11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Dave0092
    Tegnap Chavailer munkatárs osztotta meg Veletek a Mafia 2 első érdemleges részleteit, melyeket a cseh Tiscalli csapata szerzett be a szintén cseh fejlesztőcsapattól, az Illusion Softworks-től.

Ma estére a PlayStation: The Official Magazine legfrissebb számában felbukkant cikk legújabb érdekességei árasztották el a világhálót. Ezekből szemezgettünk:

- A második részben három család képviselteti magát

- Empire City csendőrsége csak akkor hír majd erősítést, ha egy-egy balhénk nagyon csúnyán eldurvulnaKözel két órányi átvezető jelenetben gyönyörködhetünk

- A Mafia 2 három külön fejezetből áll majd

- A város teljes 5,7 négyzetkilométeres területe már a kezdéskor bejárható lesz, ami hihetetlen szabadságérzetet garantál

- Ha nincs kedvünk autót lopni, akkor akár taxival is célba érhetünk

- Minden új járgány egyedi rendszámtáblát kap

- Az utcai árusoktól is alkalmunk lesz vásárolni. Például a hotdog árustól hotdogot vehetünk

- A játék során megfelelő pénzmag ellenében akár házat is vásárolhatunk

- A városban a járókelők dohányoznak, újságot olvasnak, a buszra várnak, egyszóval Empire City egy lélegző nagyváros hangulatát árasztja majd

- Nem lesz kezelőfelület a képernyőn

- Eljárhatunk edzeni, ahol újabb formációkat tanulhatunk meg, melyeket később a közelharcban hasznosíthatjuk

- Gyakorlatilag minden tárggyal interakcióba léphetünk

- Többféle befejezést kap a Mafia 2

- Tervbe van véve, hogy az ajtók átlőhetőek lesznek, de ez egyelőre még nincs megerősítve

Forrás: GS
  • Dave0092
    első mondtatot elolvastam majd ki is léptem... ez egy igénytelen szar cikk! SG-nek nem erőssége a hir/cikk irás, egyrészt késnek, másrészt nembirnak irni... LESZ ÖSSZEFÜGGÉS ... és nem a kajátol fogunk meggyógyulni...
  • akyyy
    itt azt irja nem lesznek összefüggések:(
    nem erősek leszünk csak felgyógyulunk
  • Palinko
    ahogy elnézem azt fogunk :(((
  • Kit--Kat
    Nagyon messze van még:(
  • bertino
    igen ? X360 ja, de PS3 nem hinném.
    azt lehet tudni, hogy valami online multi féleség lesz-e benne ?
    hátha.
  • kirol
    Ezt a hülyeséget nem értem. A konzolos játékok is mind letölthetőek, ugyan úgy, mint a PC.
  • Szabi84
    jajj már alig várom hogy kocsikázhassak az országúton, az benne a legjobb!
  • bertino
    ebből lesz a legtöbb pénzük első körben, tekintve, hogy PCn magas a warez aránya, szinte minden gamebol van warez rögtön megjelenés után 1-2 órával, vagy picit többel.
  • Dave0092
    Én már most csalodtam annyiban, hogy őkis konzolra adják ki elöször... igaz-e a nagy kutyák miatt van.... egyébként jo lenne benne egykis multi... mekkora lenne már.. lennének maffia családok... családháboru,,, 1 csaléládba 5-6 élő ember lenne... akkor ha valamelyik család belépett a területedre.. pl öszzevered a kocsijukat mint anno az 1-be...
  • Hassan B
    Nagyon nagyot csalódnék a készítőkben, ha az lenne, remélem nem lesz...
  • Dave0092
    Lényeg: Ne konzol átiratot kapjunk....
  • kirol
    Köcsögök. Ez is konzolra jön először. :(
  • Pepsi Twist
  • akyyy
    sztoribeli összefüggés???????fejlett törés???????KOCISMOSÁS?OMG kajálda, meg kétszer akkora város??? hát maga lost haven vidékkel bár akkor aélvezet hogy hogy csak na, de 2szer akkora hát brrrrrr:DDDDDDDD

