-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
MuldR #31472 Ebben a helyzetben tenyleg nincs konnyu helyzetben India. Ha Kina+Paksztan osszepuszizik, abbol csak rosszul johetnek ki. Ugy mar tuti lenne a vereseg. Ez nagyon az "ellensegem ellenseg a baratom" felallasnak latszik.
Az oroszokkal sem jarnanak jobban mint az usaval. Lehet egy haboru eseten a kinaiakat tamogatnak es akkor nem lenne utanpotlas. Miert nem gyartanak otthon? Ha nem is sajat fejlesztes, licenszbe.
Ahogy elnezem, elegge dimbes dombos a hatar. Igazan ott a helikopterek, es a kulonleges erok akiket jol lehetne hasznalni nem? Sem a tankok sem a repulok ereje nem jonne ki.
Heliben / SF-ben milyenek az eroviszonyok? En abban Indiara tippelnek, bar nem tudom mennyi/milyen helikopterjuk van (azt tudom, hogy kinanak keves).
Repulogep hordozokkal mi a helyzet a ket felnel? Azt tudom, hogy indianak van par oreg hordozoja, bar azt nem tudom ezeken milyen gepek uzemelnek, es mennyi a harcertekuk. Kinanak megvan mar a hordozoja? Valamit ok is vettek vagy csak venni akartak az oroszoktol?