94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#31414 Rossz vitapartnert választottál, én rokonszenvezem velük...:) Vagy lehet, hogy én értelmezem rosszul a hozzászólásod. Az "élelmes" jelzőt pozitívumként gondoltam.:)Nagyon sokat "tanulmányoztam" a történelmüket, szokásaikat.
PEACE!
UI: szoktam venni a fáradtságot, és gondolkodom.:) -
bgabor #31413 Jót szoktam nevetni ezeken 'a háború és a sport nem sokban különbözik' típusú marhaságokon.
Kedvencem mikor a focistákat a modern idők gladiátorainak szokták nevezni a reklámokban. Azok is, csak nem olyan megközelítésben, mint a focirajongó gondolja. Hanem a "kenyeret és cirkuszt a(z ostoba) népnek" vonatkozásban. -
bgabor #31412 "láttam egy olyan videót a liveleaken, amikor a zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat, miközben egy orvlövész lövöldözött. arról mi a véleményed?"
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Szerinted mennyire életszerű ez? -
juzosch #31411 Sztem az küzdősportban a legjobb stílus (ha a cross-traininget nem nézzük), Fedor bizonyíthatja:P
De azért a háború és a sport nem ugyanaz. De azért sokban nem is különbözik:)
Én mind2őt megtanítanám. -
#31410 Érdekes hogy egyes emberek az izraeliekkel szemben itthon európában ugyanolyan ellenszenvel viseltetnek mint az amik az arabok ellen.
De helyből élből ha valami rosszat hallanak róluk az tuti úgy volt 1000% mert velejéig gonoszak, ha pedig valami jót tesznek akkor az tuti, hogy "felvan fújva a zsidóbérenc média által és el van ferdítve az egész."
Ahelyett hogy vennék a fáradtságot a gondolkodásra....
Szerinted mia francot tudtak mondani a civileknek, hogy azt orvlövésztűzben körbeállták a kocsit??? lelőlek ha nem állsz ide?? hát azt megteszi az orvlövész... -
#31409 Nmmm, nem hiába, élelmes ez a népcsoport.:) Gondolom a civilek palesztinok voltak. -
Cnut #31408 Az eset hangfelvétele:
"zsidócska: -Szerbvusz palesztin/izraeli civil! Új vagyok itt és segítségre lenne szükségem. Egy orvlövész lő ránk és mi lusták vagyunk innen az árnyékból elállni a kocsival, körbeállnál minket plíz? Köszi!
civil: -Aha, szólj hogy mkeddig kell. Hívjam a haverokat is ide?"
Vagy szerinted ez hogy történhetett? Még ha videó is lesz akkor is azon mi fogunk látni? Egy kocsi, zöld ruhások, körbe civilek. És ez mit jelent? Semmit. A Pallywood sorozat tökéletesen bemutatja hogy még az ilyen videókból is mennyit szabad elhinni. -
#31407 Azt,hogy a civilek voltaka hülyék. -
#31406 " zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat,"
Na ezt látni szeretném, mert ek kamunak tűnik. Az IDF áruld már el, hogyan venne rá izraeli állapolgárt, hogy körbeálljanak egy autót. -
#31405 szerintem akkor is a szambo a leghatásosabb.
egyébként meg itt lehet megtalálni azt a békefenntartós írást
bucser: láttam egy olyan videót a liveleaken, amikor a zsidócskák civilekkel állították körbe a kocsijukat, miközben egy orvlövész lövöldözött. arról mi a véleményed? -
#31403 Élből mielőtt elfajul: nemzetiségi vitát privátban vagy másik topicban. Pont.
Nimrod45:
Csak átvették az MTI anyagát, szóval az MTI sara, hogy az F-5 szerintük bombázógép.
Amúgy az USAF kiképzőszázadánál (a "Top Gun") repülő F-5-ös volt az áldozat. Valószínűleg dogfight gyakorlat ment, és a két gép összeakadt... -
juzosch #31402 Te kevered valamivel a krav magát. Ez a "stílus" pont arról szól, h beléd neveljék, ösztönössé tegyék a legalapvetőbb, leghatékonyabb reakciókat.
Hogy reflexből tökönrúgd, kiszúrd a szemét kitépd a gigáját, vagy ha épp azt kell, gondolkodás nélkül fuss.
Minden csak nem bemutató, és nem látvány.
Sok küzdősportot megnéztem már, h melyik a leghatékonyabb, és ha az életedről van szó, akkor mindenképp krav maga.
