11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Bandew
  • Tikal #11
    remélem kicsit GTA-sabb lesz, több interaktivitással, mert sajnáltam hogy a mafiaban felépitették azt a nagy várost, és joformán kihasználatlan....
  • Bandew
    Óóó! Ma már annak is van folytatása, ami szar volt. :)
    De kétségkívűl a Mafia egy szinte tökéletes játék, ezért elvárandó egy folytatás. Szívesen látnék róla képet is, de sehol nem találok.
  • zaki
    de istenbizony, ugyanabban a percben már nyomtam volna rá az ok gombra, de mondom rákeresek, hátha van már neki topicja, pedig jól tudtam, hogy nem, erre ott látom, hogy mafia2. na mondom bazz... :)
  • zaki
    na akkor én azt mondom, hogy már tavasszal jön a game. nem tudom ezt jonnan veszem, hiszen még nincs semmi info a játékról, de már biztosan rég csinálják a 2-t, mert ennél jobb játék nem igen van PC-re, és ami sikeres (vita nélkül az volt az 1), annak mindig lesz folytatása, ez aranyszabály. sztem legkésőbb nyáron jön a game. bárcsak nekem lenne igazam
  • zaki
  • Bandew
    Idézet tőled a Battle for Middle Earth topicból:
    "Lemaradtál, mint a borravaló" :P
  • hen-tes
    kiiirály !
  • Carlos
    Lekéstél róla cimbora! :)
  • zaki
    vazze, pont mostakartam neki topicot nyitni :PPP
  • Carlos
    Jaja. Jöhet!!!
    Várom már!
  • Bandew
    Hardwiredről:

"Ezt már szeretem, zubog a vér ereimben, miközben az új játékbejelentéseket olvasom :). A C&VG megtalálta a bejáratot az Illusion Softworks illúzióvárába és borzalmas, satu szerű mancsaival megszorongatta az egyik fődizájnert. A testben és lelekben is edzett emberből kevés infót, csupán egy megerősítést sikerült kisajtolni mely alapján biztosra vehető, hogy a Mafia 2 munkálatai nagyban folynak.
    Ejj, drukkolok a fiúknak. Nagyon hálás témáról van szó, s ha ügyesen csinálják, akkor a 30-as évek gengsztereitől egészen jelenkorig kipróbálhatjuk a Mafia csöppet sem barátságos, ám annál hatékonyabb kelléktárát."

Én erre nagyon kiváncsi vagyok. Szerintem jó kis sztorija lesz ennek is, jó kis hangulattal.