11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Risu Führer
    csak az első oldal jó a többin ott sincs kép :S
  • Timbu
    Akkor mégegyszer :D
  • Risu Führer
    bocs gamestar fórumról linkeltem és ott sem működött az utolsó három link :):S
  • Timbu
    Nem tudom, hogy ezt ez volt-e már:
    - GTA-hoz hasonlóan csak speciális helyeken lehet menteni
    - nem lesz autóverseny :(
    - kocsimosás
    - Empire City változni fog az idő múlásával :D:D
    - nincsenek "egyenrendőrök"; pl van dagi, aki lassabban fut
    - 3D-s fű
    - rendőrök elől udvarokban el lehet bújni
    - emberek hívják a zsarukat, ha rossz vagy
  • Risu Führer
    boccs elb*sztam

újra:
    2.

3.

4.
  • Risu Führer
    pár oldal a Gamereactor újságból!ÚJ KÉPEK!

1.
    2.3.4.
  • Timbu
    Szerintem a város méretéről nem érdemes vitatkozni, mégcsak nem is érdemes törődni vele, mert egymásnak nagyon ellentmondó hírek vannak. (Empire City nagyobb Lost Heavennél <-> 5x5 km nagyság <-> LH-nak csak 70%-a <-> a teljes terület tényleg kisebb, de csak azért, mert nem lesz vidék...)
  • Risu Führer
    faszaaaaaaa
  • rotator
    Cáfolták, egyszerre jön minden platformra.
  • Risu Führer
    hát szerintem annak idején a GTA 3-ról is ugyanilyen sőőt még durvább terveket is leírtak sztem.
  • SuperCharger
    Ne temesd rögtön, szerintem rosszul fogalmaztak. Ebbõl csak annyit kell leszűrni, hogy olyan sztorija lesz, ami akár külön filmnek is elmenne.
    Akárcsak a Mafia. És sztem pont olyan lesz, teljesen tuti volt a recept, ezt õk is tudják, ezt mindenki tudja, és a tuti receptbe nem szabad belenyúlni.
  • Prézli
    A GTA szar? Átgondoltad te ezt? Szerinted hol tartana most a játékipar ha nem jön ki a GTA3? Ez az a jelenség amikor a valami felé irányuló szeretet túláradó utálatal próbálj az ember fia egyensúlyozni. Énsem szeretem a GTA-t, rühellem a SA-ból áradó feka fílinget, legalább annyira mint az újabb NFS részeket, mégsem állítom úgy be mintha egy nagy rakás sz@r lenne. Számos jó része van a GTA-knak és pont ezeket tartalmazta a Mafia, majd hozzáadott számos nagyonjó ötletet, és egy zseniális történetet.
    Ami nem tetszik a Mafia2-ben, az az, hogy telepakolják olyan dolgokkal amik jól hangzanak egy ilyen info kötegben, amire a jónép megnyalja szája szélét és örül, hogy HDR efektek között egy filmszerű játékban mely megreformálja az addigi játékmenetet törhet össze egy nitróval felszerelt 50-es évekbeli autót, mint a Flatout 2-ben vagy a Bornout Pardize-ban.

Peace
  • joebacsi
    nekem is van egy rossz előérzetem (főleg amiatt, hogy konzolra jön először, amivel szinte borítékolható a butított játékmenet, bár ne legyen igazam), de azért még nem temetném ennyire :)

• Dave0092
    látom még tacsko vagy :) menj a GTA topikgba, hypolni azt a szart :) Ugyis csak a reklámja nagy a gta-nak, egyébként nem egy nagy játék.
  • Prézli
    A playable movie és a mafia (mármint maga a játék) hangulat sehogysem passzol.
    Persze nemtudni mi lesz ebből igaz, lehet sokat változik még a játék, de már maga a tény, hogy új játékmenet lesz nagy kockázatot mutat.
  • Risu Führer
    hát pl a Keresztapában sem lövöldöztek össze vissza mégis sok helyen a világ legjobb filmjének választják...
  • ProGabe #1895
    te tényleg ezt vontad le ebből az egy mondatból? D:

nem mellesleg az egy is lineáris volt.ez nem a GTA!
  • Prézli
    Ejnye, van itt még más is.

A történet Vito Scarletta köré épül. Hazaérve a háborúból, ahol csúnyán megsérült, és nem valami sok pénzzel, ő és barátja Jerry Barabaro* bűncselekményeket követnek el. Mielőtt még rájönne, Viktor mi történt,már a városban lévő maffia családok egyikének dolgozik.

-A GTA4 története szintén 2 barátról (kuzinja a másiknak) szól
    -A főhős új helyszínre költözik
    -Mind Viktor mind Niko a tudtán kívül keveredik az alvilágba
    -GTA4 is New York-ban játszódik, mely kisebb mint ami az előző részben volt.

- The plan is not to be in the shadow of GTA 4. They're going to revolutionize the genre. "Our game is serious". < Oh yeah!

