11769
-
#2111 Én imádtam azt a küldit!
Csomószor végigtoltam a versenyes részét és a végére már megálltam a köröknél, hogy bevárjam a többieket, majd megint elhúzzak. Nehéz inkább a Creme de La Creme autós üldözése, vagy az Election Campaign (elsőre) volt
(nameg a Free Ride Extreme) -
Rundstedt17 #2110 úgy értem olyan 90%-os kiváló game lett volna az 1.de az én szememben csak egy jó játék lett...az autóversenyes szívatás miatt... -
Rundstedt17 #2109 szerintem meg az volt nálam azért ért minusz 5 százalékot a játék.mindig is utáltam az autóversenyes gamékat erre meg..rohadt idegesítő volt....durva hogy autómániás küldetést raktak bele anno...kb vagy 25-30 próbálkozás után sikerült,utána meg már levágtam mindig. -
#2108 amikor először felraktam az egyet kb 6-ra sikerült amikor másodszor tettem fel már levágtam a köröket :) -
Dave0092 #2107 nekem momentán nehéz volt, egyik oszitársam, aki autorverseny örült az megtudta csinálni... én mindig levágtam az utat... -
#2106 Nekem is harmadszorra lett meg, szerintem volt nála nehezebb küldi. -
RedRiot #2105 No, ennyira még van időm: a játék sztorija teljesen független az első résztől, a főszereplőnek sincs köze Tommyhoz. -
RedRiot #2104 Ha-ha! Azzal kezdi az interjút hogy megkérdi a fejlesztőt: az első részben miért volt annyira kurva nehéz az autóverseny küldi?
Basszus, én ezt télleg nem értem. Nekem ha jól emlékszem harmadszorra sikerült, itt meg a játéktörténelem legnehezebb küldetéseként értékelik. :)))
Sajnos húznom kell melóba a többit nincs időm elolvasni. :( -
Dave0092 #2103 Akinek van szabadideje:
Új info riport: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=188221
forditsa le :) -
Dave0092 #2102 utolso off-om :))))
Remélem tudod miért csak Konzolra adták ki a gta 4-et... Hány kockát olvasol a neten és csak az sg forumon, hogy a game miatt vesz most konzolt... nah már ezis jó üzlet a sony-nak/ms-nek. Tarolt, jah, a sok birka csőlátású között. akik már erre verték a farkukat... Én néztem ingame videot, amit a playerekv vettek fel, és töltöttek fel a youtube-ra, hát nemvoltam hude oda meg vissza. de még odasem... gta nem az én műfajom... inkább a "mama2" usereknek való :)
off: off :)
Remélem adnak mostmár ki új videot. és amiket látunk képeken/videon, hogy kutya sétáltatlás, szivarozás, ujság stb... valosak lesznek, mert ha visszaemlékezünk a Mafia 1 introja amikor ugye indul a játék, csomo olyan rész van, amikor ujságot olvasnak, részeg ember az ut szélen, valaki öngyilkos és a hidnál van hogy ő ugyan beugrik, addig a rendőrség erről leaarja beszélni. ez mind szép.. scak sajnos free-ride- ba nyoma sem volt.. -
#2101 Hú itt aztán volt üzem.
Kezdjük is az elején, A GTA4 PC-re hírnek énis megörültem aztán megnéztem a hír dátumát (2008. január 30. szerda 14:18) szóval ezt itt le is kellett volna zárni.
Dave
"Állitolag lesznek benne évszakok. az iszonyat lenne szerintem ha egyik küldetésbe tél lenne másikba ősz/tavasz"
Most pont ennek nem néztem utána, de tudom, hogy vki nyitott egy topikot ezzel a kérdéssel: lesznek-e évszakok a játékban. (The game takes place during ~10 years so may questions is will we see Seasons in game, falling leaves in autumn, maybe snow in winter and so on ?) és megnézve az utolsó oldalt arra jutottak, hogy lesz eső, vihar de nem lesz időjárás (During missions is weather still, but some missions takes place in heavy rain or snowfall)
És kérlek emberek, mielőtt bepostoltokide egy TÉNYT azelőtt nézzetek icipicit utána, mert sok az esélylatolgatás, de ezek nem tények.
(lásd: GTA4 PC-re hírre is özönlött a nép, ordított veszekedett, beszólogatott pedig hülyeség az egész)
Ha belegondolunk nem lehet olyan borzalmasan messze a megjelenés, hiszen kaptunk nemkevés szép képet, egy videót és özönlik a hír (najó, csordogál). Szvsz a Take2 nem fog akkora hype-ot csapni mint a GTA4-nek a Rockstar -így a megjelenés előtt-, de létrejött a kapcsolat gamer és fejlesztő között, jönnek a hivatalos képek és tények, innen már nemhinném, hogy csökkenteni fogják a reklám mértékét.
