11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Tomsteel
    van azért ott is warez, ez tévhit az emberekben, hogy csak a PC-sek "lopnak"...nézz meg egy torrent oldalt, opcióként tudod választani a keresésben, hogy konzol cuccok, szóval nem kell azokat se félteni.
  • Pepsi Twist
    van warez csak 1/10 -e a pécéhez képest
  • Pepsi Twist
    jaja konzol... szart sem ér... most 1 évig jó lesz az X360 aztán úgy elfog avulni mint a PS1... arra sem lehet már kapni semmit... akkor is PC foreva... ennyit a konzolokról a konzol arra való hogy semmi seggtörlésre...
  • [HUN]FaTaL
    ezt mondtam, de egyelőre csak a vinyók méretében van eltérés. Később majd jön a lassú meg a gyors konzol aztán csak néznek hogy már ugyanannyiba (vagy mégtöbbe) kerül majd mint egy PC, a játékok meg 3x annyiba, és warez meg ugye nincs.
  • Tomsteel
  • Dave0092
    már most van ilyen. lásd 360 nak 2 verzioja... ps3 nak vagy 3...
  • [HUN]FaTaL
    szánalmas dehát ez van, a játék kijön akkor is, ha lesz topicja az sg-n, ha nem és ettől függetlenül milliók fogják játszani:)
  • Kit--Kat
    Az a baj, hogy gyrekesen fogják fel nagyon és egy felnőtt embertől aki ráadásul mod is, elég szomorú ezt látni.

Kaptam kölcsön PS2őt amikor megjelent a Vice City és jó idieg toltam vele.
    Szerettem PS-őn nyomni a VC-t, aztán játszottam a The Gateway-el is azt is bírtam. Nincs bajom a konzolokkal.

Ezzel szemben néhány konzolos összekeveri a szezont a fazonnal, ez nem politika vagy verseny, ahol egymásnak kell feszülni és a másikat utáni meg elcsábítani és kiokosítani.

Tévedés a PC és a konzol megfér egymás mellett, csak pár értelmileg fogyatékos ezt nem így fogja fel.
  • [HUN]FaTaL
    konzol=lófasz

Nem jönnek rá hogy 1 lépés és lényegében amivel érvelnek hogy olcsó elveszti az egészet. Már most is van ekkora vinyós, meg ilyen extrák olyan extrák stb. Már csak 1 lépés és abból is lesz lassabb meg gyorsabb, tehát lényegében kapnak egy PC-t :D
  • Dave0092
    jah. a sok láma azon sohasem gondolkodik, hogy mindent pc-n csinálnak meg. És minden fps jáhchatatlan konzollal, plusz mindegyikbe van autoAIM amivel gyerekjáték az egész..
  • Kit--Kat
    Szard le azokat az idiótákat, 5évesekre vallóan így akarnak izmozni, hogy bezárják, mert ők konzol pártiak és megtehetik. Én komolyan csak sajnálom őket, hogy ez kell a lelkibékéjüknek...
    Megmondom őszintén nem foglalkozom ezzel a témával különösebben úgy is minden ki jön PC-re és ha kicsit odateszik magukat a fejlesztők jobban és szebben.
    Az ilyen a PC-knek leáldozott topikokat pedig kerülöm és meghagyom azoknak a szánalmaknak akik ezen élvezkednek.
  • Dave0092
    mafia 2 sys req-től kicsit tartok... sztem emgva hozzá a gépem bőven. de amiket itt összeolvasgatok... eléggé kell neki vga majd
  • Pepsi Twist
    Nem tom de PC 1600x1200-ban egy 22 colos monitorral, full HIGH 16x AA-val 100% hogy szebb lessz mint a TVn
  • Dave0092
    gta 4 lesz pc-re. mert r* a pénz fontos elem... és hát pc-n is rengetegen emgvennék a multi miatt is... átportolni nemhiszem hogy oylan nagy munka lenne
  • Tomsteel
    ki lett mondva egyértelműen, hogy nem lesz? több helyről hallod, hogy szinte biztos lesz, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy rengeteg olyan topik van ami nem érdemelné meg a létjogosultságát, legyen az bármilyen indok, erreföl pont a gta4 topikot kell bezárni, ami ráadásul még aktuális is volt. Továbbra is azt mondom, hogy ha nem jön be pár ember "hencegni", hogy én már tolom bibiiii, semmi nem történik, elvagyunk jó hangulatban, de nem így történt, és ezért is "minket" okolnak, és a mi topikunk került bezárásra. Ez a nem tisztességes dolog szerintem ! Mostmár tényleg agyon leszek ütve az OFFért.
  • Tomsteel
    tudom, sokat üzentem neki privátban...elég szánalmas magatartás :S
  • Szabi84
    van benne valami...
  • rotator
    Khm, egyetlen hivatalos forrásból származó információ sincs vele kapcsolatban...
  • Dave0092
    csak azért, mert az a béna kandurex konzol buzi, és azt akarja hogy csak konzolon legyen gta. am ha pc-s lenne kinyittatná egyből :D. szerinted kizárta be a pc játékokt nem leálodozotak topikot?
  • Pepsi Twist
    ja
  • Tomsteel
    OFF:

