4368
Szal...
-
#563 De lehet nem inditod el rendesen a gepet. Sajnossok chipnel eleg bonyorult az iditasi modszer.
akd be a masolt PSX cd-et a gepbe es kapcsold ki. Majd kapcsold be es addig tartsd lenyomva a RESET gombot amig meg nem jelenik a Sony kiiras majd engedd el. Elvilegigy kell! -
#562 Na akkor ez nálam is a gond! -
#561 Hogyan? Ne hujits! Nekem a regi 30004 R -esem is tudta siman lejaccani az irott PSX jatekokat! Bar mint mondottam kurvara chip fuggo ezis! Annyi hogy kell hozza eredeti PSX memoria kartya mert a PSX jatekokat nem lehet PS2 8 megasra menteni :( -
#560 Jovanna :)) Tenyleg hulyen jott ki! -
#559 Mondjuk az egyetlen amivel játszani akarok az a Super Pang Collection, és azzal is csak azért mert tizenakárhány évvel ezelőtt játékgépen meg Amigán meg mindenen végigvittem. Legfeljebb majd megveszem eredetiben 3-5 ezer HUFért, nagy ügy. Ráadásul tudtommal Japánban már kiadtak egy PS2es Pangot, Pomping World címmel. Nforceon még nem láttam, de ami késik ... -
Jinchuu #558 Hmm, az én gépem lejátsza az írott psx gamekat is, igaz amikor chippelték akkor mondták is, hogy ez nagy mák, mivel a többi gépnek ez valahogy nem megy! Örültem is mint állat! :D -
Jinchuu #557 Ha a haverod akkor minek beszélsz vele így. Ha meg jópofiból mondtad, akkor egy smile-t igazán odarakhattál volna, elkerülve ezzel pl. az én visszaszólásomat.
A másik, hogy ez egy fórum és ahhoz szólok hozzá akihez és amikor akarok, remélem ezt te is belátod!
Amúgy veled nincs semmi bajom, így ne tekintsd ezt ellened irányuló dolognak, csak nem kedvelem amikor valaki nagyzolóan és flegmán odavág egy ilyen "mit tudsz te erről" szöveget, persze mindezt ugye smile kiséretében nem veszem komolyan...csak az most valahogy lemaradt!! Biztos a net ördögei! :D -
#556 Engem inkább az érdekelne hogy a chippelt PS2esem miért nem játszik le egyetlen írott PSX CDt sem. Lehet eredetieket se játszana le? Akarok egy PSXes játékkal nyomni.
CD-RW DVD-RW vitához: puding próbája az evés. Én simán elképzelhetőnek tartom hogy a Sony direkt úgy csinálta meg az új PS2őt hogy ha érzékeli hogy játékot futtatnak rajta DVD-RWről akkor szétmenjen a fej. CD-RWről meg pláne. A kérdés csak az hogy lehetséges-e ezt nagyobb anyagi ráfordítás nélkül érzékelni. Mert ha nem akkor nincs baj. Csak ezért nem fogják +20$al megnövelni minden gép előállítási költségét. Szóval ki kell próbálni. Ha valaki mondjuk 1-2 évig gond nélkül tud játszani a PS2esén újraírható DVDről akkor az övé valszeg bírja. Mondjuk most hogy 200FT egy DVD nem értem mi értelme de mind1
Nekem nem éri meg azt a 200FTot az hogy újra kiírjam DVD-Rre az egyszer már DVD-RWre kiírt gamét. -
#555 Na akkor magyarul.
Tehat mar alapbol orokke az volt a baj hogy sok gep mar harom honap utan beszart. Ezek talan azert voltak mert nem voltak rendesen megcsipelve... mert azt lehet hamar is csinalni de lehet rendesen is. Plane ezek a ugymond "szerviszek" csinajak a gyors munkat. Ezert jo ha egy kozeli ismerost talalsz akiben megbizol. A chip , attol fugoen hogy milyen minosegu integratusokat tartalmaz vagy mar elore be van programozva , kb jelenleg 10 fajtaju is lehet. A legjobb chip a mai napig is a Magic es annak a jelenglei 3.1 -es verzioju.
Jelengle a piacon a legjobb gep a 50004 , GHO 23 (V9) es a Non(R)(B)(D3).
Sajnos ilyet mar nehezen lehet talalni hazakban. Most mar nagybol csakis GHO 26 (V10) es fajtat hoznak be az orszagban es a 23-mast mar csak metroba lehet talalni vagy olyan helyeken ahol karacsony elott hoztak . Ezert is erdemes megkerdezni amikor veszunk egyet hogy mikor hoztak az arut.
A GHO 26 (V10) -es model-el az a baj hogy ket alternativas a integratusa amit nevezzunk B-nek. Ezt ket helyre lehet kotni az alaplapra de nem mindakettore egyszerre. Az a baj hogy meg nem lehet bisztosan tudni melyikre kell kotni es ezert sokan nem akarjak megkockaztatni.
