Ps2 DVD iras hogyan?

Oldal 1 / 88Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xenu
Biztos adatlemezként írtad ki, az a baj. Használj imgburn-t, ott talán nem lesz elszúrva!

Sometimes life hurst like hell

Nekem senki nem segít másoknak meg mindenki!:@
VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jah ás 4* es sebességel írtam TDK DvD re!
Hy!
Ma lett bechippelve a PS2-m kiírtam a Need for Speed Pro Street et amit a netrõl szedtem le. Így írtam ki: Nero|Adat DvD|beadtam a fájlt|Burn és amikor berakom nem jácca le...:S Léccives valaki segítsen hogy hogy kell kiírni HELYESEN neroval elõre is köszönöm!:)
Semmi. Sõt, 1 kilobájtos is lehetne és dvd alapú :) (cd-s kiadások nem méret miatt, hanem a kezdõ idõkben gondolom gyártási költség miatt vltak.....)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Aramir
Minimális méret? Van ami 100 mega, vagy kevesebb, az is mûködik rendessen (igaz, az már cd-s). A kettõnek (méret <-> mûködés) szerintem nemsok köze van egymáshoz.

Beast Machine
kösz a választ!

Egy kérdés még: mennyi egy PS2 játékok minimális mérete? 2.44 GB nem kevés? Eddig fõleg ilyen 3.4 GB-os game-eket szedtem le, azok mûxenek, és most nem akarok zsákbamacskát tölteni...

...vágod?

Persze! <#smile> Van pár darab NTSC-s játékom és gyönyörûen muzsikálnak (szintén Modbo 760). <#wink>

Beast Machine
Hy mindenki!

NTSC-s "biztonsági másolat" játékot PAL-os gépen tudok futtatni? Modbo chipem van a masinában...

...vágod?

Már persze, ha nem nyúltál az alapbeállításához, azaz a Calculate Optimal van kiválasztva DL Media résznél. <#vigyor>

Sehogy mivel +R DL lemezre írtam! -R DL lemez ebbõl a szempontból (is) gagyibb. Ha +R DL lemezre írsz, akkor automatikusan állítja a rétegváltás helyét az ISO-ból. <#smile>

Csokis !

ImgBurn-ben amikor a god of war 2 írtad, akkor hogy állitottad be a
rétegváltás mutatot ??/Layer Break//
És a Use Layer Jump Recording (-R DL)-nél kivetted a pipát ?

Elöre is köszi
lassabban tölt és csúnyán felbõg. Ez a cd-s gamek sajátossága. Én is hanyagolnám, hacsak nem halálfontos :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Válaszodat köszönöm turho. ISO a fájl formátuma. Azaz az igazság hogy már kiírtam Alcohollal mint PS1 játék (csak így bírtam). Beraktam a gépbe, majd kis idõ múltán beis jött Playstation 2 logo majd minden sötét és csúnyán felbúgott a gép. 16x-an írtam ki a legkisebben. De mivel mondtad, hogy szétbarmolja a CD a gépet inkább hagyom a gép többet ér mint pár óra játék.

Nos, a kép kisebb felbontásúnak látszik (kissé csíkosabb vízszintesen) illetve a színek sem olyan szépek, néhány tv ki tudja írni hogy 60 hz.

Jaszy a Tag-ot DVD-re írtam:) Kössz hogy figyelmeztettél.
Turbo... Ezt nem tudom. Honnan jövök rá a megoldásra? PAL verzió van-e 5bõl? Honnan tudom hogy NTSC-s-e a verzió ami megvan? :) Elõre is kössz.

Remeg és borzalmas a kép - nem lehet hogy szimplán NTSC a cucc, és a tv-ddel összeférhetetlen?

jaszy
A Tekken tag CD-s, cd-re írtad?
Szerintem próbáld meg más gépbe is a lemezt! Nehogy a géppel legyen valami!

Azóta: Kiírtam a Tekken TAG-ot is azt nem is akarja olvasni. (Más sajnos még nincs amit kiírhatnék próbaképp) A Tekken 5-tel is próbálkoztam. (Verbatim DVD-re írok) Alcohol 120-al is írtam egyet 4x-en és 8x-an. A 8x-nál érdekes jelenség lett: elsõ próbára a namco felirat már normálsian jött be, a minijáték az elején rosszul amjd kb 5 mp elteltével az is helyreállt, a menü megint rossz majd a karakterválasztó képernyõ jó... Ezt újraindítva már többször ez nem fordult elõ ugyanúgy rossz votl mint az elõbbiek. Ezek alapján a játék biztosan jó, vmit az írásnál rontok el...

PoisonChihuahua
Abból ahogy leírtad szerintem az a baj, hogy túl gyorsan írtad ki! Próbáld mag lassabban. (4X)
Sziasztok. Elõre élnézést ha már téma volt próbátlam visszakeresni, de nem talátlam megoldást. Szóval: PS2-re szeretnm kiírni a Tekken 5-öt. Tekken 5 a potnos neve, ha ez segít vkinek. Eddig 3 lemezt rontottam el. A végeredmény az hogy a ps beolvassa a játékot de remeg és borzalams a kép. A fejjel nem lehet gond mert más kölcsön kapott játék jól megy. Elõszzör írtam ps 2 játékot. Amit cisnátlam elõször NERO-vel simán kiírtam képfájlként. 2. uyganezt 3-ra IMGBURN 8x sebesség. Mind3 lemez ugyanazt csinálta. Mi lehetne a megoldás?

