4368
Szal...
-
#683 Hya nekem nem jott be. A legeleso DVD-emet ezzel csesztem el :) -
#682 ezt próbálta már valaki? -
#681 Taps! :) -
lowdog #680 fenn.
de rájöttem, hogy én voltam a béna :)
elfelejtettem az mds-t letölteni és ezek az infok abban vannak... csak hát aki nem használ alkoholt az nem tudja. mint énse :)
Sephi: ezert nem lett volna nyerő konvertálni mert ezek az adatok abba is kellenek...
bár érdekes, hogy emulálni be tudta, de aztán utánanéztem ennek a dolognak, hogy emuláltból isoba valahogy berakni, de van egy ilyen figyelmeztetés, hogy ha nincs meg az mds fájl és jól beemulálja, és onnan lemented, akkor nem biztos hogy kiírás után is jó lesz, remélem nem voltam túl bonyolult :)
azért kösz a segítséget mindenkinek! vagyis a szándékot :)
egyébként ez is megírta hibátlanul, szerencsére :) -
#679 Mindeki mast hasznal. En Nero6 masik Alcoholt masik Decryptert. Szerintem itt mindeki ugy van vele hogy "megirta hiba nelkul ez kell nekem" alapelvel szal... -
#678 csak az az 1 progi csinálja azt , hogy ír aztán megáll akárhány %nál az alcoholban... és nem ír ki hibát, mintha dolgozna, csak fizikailag az írás megál... -
#677 ok, de én az alcoholra értettem...
-
#676 En 106-os Pioval is irtam es nekem orokke a Nero6-os volt a nyero. -
#675 nekem sem megy jól a DVD pörkölés, ezt betudom annakm hogy nekem TEAC íróm van, aminek a belseje 105 PIO, amelyet egy fw trükkel égettem újra, plusz azóta benne vann a hacked 105 fw, sajna lehet nem teccik neki... de elötte sem ment...
-
#674 Hya egyszer hasznaltam csak Alcohol-t... akkoris elbasztam a DVD-et szal nekem eleg volt :) -
#673 legújabb alkesz van fenn?
nem köll ezt bonyolítani...
belököd az képrögzítést, és kiírod... ha nagyon rakoncátlankodik, nem biztos hogy hibátlan a fájlod...
Daemonba behúzva, ki tudod listázni a meghajtót???
ha nagyon nem megy... go be daemon->Nero indít, daemonos DVD le ISO-zod, nrg-be, majd kiírod NEROval...
JAH ÉS max 2X de inkább 1X-es írás!!!
-
#672 emyje kollega...
mdf az az Alcohol saját formátuma...
-
#671 Uristen! Mit kell ezt ennyire tulkomplikalni?
Nem tudod at konvertalni iso-ra es kiirni sima Nero6-osal? Bar nem igazan tudom miaza .mdf kirarjesztes :( -
lowdog #670 hali
kéne egy kis help.
DC-n letöltöttem gyűrűk ura 2-t ps2-re, és az alcohol beállításában kéne segítség.
mikor beindítom a képrögzítés varázslót, a következő adatokat látom az image fájlról:
Típus: Ismeretlen
Útvonal: E:\Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers\
Név: LOTR-TTT.mdf
Méret: 3925.56 MB
Menet: 1
Sáv: 1
Menet 01:
Sáv 01: DVD, Méret: 2009888(3.83 GB), Cím: 000000
majd, a továbbra kattintok, és:
képfájl típusát és formátumát kell beállítani.
Sáv formátuma (Data track mode 1, Data track mode 2 form 1 vagy Audio track)
Blokkméret (bájt): 2048, 2352 vagy 2336
kép fejléc mérete (bájt):
kép végjelzés mérete (bájt):
(checkbox) Az adatódolás már kész
(checkbox) Az adatok EDC/ECC információt tartalmaznak
tehát a kérdésem röviden az. hogy a fenti értékekre mit állítsak be, avagy ha ti nem tudjátok, honnan tudom megszerezni a szükséges beállításokat?
üdv
lowdog -
#669 Egyetlen egyszer baszott el DVD-et az is mert noname fos volt. -
#668 enyém is... ;)
-
#667 En Pio-m viszont imadja :))) -
#666 igen, de tökmind1...
írófüggő haverom brand new LG íróját nem igazán szereti a Nero :( -
#665 De a Neroval lenne becsuletes :) -
#664 de jó az Alcohol is... -
#663 Szerintem neroval csinald :) -
#662 .nrg kiterjesztésű file-t (Nero képfájl) Neroval illik kiírni vagy jó ehhez is az Alcohol? -
#661 Nekem aszonta a haver hogy aa a szigetnel (ACTIII) az elso falucskaba nincs kb tiz ember hanem csak egy akkor neked hibas.
-
#660 Nem használok DC-t, de azért kösz. Nálam működik és az a lényeg. -
#659 Most neztem meg de sajnos ma' nincs ott ahonnan en meg akkor leoltottem. Ha nagyon erdekel nezd meg valami hubon DC-en. Sajna az a irc server mar nem el ahol tele volt ilyen FIX cucokkal :( -
#658 Aha. Mán értem. -
#657 Abba a 15 megaba volt benne ket darab file amit maga z imagbe kellet berakatni. -
#656 Most nem értem pontosan. Azt írtad egy file van (1-15 Mb), most meg azt hogy kettő? Champions_of_Norrath_NTSC_FULLDVD_FIX 1x15 MB KALISTO -
#655 Mindaktott kel javitani... van mindaketohoz valami fileocska amit at kell irni maga a imagebe. -
#654 Mert nem tudok címet, ahol utána lehet nézni. -
#653 Jaj nem tudom mert kepzeld efelejtettem. Miert nem nezel utana? -
#652 És melyik dvd-t kell javítani? Az egyest vagy a kettest? -
#651 Nincsen NFO. Egy sima file az egesz egy konyvtarban. Mircen szereztem be valamelyik ps2 csatin. De az mar reg volt szal keres ra valahogy a Google-on vagy valami. -
#650 azért az NFO még érdekel, mert sem a console-news-on sem az nforceon nem láttam...
kiváncsivá tettél...
-
#649 Nem kell.. az esetek 95% nem volt vele gond. Nekem se volt siman vegig ment.... nyugi. -
#648 konkrét nfot el tudod küldeni priviben?
-
#647 Defasza, én meg kiírtam... most lehet izgulni...
-
#646 Jaj de jo jaj de jo! Most ugye orulsz magadnak mi? Csak szolok hogy tejesegel tevedel jouember.
Champions_of_Norrath_NTSC_FULLDVD_FIX 1x15 MB KALISTO
A patch arra utal hogy van egy ket fele chip ami egyes jeleneteknel lefagyasztja a jatekot. Tovabba egy ket olyan dolgot is javit ami az alap KALISTO kiadasbol kimaradt.
Tehat ennyit rolad okoska es mielott ilyet irsz azert nez korul egy kicsit.
Mert ugye mostanaba egyes szemelyeknek maniaja maga a gondolad hogy amit ok nem lattak es nem talatak neten az nem letezik.
-
#645 Nézd meg a CoN fórumát. Senki sem említ fixet és mindenki végigjátszotta. Ennyit a félelmeidről és Sephi tanácsairól. Kérdezz rá valakitől, aki végigjátszotta már. -
#644 Mikell?