Mint lentebb is irtam mar neked most hoztak ki egy uj cuccot ami bisztositja es korlatozza a tulterhelest. Ugyertem pontra teszi :) Igen kenyelmetlen beszerelni mert nagyon konnyen el lehet baszni :(
Tobbet nem irok mert az mar tul bonyorult meg nehol nekem is. -
#554 Kuss ma vazz nem hozzad szoltam es egyaltan nem undok hanem jopofizosan erttetem. Mitha ugy ismernel hogy undok vagyok :((
Alapbol mondok dolgokat amiket azert ismerek mert le voltak tesztelve es ne gyere nekem a "nagy arccal" mert torrente nekem haverom en mesze nem akarom megbantani.
Torrente : Tehat. Amikoregy irott cd-et raksz be a gepbe ugy csinal mint ha vilagve lenne benne :) A chip erolteti maga a lencset.
Majd meselek meg kessob errol oksa?
-
#553 az 50004-es széria hivatalosan támogatja a dvd-rW formátumot'De nem játékhoz,hanem például home video-hoz stb. -
#552 Gondolom gyorsabban pörgeti a cd-t mint a dvd-t,ezért a fejnek is gyorsabban kell pozicionálni. -
#551 Csak onnan gondolom hogy van különbség cd és dvd-rw között, hogy dvd-t hang nélkül játszik le, viszont ha cd-rw van bent, iszonyú csúnya hangot ad. -
#550 Kérlek írd le,hogy mit jelent a dit 455! Így legalább mindenki tanul tőled itt a fórumban. -
#549 De akkor miért van a dobozára 5-ször is ráírva, hogy lejátssza a dvd-rw-t? Azért, mert nem úgy tervezték? -
Jinchuu #548 Annyi viszont biztos, hogy mind a DVD-rw, mind pedig a CD-rw (aki ilyet tesz ps2-be az meg is érdemli, hogy tökremegy a gépe!!) adathordozó rétege, jelentősen eltér az eredetitől és az egyszer írható társaitól. Az írható dvd-r alja ugye lilás míg ha jól tudom a dvd-rw inkább fehér, így szinte biztos, hogy más olvasási metódust követel, vagy erősebb lézert vagy gyengébbet. Így biztos, hogy nem annyira "könnyen" olvassa őket a gép! -
Jinchuu #547 Az új ps2-k már alapból olvassák a dvd-rw-t hivatalosan is nem? Ha ez igaz, akkor szvsz tényleg nem lenne jó reklám az ha szétmégy tőle a fej. A régi gépeknél elképzelhetőnek tartom, mivel azokat max. eredeti dvd, ps2 és ps gamek olvasására készítették fel, minden más úgye plusz olvasásához már plusz erőfeszítés kell.
"2. Mennyire ertesz te hozza? Azt sem tudod mijaza Dit 455 -os de te mondod a magaadet a Sony-rol."
Sephi azért egy kicsit visszavehetnél ebből a hatalmas arcodból, miért te mennyit értesz hozzá? Semmit igaz, azt hogy haverod mondta minket különösebben nem érdekel, lehet normális hangnemben is beszélni!!!! Nem ettől leszel itt a Jani!
-
#546 Na most :
1. A Sony mar alapbol nem ugy tervezte a gepet hoghy egy "IROTT DVD/RW"-et olvasson el. (tehat alapbol akkora baromsagot mondtal vazz)
2. Mennyire ertesz te hozza? Azt sem tudod mijaza Dit 455 -os de te mondod a magaadet a Sony-rol.
3. Ha mar a Cd-RW-be bisztos vagy hogy karos akkor a DVD/RW miert ne lenne az? Te tudod mi a kulombeg a ketto kozt? Ugyertem az irott CD es a DVD kozt?
Varom valaszod! -
#545 Szerintem egy ekkora név, mint a Sony nem engedheti meg magának, hogy ilyen terméket adjon ki. Az nem túl jó reklám a cégre nézve, ha minden 50004-es gép elromlik dvd-rw használattól. Cd-rw biztos hogy káros, de szerintem egy minőségi dvd-rw nem az. -
#544 Te el sem tudod kepzelni mennyire basztatja a fejet a RW. Nekem egy profi modnta akinek a vereben van a Ps2 minden csinya binya. Ez az ember 2 ora allat be tud szerelni egy chipet egy Ps2-be ugy hogy nem all meg egy percet sem. Es meg soha nem baszott el egyet sem.
Tehat megbizok benne akarmit is mond. -
#543 Az egyetlen helyen amiről tudok az 50004es fejet 30ezer HUFért, az előzőeket 15ért cserélik. Nem olyan sok szvsz, valszeg kibír 1-2 évet ha NEM használod CD-RWvel. Persze a 4 ezer HUFos kütyü nem árt, ha nem kamu. Van vmi link? Nem mintha rendelni akarnék, én úgyse szedném szét a gépet. -
#542 Viszont kifejezetten halkan és erőlködés nélkül játssza le. Nekem pl. egy a minőségi kategóriába sorolható TDK-RW-m van. -
#541 Nem kamu amit most irok.
