11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Pepsi Twist
    egyidőbe jelennek meg -.-
  • FlyHigh
    Ez is előbb konzolra jelenik meg, aztán még csak akkor kezdik majd el optimalizálni pc-re. Ez most már azért felháborító, mindne nagy címnél már csak második a pc.
  • Pepsi Twist
    ezt én már kb 1500 leírtam az elmúlt 2000hszbe :D
  • Dave0092
    hát nem vitás. gta 4 az itt verve lesz. de lényeg hogy dolgozzák ki szépen. ne ugy mint a gta-t hogy 2 év alatt öszedobnak egy szart. inkább adják ki 2010-be csak muljon felűl mindent.
  • ProGabe #1987
    5 nap és itt a GTA4,ez meg még 1.5 év!ez olyan,mintha azt mondanám,hogy a nyáron debütáló új Will Smith film megszorongathatja a majd 1-2 év múlva elkészülő Hobbitot.papíron esetleg,a számok csatájában,de az meg kit érdekel...
  • Prézli
    Én úgyhallottam, hogy az Illusion Softworks. Jó volna, ha ők csinálnák.
    Amúgy a sok info a fórumokon van szétszórva, pl hogy lesz kutyát sétáltató ember és társai.
  • FlyHigh
    2K-töl sem kel lfélni, hangulatot ők is tudnak csinálni, de azért jobban örülnék egy eredeti IS munkának<3.
  • Risu Führer
    remélem majd azért nintendo ds lite-ra is megjelenik :)
  • Risu Führer
    sztem a 2K fejleszti bár nembittos
  • FlyHigh
    Ez a játék még megszorongathatja a GTA4-et. Most akkor az Illusion Softworks fejleszti vagy a 2K?
  • Risu Führer
    iiiiisteeeenem de lol vagyok
    na télleg itt vannak:):
    1.
    2.
    3.
  • Risu Führer
    ezek a képek már benne voltak a gamereactor újságban csak kisebb felbontásban.de itt is vannak új képek:
    1.

2.

3.

4.
  • Dave0092
    az a rakás kép kb 4 db :)és uj inforol sem tudok. beirhatnád mik azok :D
  • Prézli
    Közben egy rakás info és kép került napvilágra
    Csak példának: képek
  • 12346
    azért ha belegondolsz 8600gt-t lehet venni 15 ropitól. legalábbis nálam annyi a legolcsóbb. átlag 18-19ezer. gts-ek 25-26, 8800gt 41 környéke már, az tény, de az előbbi 2 még beleférhet esetleg:)
    igaz, agp-nél para a helyzet^^
  • norbi56
    sm 4 az megvan de vista az nics fent nem is lesz sztem egyhamar
  • Pepsi Twist
    ahha a hónap elején fogom csak megvenni de az a 8800GTX az törvénytelenul kaptam olcsóbban :D de psszt
  • [HUN]FaTaL
    ja de 8800GTXre van pénzed:D Mondjuk ez már erősen off-topic:) Hónap végén úgyis megveszed:) Azért mondod az sm4.0-t mert olyan kártyád van, csak sok társadnak nincs, ezért egy sm2.0-tól sm4.0-ig való engine lenne a legjobb. (SM3 minimum kelleni fog szerintem)
  • Pepsi Twist
    he-he-he... nem vagyok gazdag... arra nincs most pénzem hogy a rohadék TDU-patchet megvegyem :D
  • [HUN]FaTaL
    persze mert te gazdag vagy más meg dögöljön meg?:D
  • Risu Führer
    úgy értettem hogy az igazi pálya méretét mivel már össze vissza ígérgettek meg leírtak mindenféle adatokat a pálya méretéről.
  • Risu Führer
    sztem a pály méretét csak a játék megjelenésekor fogjuk megtudni:)
    különben érdekes az hogy több animációt csináltak egy fajta fegyverhez.ugy írja is hogy egy üveggel le lehet ütni valakit de miután az üveg eltörött szúrni is lehet vele...tökjóó
  • Pepsi Twist
  • Risu Führer
    1. Readable newspapers to learn about recent news between 1945 and the early '50s.
    2. A completely open-ended game map of 2.5 square miles. No restrictions are included from the start of the game.
    3. Cars will play a center role, based on models of the time, and changing with the era.
    4. Laws, including traffic, must be obeyed, but the police interaction will be toned down compared to the original.
    5. Although fictional, Empire City will feature familiar sights such as the Brooklyn Bridge and the Empire State Building.
    6. The player can get "very high" in the city, adding a possible vertical element.
    7. The player will be able to buy a home where they can store gear and use as a home base.
    8. Restaurants will be accessible to buy food and drinks to increase health.
    9. Things like sink facets, switches, bottles, and chairs will all be interactive, as well as radios that the player can turn on to hear a few licensed period tunes.
    10. Cars can suffer panel damage, get dirty and explode. They can also run out of bullets. The player will own their own car that can even be customized with a personal license plate. Trunks can open, and weapons and bodies may be stashed there.
    11. NPCs will smoke, read newspapers, and wait for buses, while hobos search through nearby garbage bins.
    12. Interacting with objects in the environment involves two action buttons- a standard and a "violent" option- used in context-sensitive situations.
    13. A map will be included as in the original, to simplify navigation.
    14. The checkpoint system has been completely overhauled.
    15. Gyms will be accessible to unlock new combos and fighting styles.

