1192
-
#392 erre a legeljén megtanit nem?:D -
#391 LOL mert miért is használtam volna a védekezést :D már megvan . -
#390 Jézusom én mennyire gyenge vagyok ebben a gameben :(
Nemtudok tuljutni a repűlős rész után azon a 3 szellemen vagy min :( már kb 100x nekiugrottam de max 1-et sierült kinyirnom :( -
MCSeid #389 kössz -
#388 keresd itt -
MCSeid #387 Lécci segítsen vki hol találok cracket a játékhoz?
Ha lehet linkeljétek előre is köszi. -
#386 Az jó!!! -
#385 wow az tök jó, én csak most fogok odamenni :) -
#384 kb a játek harmadanal jársz. -
#383 Most értem az Imperial City-be. Mennyi van még hátra? -
#382 Akkor nem vágom, hogy mi értelme van:)
Akkor már kezdek újat egy női karival:) -
#381 Úgy vettem észre, hogy tökugyanaz.
De ilyen tuti nem volt KOTOR-ban, emlékeznék rá. :-) -
#380 Hmuda nem tudod a Jade Master mode az ugyanaz mint a síma csak végigtolod újra az egészet a meglévő kariddal? (minthat KOTOR-ban anno lett volna egy ugyanilyen Jedi Master mode, de lehet én emlékszem rosszul) -
#379 Akinek nem esett még le a harmonic kombó:
Legegyszerűbben a heavenly wave-el lehet előhozni. Ráversz egy símát, hogy belassuljon (nem kötelező, de egyszerűbb a dolog), összehozol egy másodlagos ütést, megjelenik a lábánál egy zöld számláló, és mielőtt letelne, be kell vinni egy martial másodlagos ütést. Ez instant kill (szétdurran a delikvens) + a lentebb már említett power-up.
Az instant kill miatt csak közönséges ellenfeleken működik. -
#378 megvan mia harmonic combo:
ha sikerül power upon ütsz ki a másikból
itten:
Klikk-ű -
#377 Én alapra Fast style:
Legendary Strike + Thousand Cuts (Lelassítós szétaprítós)
MIND>BODY>SPIRIT Kb . 45-30-15.
Harmonic combo:
"support style aztán martial style power attack". állíólag :P - nem tom nekem nem ment. pedig zongorázos vok rendesen. -
#376 Amíg nem volt meg az Iron palm addig a staffomat használtam. De a Deamon staff maxolt focus comsumption mellett is zabálja a focust ugyhogy a végén már szinte csak Iron palmot használtam. Tökéletesen működött. ha megütött arrább ugrottam. Egyébként a legtöbb ellenfél nem tud mit kezdeni veled testközelben folyamatosan oldalazva. HA giantek ellen mentem akkor próbáltam minnél gyorsabban kivégezni. Ha volt kisebb minionja akkor no gond mivel lehetett spirit thiefelni és felhuzva mar nem is volt olyan rossz az sem amit töltött.
Végülis nagyjából balanced volt a karim. -
#375 Aki nem tudja betenni az új technikákat segítség:
a remap-pal lehet testszés szerűen 0-9 be bindelni a tech.-eket.
Amugy én ugy vettem észre hogy.. Mérhetetlen focusszal és dragonsword(maxon) -al elég durván lehet aprítani..
nem tudja valaki hogy lehet harmonic combozni?
(egy jó tip ha valaki béna a harcban:
Vidd magaddal Dark Start (support módban, iylenkor regenerálja a chi-d) ha gáz a szítú csak használd a ground-attack -okat (mouse1+mouse2) várd meg még teljesen vissza nem töltödik a chi, igy lesz elég Hp-tölteni.. ha megint fogytán van, lehet elöről.)
Véleményem szerint jó kombó:
Focus-al kezdeni,
egy heavnly wave (slow),
(focus-ki)
fegyver kombó,
Ground attack, (ettől padlózik)
és a végén egy magic-es strong attack(mouse2) Pl: (direflame vagy immortal stone).
Gáz szituban... a legjobb: dodge-olni.. max védekezni, (Spirit thief + focus) nagyon használható chi-t visszatölteni. vagy a lassabb távoli szívás.
-
#374 Csak mondom hogy én 8 év alatt nem tanultam meg a németet(azóta tanulom) angolt 4 éve és a tanárom szerint középfokúm simán megvan:P -
#373 aha, szal egy bug:S kösz
mondjuk mind1, mert így is átmegyek rajtuk simán:D -
#372 Előferdült néha. -
#371 a kalózoknál vok. nálatok is eltűnt ott az ellenség életjelző csíkja? -
#370 pedig egyszerű.. a nagy barmot kb 3 vagy 4-szer kell leverni amig el nem fogynak az emberei.
A kicsi ghosotokon tolod a spirit thiefet chi miatt aztan ütöd a nagyot. -
#369 Hát azt kéne,de ha 7 év alatt németül sem tanultam meg rendesen itthon angolul végképp nem fogok :(
Majd magyarítják addig végigtolom angolul bár nagyon keveset értek. -
#368 thief spirit-et úgy kell használni, mint a többit. beállítod h azzal üssön, és kész. jobb egérrel meg a másodfunkciót hozod elő... -
Cassell #367 Látom vannak akik már végig is tolták én még mindig ott járok ahol tegnap: a Quarryban nem tudom leverni azt a hagy ne ecseteljem milyen ghostot. És továbbra sem tudom használni a Spirit Thief technikát nyomkodhatom én az 5 ös billt meg akármi dunsztom sincs hogy kell beállítani pedig nálam nem az angol szöveg megértésével van a probléma annyi biztos. -
Thanatos #366 neki hiába mondod :) -
#365 tanulj meg angolul. -
#364 Remélem mielőbb ráveti a gamere magát valami magyarító team! -
#363 Na en is vegigtoltam.
