Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint említettem sok pro és kontra érv van, hogy ki hányadik legyen a listán, és a saját nézeteim szerint állítottam össze egyet.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
SEAD képességgel bír Anglia és Németország is a Tornado ECR/Gr.4 típusokkal. Franciaország 266 Mirage 2000 változattal bír, 108 Mirage F1-el és 34 Rafale géppel - számok és általános szint tekintetében a Koreai légierõnél jobban áll.
Korea hadserege egyetlen dologra van felkészülve, ez pedig egy Észak-Korea elleni háború, Franciaország, Anglia és Németország bizonyította már, és folyamatosan bizonyítja, hogy képes több ezer fõs kontingenst más régióban bevetni.
De mint említettem, a sorrend erõsen függ attól, hogy ki mit tekint a sorrend felállításakor fontosnak.
Spanyolok és Portugálos nem annyira acélosak.
Az olaszok miért lennének a németek elõtt?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
úgy gyártó sort , precíziós berendezéseket stb. amivel jobb fegyvereket, és olcsóbban tudják megcsinálni stb.
Ha erre költenék akkor egy fika szó sem lehetne rájuk.
Árban egyébként sz'tem akkor az is benne lehet hogy a gránátokat talán mi gyártanánk esetleg fejlesztenénk hozzájuk /ezt afrikaiak is csináltak már pld.40x51 ERLP-t és gránátvetõt is, amit tõlük liszenszel az egész világ/
Elõbb egyébként még írtam olyat is hogy "megosztani" a fejlesztéseket, ha az AMD-ket is Upgrade-elnénk azzal pld. nyernénk egy rendszerazonos könnyebb pontosabb fegyvert is. Ha viszont már annyira dõzsizni szeretnének, és figyelemmel vannak a NATO átállásra akkor pedig M4-tõl felfele tkp. bármelyik 5.56-os típus is elzenélgethet aláfestésként. A logisztika ottmár szebben bonyolódik is, márha nem megbocsáthatatlanul
Szent Haba-kukk
Miért van Fr. Németország és Dél-Korea elõtt? Fr. csak a nukleáris fegyverek miatt? És a németek? A RokAF átlagban jobb a Francia és német légierõnél szerintem. Nagyszámú KF-16C/D és F-15E ráadásul SEAD képességgel, mert asszem õk rendszeresítették hozzá a HARM-ot. Az F-4E gépeik elég potens csapásmérõk. Az F-16 képes Harpoon-t is használni. A németelnél komoly elsõvonalas vadászból alig van (EF-2000). Franciáknál kevés Mirage-2000-5 van és minimális mennyiségû Rafale. A dél-koreai szárazföldi erõ elég masszív. A csapatlégvédelem sem gyenge. K-30 BIHO, K-200AD csöves légvédelem és Mistral MANPAD.
Egyedül az AWACS gép megléte kérdéses.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szent Haba-kukk
Elõször nagy felét csinálják mondjuk Szép-ék (kis orrnehezítés ugyan nem az (offenzív) misszió kedvence-nekem azért "így ránézésre" honvédelmi célokra megfelelõ, hamár nem váltunk kalibert) másik felére meg olcsóért jöhetne pld. ilyesmi:
http://www.bhigear.com/kitakupgradekit-basic.aspx /másik fórumon láttam én is😊
Egyébként talán a legfontosabb hogy legalább költenek valamire és csinálnak valamit - végre valahára
Szent Haba-kukk
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
egyébként szerintem vmit nagyon kitalálhattak ott a HM-ben, ha rászánták magukat hogy ennyi pénzt belefeccölnek.
Szerintem ha bemutatják és nyilvánosságra hozzák, sanszos hogy be fog szakadni az arcunk vagy ezért-..vagy azért ;D
Szent Haba-kukk
Elég az, fõleg ha valakinek egész nap még cipelnie is kell egy ilyen ormótlan szart...
Azt hogy pontosabb lenne nem hiszem, talán a sorozat jobban kontrollálható, egyébként szvsz inkább hátrányos lehet, mert megváltoztatja a fegyver eredeti súlypontját (fõleg ahogy fogy a lõszer és másutt könnyebbedik, a tárat jó esetben éppen ezért a súlyközépbe terveznek a mérnökök)
Egyébként nem tudom, most vagy cseréljék le az AK-t valami normálisabb NATO típusra, vagy haggyák már el ezt hülye házibarkácsot.
a, Általában úgysem lesz belõle semmi, Magyarországon vagyunk. Egyébként is ránézésre maszek bénázásnak néz ki a nagy része, "egy unalmas hétvége a mûhelyben" címû történet, ne adj isten csapatpróbán meg valószínû lebõgés..
b, A FÉG tudtommál már nem létezik és AK-t sem gyárt, az eddigiek pedig elõbb utóbb kikopnak, elhasználódnak, fölösleges rájuk fejleszteni, akkor már inkább egy modern AK74 klónt vagy vmi nyugati típust.
Ez reálisan G36 v AUGot jelent - az M16/4 ugye ratyi, a L85 még nagyobb förtelem, az FN cuccok jók, csak nem elterjedtek és drágák, talán FAMAS de azt sem nagyon kapkodják, a többi meg vagy AK klón vagy már az AK-k is modernnek számítottak mellete), vagy az ilyen házitákolást fejezzék már be, mert tényleg röhej még a kínai airsoft kópiák szintjét sem hozzák..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A PT-91 hasán lévõ gumilapok szvsz a kumulatív rakéták elleni védelmet növelik.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A saját meglátásom valami ilyesmi:
1.: USA (költségvetés, felszerelés, modern harceszközök (ie.: bombázók, vadászgépek, harckocsik, stb.) száma, nukleáris erõ, harci tapasztalat és jó képzett)
2.: Oroszország (nukleáris erõ, létszám, viszonylag modern felszerelés, harci tapasztalat)
3.: Kína (brutális létszám (de gyengén képzettek), nagy számú (de fõleg elavult) harceszköz, nurkleáris erõ)
4.: Izrael (felszerelés, harci tapasztalat és jó képzés, modern harceszközök száma, szerény nukleáris erõ, jelentõs jól képzett és mozgósítható tartalék)
5.: Franciaország (felszerelés, modern harceszközök, nukleáris erõ)
6.: Anglia (jó felszerelés, modern harceszközök, jól képzett, nukleáris erõ)
7.: Németország (jó felszerelés, modern harceszközök, jól képzett)
8.: Dél-Korea (jó felszerelés, modern harceszközök, jól képzett)
9.: Japán (jó felszerelés, modern harceszközök, jól képzett)
10.: India (nagy létszám, harceszközök száma, decens képzés)
A pozíciókon lehet vitatkozni, de szvsz kb. ezek a legjelentõsebb katonai erõk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sajna nincs már meg, de lehet neten fenn van még valahol.
ezzel szerintem mindenki ki lenne békülve a honvédeknél😊
Lehet, hogy addig lodoztek legpuskaval, mig eltalaltak azt a frekvenciat, amit nem birnak a lapatok 😊
Lengyel heavy equipment. A PT-91 -nek miért lóg elõl a 2 lánctalp között a földig az akármije?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha az a valami továbbrepült az kész csoda szerintem.