• ProGabe #1816
    ja igen:a zárójeles részt is másoltam! :)

szerintem sem lényeg,hogy mikor,a lényeg hogy legyen!
  • rotator
    Mindegy, hogy mikor várható PC-re, ha már most tudvalevő, hogy lesz. :)
  • Fido4life
    messze van még de GTA 4-el és Saints Row 2-vel simán elleszünk addig szvsz (minimum)
  • ProGabe #1813
    ne sz*rozzunk a linkkel,így pofásabb lesz a topik :)

* Két fő karakter lesz Vito és Joe. Vito lesz a játszható, de Joe-nak is nagyon fontos szerepe lesz.
    * Lesznek sztoribeli összefüggések az első Mafia játékkal.
    * Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban. A benzintankok felrobbannak!
    * Benzinkútnál lehet szépen tankolni és a kocsitmosatni, hogy szép csillogó-villogó legyen, ahogy az kell.
    * A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan ("ha sokat eszel, erős leszel kisfiam, no kapd be még ezt a falatot").
    * Gears of War stílusú fedezékhasználat. Úgy néz ki ez már alapfelszerelés lesz, de ez nem is baj.
    * A helyszín Empire City, kétszer akkora, mint City of Lost Heaven. Stílusában San Francisco-ra emlékeztet.
    * A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal későb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebből sírás lesz)
    * Megjelenés 2009. tavasz/nyár.
    * A sztori a II. világháború befejeződése előtt kezdődik.

• Louis Cyphre
    Új MAFIA II. képek és infók!!!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor majd kikapcsolod a HDR-t:)
  • bakvarnyu
    a felső kép nagyon nem tetszik :/
    ugyanolyan életszerűtlenül szembántóan csillog mint a mai játékok 90%-a
  • akyyy
    bárkinek aki elmegy dolgozni:D(normális munkahelyre jó fizetéssel, vagy diákként)
  • totyak
    Ez a játék olyannyira jó lesz, hogy már nem is fog futni a gépemen. Ennek egy erőmű kéne a futtatásához. hát kinek van arra pénze könyörgöm?
  • Hassan B
    ez a hivatalos lap "alapja"...
  • AntiHero
    Van 1 artwork is:
  • santibi
    Szal egy valóságos időutazás volt a Mafia
  • santibi
    Ezt a gammát várom a legjobban mindközül. A hangulata az elsőnek lekötött keményen. Sztem lesz olyan jó sőt.
  • Kit--Kat
    Hát-hát, nem lesz rossz dolgunk ősszel:)
  • Dave0092
    A hivatalos oldal kissé megujult

3 főember ottvan, egy pisztoly, és egy zene alája
  • [HUN]FaTaL
    Ez atomfasza lesz:)
  • Pepsi Twist
    én nem figyelek ilyen részletekre :D
  • kirol
    Ez első kép jobb oldalán látni, hogy 4 járókelőből 3 hülye, mert pont a lövöldözés zónájába fut bele. :D

De ez akár a valóságot is tükrözheti. :)
  • Pepsi Twist
    BAZD+ ezek atom faszák
  • kirol
    Két új kép:

• Hassan B
    Az tiszta, hogy mindenki elmondta a véleményét, de itt legyen vége a MAFIA vs. GTA-nak.
  • kirol
    Szerintem egy szar a képek alapján, nézz már be a topikjába.

A Mafia ezerszer jobb, mint a GTA.
    Én anno nem is tudtam a Mafiáról, GTA val játszogattam, de sose vittem egyiket se végig, mert nem kötött le annyira.
    Egyszer egy haver idadta nézzem meg, és csodálkoztam ,hogy nem tudtam én erről eddig. Nagyon jó volt.

Remélem a 2 is legalább ilyen jó lesz.
  • theodor
    Meg még erre a 2days to vegas vagy melyikre várok. Ígéretes a képek lapján.
  • theodor
    A Mafia mindig is jobb volt a GTA-nál és jobb is lesz. Állítom gta4 et is alázni fogja a 2.
  • 12346
    jó volt a gta3 is anno, de azzal a sorozattal ellentétben ez még mindig telepítve van. sokkal eredetibb, kidolgozottabb, életteltelibb, meg egyebek^^ néha autózok vmi addonnal, amit a gta-kkal nem lehet:/