Sajna pont ez a hátránya is, h mai körülmények között nem igazán alkalmazható, tényleg csak a seregben. Ugyanis az utcán el kell számolni a holtesttel, vagy nyomorékkal akit magad után hagysz:)
De a harcmezőn csak az számít, h életben maradj, az ellenfelet pedig semlegesítsd, és erre a legalkalmasabb. -
#31401 F-5 típusú bombázó
Inkább vadász bombázó, vagy korlátozott föld levegő képességű gép... -
#31400 Így román vagy úgy román[Van aki Magyar csak ott él meg van aki ott él tud magyarul de nem vallja magát Magyarnak] -
nimrod45 #31399 Ez nem jött be, inkább itt van tisztán a link: http://index.hu/politika/bulvar/vad2493/ -
nimrod45 #31398 Na /vad2493/]itt[/URL] is van hozzáértés bőven...[URL=http://index.hu/politika/bulvar -
#31397 És arra mit felelsz hogy román vagyok? -
#31396 Engem megdobhattok a béke fenntartós linkkel.
Anime Fox: Őszintén szvsz beteg vagy.Már csak azért is me a románoknak szurkolsz. -
#31395 kint volt a blog jóideig...... -
#31394 Fater hozott haza egy érdekes anyagot. Egy ukrán békefenntartó beszámolója még 2004-ből. Ha érdekel valakit akkor majd bescannelem és feltöltöm valahova. -
#31393 Te aztan biztos tudod... -
#31392 Na ja, ez se ritka eset... -
#31391 Azt nehezen, a palesztin kis kölyköknél senki se dobja jobban a követ... Akár az olimpiára is mehetnének ilyen teljesítménnyel. bardocz pisztoly verziója se a legjobb, lásd a youtube videók alapján. Már rég meg van a megoldás... rohan a kis ötéves beidegződve a katona felé, az meg páff lerúgja a fejét... Vagy a rinyáló terhes asszonyt hason rugni... Na erről szól a krav maga! -
#31390 btw nemrég volt egy műsor a palesztin felkelők vs izraeli katonák témakörben. Azaz hogyan készülnek a zavargásokról a videók.
Elég érdekes volt azaz kb általában az izraeli katonáknak semmi köze hozzá hanem tőlük 200 méterre elkezd a tömeg őrjöngeni, jön a mentőautó elvisznek egy állítólag sérült embert aztán 10 perc múlva egy másik vágásnál már a korábban elvitt emberke cipeli a másik társát ugyanahhoz a mentőhöz:)
Szal érdekes:)
Meg is van
-
Bubbax #31389 Ez asszimetrikus hadviselés, nem jó. Inkább visszadobni a követ bele a fejibe. -
#31388 "Minek verekedjek,amikor van nálam pisztoly?" -
#31387 azokat a terepjáró elé szokás állítani tűzharcban, még ennyit se tudsz:) -
#31386 Az arra jó hogy palesztin gyerekeket rugdossál... -
#31385 Én harcművelek.Mindjárt belenézek a videókba aztán levonom a konzekvenciát. -
Thanatos #31384 nem feltélten a és csak a kravmagára gondoltam, igazábol kravmagánál ez a mindenféle military vonatkozás jórésze csak marketing szvsz :) -
#31383 én viszont magáról a harcművészetről beszélek. -
#31382 ez nem egészen ígyvan. :) Ez első sorban önvédelmi célokat szolgál, az edézéseken különféle szituáciokat csinálnak, és arra tanítanak, hogy hogyan kezeld azokat a váratlan helyzeteket.
ugyan nem vagyok vmi járatos, de szerintem sorkatonáknak nem krav magat tanítanak, hanem pár alapfogást azt jolvan. -
Kurfürst #31381 Egyetértek, átlag sorkatona úgysem lesz soha sokdanos mester... ha 5 hasznos fogás van, amit megtanítanak neki és alkalmazni is tudja amikor kell, az már bőven jó. -
#31380 épp az a baj a krav magával, hogy bemutatókra jó, de nem túl hatékony. -
Thanatos #31379 a hadseregeknek nem oylan "harcmüvészet" kell, aminek az a lényege hogy jol mutasson a mozifilmekben... :) -
Kurfürst #31378 Krav Magás videók Discoveryn.
Nézegettem őket, nem sok közöm van harcművészethez, ránézésre azonban úgy tűnik nem nagyon van technikája. Egy-két alapfogás van úgy tűnik, inkább arra mentalitásra gyúrnak rá, hogy verd agyon a másikat, amivel tudod, és üsd ahol éred amíg ki nem fekszik. Ez persze nem baj, sőt, hadseregnek pont ez kell, hogy ne legyenek gátlások, ne add föl stb. -
#31377 Na, ezt nem tudtam. Kösz az infót! :) -
#31376 tényleg, novo...elnéztem:) -
harcu #31375 Vojszka Szpecialnovo Naznacsenyija -
#31374 szpecialnogo naznacsenyija. kb