Olvas írott cd-t, és ha tudod a képfile kiterjesztését, egyszerû megállapítani milyen íróprogihoz készült. De ha rám hallgatsz, az ilyen gyanús cd-s cuccokat alcohol 120-szal írd ki. És ne használd sokat, a cd-alapú korai gamék nagyon pörögnek az olvasóban, jobban igénybe veszik azt.

Nemrég szereztem meg az sw racer revenge címû játékot és nem tudom hogy kell kiírni. A játék CD formátumú és ez a nagy gondom. Nem tudom kiírni. (Ha jól tudom csak írott DVD-t olvas a chipelt ps2, CD-t nem) Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.

Olyan nagyon nincs, amire kellene figyelni. A lényeg, hogy csak 2,4x-es sebességen írd (Hiába lehet 4x-es sebességen is!) ImgBurn-nel! Csak az ImgBurn-nel írd, ne válassz mást DL lemez írásához (én mondjuk máshoz se használok mást <#vigyor>). <#smile> God of War 2-t próbáltam, szépen olvasta a gép! <#wink>

Xenu
Modbo chipes a gép amúgy

Xenu
Hali! A Rock Band-et akarom kiírni, de dupla rétegû lemez kell hozzá! Van valami, amit be kell tartani, hogy ne rontsam el a lemezt (Verbatim+)? Melyik pprogival érdemes, és milyen beállításokkal?

A nero sajnos nem tudja !Amikor megnyitom a nero,majd kivállasztom a dvd kép mentése menüt a fájl ki sem jön!Viszont alcoholnál ez jön ki!

Típus: Media Descriptor képfájl
Útvonal: D:\path of neo\
Név: PON.mds
PON.mdf
Méret: 4472.12 MB
Menet: 1
Sáv: 1

Menet 01:
Sáv 01: DVD, Méret: 2289728(4.37 GB), Cím: 000000
Ez már így ok!
Köszi!
wrcfan
Sziasztok!

ImgBurn-ben, a Build mod-nál melyik file system a legideálisabb PS 2-re írandó ISO szempontjából (gondolok itt mind film, mind játék szempontjából):
ISO9660
ISO9660+Joliet
ISO9660+Joliet+UDF
ISO9660+UDF
UDF
vagy teljesen mindegy, bármelyik megteszi?!?

jaszy
A néró tudja! :)

Sziasztok!

Kicsomagolás után, kaptam két fájlt, az eggyik mds a másik pedig egy mdf kiterjesztésû! Melyiket kell kiírnom a dvd-re?Köszi!
köszönöm
Aramir
Próbáld meg pl UltraIso-val átkonvertálni iso-ra, vagy mountold be daemon toolsba, és lemezmásolással írd ki. Ja, és mivel bin fájl, valószinüleg cd-re kellene kiírnod.

akkor fájl->browser for file, megnyitod a cue kiterjesztést és kiirod

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

De van olyan játék is ami csak BIN-file-van.jó lenne ha leírnád,elõször is amihez van BIN+CUE.És mit kell tenni amihez csak BIN file van.
igen van cue fájl.
kell hozzá egy .cue kiterjesztésü fájl, ami a bin-el együtt szokott lenni. Nétd meg hogy nincs-e meg

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Kérlek segitsetek hogyan kell a DVD Decrypter -el BIN fájlt kiírni.
Aramir
Az eleje egy dvd-re, a maradék mehet cd-re <#idiota>

A géped viszi a DL lemezeket amúgy? Asszem gép és chip függõ is a dolog.

Dual layeres lemezre..
szami2
hogy lehet kiírni egy 5,27 GB-os játékot?

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

A DVD Decrypter megoldja a gondodat...
Azzal ki lehet írni.
RAR-ba töltöttem le egy játékot.mikor kicsomagoltam BIN-file volt benne.
Segitsetek ezt hogyan kell kiírni.Sem az alcohol,sem az image-burn nem ismeri fel.
öregharcsa
nem nem kell beolvasnia, ha már annyira gyenege ps2 szempontjából a lemez...én is találkoztam ilyennel...a hamisított(v gyengébb) lila ridisc lemezekkel jártam így..be sem olvasta..ugyanazt a játékot kiírva verbára-tdk-ra tök jól mûködöt...a fene sem igazodik ki már ezen..tény hogy az emtec jó szar lemez...

http://pspfilez.extra.hu/

Kösz, remélem nem sûrûn megy gajra a fejem <#hawaii>

jaszy
8-10 ezer! Szervize vállogatja!

Ok étem, kb mennyi 1 csere slimbe ?

jaszy
Igen gyorsabban! De nemdráge egy fejcsere slim gépbe!

A gyengébb minõségû DVD gyorsabban hazavágja az olvasófejet?

jaszy
A srácnek bese olvasta! Atért a no namet is bekellene olvasni....nem?
Nem arra értettem hogy az a nyerõ azzal nyomjuk!

Oldal 1 / 88Következő →