First mission will probably take place during the World War II, as the second one is Vito returning from it. 2K Czech doesn't say anything about the 1st mission though, as they want to maintain the element of surprise.

- The game will be divided into 3 parts- in the first one you'll try to get into Mafia as you and Joe think that it is a good job to get, in the second one you'll choose one of the three mafias, each one you'll choose will give you a different ending and storyline in the third part.

- You'll never be a Don, in fact you will stay as normal gangster in your chosen mafia, though you will take part in most important missions.

- Confirmed weapon is German MG42. In one mission you'll have to make a trap to kill a guy with it. His name is(spoilers ahead, underline to read) Henry Tommasino, and you must kill him because he decides to sell booze not only to you, but to other people.(end spoilers)

- One pedestrian was created in 3-4 weeks.

- You'll have around 50 cars from early 50's, you can open the trunk and the hood, a lot of things are animated (the engine for example).

- The city will be around 6,25 square miles.-note, maybe only is the city , the world of the game is 10 square miles

- The city is based on New York, it will have two important objects, one is similar to Brooklyn Bridge, and one resembling Empire State Building. Pavel Cizek, the guy who's behind projecting the city adds with smile, that maybe they'll name it as "Empire City Building".

- You can destroy windows in the shops, you can go up the fire escape too. You can jump over the fence. In the night 2K Czech created a system which lights lights (;p) in the buildings in random order.

- The shops will not be in a very good state, in fact they will be pretty destroyed and not in a good state, as resemblance to 50's.

- You can buy and change clothes to lose the cops.

- Cutscenes are said to be like in Bioshock.

- People on the street will sit on benches, buy hamburgers and buy clothes. You can see them trying the clothes on and then buying them.

- Martin Brandstatter, the programist, says that the PC market is their target. He says that PC version looks a lot better then in next-gen consoles, graphics are sharper and is more detailed.

- Though the PC market is 2K Czech's main target, the consoles won't be forgotten. They have auto-aiming system that you can adapt to with ease.

- They created a few animations for one weapon. For example- if you take a bottle, the first thing you do is hit someone from down to up, but after it brakes, you are more likely to stab with it.

