Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kínai békefentartók Haitin
A bölcs katona nem várja meg, amíg megkapja a felpáncélzott HMMWV-jét - inkább csinál egyet magának
Ugyanez igaz a teherautóknál is
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Colt .45 ACP
0.45-ös colos lõszer. Azért nem mm-ben (mint pl H&K USP 9x19 mm) van megadva, mert az amcsik collban méri kezt. Nade majd az okosabbak úgyis javítanak/kiegészítenek ha rosszul tudom. 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
én leginkább az alapján alkotok véleményt másokról, hogy mennyire van önmagukhoz való eszük, és azt mennyire használják a társadalmi fejlõdés érdekében. nyilván mondjuk egy átlagos melós ha tisztességesen dolgozik, nem követ el bûncselekményeket nem önti veszélyes hulladékot az erdõbe, patakba stb. akkor az normális embernek minõsül nálam. de mondjuk egy politikus aki nem az ország érdekében cselekszik, annak ellenére hogy megélhetési problémái nem lehetnek, és csak a még több pénzszerzésre hajt az nyugodtam eltüntethetõ embernek minõsül. más volumenû a döntési helyzet, de maga az elv ami igazán meghatároz vkit
na ez off volt, meg még többet kellene írni hogy világos legyen, de egyrészt nincs kedvem most hozzá, másrészt le fognak hurrogni hogy nem idevágó téma. mindazonáltal egyértelmû hogy nincs befolyásom a politikai eseményekre, csak véleményt alkottam egy témában
köszi

A halál csupán a kezdet...
AK-47
AKM-47
Nézzétek meg a lord of wart, nicolas cage
érdekes film, egy fegyverkereskedõrõl szól.
nem annyira a történet, vagy a szinész, vagy ilyesmi (tele van unreális elemekkel az egész - nem emberfeletti jelenetek, hanem simán az ugy nem történhetne meg), hanem biztos vagyok benne hogy a párbeszédekben elhangzó adatok stimmelnek.
ak-47 és az akm-47 (modernized?) között mi a különbség?
Mi alapján definiálod a normálist?
Figyelembe véve a mai magyar közéletet, úgy gondolom ma a normális = monikasót bámuló, "önmegvalósító", plázatöltelék birka.
Az egy dolog, hogy neked mi a normális, de mi alapján mondod ki, hogy te az egész emberiség felett állsz. <#alien>#alien> <#idiota>#idiota>
Amúgy egy országban nincs olyan, hogy a komplett lakosság csak szereti vagy csak gyûlöli az országot.
A 4.000.000.000 dollárra egy példa a 90-es évekbõl. Ez kb 400. darab Leclerc-et ért, amit ez Egyesült Arab Emirátusok vett meg tudtommal, pont a fránsziáktól.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Algéria azért szerintem annyira nem utálja a franciákat, hisz a mai napig rengetegen vándorolnak be algériából franciaországba.