Amennyire szidtam a játékot anno, annyira tetszik most és reménykedem, hogy ugyanazt tudja majd nyújtani mint az elődje. Mindenesetre, Dave be kell ismerned, a GTA4 tarolt és lehet, hogy nem véletlenül nem akarják bejelenteni azt PC-re... (saját összeesküvés elmélet, nem ténynek venni!)
(ez már cikk is lehetne olyan hosszú hsz...) -
Dave: vegyél vissza ! -
Dave0092 #2099 A mai 15 üzenetből kb 10 et törölhetnénk mert szar gta 4-ről szol. ez nem GTA IV topik... van neki 2 bőven elég annyi még sokis...
csakhogy ne vádoljatok meg hogy off-olok egykis hir:
Állitolag lesznek benne évszakok. az iszonyat lenne szerintem ha egyik küldetésbe tél lenne másikba ősz/tavasz -
#2098 PC-re is úgyan olyan telt a megjelenés;) Szóval tök 8. -
#2097 Fogd már vissza magad!
-
#2096 nem^^ -
#2095 én csicska vagyok? -
Dave0092 #2094 aztkéne még, a sok csicska ide... -
#2093 simáán :D -
#2092 Átköltözött ide a GTA tápig? -
#2091 fasza -
#2090 Nem jön előbb, ezer éve cáfolták, egyszerre érkezik minden platformra.
Juhéj, most olvasom, ugyanaz az emberke a vezető forgatókönyvíró, aki a első résznél is volt! -
#2089 "nem látod???"
az a Mafia-ra vonatkozik, de kötekedj nyugodtan, jól csinálod, ha nem vetted volna észre, nem én kezdtem, sőt én mondtam, hogy hagyjuk a fenébe, nem arról szól a topik... -
#2088 majd annál nagyobb lesz a meglepetés hogy Pc-n sokkal jobb:D -
#2087 Lesz abból még ősz is. :) Csak jó legyen az a lényeg!
Bár hogy konzolra jön előbb, nagy szemétség! -
#2086 (pénzügyi negyedre) -
#2085 Jelen állás szerint legkésőbb 2009. tavaszán (arra a pénzügyi évre van betervezve), de persze ez nem szentírás... -
Dave0092 #2084 GTA IV-nk 2 topik is van, tárgyaljátok ki ezt ott. Megjelenés napján benézte, nahát röhögtem sokat, mert egyik a poupolás miatt sirt, 2. a grafika miatt amit aztán széspéges bjutiful gyönyörségnek hivta, ami szerintem elfogadhatatlan votl. nem beszélve a percenkénti 10 hsz-ekről :D
Nah szeretném ha itt nem ez lenne... -
#2083 Köszi, de nem látod???
Kit érdekel a GTA IV?
Én Mafia 2-t kérdeztem. -
#2082 #2075...5 hsz-el kellett volna csak lentebb tekerni :P -
#2081 Mafia 2 mikor lesz? Inkább ez a kérdés! -
#2080 Most már November 30.-ai megjelenésről beszélnek ami tuti nem lesz mivel akkor kiderülne hogy valaki tényleg kikotyogta a R*-nál.Valószínüleg 1-2 héttel késöbb vagy elöbb jön ki (ha igaz a pletyka) -
#2079 semmi sem biztos...de elég valószínű, ezen kívül sok helyen írjk az október közepét...de ne beszéljünk arról...én csak azt szerettem volna, ha ne mmondjuk rá, hogy biztos nem, de azt se, hogy biztos lesz. -
#2078 Lol,azért mert cseh oldalon kinn van a gta iv pc-re hivatalos bejelentés nélkül akkor az már biztosan ugy van? -
#2077 ...legyen az akármilyen veszteséges ágazat. -
#2076 nem mindegy....az a mindegy, hogy Te, Én, és a többiek hogyan vélekednek róla...ez lényegtelen. A Rockstar is tudja, hogy mi az ő kis édeskéjük legfőbb ellenfele, épp ezért mindenhol ott akarnak lenni ahol az ott lesz. -
Dave0092 #2075 2009 április-juniusban jelenik, 2008-ba semiképpen nem. max egy demo -
#2074 Ja kb. De a 2008 az amúgy is korai lenne, mert 1 évet szokott csúszni. -
#2073 Közelsem ezt az is mutatja hogy már mindeigy cég elpártól pctől.Nemhiába nemjönnek a konzolos gamek pc-re nemérné meg nekik.(Persze némelyik mögött komoly sony pénzek vannak azért nem jönnek) -
Dave0092 #2072 teljesen mind1... nem szapulom a gta-t mert tudjátok hogy szerintem talcsika fost nem ér. de ez nem gta topig :)