- The game will be linear like the first Mafia, and if nothing changes it will include around 18 missions.
  • Pepsi Twist
    sztem nyugottan lehetne :D
  • [HUN]FaTaL
    ja nagyon fasza lenne a vásárlók felét kb el is veszítenék:D nem lesz only sm 4.0 játék szerintem még vagy 2-3 évig
  • Pepsi Twist
    SM 4.0 DX10 fasza lenne
  • norbi56
    Jó lesz ez csak a gépigénytől félek;)
  • Prézli
    astro lab volt írva énmeg írtam ami eszembe jutott :D

Majd fordítok párat ami megjelenik a hírek közt.
  • Dave0092
    hmm egész jo. habár ez a csillagászati izé nem valami ide illő :D
  • rotator
    skeleton key = álkulcs

Teljesen ellentmondásos infók jönnek időről időre, érdekes marketing! :)
  • Prézli
    Nos akkor lássuk mit olvasnak a magazinokban

-Vito sehogy sem kapcsolódik Tommy-hoz de lesznek visszautalások a MAFIA1-re
    -Az autók két módon lesznek ellophatók: csontváz kulcs? (skeleton-key) és erőszek pl betöröd az ablakot
    -A MAFAI scriptjei 500 oldalasak voltak,most 700 oldalt tesznek ki. (és ez csak a fő történet mellékmissziók nélkül)
    -Ha addig nem változik akkor 18 főmisszió lesz külömböző időszakaszokban (a háború utolsó hónapjától 1951-ig és tovább)
    -Az animációs system 30 arcizmot tud mozgatni (érted! :D)
    -A városnegyedek nevei: Chinatown, Little Italy, Sand Island, Millville, Harbour
    -A PC a fő platform amire a játékot készítik!
    -A motorháztetők felpattintása után működő motorok tárulnak szemünk elé (már csak ezért is megveszem)
    -Át bírunk ugrani a kerítésen és mászhatunk falakon meg szabadtéri tárgyakon
    -A tértkép, a pálya már majdnem készen van
    -A rendőrség üldözi majd a zsebtolvajokat és baleset okozókat
    -Benézve a kirakatokon olyanokat látunk majd, hogy az ember bemegy a ruhaboltba, próbál, majd fizet és távozik
    -Az egyik misszió egy vaskohász üzemben egy másik egy csillagászati laborban fog játszódni

-
  • 12346
    csak kicsit fárasztó volt, hogy a niggerszimulátorhoz hasonlítgatja állandó jelleggel^^ mi a vér köze van ennek hozzá?:) mi a haláltól lenne ez gta klón? attól, amitől az előző rész kb. gyógy:)
    azért meg hogy sűrűn rá tudok lesni az sg-re is napközben, há bocs^^ megtehetem^^ ha már el vannak egyesek szállva maguktól...:D lessél be, és írjál gta-sat:)))
  • totyak
    "Köszönjük Emese"

Most, hogy ezt jól a képembe vágtad, folytatódhat is a Mafia 2 topik élete.

Én már lezártam volna a vitát, de te újra előhozod. Most már megnyugodott mindenki?
  • Prézli
    "Egyébként nem is fikázta, csak azt mondta, hogy nem szeretné ha a Mafia hozzá hasonlítana."

Dave0092 írta:

"nagyon remélem hogy nem csinálnak ebből is rakat szar gta-t mert egyre több dolgot vesznek át abbbol a szekérnyi fosbol."

"menj a GTA topikgba, hypolni azt a szart :) Ugyis csak a reklámja nagy a gta-nak, egyébként nem egy nagy játék."

Ha belegondolunk ezek az offok jó hatással vannak a topikra mert pezseg és ha van hír akkor, rögtön ki is tárgyaljuk. Én leszek a sarkítottan pesszimista tárgyalófél :D

ON
  • Hassan B
    Ha jól emlékszem még Mafia 2 van a címsorba, nem GTA. GTA-zni ott a gta topik.
  • totyak
    Ezt meg akkor már végképp nem értem. Az a baj, hogy fikázza a GTA-t,vagy az, hogy itt fikázza? Egyébként nem is fikázta, csak azt mondta, hogy nem szeretné ha a Mafia hozzá hasonlítana.

De mostmár abbahagyom az offot, mert még a végén tényleg jönnek az emlegetett banánok.
  • Szabi84
    csak az a közellenség aki itt fikázza azt a játékot
  • Dave0092
    ezesetben akkor zárni kell a 9sszes gta topikiot. hogyha tilos kimondani a gta szocskát
  • totyak
    Azt csak képletesen mondtam. De most nehogymár ilyenért le kelljen szólni a másikat.