én is PC párti vagyok, PC-knek leáldozott topikból százat nyitottak itt SG-n, valaki nyitott gy "pc-s játékoknak NEM áldozott le topikot", pár napra rá be is zárták. Én 1 hete könyörgök, hogy nyissák meg azt a rohadt PC-s gta topikot, addig nem hajlandóak, amíg nincs hivatalosan bejelentve, annak ellenére sem, hogy még a csapból is október közepei megjelenés folyik (gta4 pc). Ennyit a demokráciáról, és az egyenlőségről. ELNÉZÉST A HATALMAS OFF-ÉRT !!
  • Pepsi Twist
    OFF

PC télleg drágább meg minden de sztem sokkal jobb a játék meg minden vele... meg minek 2 készülék ha pl netezni meg ezeket akarok... konzolon nem lehet netezni meg word meg ezek... nah mindeggy... Én PC párti vagyok...

(egyébként sztem úgy lesz hogy mindenki konzolt vesz aztán eccer csak megjelennek bele a méregdrága fejlesztések és akkor hopp oda a konzol jó híre meg minden...)

ON
  • RedRiot
    kicsit off:
    Picsbe a konzolokkal. Az hogy 70 ropi egy X360 rendben, legyen. De ahhoz má' kéne ugye egy lcd tévé, akkor egy game 20k... Annyit nem ér. PCre feleannyiba kerül egy játék, és annyiból többet is nyújt, hogy a jobbakat szénné lehet modolni, ami azért megnöveli a játékidőt.

Sok autós game-hez többszáz letölthető pálya és autó van, némelyik jobb minőségű mint az eredeti. Vagy ott vannak a GTA játékok, mindent a saját ízlésedre formálhatsz a modokkal.

Szerencsére úgy látszik néhány kelet-európai team továbbra is a PCt favorizálja.
  • Tomsteel
    így van...de amúgy tényleg haldoklik a pc....pfff, mert ugye minden szoftverfejlesztő a konzolra koncentrál...itt a jó ellenpélda.

OFF:

Kit-Kat, jól becumiztuk a moderátori topikot, próbáltalak védeni, de csak hajták a magukét, hogy hivatalos bejelentésre várnak. Feldughatják a seggükbe.
  • Kit--Kat
    messze van nagyon:(((((
  • Prézli
    Éns nagy hévvel megnyitottam a szöveget, hogy majd ÉN lefordítom de mikor megláttam mennyi akkor inkább csak elolvastam. Nagyon köszönjük, hogy lefordítottad!

OFF
    RedRiot: Hú azok a rég szép idők, de visszasírom őket. Ha egyszer könyvet írok az életemről azok az átversenyzett éjszakák külön fejezetet fognak kapni :D Mostanában LFS-en vagyok a Magyar LFS Demo Bajnokságban 5. lettem, ez messze felülmúlta az elvárásaimat.
    ON
  • RedRiot
    "megerősítették újból, hogy a pc az elsődleges platform."

