94980
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • MuldR
    Arrol van mar valami infoja valakinek, hogy az Amik tenyleg eladjak indianak a Kittyhawkot? Ha minden igaz mar kivontak. Muzeum lett vagy eladjak?
  • Zenty
    egy szimpla fuss miatt törölve lett a kommentem, de ez a kamu dákó ízé meg szabadon, és vígan garázdálkodhat, szép nem mondom :D

Egyébként mintha a románok nem ezt csinálnák...
  • bgabor
    Hagyjuk már ezt az antiszemita dolgot. Baromira divatos kifejezés lett ez manapság magyarországon, egyes politikai erők naponta használják fel ellenfeleik ellen.
    Kvázi túszként tartják maguk előtt a zsidókat(akiknek kezd már elegük lenni belőle). Valójában azonban Mo-on a második világháború óta nincs antiszemitizmus. (már politikai szinten. Az hogy néhány hülye bőrfejű miket gondol, senkit sem érdekel, mert nincs politikai erő mögöttük).
    Valójában antiszemitának akkor lehetne egy politikai pártot nevezni, ha az a zsidók jogainak korlátozását vagy a zsidók kitelepítését hangoztatná. Ilyen politikai erő viszont nincs magyarországon, és nem is volt már vagy 50 éve. (Még a paletta legszélén álló és egyébként szalonképtelen miép se hangoztatott ilyeneket, nemhogy más jobboldali pártok) Az hogy a magyar miniszterelnök havona egyszer elsüti ezt a kifejezést az ellenfeleivel szemben, az csakis kizárólag őt minősíti.

Szóval szerintem hagyagoljuk az antiszemita kifejezést magyarországgal kapcsolatban. Felvilágosult 21. századi emberek amúgy sem szoktak másokat a fajuk vagy a vallásuk miatt támadni.
  • degenerator
    te konkrétan most mire célzol? az ukrán békefenntartóra? mi köze ennek az antiszemitizmushoz?
  • Scottt
    Ok,akkor nemszóltam.
  • Bucser
    Cifunak itt van moderátori joga (tudományos eszmecserében)
  • Scottt
    De ő nem adhat büntiket mert csak házigazda?!
  • Punker
    mert a takarítás 99%a azt teszi ki, amúgy meg ide nem jön be modi mert Cifu itt van úgyis elvileg.
  • Sadist
    Persze hogy lehet, csak a moderátorokat jobban izgatja a témába vágó, sok információval teli, ámbár szerintük reklámnak minősülő linkelés.
  • bgabor
    Lehet bannolni itt az sg-n? Nem is tudtam. Akkor viszont ennek a román zászlós szerencsétlennek már nagyon érik a ban.
  • Bucser
    lassan érik a Banánod...
  • Kurfürst
    Ehhez a témához épp mostanában írtam egy külföldi forumon, hogy azért össze kéne vetni hogy tiszta robbananóanyagmennyiségben a nyugati világ mégis mennyit vetett be az arab/muszlim országok ellen, és mennyit cipeltek magukon öngyilkos merénylők. Szerintem nagyon sok Abdul kell robbanóövvel, hogy egy F-18asnyit kitegyen..

Veleje amit mondok, a Nyugati/keresztény világ az elmúlt ötven évben folyamatosan basztatta az arabokat/muszlimokat. Suez óta. A Közel Keleten pedig Izrael kvázi a Nyugat előretolt állása, aminek a Nyugat valamennyi kis mocsoksága felett szemet huny (persze ebben a hidegháború is jóocskán benne van). Persze hogy az a fő célpont meg a vörös posztó. Dél Afrika nem volna rossz analógia, ott is szemet húnytak, mert legalább nyugatbarát volt.