Hűséges Fekete Forgószelem mellettem volt végig:) egyébként csak egy botot és az ökleimet használva:)
Tetszett... Bár a Harmony combot amiről beszéltek soha nem tudtam alkalmazni:D
Legnehezebb harcaim (ergo aminek többször kellett nekifutnom):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Ravager elott amikor az összes division championnal meg kellett küzdeni egymás után, majd a Ravager is szopatós volt ugyanis chi-t lopni nem lehetett tole viszont healelte magát.
MAjd a legvégén a végső harc előtt a 4 Golem.... 5-szor futottam neki különböző gem kombinációkkal. Végül használtam az 1-es szintű Jade Golem transformationt feltoltam maxra a chi-t és gyorsan leabáltam őket. Bár whirlwind ott is behalt. A többi mind ment elsőre.
kedvenc karakterem:
2 van:) Hou és Whirlwind:)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor whitlwind meséli az esküvőjéneka történetét na az hihetetlen poén volt:D
Összességében a játék tetszett. Történet elsőrangú. néhol a kinai dumálás zavart nem értettem, hogy miért nem lehetett azt a pár szereplőt leszinkronizálni (lehet a wásárolt verzió a hibás) A karakterek szerethetők és nem nyomtam tovább egyetlen beszélgetést sem... túlképp élt a világ. és ez manapság egyre kevesebb játékban van meg.. A harcok inkább a nyomd folyamatosan az 1-es gombot és ugrálj korbe-korbe taktikában ki is merült. Lévén a Harmony combo nem akart működni chi-re meg nemvolt szükségem.
Összeségében szívesen adnék egy 9-est neki, de mivel túl rövidre sikerült (28 ora jatekido rohanás nélkül (el töltöttem volna még ezzel a storyval vagy masik 20-30 órát és a városokban volt potenciál))
Így marad a 8 pont 10-ből. -
#362 Nem árt ha raksz a duration és a speed részére (legjobb ha kimaxolod azt a kettőt). Durationnel ha spec ütést csinálsz akkor tovább maradnak paralizálva és a sebességgel meg gyorsabban feltöltődsz.
A chi-s sebzésre én személyszerint raktam, bár meg lehet lenni nélküle. Ezzel a chi-s ütésekkel volt a legkönyebb lenyomni a gólemeketSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha esetleg nem lenne meg Mirabelle. -
#361 #347 -
#360 hm, olvastam, hogy van egy ilyen technika ami visszatölti a chi-t. kötelező arra tenni, hogy végigvihesd a játékot vagy nem? egy gyors karakterrel rohangálok, aki hihetetlen sebességgel tud ütni, nagyon tetszik, hogy míg ők ott suhintgatnak, kikerülöm és szétütöm őket-.- -
#359 Na végigvittem. Nekem alapvetően tetszett. Baromira hiányzott a KOTOR harcrendszer, de üsse kavics. Már csak az a furcsa, hogy miért volt ekkora térkép megrajzolva ha alig jutottunk el pár helyre. -
#358 használj szótárt :) régen én is így csináltam...
amúgy nemtom nálad mi van, de nekem arra felé ugrik, ahova és amikor akarom. kivéve, ha nem harci módban vok, mert akkor csak előre ugrik -
Gabosh #357 Még a game elején a teaházba van 1 arc akit elvileg le kell itatni hogy dumáljon , de nem mond semmi értelmeset, ott annál a küldinél mit kell cisnálni? -
Gabosh #356 Nemártana hozzá 1 magyaritás :S -
Dexantreal #355 Meg sokszor hátra, vagy előre ugrik, mikor az előbb említett irányokba akarok haladni. Annyira nem zavar, csak hozzá fűztem és amúgy jó játéknak néz ki, csak még elején vagyok nagyon. -
#354 Gamepaddal nyomom en is es 25 orat mar beletoltam es kb minden percet elvezem. -
Kindred Blades #353 Ott van, ahol lezugantál. Vagyis a közelében. Egy kapu állja utadat, s bár bármiféle démont le tudsz küzdeni, s ellenfelek fje felett simán átszaltózol, a kapu, na, az problémát jelent (btw, apaság első örömein túl, meddig ordít egy szépen megetetett, etc gyerek? :) )... hát ez van, logika ide vagy oda, a hozzá tartozó kulcsot bizony meg kell szerezni
spoiler
a városban lesz egy kihelyezett balfék, ha a teaháztól északkeletre indulsze, egyből belébotlasz, aki mintegy véletelnül elejti a kulcsot, ami -ejha, véletlenek soroata^^- a pakkodban landol (a komát nem lehet eltéveszteni, az egyetlen, akinek hivatalos testőre van), ettől kezdve vissza oda, ahol bejöttél a faluba, el, jobbra fel, s helyben is vagy. A játékhoz mellesleg nem árt némi angoltudás, jóval könnyebbek úgy a kiszabott feladatok.