4368
Szal...
  • lowdog
    te dolgod... szerintem érdemes megfontolni, hogy ha a belső ugyanaz, miért fizetnél többet? nekem a teac mellett (ami a notebookhoz kell) van egy asusom is a "nagy" gépben, ami szintén pioneer belül, csak asus van ráírva... olcsóbb is volt mert hát sulinet ugye =] ingyen legjobb =]
    és írják a filmet meg a ps2-t rendesen... eddig csak kommunikációs hibák miatt rontottak (a teac mert az usb rosszalkodik a nagy gépben, az asus meg töketlenkedett a via bus master vagy mi miatt...)
  • Sephi
    En maradok a Pio-nal... nekem eddig ez a legrulezzab!
  • lowdog
    nem... különben nem veszem meg =]
    bár most láttam a 8x-os teac 22 nettó itthon...
  • Sephi
    Nem is draga vaz..
  • lowdog
    =]
    ez a 4x-es, 90EUR volt a németeknél, külső házzal ofkóz.
  • Sephi
    Jovan ma' :)

Egyebkent mennyibe volt a cucc?
  • lowdog
    btw ha jol emlekszem ez is pioneer belül, csak kivul teac ugyhogy már csak a beszereléssel lehetnek gondok. bár ha a dvd olvasót kitépem belőle és összenyomom satuval az irot, talán befér a helyére... :)
  • Sephi
    Ja .... bocs...
  • lowdog
    oké bár nem tudom hogy hogyan lehetne egy notebookba beletenni...
  • Sephi
    Aramir?

Meg lehet ugy irni egy Ps2 DVD jatekot hogy azt mar soha tobbe ne lehessen rola lemasolni? Nagyon erdekelne ez a dolog :)
  • Sephi
    Profi hackerek napokat dolgoznak rajta.. gondolhatod hogy nem egyszeruu...
  • Aramir
    Engem már nemérint, NForce2-es alaplapom van.
    Azért köszi.
  • Aramir
    Ez nemúgy megy, hogy kiszeded a felesleget, ez nem film, hogy lehagyod az extrákat.
    Tippem, hogy ha pl a filmet kitörlöd, akkor egy ugyanolyan nevű, nulla hosszuságú fájl tegyél a helyére.
  • bobo11
    sziasztok

hogy tudom cd-re felirni a ps2 gamet ami dvd alapu már levan szedve iso ba mivel tudom kiszedni a felesleget
  • Sephi
    Vegyel Pioneert :)))) Belsot!

Aramir? Az este utananeztem ennek a problemank a megoldasara es alitolag van a neten egy kulon kis via service pack ami azzonal megoldja ezt a gondot...
  • lowdog
    ja, USB2.0 a csatlakozás interfésze!
  • lowdog
    van tippetek hogy kulso Teac iro notebookkal XP SP1 alatt mér jó és asztali gépen 2000 SP4-el mér szar? néha (nem csak írás közben) azt írja, hogy eltávolítottam a hardvert közbe nem is, aztán megint elkezd működni. csak ha ezt írás közben csinálja akkor lemez ablakon kiesik.
    5let?
  • Sephi
    Fakk...
  • Aramir
    Ja, sajna az XP ilyen :(
  • Sephi
    De ez ellen nincs semmi megoldas? Ugyertem csak ez a levagos/ujrarakos megoldas van ?
  • Aramir
    Nincsmit.
    És ha valami ócskább lemezt olvasol be az íróddal, akkor utánna érdemes megnézni, hogy nem-e kapcsolt le DMA módról Pio módra.
  • Sephi
    Az volt a baj :)

Megettem es most mar ON :)

Koszonom szepen!
  • Aramir
    Ja, a DMA off az egyenlő azzal, hogy Pio módban van.
    A lényege röviden az, hogy DMA módban nem terheli a procit az írás, viszont Pio módban igen, ilyenkor amikor írsz, a gép is lassabb, ezért ugrál a buffer.
  • Aramir
    Huh, te nagyon-nagyon kevered a dolgokat.
    Amiket felsoroltál, azok az írási módok.
    Amiről én beszélek, az az, hogy az ide vezérlőd milyen móddal kezeli a dvd-íród.
  • Aramir
    Ott a baj. Csináld végig a #338-as hozzászólásom.
  • Aramir
    Vezérlőpult-> Rendszer-> Hardver fül-> Eszközkezelő-> Ide ata/atapi vezérlők-> innen kiszeded a dolgokat (jobbgomb, majd eltávolítás)-> a gép újraindítása.
  • Sephi
    Lent a Drive nal a Modes mellet mindent ir csak Pio4-et nem. Pl ilyeneket hogy TAO , DAO , SAO , RAW SAO , RAW DAO , RAW SAO 16 , RAW SAO 96 stb. stb.
  • Sephi
    Egyebkent nekem a Configuration -nal aszongya hogy a DVD irom DMA off :(
  • Sephi
    Nem tudom mit ertesz te pio4 mod allat mert is nagyon sok az informacio :( Kerlek fejezd ki magad bovebben. Es ha mondjuk pio4 mondba is van akkor pontosan mit kell letelepiteni majd ujrainditani a gepet? Nem tudnad kerlek az angol elnevezeseket hasznalni pls?
  • Aramir
    Lehet, hogy valami nehezen olvasható lemezt akartál beolvasni a dvd íróddal, ilyenkor a WindowsXp elkezdi lekapcsolgatni a DMA-t az olvasódról, egésszen Pio4 módig.
    Ha ilyen után akarsz írni vele, akkor csinál ilyeneket.
    Nézd meg a Nero Infotool-al, hogy milyen módban van az íród, és ha pio4-ben van, akkor az eszközkezelőben távolítsd el a vezérlőkártya driverét, majd indítsd újra a gépet. Újraindításkor visszarakja az Xp az eltávolitott drivereket, és így újra DMA módban fog menni az íród.
    Ami még lehet, ha esetleg mégsem a fenti dolog a hiba, hogy töredezett a wincsiden az adat, csinálj egy töredezettség mentesítést. Más tippem most így hirtelen nincs.
  • Sephi
    Arammir?

Kelrek magyarazd el nekem hogy mostanaba amikor DVD-et szeretnek irni akkor ugye fogom az erdetit majd le imagelem majd aztan az imaget odarakom megirni. 2x sebessegel irom Nero6 (uj) egy Pio 107-en es a BUFFER fojton 98% es 16% kozott varial de non-stop. A gamat megirja rendesen semmi baj nincs vele de engem zavar az a varizalas! Mitol lehet ez? Eddig meg nem csinalna!
  • Sephi
    Tenyleg mi rotent a Kalistoval... mostanba semmit nem adnak ki rendesen.
  • Neme.
    Rez, SH3(?).. Champions, hmm, annál szerintem csak a kalisto féle változatban lehet pal60-at választani. :)
  • Sephi
    Hihe
  • musha
    szó szerint :)
  • musha
    jaja, az is rémlik...
  • Sephi
    En nem tudom... talan Ghosthunter?
  • musha
    nekem most csak a Tekken 4 ugrik be (az tuti), meg elvileg a Champions of Norrath-ban is válaszható (de az nekem nem működik).
  • Sephi
    Nekem sem remolik :)
  • barret

Felsorolnál párat? Sajna nekem egy sincs..