Ezek után némileg képmutatásnak érzem, amikor a nyugati világ azon sír hogy hát ezek TERRORISTÁK meg ezek ROBBANTGATNAK.
    Most ezen mégis mi a bánatot kell csodálkozni, persze hogy a, be vannak pöccenve b, ellenállnak c, azzal amivel éppen tudnak.
  • Sadist
    Menj már innen
  • AKSURV
    Korrekt irás. Az. Egy ukrán irta, mert nem tetszik neki, hogy az ukránok által elkövetett dolgokat nagyon piszkálgatják. Erről még annyit, hogy nem véletlenül piszkálják ezeket... A legbrutálisabb dolgokat a németek velük végeztették el.

Ebből fakadóan az írás nyilvánvalóan propaganda. Mi a jó propaganda? Kevés bizonyítható dolgot kevernek nem ellenőrízhető de hatásos dologgal.
    Ez kell viszont az antiszemitáknak, király módon lehet mutogatni mint a véres rongyot...

Lehet akár igaz az utolsó betűig akkor is ellenőrizhetetlen dolgok vannak benne ezért fenntartással kell kezelni..
    Ebben témában gyakorlatilag nem lehet korrekt dolgot találni...

Én másban látom a különbséget a nyugati és az arab mentalitást csinálni...

A különbség az, hogy Abu Graibbal nem lehetne lelkesítő videót csinálni mig egy nyugati megkinzásával az arabok számára lehet..

Ha egy nyugati katona csinál valamit és az kiderül akkor előveszik érte és valamilyen szinten (aminek a mértékén lehet vitatkozni) megbüntetik, mig el tudod aztképzelni , hogy a Hamasz megbüntetne valakit zsidók megkinzásáért és megöléséért?
  • SZU
    http://i227.photobucket.com/albums/dd66/lancero11/junho/xb5.jpg
  • SZU

Egységes felszerelésű orosz alakulat!

Megerősített orosz állás! =)
  • Thanatos
  • degenerator
    olvass bele abba, amit linkeltem, ott elég háborús bűnt felsorolnak...

egyébként a kasszám rakétákat nem nevezném haditechnikának..:)
  • bgabor
    Valóban nincs. Fingom sincs róla. Ahogyan neked sem. Vagy bárkinek itt a fórumon. Viszont, egyesekkel ellentétben én nem gondolom azt, hogy van elég rálátásom megítélni a helyzetet ilyen távolságból, televízión és interneten keresztül.
  • AKSURV
    Megtörtént eset, amiről beszéltek a zsidók megunták a kődobálást és a palesztinoket felültették a motorházra.. Kőkemény hadbiróság lett belőle...
    Fölösleges hepciskodni... A zsidók az arabokkal háborúban állnak, a jelenlegi szakaszban videókkal folytatják egymás ellen, de ha sokat rakétáznak akkor más fegyverek kerülnek elő...
    A háborúban pedig sok szemétség megtörténik mindkét oldalon...
    Végül a bánásmódról annyit, hogy el lehet képzelni, hogy mi történne akkor ha egy zsidó kerülne at arabok kezébe... Bár nem kell nagyon nagy képzelet van fenn videó elég Dániel Pearl-re v. Nicolas Berg-re gondolni, és azért a megruházás nincs pariban a lefejezéssel...
  • Thanatos
    már késő, kiengedték a szellemet apalackbol hamarosan jön az összes tizenéves fröcsögni a politikárol egy direkt politika mentes topicba/forumba... :P
  • horthy
    Nem kéne ezen a topikon a izraeli-palesztin szerelemmel foglalkozni !
    Ez politika , médiaháború stb ! Én nem vagyok egyik párti se annak ellenére hogy az izraelieket kimondottan nem kedvelem , legalábbis az izraeli politikát , médiát , stb ! Pedig voltam már izraelbe ( Tel Aviv ) , nem sokáig !
    Inkább a szemben állo felek haditechnikai eszközeivel , felszerelésével , katona lehetőségeiről irjunk ! Az inkább egy haditechnikai rovatba valo!
    Pl : Hezbollah vs IDF
  • Thanatos
    mert neked aztán vani... :)
  • degenerator
    hmhmhm....
  • Animefox
    Főleg ha fingod sincs mi van ott... Téma lezárva! Pont.
  • bgabor
    Be kellene látni végre, hogy egyik fél sem jobb a másiknál, és butaság állást foglalni a zsidók vagy a palesztinok mellett. Mindkettőnek megvannak a maga piszkosságai.
  • Animefox
    Persze hogy vicces, hiszen nem akarják őket bántani az izraeli katonák, csak fegyelmezni. Így 360 fokos szögben kivan tekerve bőröstül a kis karocskája, legalább pár évig nem lő rá senkire se AK-val... figyelted hogy direkt a jobb kezét tekerték ki? Én is Izrael párti vagyok ne aggódj
  • bardocz
    Tényleg kurva vicces.Hány éves,8?
  • ambasa
    Balage!