Azért ez is jó hír!
  • Pepsi Twist
    az autó versenyes küldit én is megcsináltam elsőre :D
  • RedRiot
    Prazlee:
    "Én imádtam azt a küldit!"

LOL, Prazlee szerintem te elsőre megcsináltad. Párszor versenyeztünk együtt GT Legends funrace-eken, emélxem hogy elég komolyan toltad. :)))
  • akyyy
    és azok nem publikusak? youtubon vagy ilyesmi?
  • saddi
    pár videót mutattak annak, aki a cikket írta.
  • Dave0092
    2009 tavasz/nyár
  • Héeder
    Ez így elég jól hangzik.
    Várom a megjelenést.
    Az kb mikora tervezik?
  • akyyy
    milyen videó?
  • Dave0092
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    INCREDIBLE... ez ütni fog mindent egy pár évig az biztos
  • Tomsteel
    köszönjük!!!

úgy legyen ahogy le lett írva, és akkor tényleg ütni fog !
  • saddi
    *minél nagyobb a bűnözés egy városrészben, annál jobban figyelnek a rendőrök mindent. ilyenkor le kell fizetni a polgármestert, és akkor kicsit könnyebb helyzetbe kerülnek a maffiózó barátaink :)

a játék menete nagyban fog hasonlítani az első részhez, talán még túl is fogja szárnyalni azt :)
  • saddi
    szóval, mint redriot írta, semmi köze az első résznek a másodikhoz, mások a szereplők, a történet, és persze a kor.
    az első és második rész történetét is ugyanaz az emberke írta.
    játék kezédésénél egy katona lép ki egy vonatból, nevezetesen Vito, aki a háborúból tér haza, mivel annak hamarosan vége. azt is elárulták, hogy egy kisebb elkövetett bűne miatt lépett be a katonaságba, mivel választási lehetőséget adtak neki, vagy leüli a büntetését, vagy megy nyírni a nazikat.
    a játék elején egyből találkozunk Joe-val, aki a főszereplő gyerekkori barátja, és "bűntársa".
    beszélgetnek picit, és lelépnek, de 2 rendőr figyeli őket. hasonlóan, mint az első részben, az általunk irányított karakter az okos, és viszonylag nyugodt gyerek, míg társa könyörtelen, és nem ismer határokat.
    a várost manhattanről mintázták, és 2.5x lesz nagyobb, mint Lost Heaven.
    a gta-hoz hasonlóan itt is lemodelleztek pár ismert épületet, mint pl. az empire state building, és ezt mindenhonnan láthatjuk a városban, vagyis segítséget nyújt a tájékozódásban.
    a következő videóban a várost mutatják be. csak azt írom, ami számomra új, vagy ötletes: kiégett autók, az ablakok kinézete is változó, a boltok kirakataiból kiszedhetjük a cuccokat, és rengeteg dolgot szét zúzhatunk.
    aztán átváltották a napszakot éjjelre, hogy megmutassanak valamit, ami tök értelmetlen, de jó: a házakba látjuk, hol vannak az emberek, és ahogy mozognak szobáról szobára, úgy fel/lekapcsolják a villanyokat.
    a készítők arra törekednek, hogy az eddigi legélethűbb virtuális várost készítsék el.
    minden embernek meg van a saját kis élete. reggel elindul a házából, felszáll a buszra, leszáll valahol, elmegy vásárolgatni, vagy valamit csinál, majd később ha végzett, hazamegy.
    balesetnél mindkét fél kiszáll az autóból, és kitöltik a papírokat. a rendőrök üldözni fogják a bűnözőket, ha látják, amint elkövetnek valamit (remélem nem csak Vitora gondoltak itt).
    csöveseket is láthatunk, akik kukákat turkálnak, és kint alszanak a szabadban.
    mostantól a rendőrök kicsit elnézőbbek, és 5mph-s határt nem meghaladó gyors hajtókat nem kergetik. ezt a többi autós is kihasználja, nem csak mi.
