11769
-
#1951 Ja, aztán kapsz szép banánokat, azt' nézhetsz... ^^ -
#1950 Aki megemlíti a Mafia 2 topikban a GTA címet, máris közellenség lesz vagy mi? Most mi rosszat mondott azzal, hogy nem szeretné, hogy GTA klón legyen. Egyesek nagyon el vannak szállva itt maguktól. Attól nem leszel valaki, hogy a nap 24 órájából 10-et itt töltesz és osztasz mindenkit. Mostantól naponta felnézek egyszer és beírok valami GTA-val kapcsolatos dolgot, had pukkadozzon a sok nagyarc. -
#1949 kicsit alacsony az átlagéletkor a topikban :(
gta az egy szabadabb bulijáték, míg a mafia egy lineáris, történetorientált, komolyabb hangvételű játék...mindkettő zseniális a maga nemében -
#1948 az ilyen idétlen gta-s hozzászólásaidat törölném -
#1947 de ha nem ébredek fel akkor nem ébredhetek fel. pff -
#1946 holnap arra fox ébredni hogy nem ébrecc k*csög :P -
#1945 ja csak lehet az lesz a gond hogy mindenkit felspanolnak mint az állat a képekkel meg az újdonságokkal aztán a meg kiadják lehet hogy sokan le fogják húzni mert ezt meg azt kihagyták belőle. -
#1944 hehe köcsög :D:D:D
különben délelőtt még jó volt :) -
Dave0092 #1943 Lényeg: Ne legyen gta kolon, és fusson régi gépeken is... -
#1942 Az nagyot ártana az eladásoknak, szerintem nem teszik. Sztem az a céljuk, hogy egyre csak növeljék az érdeklődést és mire kiadják már mindenki Mafia2 lázban égjen. Ebből még az is kinéz, hogy lesz egy demo mint anno ami rendesen felráza a népet. -
Dave0092 #1941 1 év a megjelenés. és már annyi infot tudunk... csak nehogy a végén vagy félévre elhallgassanak :S -
#1940 Nagyon jó képek, kár hogy csak szkenn. -
Dave0092 #1939 ez mafia topik. itt van leszarva a gta... menj a gta topikba hypolni...
off vége :)
Eléggé jó képek... Nagyon jol megcsinálták -
#1938 Ne noobozz segíteni akar.
Nos tehát a képek -
#1937 HEHE noob :D:D:D:D -
#1936 Képfeltöltéshez tudom ajánlani! -
#1935 nem műxik -
#1934 nah szóval ittvannak a tegnap talált képek a Gamereactor újságból
1.
2.
3. -
#1933 ha a gta-t fikazni akarod ne itt tedd leszarjuk hogy neked nem tetszik! -
Timbu #1932 Egyébként a mafia2.hu kié? Mert hónapok óta nincs rajta semmi. Azt hinné az ember, hogy a 2K ilyen nagyvonalú, hogy nekünk is csinál magyar M2 honlapot, de a címében az van, hogy rajongói oldal. Nos milyen rajongói oldal ez, hogy tök üres? -
Dave0092 #1931 nagyon remélem hogy nem csinálnak ebből is rakat szar gta-t mert egyre több dolgot vesznek át abbbol a szekérnyi fosbol.
Remélem azért olyan télleg nemlesz benne, hogy csak egy adott helyen lehessen menteni... Épp azért volt jo az 1 is mert nem látszot rajta hogy játék, hogy ide oda kell menni menteni stb... -
#1930 inkább a car packed vedd meg, meg nekem is:DDD -
#1929 hmm akár milyen szar vagy jó lesz sztem én megveszem :D -
#1928 - something like respect meter
Jaj ne, ez volt a leghülyébb dolog a GTA-ban erre átveszik! Azért érdekel majd hogyan tömik ezt bele egy lineáris történetű játékba.
Ha az autótörés jó, akkor szerintem a fizika se lehet olyan roszz, ami elviheti a hátán a játékot. Ami még aggaszt az ez a cover system. Remélem csínnyán bánnak vele mert ha folyton bújkálin kellene az eléggé ilyen rendőr kiképző központ jelleget adna a lövöldözésnek. A játáktér meg 10km2, ezt Elizabeth is megerősítette a fórumon. (tehát 70%-a Lost Heavennek) -
#1927 kép:
tommygun -
#1926 - black humour in Godfellas style
ezazezazezaz -
#1925 előtte azt írja hogy "sajna nincs scannerem vagy digitális kamerám,de remélem valami már munkálkodik rajta.addigis ittvan pár dolog ami megfogott" -
#1924 egyik srác ezt írja a 2k Mafia 2 fórumján.lehet hogy a Gamereactoros cikkből vette:
- story is primary objective for developers and everything is derivated from it
- 2 hours of cut-scenes
- first Mafia was full of cool gangsters and everyone was simply good or bad, Mafia II will be more dramatic, realistic and darker
- important relation between Vito and Joe
- black humour in Godfellas style
- Empire City is inspired by New York and San Francisco, 4x4 km, 20 architectonic different districts with maximum accent to details
- city dominants - Empire State Building, Brooklyn bridge, Golden Gate - all of these buildings will be see on long distance = orientation points
- every night is light up different pack of windows on each building )
- people on street will do more actions (take taxis etc.)
- big interiors (foundry, observatory etc.)
- no loading screen in Empire city, city will load continously during play (also in interiors - you can look through the window and see real happening on the street)
- cover system (something like Gears of War)
- something like respect meter
-you can listen to radio in cars (news, music..)
- journalists was shocked by sophisticated car damage system -
Timbu #1923 Tehát nem a játékhoz adná hozzá, hanem a felsoroláshoz. Szerintem. -
Timbu #1922 Nem, nem néztem el. Az "i could add this:" szerintem itt arra vonatkozik, hogy jó az előző felsorolás (a magazin alapján), de ő még ezeket is beleírta volna. -
Timbu #1921 *csába. Bocs, elnéztem :) -
#1920 bocs nem szeretnék beszólni de ahogy látom te nyitottál egy Call of Duty 6 nevű fórumot.nekem semmi bajon a coddal sőt én az uo-t multiba több éven át nyomtam de az is tucatjáték kezd lenni... -
Dave0092 #1919 ja. tudtad hogy amerika nagy része hülye? Na ez itt is vonatkozik... -
#1918 hát neked nem jött be de ahogy látom sokaknak igen -
Dave0092 #1917 az... mondom... kitallának minden értelmetlen hülyeséget... beleteszik. legyártanak valami béna sztorit. és kész ennyi... Nekem 1 gta volt fent a gépemen... azis 2 percig... aztán uninstall... -
#1916 hát nekem pl a Vájszitííí nagyon bejött... -
#1915 te felfogod miket írsz?gta mint tucatjáték? D:
ezt arra játékra írod,ami több ízben is forradalmasította a játékipart.mitől lenne hype?főleg az első része,amiről senki sem tudta mi az! -
Dave0092 #1914 igen szar. PONT
Ugyanolyan roka tucat játék lesz mint a gta 1... teli rakják sok szarral, aztán hagy menjen a sok birka... ennyi... -
Dave0092 #1913 nem megerősitett, és ezt egy forumozo irta, Ő miket tenne bele.... -
#1912 hmm akkor talán nagyobb az esély, hogy az egyből megmarad a manuális váltó, és az ff kormány támogatás és én akkor már boldog leszek :)