Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még friss, tegnapelõtti: Shotshow2009
Most esett le, hogy a MSAR gyárt AUG-ot 6.8 SPC-vel.. az úgy már nem gyenge. a tavalyi 2008-as kiadásban olvastam, azt is érdemes megnézni !
Ezen az oldalon még aza
LaRue OSR se tûnik rossznak azért a 2500 dodóért. Egybõl alatta az új Magpul Massoud is. És vannak más válogatott finomságok is <#szeret>#szeret>
Szent Haba-kukk
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ehhez képest ehhez az idióta tervhez csak az alábbi apróságok kellettek volna.
- Új Tu-160 gépek, mert a mostaniak naptárilag öregek. Évi 1-2 darab fog épülni jelen állás szerint...
- Totál új avionika. Radar, számítógépek, adatátviteli reszerek, stb.
- Rakéta? Az R-77 paraméterei 0-ák ehhez az ötlethez.
- Mindezet egy gépbe belerakni ami még mai napig félkésznek tekinthetõ, mert 0 repült óra van a flottában még egy B-1 flottával is összevetve. A gép a '80-as évek gyermeke. Az egész gép korszerûsítésre szorul. Akkor tényleg ütõs lehetett orosz szinten, de azért az 20 éve volt.
- Mindezt úgy kéne tenni, hogy nagy számban gépet az orosz légierõ 25 éve (!) nem állított rendszerbe és nem fejlesztett ki. Azóta is a x-dik bõrt húzzák le a Sz-27 és MiG-29 családról.
- Pénzügyi fedezet komoly mennyiséghez és rövid fejlesztési idõhöz, hogy ne 20 év alatt legyen belõle valami?
Na kb. ezért röhögtem már magán az ötleten aztán már Tacsk0-n is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A bombázót viszont elég decens távolságról fel lehet deríteni, ha nem repül alacsonyan... Megvédeni magát nem nagyon tudja, mert a gyorsulási képességei egy vadászhoz képest nem jók. Hatótávolsága meg akkora, hogy õt a saját vadászai nem tudják kísérni. Tacs0 abba a hibába esett, hogy a régi nehézvadász koncepcióból indult ki. Azok nem csak a nagy hatótáv miatt voltak nagyok. Az akkori orosz elektronika akkora helyen fért el.
Csak egy hasonlat. A B-58 Hustler navigációs és egyéb hasonló rendszerei asszem 600 kg-ot nyomtak. Az F-16A-ban is ez már csak 9 kg volt asszem...

Nah, még hivatalba sem lépett, de már próbálkoznak Obamánál, hogy vehessen az USAF több Raptort. Nem lehet elég korán elkezdeni a kuncsorgást és érvelést 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Namost ezt egy óriási szállítógéppel nem lehet végrehajtani.
Csillagok háborúja hasonlattal élt, hogy hogyan lehetne Tu-160 gépeken alapuló nehézvadász flottát létrehozni. Ez csak egy volt az aranyköpései közül...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Olvassa itt valaki az Index Katonai topikját?
Tacsk0 kezd az agyamra menni......pedig hajszálnyira zseniális a gyerek,vagy agent provocateur.....annyira végtelen természetességgel ugrik át egy megcáfolt állitásán és dobja oda a másik ökörséget....most ott tart ,hogy a ruszkik szántszándékkal szétrugták a MALÉV-et,megijedvén a benne rejlõ katonai szállitó kapacitástól.Madre Dios!
Szegény Plieur (akit olyasmi kategóriának képzeljetek ,mint itt Cifu-t)cáfol ,cáfol......hõsünk meg mint egy tai chi mester kifordul az érvek elõl és
visszavág mint a Birodalom😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A G-36ot meg fölösleges nyomni, a Bundeswehr rendszeresítette, a fix állami megrendelések erre a típusra jópár évre biztosítottak.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ennek mi az oka, ennyivel jobb lenne a HK416/417? Ezt nehezen tudom elképzelni.
http://www.haborumuveszete.hu/rovatok/fegyverek/hadihajok/flotta/kinai_tengeri_hatalom/
http://www.haborumuveszete.hu/rovatok/hirek/kina_szeretne_lenni_a_vilag_legnagyobb_hajoepitoje/
http://www.haborumuveszete.hu/rovatok/hirek/kina_biztosra_szeretne_menni_tajvan_ellen/
Az 552 es SIG nekem is tetszik....olyan kompakt.Jól láttam egy képen, a neten ,átszerelve 9mm Lugerre?
Végül is elég kicsi ,lehet vele kattogni zárt térben......Nekem tetszik a Galil is.Bár végül is a katona azzal lõ amit kap,nem kivánságmûsor sehol😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A viccen kívül úgy tûnik, hogy a HK is lassan "feledné" a G36-ost, és szinte minden fronton a HK416/417 családot pengeti manapság.
Az a Sabr volt egyedül szimpi igazából.
Na mindegyakkor a pót kvíz : ColtCanada SFW vs. HK G36 ?
Csak azért jutott eszembe mert 'mindenki'? eddig folytonfolyvást G36-ért "rinyált<#miaz>#miaz>"
Szent Haba-kukk
Még csak annyit hogy az az LWRC-krõl úgyemlékszek nem beszéltünk, pedig van nekik egy olyan is hogy LWRC SABR (7.62-es 12"18"+csõ).
Õk annyiban hasonlítanak a kanadai cégre hogy õk is m4-eket tuningolnak fõleg. Szerintetek melyik lehet a profibb minõség ? Erre sz'tem nem sokan tudnak válaszolni, mert LWRC-krõl max.videókat meg hasonló hülyeségeket találni... azt hiszem õk azok akik félautomataként gyártják a fegyvereiket /de direkt úgy hogy ?szükség esetén full-autora lehessen moddolni? Van IAR-jük /na igen pár modell full auto alapból is/+ DMR 5.56&6.8-ban
Asszem már volt szó errõl a gyártóról a fórumon, nem is olyan rég de a keresõ nekem most nem akart kidobni semmit.
Remélem nem alkalmatlankodok.. <#wilting>#wilting>
Szent Haba-kukk
És ahogy itt többen már leírták, ha akarná se tudná megtenni. Egyszerûen nem képes rá. Már az elsõ lépésnél, a légifölény megszerzésénél elbukna a dolog az amerikai hordozókötelék és a tajvani légierõ miatt. A partraszállás már szóba se jönne.
De mindannyian tudjuk hogy egy tajvan elleni csapás kína számára egyet jelentene az USÁ-val való háborúba keveredéssel, ami Kínának nem érdeke.
Az éjszakát a magazinból szedtem, valószínû hogy csak idõintervallumként szerepel és nem tanácsként a kínaiaknak.
Másrészt Cifu írta, hogy a dolog megoldható komphajóval is, akkor mirõl beszélünk?
edit: most nezem ez nem az a topic :s
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"