    elég részletesen kidolgoztak mindent, pl.: a vonatok vagonjai különbözőek, autóink mocskolódnak, ha földes úton megyünk (moshatjuk is persze az autókat), öltözködhetünk, és az autók és ruhák a 40-es éveket divatját tükrözik.
    a játék továbbra is a hentről szól, szóval sok-sok embert meg kell ölnönk.
    a kamera helyzetét megváltoztatták, most már nem teljesen hátul van a kamera, hanem váll fölött inkább (nem sokat változott).
    a fegyveres harcokat is próbálták hangulatosabbá tenni. az egyik misszióban egy tetőről fedezi a többieket Vito, és miközben a fegyverével lövi a sok ellent, a környezetet is szét rombolja. egy beton oszlopot teljesen lebont egy tommy gunnal. ahogy a golyók repülnek, úgy a környzetünkben is minden egyéb szárnyra kaphat (üvegek, hordók, és miegymás).
    fedezéket is tudunk használni egy gomb lenyomásával. Vito ilyenkor bemászik vmi mögé, párat lő az ellenség felé, visszahúzódik, leskelődik, aztán újra tüzel. állítólag gyönyörű :)
    a golyók gellert kaphatnak, és ez igen veszélyes dolog.
    ragdoll lesz benne.
    a közelharc is szerepet kap a játékban. sok eszközt használhatunk, pl. piás üveget, ami ha eltörik, egy ütés során, még keményebb fegyverré válik.
    a játék elején bejárhatod szabadon az egész várost, nem lesznek lezárások.
    a járókelők ha látják, hogy rosszat csinálsz, rohannak is egyből, hogy rádión, vagy telefonon jelentsék a hatóságoknak. ilyenkor egy bizonyos autót keresnek a rendőrök, és a járókelők által adott leírás alapján kinéző embert. vagyis egy átöltözés, vagy egy rendszámcsere megoldja a problémánkat.
    minél nagyobb a bűnözés egy városrészben, annál jobban figyelnek a rendőrök mindent. ilyenkor le kell fizetni a fickót, és akkor kicsit könnyebb helyzetbe kerülnek a maffiózó barátaink :)
    gta san andreashoz hasonlóan itt is lesz egy tisztelet mutatónk, ami a HUD-on lesz látható. még nem tudni, mire is fog szolgálni, de valószínűleg a 2 maffia családdal ápolt viszonyunkat fogja mutatni (mint a gta2-ben)
    amikor faggatták a készítőket, hogy mégis mire solgál ez a tisztelet mérő cucc, nem nagyon akartak válaszolni, de annyit még elárultak, hogy nem lesz olyan egyszerű dolog. pl.: ha leölsz sok-sok ártatlant, akkor drasztikusan csökken az érték, és bekattanhat a karakterünk.
    bemutattak egy új szereplőt, nevezetesn Mikey-t, aki egy szerelő, mondhatni ő Ralphie utódja (remélem ő is dadogni fog)
    minden autót egyből fel fogsz tudni törni egy kis minijáték keretében, vagy simán csak beütöd az ablakot, és kész.
    az autók szépek, jól irányíthatóak.
    a forgalom sűrű, és jóval változatosabb, mint az első részben volt. az autók törésmodelle is változott, nem előre legyártott gyűrődések és miegymás lesz, hanem a sérült ponton egy szkript fogja elvégezni a változtatásokat. szóval a törés még reálisabb lesz.
    a festék lejön, lökhárítók lógnak, és ide-oda mozognak, illetve a földhöz érhetnek, ilyenkor nyomot hagynak az aszfalton is.
    lesz benne auto aim, ami konzolosok miatt szükséges, de ezt persze ki leeht majd kapcsolni.
    megerősítették újból, hogy a pc az elsődleges platform.
    nagyjából ennyi
  • theodor
    Na ez, egy qrva nagy sorozat
  • Szabi84
    Én is így vagyok vele, egyik legjobb küldetés! Amikor először nyomtam végig, elsőre megcsináltam, utána már azért megszenvedtem vele!