11769
-
#2071 konzolon ugyanolyan szintű warez él mint PC-n -
#2070 Honnan veszed ezeket a dolgokat?
lesz PC-re GTA, tudatlanságból ne írjunk marhaságokat!
Mielőtt jönnétek, hogy "fúj GTA bérenc", csupán felvilágosításként írtam. -
#2069 nem lesz GTA IV pc-re?hmm ezt nem tudtam.mondjuk nekem a Vice City tetszett a legjobban annak volt a legjobb hangulata. -
#2068 nem magyarországot,ill. az itteni állapotokat kéne figyelembe venni!ha ilyen arányú lenne a warez vördvájd,akkor PC-re már rég nem jelenne meg semmi!de már megint itt tartunk ^^ -
#2067 Tuti lesz PC-re igaz ott lewarezolják majd 90%-ban de akkor is az a 10% bevétel jól jön nekik.És ugye a pénz számít ezeknek! -
#2066 nahát, nem is tudtam, hogy a Rockstarnál melózol.
gratulálok!
-
#2065 -
Dave0092 #2064 Jelen állapotába már megveri a gta-t és még nincsen teljesen kész... -
#2063 A GTA-t már ott megverte, hogy az nem lesz PC-re... (leglábbis nem sok esélly van rá) -
Micsu #2062 hát a gtat ha megakarja verni vagy szorongati akkor összekell szednie magát, én jobban várom mint a gtat, előző is odabaszott, de keményen -
theodor #2061 uhh :) te aztán tudsz fogalmazni -
#2060 enma mekszeresztema betaversziot teztelesre natyonirraj lez folek a teves rez a sivatakba -
#2059 jöhettnemár:( -
#2058 Elég durva a graf. -
#2057 de végül silvio is túléli :)
a többi műveletlennek a kulcsszó: Sopranos
-
#2056 Tetszik ez a kép nekem. Eddig szajkózták, hogy megőrzik a hengulatot de ezt ezen a képen látom először. A fényviszonyok, a besütő nap erőssége mind az első részt idézi, csak így tovább -
TomDantes #2055 ja chríst-re sem emlékszem -
TomDantes #2054 Ki az szílvió, Tóny, és Paóli?
Végig vittem vagy ötször a Mafiát, de ilyen szereplőkkel nem találkoztam.
Szóval kik ezek? -
Dave0092 #2053 tessék... Uj kép:
NEXT EXCLUSIVE SCREENSHOT FOR DELUCA'S RESTAURANT
MAY 1, 2008
Our second exclusive screen shows some indoor gunfighting action, with Vito in a warehouse somewhere in Empire City. -
Dave0092 #2052 ne offoljatok már... itt látom hogy enyi annyi uj üzenet aztán beszéltek itt hülyeségről... mindjrát keresek valami jo hirt... -
#2051 asz elejen mekhal a foszereblo de rokton lez masig -
#2050 köszönjük Emese. -
#2049 "a végén chríst ki,níyírják "
Nincs semmiféle Chris
"Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli "
Tóny nem hal meg, mivel meg sem jelenik semmiféle Tóny a játékban. Tommy és Paulie viszont meghal.
"Szílviót meglövik bandahábóruba"
Aha, a Groove Street megvédése közben...
Hülye-e vagy, ember?!
-
#2048 de a lénye ugyanaz -
#2047 ez nem ugyanaz, nincsennek benne a szmájlik -
#2046 hi .a végén chríst ki,níyírják .Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli .
Szílviót meglövik bandahábóruba -
#2045 ezt mégegyszer légyszives, köszi! -
#2044 hi .a végén chríst ki,níyírják .Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli .
Szílviót meglövik bandahábóruba
-
#2043 én például személy szerint leszarom a grafikáját.ha ugyanolyan(sőt a képek alapján jobb) hangulata lesz mint az elsőnek akkor nálam vinni fogja a pálmát. -
#2042 Éledj Topik!
Jöttek az infók, hogy health regeneration (visszatöltődő élet lesz) és jól ki is tört miatta a nyavajgás a topikban. Énse szeretném, ha ez lenne, de szerintem nem hülyék ezek a csehek, ha látják a közfelháborodást akkor észbekapnak.