• Prézli
    - "This is a playable movie. A playable, interactive gangterflick, a linear game, extremely storyheavy and with a more serious and mature tone than any other game in the genre. Including the first Mafia.

Mondhatom nagyszerű! Láttatok ti olyan filmet ahol mutatják ahogy elmész valakiért a város másik felébe, majd még 10 perc kocsikázás után megérkezel egy házhoz ahol olyan 5 percig nem lőd rá senki?
    A válasz egyszerű: nem
    A filmek az akciókról szólnak, nem arról, hogy megismerd a főhelyszínt, vagy alaposan körülnézz. Tehát egy action-packed, lődözős, LINEÁRIS játékot készítenek hatásvadász grafikával és töréssel, meg NITRÓVAL.
    Miért kellett ezt egyáltalán elkezdeni? Annyira vakvágány mint a Driv3r vagy a Crashday pedig azokat se fél év alatt dobtál össze.
  • Dave0092
    extreme ra gondoltam
  • ProGabe #1891
    nem sérüléssel,sérülés miatt! :)

és rosszul írtam:sebesülés.egy veterán meglátná hogy sérülést írtam leordítaná a fejem :)

amúgy én is furcsállom egy kicsit,hiszen a II-ik világháborúból csak akkor küldték haza a katonákat,ha képtelenek voltak harcolni.lehet a cikkben írták rosszul,vagy sántítani fog az egész játékban a karakter :D
  • Risu Führer
    hát végülis Rambo is gyilkolta az embereket több száz sebbel a testén szóval... :)
  • Palinko
    "egy súlyos sérülés miatt a háborúból hazatérvén nincstelen"

hát ez kicsit hülyén jön ki... súlyos sérüléssel lövöldözünk?

"Szval a 2-be nem hizsem hogy beleteszik...."
    én viszont a free ridot elég egyedinek látom ahhoz, hogy beletegyék
  • ProGabe #1888
    mondom GTA IV,vagyis négy :)

tényleg olyanok az előző GTA-k,ahogy írtad,de most másként lesz!
    persze nem kell,sőt,nem is szabad összehasonlítani a két játékot,de azért írtam oda azt a mondatot,mert még a készítők is ezzel foglalkoznak.ez viszont már hülyeség a részükről,ha még csak ilyen szinten,akkor is
  • Dave0092
    A mafia 1 eredetileg ugy készüült... hogy első része tomas angeloval vagyunk. mig a második felébe a felügyelővel... elkapni a tetteseket stb... kb 50-50% ba lett volna ez... de Milyen szép hosszura, kidolgozottra sikeredett a tomas-rész... egyszerűen felülmulhatatlanra.... Rengetegszer tolták el a megjelenést... És nemvolt idejük beletenni ezt a felögyelős dolgot... ezért addonként beletettek egy ilyen "idétlen" free ride extreme-t amit ha kijáccasz deloldhatsz. és benne vannak akkor a protoipus kocsik.... kb 1-2 hétig tarthatott az extreme elkészitésé... Szval a 2-be nem hizsem hogy beleteszik.... Mellesleg cáfolnám, hogy nem lenne kapcsolat az elsőrészhez történetileg. mert ha meghallgatjátok a community oldalon a főcim zenét.. egyes részek hasonlitanak az 1- főcim zenéjéhez.... csak más hangszerrel van megzenésitve... eredetileg is volt kikötés, hogy lesz visszavezetés az 1-hez...
  • Risu Führer
    hát a Mafia 1 single playerében tényleg nem volt semmi "funy" dolog, de a szabad pálya részébe beletettek vicces elemeket pl azokat a kibaszott nagy ugratókat
  • Risu Führer
    semmi gond.most veszem észre hogy figyelmetlenségemből adódóan kurvára félerfordítottam pár mondatot:)
  • Dave0092
    nem kívánnak a GTA IV árnyékában megbújni,forradalmasítani akarják a műfajt. "A mi mi játékunk komoly(an veszi magát;ha igazán magyarosítjuk)" /ezzel az a "gond",hogy ugyan ez elmondható a GTA IV-ről is,pontosabban ugyan ezt hangsúlyozzák ott is a készítők!