Az DVD/RW es a CD/RW halara erolteti az olvaso felyett! Kicserelbi meg kurva nehez. A Sony direkt ugy alkotta meg a GHO 26 (V10) -es 50004 -es szeriakat hogy hogyha elromlik a fej akkor sorba romlik el meg vagy 5-6 alkatresz. :( -
lowdog #540 kivancsi vagyok milyen lesz, majd számolj be a fejleményekről lécci!
az is érdekelne, van-e valaki 5-ös géppel akinek töknrement az olvasófeje... úgy tudom ezek erősebbet kaptak mint a 3-asok, ezért is a gyári RW támogatás... nekem már fél éve megy az 50004-esem, és szinte csak DVD-R-eket használok vele, de azt sokat. eddig nem volt gond. -
lowdog #539 azt viszont elviekben a masina határozza meg, de legalábbis az 50004-eseknek tudniuk kell(ene) olvasni, a régebbieknek meg egyáltalán nem (azonban csippel a korábbiakban is lehet hogy mennek) -
#538 Magyarul a geped eletratlamat megemeli 80% -al. -
#537 Hetfon kapom meg.
Mondom hogy a lencset iranyotojat szabalyozza. Ugyertem nem erolteti ugy mint a chip hanem ovatosabban. -
rrroka #536 Ésmi az az "integratus szabolyzo" dolog? -
#535 Gyerekek. Van egy erdekes hirrem aminek a chip-es uzerek bisztosan orulni fognak. Kidobtak a piacra egy olyan Ps2 integratus szabalyzot ami olyanna teszi a chipelt gepet mintha nem is lenne benne chip. Ugyertem nem basza el idovel a fejet es meg a RW-knel sem erolteti meg. Potom 4000 forintba kerul.Es ami ultra poen az az hogy olyan gepnek is jot tesz ami nincs is chipelve!! Csak hat erteni kell berakni. Kurva jo en hamarosan rendelek is egyet. -
lowdog #534 ja és a fekete meg az ezüst között max annyi különbség lehet mint két fekete vagy két ezüst között ha a tipusszám ugyanaz (azért tipusszámon belül is lehet eltérés de csak minimális)
bocs, ma kicsit szétszórt vagyok =] -
#533 En az ujrairjato DVD/CD krtol irtam. Havernak egy ket eves 30004 R -ese van es mindent visz semmi gond nelkul... ugyertem mindent kiveve az ujrairhato DVD/CD-et -
lowdog #532 szvsz nem érdemes a cdkkel marháskodni, mivel a dvd-s játékok is max 2-3 cdnyi méretűek és nem sokkal több idő letölteni például (azért vannak kivételek, a Final Fantasy X-2ből már 1.4 giga lejött és még majdnem 2 hátra van =]) -
lowdog #531 igy van.
én hallottam olyasmiről is, hogy a régebbi csippek nem tudnak minden új játékot vinni, zippofcy lehet hogy a norrath-hal neked is ez van, ha az 50004-es gépben megy és a tiedben nem. ha ott sem, image/lemez szar... -
#530 Absolut nem a masina szine ahatarozza meg hanem a CHIP. Tudni kell milyet venni ez a lenyeg. Igaz a 50004 -es verziok allatiak nem viszik a ujrairhatot! -
#529 Ez télleg gáz ha igaz de jó hogy beírtad mert így legalább az itteni fórumozók kicsit védettebbek lesznek. Egyébként a haverom 50004-ese ami szintén mindent visz ezüst színű, lehet azok visznek mindent, a feketék meg nem?
Vagy Barret a te 50004-esed is ezüst? -
#528 Hat nekem 50004-esem van es mindent visz. DVD/Cd , DVD-RW/CD-Rw stb stb.
igaz nem akarom baszoatni a ujrairhatokkal mert sokkal jobban leterheli a lencset.
Akartok egy vilag titkot ami alitolag igaz es ezzel lehet valakivel kibaszni? Rakjatok be egy chipelt gepbe a GTA : Vice City CDRIP valtozatat es jaccatok par orat. 99%-osan garantalt hogy a gep tobb mint harom napig nem birja es kihal. 10 bol 8 embernek elbaszta alitolag.... -
#527 Ja, látjuk majd az X-Akták legújabb részében -
Jinchuu #526 Na igen. De biztos arra is lesz vmi magyarázat! :D -
#525 Akkor csak az lesz a gáz ha a haver gépe viszi ... mert akkor totál tanácstalan leszek -
#524 Csak most 3 napja beteg vagyok, éppen itthon döglődöm. Mostanra lettem annyira jól hogy legalább fórumozni tudok.