Még pár infó ami nekem új volt:
Az autók realisztikusabban (!) fognak viselkedni mint az előző részben
Hatalmas örömömre tervezik a falusi környezetet is, akárcsak az első részben volt (imádtam ott mászkálni, egyszerűen zseniális hangulata volt)
AegiaPhysix lesz a fizikus engine, sztem senkinek nem kell bemutatni mire képes ez a motor
Saját grafikus motorjuk lesz. (Igazából nem a grafikán dől el a játék, én pont azért szerettem a MIAFIA-t mert olyan egyszerű volt, és érezted, hogy tudod mi zajlik körülötted)
Az autókat meg is vásárolhatjuk, lesznek mellékküldetések (lásd Lucas Bertone)
Vito azért megy a háborúba, mert miután elkapták egy bűncselekményért kettő közül választhat, börtön vagy háború
Természetesen ezek mind talált infók, de a Mafia2 fórumáról vannak így nagyobb eséllyel igazolódnak be. -
#2041 Szerintem ne magyarázd a bizonyítványodat :) amúgy meg miért lenne rövidebb, sőt inkább hosszabítja, hiszen a másikat is végig akarod játszani. Gondolokozz reálisan végigviszed az egyik szálat mondjuk 50 óra alatt, a másik szálat, ami mondjuk a feléig megegyezik az elsővel az szintén 50. Akkor 50 órát játszottál a játékkal vagy többet? Na látod. CoD 4 egy végig előre scriptelt játékmenetet követ, melynek lényege, hogy úgy mész végig, ahogy a gép szeretné és mindig az történik. Itt is ez fog történni részint, viszont hihetetlen nagy szabadságot kapsz abban, hogy hogyan végzed el a feladatot egy hatalmas területen. Szóval nem fogod azt kapni, ne aggódj. A hollywood-i minőség pedig nem a felbontásra értendő, ahogy azt már leírták előttem, hanem arra, hogy olyan mintha egy filmet néznél, a snittek, a szereplők, a kamerabeállítás, mint az első részben. -
#2040 ...vagyis megrendezett,filmbeillő vágással és fényképezéssel!ezt jelenti a hollywoody minőség,nem a videók minőségét.ráadásul a játék motorjával készülnek,tehát nem foglalnak plusz helyet -
Dave0092 #2039 Hollywoody minőségű... -
#2038 semmi köze a dolognak a HDhoz, ezt nem tudom honnan sikerült venned. :) -
#2037 Dave0092, rá kellett volna ha érdekel 17, látom rosszul vettétek túloztam a 15 percel, és tudom hogy a 2 óra film az nem egyben lesz :D azt viszont elfelejtettem hogy a mafia játék motorral oldja meg a filmet ami azért jelentősen csökkent a méreten és a 30 giga is túlzásnak írtam de hát szó szerint vettetek mindent...
Call of Duty 4 mások tapasztalatai alapján sok film kevés játék, ezt nem szeretném :(
de senki sem gondolja úgy, ha sok féle történet lesz akkor kevesebb játék? pedig gondoljatok bele, ha a több szálon dolgoznak az 1 játszás esetén rövidebb mint ha csak 1 szál lenne, viszont ki lehet majd játszani minden szálat akkor meg ugyan olyan hosszú, de remélem ügyesek maradtak és nem olyan drasztikusan oldják meg hogy nagyon rövidüljön a játék 1 játszás esetén
-
Dave0092 #2036 3 CD-s volt. És nemhiszem hogy HD formába lennének ezek... Egy HD film. pl a Hitman 8,11GB, Szerintem egy 10 gigánál nemlesz több maga a játék... max 16 :) -
#2035 miért ne lehetne 30 giga?
nézzük azt a mai játékok már kétrétegű dvdre mennek rá, ami 9 giga körül van.
és lehet akár két lemezes is.
de a mafia 1 se volt 1 cd-s hanem vagy 4:D -
Dave0092 #2034 pff :) Nem néztem még meg a adatlapodat de gondolok nemsokat tévedhetek... 14 alatt ugye :)?
Átvezető részt meg nem konkrét filmre kell gondolni, hanem pl ami volt a mafia 1 végén is 5 perc es epilogus vagy mi... -
#2033 Erre a hülyeségre, hogy sikerült rájönnöd? Miért lenne 15 perc a játék? 30 giga meg pláne nem lesz. És nem film lesz benne, hanem átvezető film, vagyis saját motorral készített kis filmecske, amikor nem te irányítod a karaktert, tudod mint az első részben. Az pedig, hogy emiatt rövidebb lesz minden mós, no comment. Inkább ülj le, egyes. -
#2032 "A második epizódban a történet bizonyos helyeken választás elé állít bennünket, mely a végkimenetel szempontjából lesz fontos, ugyanis döntéseink határozzák meg a végkifejletet."
"Az ígéretek szerint közel kétórányi, Hollywood-i minőségű átvezető filmek garantálják majd a történet magasfokú élvezhetőségét."
ha mind a kettőt beváltják akkor 15 perc alatt végigjátszható lesz?
vagy lesz 30 giga a játék, mert ennyi film nem kéne bele, az biztos és én ha több féle képpen is le lehet játszani a gamet az azt mutatja, hogy rövidebb lesz minden mód.