11769
-
#2191 én most tettem fel az 1et nosztalgia képp, meg a 2 előtt kicsit bemelegíteni a hangulat miatt is:D nagyon várom a folytatást is, szvsz egyik legjobban eltalált játék ami eddig megjelent az első rész volt...reméljük nem esett a színvonal (képek alapján nem, sőt) -
#2190 nahát, egy rugalmas ember...jó érzés, hogy van ilyen is :P -
#2189 sztem kurvára tök mind1, legalább nem off:D meg vmivel telik az idő még megjelenik:) -
#2188 ismételném alacsony inteligenciájú társamat(RedRiot):
"Őszintén kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben."
így pedig már olyan alacsony lett az inteligenciám, hogy nincs is. -
#2187 Jólvan csak folytassátok, látszik a kiemelkedő inteligencia. (itt épp a #2181-re, a #2182-re és a #2185-re gondoltam...) -
Dave0092 #2186 nem, csak én nem a gk, és a gs forrásaira hagyatkozom:) hanem arra, amit a fejlesztők tesznek közzé a hivatalos forumon :) -
#2185 gondolom te is a fejlesztőgárdához tartozol akkor, ha így tudod :) -
Dave0092 #2184 5 éve készitenek uj fajta grafikai motort csak a 2-nek. ami crysis szintű grafikára is képes.. -
#2183 én meg p4 2.6ghz radeon 9600pro 512 ram -
RedRiot #2182 Őszintén kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben. -
#2181 húha, most mi lesz? nem kel fel a Nap ?
elnézést kértünk a dolog miatt. -
#2180 Két napig nem vagyok és másfél oldal off fogad... gratulálok. -
#2179 Igen megvan nekem is csak én 64MBos TNT2vel toltam :D -
saddi #2178 elbasztam, 366-ps p2 celeron, 168mb sd ram, és egy 32mb-os tnt2-vel. -
saddi #2177 én 366-os p2 celeron, 512mb ram, és egy radeon 9600-al nyomtam, szinte minden maxon volt, csak 32bites színmélységet nem komázta a vga. és nem volt lassú, nem akadt :)
ha jól rakjátok össze a gépeteket, akkor 3 évig nem lesz gond vele, maximum amikor már kezd elavulni, kicsit lejjebb kell venni a grafikát, és minden megy szépen.
a második rész gépigényéről meg annyit, hogy nem lesz túl nagy. mintha olvastam volna valahol régebben, hogy az első rész motorját fejlesztették tovább, bár ez lehet csak kacsa volt. az biztos, hogy nagyon szépen optimalizálják, és szerintem 1 magos procikon is vígan el fog futni. de egy dolog aggaszt. gondolom dx10-es effektek is helyet kapnak a játékban (bár jobban örülnék, ha a dx9-et használnák ki végre teljes egészében). szóval lehetséges, hogy csak vistán fog futni, de reménykedem a készítőkben. vagy a modderekben :)
ezért a játékért és alan wake-ért mondjuk váltok ha arról van szó :) -
#2176 Én mafiat egy p3 667, 128SD, 16mb matrox g400 gépen toltam 1024ben akadásmentesen:) -
Héeder #2175 128 mb sorry
-
Héeder #2174 nekem a 128 Nvidia GeForce 2 titanium 200-on akadás nélkül!!!
:) -
#2173 Még a Cerka 2ghz 256mb Geforce 2 ment nekem tökéletesen a MAfia 1 ;) -
#2172 nálunk 500 hz, nemtudom hány memória de 256nál bizti nem több, és voodoo 3 dfx --.--
és végig lehetett vinni, egeydül az f1-es pálya szaggatott be annyira hgy kellet pár nem végigvinni. -
#2171 Hát nekem a maifa 1.6Ghz + 256MB Ram + valami VGA már nem emléxem milyen volt ezen ment 25FPSel :D -
RedRiot #2170 Kanyarodjunk vissza a Mafiához: biztos magas lesz a gépigénye, de ha olyan korrektül lesz optimalizálva mint az első rész, nem elégedett leszek. Mikor kijött az akkori alsó-közép gépeken jól ment. Ha jól emléxem akkor egy Athlon XP1800+ / 512MB RAM GF3-on teljesen játszható volt.
