11769
-
#1871 olyan lesz mint amilyen a crysis-ba van (asszem) vagy ugyan azon a szinten lesz.... -
Dave0092 #1870 A forumon vannak uj hirek....
ezt valaki leforditaná:
- The Graphic Engine that is running Mafia 2 has taken nearly 5 years to develop. The details in the game are on the same level as Crysis.
-
Rundstedt17 #1869 én nem igazán ütköztem igazán életerőgyilkos reálisan. -
#1868 jó lenne ha mondjuk nem felnőtt korunkban kezdenénk a főhőssel a játékot hanem tinédzser korában.árulhatnánk cigit mondjuk mint Henry Hill a Nagymenőkben meg ilyesmik. -
#1867 kibaszott jó játék lesz.ezt a játékot várom legjobban most. -
#1866 hát izé.. mivel én most is csak autókázok benne, az meg töréssel jár ugye - hol direkte, hol nem, így én csak örülök, ha jobb lesz. -
#1865 Pontosan. És az úgy elég is volt, nem kell belõle feltétlenül roncsderbiszimulátort csinálni. -
#1864 ha az első részben nem lenne kultúr a törés, ill az autók kezelhetősége, akkor pl ma már rég nem is lenne a gépen. szal igen fontos részlet^^ -
Dave0092 #1863 garantálom hogy a GTA5 nem fog igy kinézni! -
#1862 Kocsitörés biztos egy érdekes feature lesz, de nem a kocsitörésrõl fog szólni az egész játék, ellentétben az elõbbi kettõvel, úgyhogy remélem nem ezé lesz a prioritás a fejlesztésben. -
mate317 #1861 Én is nagyon várom, bár a grafika 2 év múlva már vicces lesz, ez a világ rendje:D -
#1860 Azt visztont ismerem, hmm... :) -
#1859 vhol olyat is írtak h flatout 2 szintű az se rossz :P -
#1858 a taxi rendszáma odabé:D -
spy803 #1857 3. kép balszélén azt hittem egy Skoda rapid. :D
tetszik, főleg a madárkák, meg maga a város, remélem lesz demó -
#1856 " * Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban." -
#1855 Nekem az kimaradt, mire számítsak? -
#1854 Amint olvastam,hogy BurnOut Paradise-nál jobb törés.....hátebből nálam akkor törésteszt szimulátor lesz.:) -
#1853 Gondoltam benézek, hátha van vmi új üzenet...erre ez fogad.
Hát ha ez így marad ahogy van, akkor a világon nem lesz ennél jobb játék. A hangulat a képekből egyszerűen zseniális, ennyire játékot még nem vártam, pedig vártam már párat. Ha ugyanakkora szerepet kap az autókázás mint az előző részben, és nem ilyen lineáris akciódús játék lesz, valamint az autók fizikáját is eltalálják akkor ez keresztbe töri a nagy GTA4 őrületet. Az az egyetlen ami nem tetszik, hogy utalásokat akarnak csinálni. Tény, hogy számos dologra nem derült fény a játék végén, de remélem nem feogják túlságosan a Mafia 1 köré szőni a történetet. -
#1852 Kicsit durván is néz ki... -
#1851 kicsit kell hozzá szerintem majd config.De addigra meglesz remélem;) -
#1850 ó jessz -
#1849 Nyúv pikcsörsz:
-
#1848 -
#1847 Egy jó hír az egyik 2K adminisztrátortól:
"Hi everyone, I’ve been getting a lot of questions asking whether the PC version of Mafia II is falling behind its console siblings. I wanted to clarify that the PC version already looks amazing and that it is indeed on track for a simultaneous release alongside the PS3 and Xbox 360 versions. Hope this clears up any confusion."
Magyarul: szó sincs csúszásról, nagyon királyul néz ki a PC verzió, és a dolgok jelenlegi állása szerint egyidőben jelenik meg a konzolos változatokkal. -
#1846 Ez így nem igaz mert a 9600GT nagyon jól sikerült, de a felsőkat egy rakás szar. -
#1845 geforce 9es széria rakás szar, ez azért elég sok tesztből kiderül, tekintve, hogy alig hoz többet a 8as szériánál... -
Az 512es GTS liheg a nyakában és annál ha jól tudom a GTX gyorsabb:) Helyenként a 8800GTS mge is előzi a 9800GTXet. A HD3870x2 alig lasabb a 9800gx2nél viszont fele annyiba kerül:) De ez itt már nagyon off. -
#1843 Mióta? Nem Radeon 9800-ról van szó, hanem Gefore 9800 ról... :D -
Dave0092 #1842 nemigen.... -
#1841 A 9800 lasabb mint a 8800... -
Dave0092 #1840 Lényeg, hogy ne legyen szükségszerű az alvás... ivás.. evés... gondolom ezis olyan hogy majd free ride-ba, vagy esetleg küldetés közbe emghivsz valakit ebédre.. közbe lelövöd stb.. -
#1839 igen,de egy 8800gtx úgy kenterbeveri az x360-t,ahogy csak akarja.ergo ha valami megy x-en,mennie kell az említett kártyákon.ezt azért írom,mert ha tényleg azt csinálnák,hogy mesterségesen növelnék a gépigényt,a fentiek miatt simán beperli őket egy-két elvetemült hcgamer szabálytalan/törvénytelen üzletpolitika címén
#1831:ha nem tudnám melyik játékról írták,azt hinném,hogy egy régi gtaiv hír lett betéve :| -
Dave0092 #1838 A 2k forumait olvasva sok minden kiderül... hamarosan gépigény, és olyat is ovlatsam, hogy testreszabhatjuk a kocsink szinét -
Dave0092 #1837 Melyik TPS-hez is kellett eddig nagy gép..? Én inkább aztmondanám, hogy eszméletlen nagyságu memória kell ide.... mert azért eléggé nagy játék lesz... szépen kidolgozva.. ahova azért kell memória -
#1836 Mivel jönnek a 9800-asok, amiket pedig el kell adni, bármi megtörténhet... -
#1835 Hát ha egy év múlva nem fognak menni a játékok minimum medium grafikán egy 8800GTXen akkor én már nem veszek gépet az tuti hát ez röhej már. A Matrox G400ammal ami 99ben lett véve még ut2003aztam ne vicceljenek már a játékkészítők, mi a faszért nem lehet optimalizálni? -
#1834 igen igen :D de 1 év múlva ki tuggya mi lesz :D -
#1833 loál a Mafia jól volt optimalizálva, még Matrox G400al játszottam, remélem ezt se basszák el:) Nehogy már egy 8800GTXen ne fusson rofl:D -
#1832 hmm :D fasza :D remélem elég lesz a gépem :D