ne tedd! Egyrészt mert felesleges, mert még nincs vége, és mert egy oldalon megtalálható, és valamilyen stzinten az ő szellemi tulajdonuk, legalábbis szerintem. A katpolblogon megtalálod az anyagot és még néhány más érdekességet is. Pl most tettek fel egy interjut egy magyar harckocsizó tiszttel.

katpolblog

TG
  • Bucser
    És ez olyan vicces?

ölég szánalmas vagy... Szégyenlem, hogy a földim vagy.
  • Animefox

"Egy pásztorkodással foglakozó palesztin család tagjai felvették, amint elmaszkírozott arcú zsidó telepesek baseballütőkkel rájuk támadnak. A BBC birtokába jutott felvétel a palesztin önkormányzat fennhatósága alatt álló Ciszjordániában készült még vasárnap.

A támadásról készült videót a B'T Selem nevű izraeli jogvédő szervezet jutatta a brit közszolgálati médiumhoz. Az emberi jogi szervezet korábban a "Shooting Back", azaz "Visszalövés" vagy "Visszafilmezés" elnevezésű programjuk részeként összesen 100 kamerát osztott ki a palesztinok közt, hogy azok dokumentálhassák az ellenük elkövetett támadásokat. A (az illegális, palesztin földön erőszakkal létesített - a szerk.) zsidó telep vezetői elzárkóztak attól, hogy kommentálják az incidenst.

Az izraeli rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de egyelőre senkit nem vettek őrizetbe." (nem is fognak mert nem szokásuk)
  • Animefox
    Full liberális magyar média tudomása szerint is több ezer eltört kezű regisztrált gyerek van, akik napi színten kontaktusban vannak a katonákkal. Annyi túlkapásos videó van palesztín gyerekek kínzásáról meg mások bántalmazásáról hogy ajánlom a videókat megnézni, csak annyit kell beírni hogy pl: made in israel, vagy simán israel, ekkor a youtube automatikusan csakis erőszakos videókat hoz be. Most múlt vasárnapi a legfrissebb mikor egy palesztín emberhez odamennek 4-5-en baseball ütővel és jól kiverik a fogát. :D
  • Animefox
    Izraeli katona vajon mit csinál a gyerekkel???
  • Animefox
    Israel Army
  • Animefox
    Az orvlövész mindent lát :D Persze hogy nem lő a saját népére... Mellesleg mindig a legjobb pillanatra vár...
  • juzosch
    Hát előszöris küzdősportról beszéltem, azért sok a hasonlóság. Az alapokban.
    A célok nagyon mások.
    Küzdősportban az a cél, h felülmúld az ellenfelet, valamely értékrendszer szerint. Harcban pedig h túlélj, bármi áron. Illetve semlegesítsd az ellenfelet.
  • degenerator
    régen néztem a videót, úgy tűnik, rosszul emlékeztem.

konkrétan nem lőnek rájuk. csak ott álldigállnak.

videó.
  • degenerator
    az orvlövész valószínűleg arab volt ugyanúgy, szóval csak nem lövi le a sajátjait, ebben bízhattak azok is, akik körbeállták. de tudod mit, előkerítem azt a videót.
  • degenerator
    ok, konkrétan ott állt a kocsi, körülötte arabok, és lövések hallatszottak, majd apróbb porfelhő a kocsi körül, ahol a golyó becsapódott.
  • degenerator
    ki beszélt izraeliről?