11769
-
#2031 ezt bóknak veszem :D -
#2030 hülyegyerek xD -
#2029 jah jó lesz ha lesz benne trance :D xD -
saddi #2028 először is annyit, hogy egy időben fog megjelenni a játék konzolra és pc-re. ez be van jelentve. nem kell rajta vitatkozni, mert tény.
valaki a fejlesztő gárdából elárulta, hogy a konzol és pc között grafikai különbségek lesznek. pontosan valami olyat mondott, hogy pc-n már most gyönyörű a játék. és ez még nem a végleges kinézet. szóval pc az elsődleges célplatform, mint már írták előttem.
a mafia 1 is a maga idejében nagyon szép volt, és a szépségéhez remek optimalizálás is társult, szóval nem kellett neki erőgép.
multi szerintem nem lesz benne, ismét a single módra gyúrnak rá valószínűleg. és talán story módon kívül több fajta játék lehetőséget raknak bele.
és az is biztos, hogy a játék nagyon ütős lesz.
remélem a zenék megint olyan frankók lesznek. az első rész után haverokkal mindig dúdoltuk a hülye számokat, annyira fülbemászóak voltak :) -
#2027 De ha félreinformál akkor mit tegyünk? Most is ömlenek ide az emberek keseregni, hogy adaptáció lesz mert a GS azt írta. -
#2026 Ezt nem értem...ők sem hasra ütve találják ki a híreket, hanem utánajárással.
"annyi hírmorzsát mégis elhintettek, hogy egy csokorba gyűjtve egy rövid előzetest véssünk belőle"
Igazad van, basszuk le a GS-t, mert segíteni, informálni akarja az embereket. -
#2025 már szerintem erről írtak mindenfélét. -
#2024 különben nemtom észrevettétek e de az egyik régebbi képen amikor Vito meg Joe lövöldözik a kikötőben és felrobban pár hordó ott annak a faszinak aki a hordónál van kifröccsen a vére meg ha jól látom akkor golyónyomok vannak a kabátján. -
#2023 itt? #1998 -
#2022 Hol olvastad hogy a pc az elsődleges platform? -
#2021 a-a ezek 1xre adják ki mindenhova mivel a PC ez elsődleges platform... -
#2020 hát nemnagyon de azért vannak jó dolgok azokban amiket leírnak :) -
#2019 Megint az van hogy PC-re késöbb lesz... -
#2018 gameszarnak te hiszel? -.-' -
#2017 ÚJ INFÓK
http://www.gamestar.hu/mafia-2-uj-infok.html -
#2016 Dave0092-es részhez hozzászólva. ezzel volt tele a tököm már az elején. ok, hogy szar, de állandóan ezt szajkózva már igazán unalmas:/ bár ezek szerint nem csak számomra irritáló. azér csak beszóltak nekem emiatt legutóbb, mikor szóvá tettem -
Dave0092 #2015 ahogy mondod...
