11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Tomsteel
    konzolon ugyanolyan szintű warez él mint PC-n
  • Tomsteel
    Honnan veszed ezeket a dolgokat?

lesz PC-re GTA, tudatlanságból ne írjunk marhaságokat!

Mielőtt jönnétek, hogy "fúj GTA bérenc", csupán felvilágosításként írtam.
  • Risu Führer
    nem lesz GTA IV pc-re?hmm ezt nem tudtam.mondjuk nekem a Vice City tetszett a legjobban annak volt a legjobb hangulata.
  • ProGabe #2068
    nem magyarországot,ill. az itteni állapotokat kéne figyelembe venni!ha ilyen arányú lenne a warez vördvájd,akkor PC-re már rég nem jelenne meg semmi!de már megint itt tartunk ^^
  • grebber
    Tuti lesz PC-re igaz ott lewarezolják majd 90%-ban de akkor is az a 10% bevétel jól jön nekik.És ugye a pénz számít ezeknek!
  • bertino
    nahát, nem is tudtam, hogy a Rockstarnál melózol.
    gratulálok!
  • Szabi84
  • Dave0092
    Jelen állapotába már megveri a gta-t és még nincsen teljesen kész...
  • Hassan B
    A GTA-t már ott megverte, hogy az nem lesz PC-re... (leglábbis nem sok esélly van rá)
  • Micsu
    hát a gtat ha megakarja verni vagy szorongati akkor összekell szednie magát, én jobban várom mint a gtat, előző is odabaszott, de keményen
  • theodor
    uhh :) te aztán tudsz fogalmazni
  • karcsi
    enma mekszeresztema betaversziot teztelesre natyonirraj lez folek a teves rez a sivatakba
  • CheAteR88 #2059
    jöhettnemár:(
  • gameplusz
    Elég durva a graf.
  • joebacsi
    de végül silvio is túléli :)

a többi műveletlennek a kulcsszó: Sopranos

• Prézli
    Tetszik ez a kép nekem. Eddig szajkózták, hogy megőrzik a hengulatot de ezt ezen a képen látom először. A fényviszonyok, a besütő nap erőssége mind az első részt idézi, csak így tovább
  • TomDantes
    ja chríst-re sem emlékszem
  • TomDantes
    Ki az szílvió, Tóny, és Paóli?
    Végig vittem vagy ötször a Mafiát, de ilyen szereplőkkel nem találkoztam.
    Szóval kik ezek?
  • Dave0092
    tessék... Uj kép:

NEXT EXCLUSIVE SCREENSHOT FOR DELUCA'S RESTAURANT
    MAY 1, 2008

Our second exclusive screen shows some indoor gunfighting action, with Vito in a warehouse somewhere in Empire City.
  • Dave0092
    ne offoljatok már... itt látom hogy enyi annyi uj üzenet aztán beszéltek itt hülyeségről... mindjrát keresek valami jo hirt...
  • karcsi
    asz elejen mekhal a foszereblo de rokton lez masig
  • JaSoN HuNTeR #2050
    köszönjük Emese.
  • Prézli
    "a végén chríst ki,níyírják "
    Nincs semmiféle Chris

"Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli "
    Tóny nem hal meg, mivel meg sem jelenik semmiféle Tóny a játékban. Tommy és Paulie viszont meghal.

"Szílviót meglövik bandahábóruba"
    Aha, a Groove Street megvédése közben...

Hülye-e vagy, ember?!

• Risu Führer
    de a lénye ugyanaz
  • akyyy
    ez nem ugyanaz, nincsennek benne a szmájlik
  • Risu Führer
    hi .a végén chríst ki,níyírják .Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli .
    Szílviót meglövik bandahábóruba
  • akyyy
    ezt mégegyszer légyszives, köszi!
  • macskássy
    hi .a végén chríst ki,níyírják .Tóny nem halmeg bene meg ,Paóli .
    Szílviót meglövik bandahábóruba
  • Risu Führer
    én például személy szerint leszarom a grafikáját.ha ugyanolyan(sőt a képek alapján jobb) hangulata lesz mint az elsőnek akkor nálam vinni fogja a pálmát.
  • Prézli
    Éledj Topik!

Jöttek az infók, hogy health regeneration (visszatöltődő élet lesz) és jól ki is tört miatta a nyavajgás a topikban. Énse szeretném, ha ez lenne, de szerintem nem hülyék ezek a csehek, ha látják a közfelháborodást akkor észbekapnak.