* Szerintem ezt arra értik, hogy a GTA sohasem volt komoly... Béna történettel tul hypolva... ölj akit látsz.. meg teli funy dolgokkal és ennyi.... Ebbe valoban nincs komolyság.... *
  • ProGabe #1883
    kicsit kiegészítek,javítok,ha nem gond :)

-122 különböző animációs pont minden egy arcon! ('zanyád! :)
    -nem kívánnak a GTA IV árnyékában megbújni,forradalmasítani akarják a műfajt. "A mi mi játékunk komoly(an veszi magát;ha igazán magyarosítjuk)" /ezzel az a "gond",hogy ugyan ez elmondható a GTA IV-ről is,pontosabban ugyan ezt hangsúlyozzák ott is a készítők!
    -egy olyan interaktív mozi,ami sokkal mélyebb,sötétebb,és komolyabb,mint bármi eddig ebben a műfajban.beleértve az első részt is!
    -a sztori Vito Scarletta körül forog.egy súlyos sérülés miatt a háborúból hazatérvén nincstelen,így barátjával,Jerry Barbaro-val bűnözésre adják a fejüket.mielőtt még észbe kapna Vito,már az egyik városi maffiacsaládnak dolgozik
  • Risu Führer
    jav. bocs a pontatlanságokért
  • Risu Führer
    én nem vagyok még olyan szinten angolból hogy az egészet le tudjam fordítani de nekem ebből ezek jöttek le:
    -kb 80 féle autó lesz a játékban
    -a játékot majdnem 5 éve fejlesztik
    -hihetetlenek a játékban az animációk.122 különböző animáció van az összes emberi arcon(valami ilyesmi:)
    -a játék egy interaktív mozi,egy gengszterfilm, és sokkal mássabb mint a hasonló játékok
    -a story Vitor Scarletta(gondolom Vito a főszereplő) körül fog játszódni, nincs a 2. világháborúban, és pénze sincs egy barátjával van aki bűnözésre adja a fejét.miután Vito megtudja a barájta szándékát ő is belép a helyi maffia kötelékébe :)
    -Empire City(ahol a történet játszódik) New Yorkról és San Franciscoról van lemodellezve
    -az utolsó mondatban az írja hogy a Mafia 2 kinézete "kábító" :)

én ennyit tudtam lefordítani.hogy a pontatlanságokért vagy a félrefordításokért.pár mondatot kihagytam mert azok már le voltak írva ezelőtt is.
  • Dave0092
    én olvasgatom a forumokat... és az adminok megerősitették.... 10 km2 lesz a pálya mérete... nemtudom, hogy mennyinek irták a mafia 1 et anno
  • rotator
    "A 2K Czech szerint a legtöbb játékban azt az elvet követik, hogy minél több, annál jobb. Ők viszont ellenkezőleg: a Mafia 2-ben bejárható világ az első részben levőnek csak 70%-a méretben."

Nem arról volt szó, hogy éppenséggel pont nagyobb lesz a játékterület, mint az első részben? Engem nem zavar, csak ez egy elég nagy ellentmondás a korábbi nyilatkozatokhoz képest. Igaz, nem ez az első eme játékkal kapcsolatban. :)
  • Dave0092
    All the important information from Gamereactor! Most of it at least...

- There will be about 80 different car models in Mafia 2
    - The game has been in development for almost 5 years, or "almost as long as it took Bunige to release three Halo-games".
    -The animations iin the game are incredible. There are 122 different animationsspots in every humans face.
    - The plan is not to be in the shadow of GTA 4. They're going to revolutionize the genre. "Our game is serious".
    - "This is a playable movie. A playable, interactive gangterflick, a linear game, extremely storyheavy and with a more serious and mature tone than any other game in the genre. Including the first Mafia.
    - 2K Czech thinks that all more games are focusing on the scale of the gamingworld. The bigger the better. 2K Czech however, is going the opposite way, by making Mafia 2 70% of the first game's area.
    - The Graphic Engine that is running Mafia 2 has taken nearly 5 years to develop. The details in the game are on the same level as Crysis.
    - The Story is centered around Vitor Scarletta. Home from the war, where he got hurt badly, and with not that much money, he and his friend Jerry Barbaro goes on a crime spree. Before Vitor knows what happened, he is doing work for one of the city's Mob-families.
    - Empire City is modeled after New York and San Fransisco.
    - It is mentioned far to many times to say, that Mafia 2 is looking absolutely stunning

forditást :)
  • rotator
    Azonnal elkezdték csinálni a Mafia után, hivatalosan feloszlott a csapat, de talán garázsprojektként folytatták, nem tudom.
    Az viszont biztos, hogy a konzolok csak később jöttek képbe, és ha igaz a Crysises utalás, akkor ég és föld lesz a különbség a grafikában PC és konzol között.
  • Risu Führer
    bocs
    jav. vagy nem ők csinálták
  • Risu Führer
    5 évet??? akkor az enginet vagy ők csinálták vagy kibaszott jól eltitkolták mivel pár éve arról volt szó hogy feloszlott a fejlesztőgárda és nem lesz a mafiának folytatása.érdekes...
  • rotator
    "A grafikus motor kifejlesztése mintegy 5 évet vett igénybe. A kidolgozottság a Crysis szintjén van."
  • Pepsi Twist
    hehe :D ezért van nekem 4 magos :D xD
  • Dave0092
    ettől féltem énis... ami jo... csak akkor kell neki gép is... mert annyira nem lehet azt a grafikát optimizálni, hogy kb 1 magos. 2 éves gépeken menjen