Sok hasonloságot nem látok a két rendőr között. de itt már nem csak 1-2 rendőr fajtta lesz.. lesz koca fajta is -
#2014 Hihi mit vettem észre (nem ám olyan nagy, csak érdekes)
Sokat játszottam az első résszel és bizony
ezen a képen a sofőr feje fölött látni egy szaladó rendőrt. Na az kiköpött úgy néz ki mint az elsőben kép -
#2013 Igen, feltűnt, bár nem tűnik elsőre kutyasétáltatásnak, inkább mintha elszabadult volna :D
Dave0092: Minden ami GTA az szar! A GTA rossz és hülyék játszák, de ha észrevennéd minden kommentedben szerepel, beszélsz és beszélnek róla így is hírdeted, és sztem már legalább 2 ember próbálta ki, mivel látják, hogy még a Mafia2 topikban is arról van szó. -
#2012 végre beindul a fórum :) -
#2011 most már igazán befejezhetnéd a gta szapulását.ez még mindig a mafia 2 topik,te meg minden hszedben a gta-t osztod.én sem írom le mindenhol,hogy dögöljön meg győzike... -
#2010 lesz benne kutyasétáltató ember.ha jobban megnézed az egyik képen amikor Vitoék lazulnak a háttérben egy ember kutyát sétáltat:) -
Dave0092 #2009 Jah eléggé szánalom. Meg amugyse értem mit esznek a GTA-n. Reklámja nagy csak, egyébként ha nem reklámoznák agyba főbe állitom az sg fele nemis ismerné. legalább a mafia 2 vel nem 12-13 évesek fognak jáccani, és ha netán multi lesz akkor nem ilyenek fognak bepamogni hogy takarodjmá paraszt :D -
#2008 hagyjad!tőrt döfsz egyes konzolosok szívébe,ha megmondod,hogy lesz olyan játék,ami PC-n is egyenrangú :)
persze mind2 oldalon meglehetősen sokan játszák a "dögöljön meg a másik tehene is",ill. a "szomszéd fűje mindig zöldebb" játékokat.én azt mondom,mindenki játszon amin tud/akar,és legyen szent a béke.de ami pl a gtaiv miatt most folyik itt az sg-n,az teljes mértékben ovis színvonal :\ -
#2007 Ez volt a legelső hír a Mafia 2-ről, amit kb. másnap megcáfoltak hivatalosan. -
#2006 Az nem volt benne hogy csak az után kezdik optimalizálni az interjúba,csak az hogy késöbb jön ki PC-re mint konzolra
-
#2005 sry ha már volt. -
#2004 PC GURU meg kapja be, fordítani sem tudnak. -
#2003 megvan, hála az égnek, legalább ezt egy időben kihozzák, nagy lesz, várjuk! -
#2002 Ez a megerősítés mikori? -
Dave0092 #2001 -.- pontosan 4 hsz-t kellet volna visszaolvasnod... -
#2000 bazd Xbox-ot meg PS3-mat akartam írni nem pc-t -
#1999 tuti kijön PC-re is -
Timbu #1998 1. A fejlesztő azt nyilatkozta, hogy alapvetően PC-re fejlesztik.
2. Minden héten meg fogja valaki kérdezni, hogy ki fejleszti? Az IS csinálja, csak közben őket felvásárolta a 2K, az új nevük 2K Czech.
3. Az is a hivatalos fórumon van, azt is a fejlesztő nyilatkozta, hogy maga a város nagyobb lesz, csak a vidéki terület lesz kisebb. -
Dave0092 #1997 Ne a magyar oldalak : gk/gs/pcguru legyen a mérvadó...
A hivatalos forumon 40 téma van. naponta bővűl... Oda az adminisztrátor mindig beirja az uj dolgokat. a hivatalos végleges információkat. és ha netán valaki beirja hogy lesz mondjuk multi akkor reagál rá hogy ezt szépen felejtcsétek el -
#1996 mondtam... -
Dave0092 #1995 A mafia 2 hivatalos forumán a 2k Elizabeth mint adminisztrátor megerősitette:
Egyidőben jön mind a x platformra. és PC az elsődleges platform,tehát erre fejlesztenek elöbb.
-
#1994 Ha én pc-n akarok játszani, márpedig azon akarok, akkor várjak minden nagy címre többet mint a konzolosok. Elfogadhatatlan határát kezdi súrolni. -
#1993 SHIT -
#1992 "És a végére egy kis feketeleves: a fejlesztők menet közben meggondolták magukat, ezért a játék elsődlegesen aktuális generációs konzolokra (amelyek ugye ma már a PS3, illetve az Xbox 360) készül, majd pedig csak azok után kezdik el PC-re optimalizálni - így jó eséllyel nem egy-két hét fog eltelni, mire a videojátékos brigád után lecsaphatunk mi is a cuccra."
PC GURU. 2008 04.07.