Szerintem van még kb. egy évünk míg kijön, addig van idő félretenni egy kis zsét apgrédre. RAM most is ócsó, így ha 2G kell majd neki minimum az nem lesz nagy gáz. Kétmagos proc + combosabb videokártya osz' hadd szóljon. Karácsony előtt nem hinném hogy megjelenik a játék, addigra meg gatyába lehet rázni a gépeket annyira, hogy ne legyen slideshow. :) -
#2169 TDU fogja a procit sajnos. Helyenként proclimit van (mondjuk azokon ah elyeken 25-30fps megvan), másik helyeken ha 8an vagyunk akkor VGA limit van :( Most tervezem lecserélni a VGA-t egy 7600GT-re az már bőven elég, csak $ kell hozzá :D Na de fejezzük be az OFFot most már tényleg. -
#2168 jól szétzúztuk szegény mafia topikot, ELNÉZÉST MINDENKITŐL ! -
#2167 hát lesz biztos valami, ami jobb lesz mint ami most benne van, hálistennek elég gyorsan fejlődik a hardwerpiac, ami részben jó is. részben rossz is. Meg kell találni az aranyközéputat, amikor az ember nem gatyásodik el, de mégis elégedett azzal amije van. Mivel az új cuccok árai nyomják lejjebb a régiekét, még kompromisszumot se nagyon kell kötnie az embernek. -
#2166 még az idei játékoknak elég lesz az 1Gb ram de sztem 2009től minimum 1.5 ajánlott 2Gb kell... -
#2165 Hát nekem most 4GB ramom van meg Q6600 Proci meg Slibe 8800GTX 768MB-al... na most ez összesen volt 500k (persze az alap lap meg a modding meg minden benne van) és ezt tavaly raktam össze... most 3-4 évig tuti nem lesz mit venni újat... -
#2164 ahogy olvasom az aláírásodban, hasonlónak tűnik a konfigunk... mondj valamit ami úgy igazán kifogott rajta az elmúlt 4-5 évben ! A Crysisnak is csak a vga-val gyűlt meg a baja ( illetve a vganak a crysissal ) proci simán vitte maxon a fizikát. Memória 1 - 1,5Gb elég neki, szóval én nem temetném el. -
#2163 Én is csak VGA-t cseréltem, ütőképesnek nem nevezném de elvagyok vele:D Ja nem csak VGA, még ram került bele +512 -
#2162 ha okosan csinálja az ember, egész "olcsón" (ha lehet ilyet mondani mikor tízezrekről beszél az ember) megúszhatja, jó ár/érték aránnyú cuccokkal. -
#2161 én már 5.ik éve nyűzöm ezt a gépet, videókártyákat cserélgettem benne évi 15-20 ezer forint ráfordítással, és még mindig ütőképes, most tervezem 2 év után, hogy a 7600gt-t lecserélem hd3850-re, és én azzal megint el leszek egy jó ideig ! -
#2160 Tudom, hogy ők szoktak jönni ált, amit írtam általánosságban írtam. -
#2159 láttam már... förtelmes az egész... olyan grafja van mint a Toca 1nek :D -
#2158 így van, innen nindul az egész ! -
#2157 Hát ja, de egyszerre 500k-t beleölni baromság, inkább 3 évente 70-80k-t :) És cserébe nem avul a graf mint konzolon. Nézz meg most egy PS2-t:D -
#2156 Nekem sincs bajom a konzolokkal csak amikor jönnek a pc-s topicokba verni a nyálukat avval van bajom. Én is mehetnék a TDU-PS2 topicba ugatni hogy de szar, nincs multi anélkül szart sem ér, meg milyen ocsmány a graf, mégsem teszem. -
#2155 hát nem de ha 500e HUFot beleölsz a gépbe akkor olyan gépet kapsz ami 6 évig tutira jó lesz és 1 konzol nem lesz 6 évig jó főleg úgy hogy széria hibásak... meg 1 qrva konzol keveset tud... erről ennyit... -
#2154 tudom hogy van warez, nem azt mondtam hanem chippeltetni a gépet az +költség, garancia ugrik, live-ról ban stb., tehát nem éri meg -
#2153 Az a baj, hogy gyrekesen fogják fel nagyon és egy felnőtt embertől aki ráadásul mod is, elég szomorú ezt látni.
Kaptam kölcsön PS2őt amikor megjelent a Vice City és jó idieg toltam vele.
Szerettem PS-őn nyomni a VC-t, aztán játszottam a The Gateway-el is azt is bírtam. Nincs bajom a konzolokkal.
Ezzel szemben néhány konzolos összekeveri a szezont a fazonnal, ez nem politika vagy verseny, ahol egymásnak kell feszülni és a másikat utáni meg elcsábítani és kiokosítani.
Tévedés a PC és a konzol megfér egymás mellett, csak pár értelmileg fogyatékos ezt nem így fogja fel. -
#2152 Mindig avval érvelnek hogy drága a PC. Hát nem tudom az én gépem vagy 4 éves és eddig ami érdekelt az mind futott, igaz mostmár kezd totál elavulni de nincs $ most másikra:D De kb 70k lenne a komplett gépcsere ami egy x360 ára 3-5 év alatt ami ugye nem rossz:)