Még pár infó ami nekem új volt:
    Az autók realisztikusabban (!) fognak viselkedni mint az előző részben
    Hatalmas örömömre tervezik a falusi környezetet is, akárcsak az első részben volt (imádtam ott mászkálni, egyszerűen zseniális hangulata volt)
    AegiaPhysix lesz a fizikus engine, sztem senkinek nem kell bemutatni mire képes ez a motor
    Saját grafikus motorjuk lesz. (Igazából nem a grafikán dől el a játék, én pont azért szerettem a MIAFIA-t mert olyan egyszerű volt, és érezted, hogy tudod mi zajlik körülötted)
    Az autókat meg is vásárolhatjuk, lesznek mellékküldetések (lásd Lucas Bertone)
    Vito azért megy a háborúba, mert miután elkapták egy bűncselekményért kettő közül választhat, börtön vagy háború

Természetesen ezek mind talált infók, de a Mafia2 fórumáról vannak így nagyobb eséllyel igazolódnak be.
  • EnZsolt
    Szerintem ne magyarázd a bizonyítványodat :) amúgy meg miért lenne rövidebb, sőt inkább hosszabítja, hiszen a másikat is végig akarod játszani. Gondolokozz reálisan végigviszed az egyik szálat mondjuk 50 óra alatt, a másik szálat, ami mondjuk a feléig megegyezik az elsővel az szintén 50. Akkor 50 órát játszottál a játékkal vagy többet? Na látod. CoD 4 egy végig előre scriptelt játékmenetet követ, melynek lényege, hogy úgy mész végig, ahogy a gép szeretné és mindig az történik. Itt is ez fog történni részint, viszont hihetetlen nagy szabadságot kapsz abban, hogy hogyan végzed el a feladatot egy hatalmas területen. Szóval nem fogod azt kapni, ne aggódj. A hollywood-i minőség pedig nem a felbontásra értendő, ahogy azt már leírták előttem, hanem arra, hogy olyan mintha egy filmet néznél, a snittek, a szereplők, a kamerabeállítás, mint az első részben.
  • ProGabe #2040
    ...vagyis megrendezett,filmbeillő vágással és fényképezéssel!ezt jelenti a hollywoody minőség,nem a videók minőségét.ráadásul a játék motorjával készülnek,tehát nem foglalnak plusz helyet
  • Dave0092
    Hollywoody minőségű...
  • bertino
    semmi köze a dolognak a HDhoz, ezt nem tudom honnan sikerült venned. :)
  • Palinko
    Dave0092, rá kellett volna ha érdekel 17, látom rosszul vettétek túloztam a 15 percel, és tudom hogy a 2 óra film az nem egyben lesz :D azt viszont elfelejtettem hogy a mafia játék motorral oldja meg a filmet ami azért jelentősen csökkent a méreten és a 30 giga is túlzásnak írtam de hát szó szerint vettetek mindent...

Call of Duty 4 mások tapasztalatai alapján sok film kevés játék, ezt nem szeretném :(

de senki sem gondolja úgy, ha sok féle történet lesz akkor kevesebb játék? pedig gondoljatok bele, ha a több szálon dolgoznak az 1 játszás esetén rövidebb mint ha csak 1 szál lenne, viszont ki lehet majd játszani minden szálat akkor meg ugyan olyan hosszú, de remélem ügyesek maradtak és nem olyan drasztikusan oldják meg hogy nagyon rövidüljön a játék 1 játszás esetén

• Dave0092
    3 CD-s volt. És nemhiszem hogy HD formába lennének ezek... Egy HD film. pl a Hitman 8,11GB, Szerintem egy 10 gigánál nemlesz több maga a játék... max 16 :)
  • akyyy
    miért ne lehetne 30 giga?
    nézzük azt a mai játékok már kétrétegű dvdre mennek rá, ami 9 giga körül van.

és lehet akár két lemezes is.

de a mafia 1 se volt 1 cd-s hanem vagy 4:D
  • Dave0092
    pff :) Nem néztem még meg a adatlapodat de gondolok nemsokat tévedhetek... 14 alatt ugye :)?

Átvezető részt meg nem konkrét filmre kell gondolni, hanem pl ami volt a mafia 1 végén is 5 perc es epilogus vagy mi...
  • EnZsolt
    Erre a hülyeségre, hogy sikerült rájönnöd? Miért lenne 15 perc a játék? 30 giga meg pláne nem lesz. És nem film lesz benne, hanem átvezető film, vagyis saját motorral készített kis filmecske, amikor nem te irányítod a karaktert, tudod mint az első részben. Az pedig, hogy emiatt rövidebb lesz minden mós, no comment. Inkább ülj le, egyes.
  • Palinko
    "A második epizódban a történet bizonyos helyeken választás elé állít bennünket, mely a végkimenetel szempontjából lesz fontos, ugyanis döntéseink határozzák meg a végkifejletet."

"Az ígéretek szerint közel kétórányi, Hollywood-i minőségű átvezető filmek garantálják majd a történet magasfokú élvezhetőségét."

ha mind a kettőt beváltják akkor 15 perc alatt végigjátszható lesz?
    vagy lesz 30 giga a játék, mert ennyi film nem kéne bele, az biztos és én ha több féle képpen is le lehet játszani a gamet az azt mutatja, hogy rövidebb lesz minden mód.