, hogy helyette valami eszméletlen látványos - távolkeleti harc technikai bemutatók részesei leszünk....
bár, aki nyomta kokszon, az mondhatna pár szót...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sogun, 09:22 - PC XBOX - Játék: Akció-RPG
(PC Games) A Bioware ma bejelentette, hogy elkészült az elsõdlegesen konzolra fejlesztett verekedõs szerepjátékának PC portja. A lemezt elküldték sokszorosításra és február 26-án próbálhatjuk ki a tigris kung-fu mozdulatokat. A Special Edition PC verzió a következõket jelenti: állítható irányítás, game-pad és egér+billentyû támogatás. Nagyfelbontás, plusz látványeffektek. Új szörnyek, ellenfelek, eddig még nem látott harci stílus. Javított HGI: Harcoló Gépi Intelligencia és állítható nehézségi fokozatok. Átdolgozott világtérkép kezelõfelület.
info: Hardwired
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
2.6 GHz proci
Radeon 9200SE
512ram
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Sogun, 10:05 - PC XBOX - Játék: RPG
(PC Games) A 2K Games kiadó február végére csúsztatta a Jade Empire: Special Edition megjelenését. Akik már régóta fenik a fogukat a csodás hangulatú és elbûvölõen mesés környezetben játszódó Jáde Birodalomra, végre kipróbálhatják számítógépükön csúcsszuperre fényesített minõségben a legendás Bioware cég játékát. A konzolos verziót minden tekintetben turbózzák. A Jade Empire jó gyorsan kell, hogy fusson, nincs nagy gépigénye. 3D részletességet és élsimítást így a csúcsra lehet kapcsolni. Nemsokára beizzíthatjuk a brutális kung-fu kombóinkat! 😄
Thx, Necros!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Sogun, 07:57 - PC XBOX - Játék: RPG
(PC Games) Megnyugodhatunk, mert elég laza gépigénye lesz a PC-re felturbózott Jade Empirenek. 8 GB szabad hely mellett csak 1.8 GHz processzor, 512 MB RAM és egy GeForce 3 vagy Radeon 8500 osztályú videokártya szükségeltetik.
No ha ilyen VGA-kal megy akkor ezsem a graffal fog hodítani.
Bár rendre áradoznak a grafról a képek mégse azt sugalják 😞
No nem is ez számít!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu