Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sometimes life hurst like hell
Ma lett bechippelve a PS2-m kiírtam a Need for Speed Pro Street et amit a netrõl szedtem le. Így írtam ki: Nero|Adat DvD|beadtam a fájlt|Burn és amikor berakom nem jácca le...:S Léccives valaki segítsen hogy hogy kell kiírni HELYESEN neroval elõre is köszönöm!:)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egy kérdés még: mennyi egy PS2 játékok minimális mérete? 2.44 GB nem kevés? Eddig fõleg ilyen 3.4 GB-os game-eket szedtem le, azok mûxenek, és most nem akarok zsákbamacskát tölteni...
...vágod?
NTSC-s "biztonsági másolat" játékot PAL-os gépen tudok futtatni? Modbo chipem van a masinában...
...vágod?
ImgBurn-ben amikor a god of war 2 írtad, akkor hogy állitottad be a
rétegváltás mutatot ??/Layer Break//
És a Use Layer Jump Recording (-R DL)-nél kivetted a pipát ?
Elöre is köszi
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Turbo... Ezt nem tudom. Honnan jövök rá a megoldásra? PAL verzió van-e 5bõl? Honnan tudom hogy NTSC-s-e a verzió ami megvan? :) Elõre is kössz.
Szerintem próbáld meg más gépbe is a lemezt! Nehogy a géppel legyen valami!
Sometimes life hurst like hell
Típus: Media Descriptor képfájl
Útvonal: D:\path of neo\
Név: PON.mds
PON.mdf
Méret: 4472.12 MB
Menet: 1
Sáv: 1
Menet 01:
Sáv 01: DVD, Méret: 2289728(4.37 GB), Cím: 000000
Ez már így ok!
Köszi!
ImgBurn-ben, a Build mod-nál melyik file system a legideálisabb PS 2-re írandó ISO szempontjából (gondolok itt mind film, mind játék szempontjából):
ISO9660
ISO9660+Joliet
ISO9660+Joliet+UDF
ISO9660+UDF
UDF
vagy teljesen mindegy, bármelyik megteszi?!?
Kicsomagolás után, kaptam két fájlt, az eggyik mds a másik pedig egy mdf kiterjesztésû! Melyiket kell kiírnom a dvd-re?Köszi!
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
A géped viszi a DL lemezeket amúgy? Asszem gép és chip függõ is a dolog.
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Azzal ki lehet írni.
Segitsetek ezt hogyan kell kiírni.Sem az alcohol,sem az image-burn nem ismeri fel.
http://pspfilez.extra.hu/
Nem arra értettem hogy az a nyerõ azzal nyomjuk!