4368
Szal...
-
#643 nah -
#642 En mondtam... -
#641 Na itt van leírva hogyan lehet backupot csinálni az EREDETI DVDről. A tört verziókat nem lehet megcsinálni sajna.
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/71589
Szóval ennyit a Norrathról, majd ha lesz 2 layert írni képes DVD íróm átmásolom ... szvsz fél év, annyit kibírok. Vagy addigra megveszem az eredetit 4 ezerért -
#640 Na itt az ok:
This is for 2 dvds rip since the game is a dvd9 and the bad thing is that it is only works on v1-6 the version 7 will not play it as of yet.I heard the fix should arrive soon though so wait and be patient on this game if you have a V7.You will have to use CdloaderBeta 5.1 to play this also.
-
#639 Volt a 2 DVD-eshez is fix... tudtomal ott is volt egy ket bug... -
#638 1 dvd-s hibás verzió, 2 dvd-s működik jól! -
#637 Az mar chip hiba pajtas :(
Vagy a rosz verzat probalod felirni... tudtad hogy ketto is van?! -
#636 De ha nem az akkor mi? Az ÖSSZES többi jaték megy, pedig már legalább 30at kiírtam, ha nem többet. Ez miben más mint az összes többi??? -
#635 Pontosan. Nekem is megvolt a CON ket DVD-ed de aztan megkaptam eredetibe. -
Jinchuu #634 Nem a DVD9 formátum itt a ludas. Az csupán azt jelenti, hogy 2 rétegű dvd, azaz 2x 4.3 giga fél fel rá. A Xenosaga-nál ezt megoldották azzal, hogy az átvezető videókat (amiből mellesleg jó sok volt) áttömörítették kisebb bitrate-el, így már elfért egy normál 4.3 gigás dvd-re. -
#633 Nálam tök jól megy a game, de nekem 50004+ripper2gold van, amúgy tök ql a game...
Én viszont 1X-2X-esen írom a témákat Ritekg04re...
-
#632 Végre megfejtettem miért nem ment a Metal Slug 3: miután kiírok 8-10 CDt 16xosan, az 1 perces szünetek ellenére túlmelegszik az íróm, és a PS2őm az azután írt CDket már nem jól olvassa. Kiírtam hideg íróval és műxik.
Viszont a Champions of Norrath még mindig nem megy. Pedig kiírattam Verbatimra, másik forrásból, nem a haverom Princojáról. Mégis ugyanúgy kidob az insert screenre a törőcsapat intrója után. Neten utánanéztem, vmi DVD9 formátum volt eredetileg vagy mi, mint a Xenosaga. Lehet ezt nem bírja a Magic Ice chip. Megszerzem a Xenosagát és ha az se megy akkor a chip a ludas. A fej nem lehet, sima DVDre törték le, és a 4Xesen írt DVDket meg a 24Xesen írt CDket is gond nélkül olvassa, csak az újraírhatóakat nem (de mivel nem 50004es azokat nem is kell neki) -
#631 -
#630 Semmi, tedd azt...
-
#629 Bisztos ha te mondod de ez itt egy Ps2 topik es arrol van szo.
Tehat UltreIso-val imagelek es Nero6-al irom ki. Ebben mi a hiba? -
#628 Na akkor valamit félreértesz...
Lássukcsak: Image-t csinálni/kreálni az nálam a 0ból felépíteni egy lemezképfájlt, ISO-build...
Amire én asszociáltam az a KLÓNOZÁS!!!! naaah...
Decrypterrel mindent le tucc klónozni pöpecül, bár moncca az Alcohol-lal tudod a csili-vili Safedisc meg Laserlook stb stb. KLÓNOKAt kreálni... arra ott van továbbá a Blindread/write, CloneCD... stb.stb.
Na de haggyuk... mert ez már offf nagyon...
-
#627 Szal te aszondod hogy a Decrypter jobb imageket csinal mint a UltraIso? -
#626 NAgyon jól tudom miket tud... csak nem minden fícsörjét használom.... -
#625 Tobbet tud ez a progi mint te azt gondolnad :) -
#624 Én a kreálásra értettem a Boxhoz... Egyébként baba progi, mert bele lehet piszkálni az isokba, én ezért használom...
-
#623 Nos nezed vagy nem nezed a lenyeg hogy eddig akarmit masoltam ultraiso-val minden mukodott. (igaz nem sokmindent de foleg eredetirol masoltam es semmi baja nem volt) -
#622 Igen tudom, de macerás, én a MINDENRE gondoltam, hogy PS2,DC,XBOX!,Film 1szóval minden, megnézem te mikor csinálsz a dobozhoz Ultraisoval GDF Image-t ami védett...
ÉN arra akartam kijukadni, hogy nem kell sémázni, tökölni 1 click és kész az ISO BÁRMIBŐL!!! és működik, sajnos az ALcohol ütközik néha a Raid kártyákkal stbstb.van vele macera... a DVDDecryper meg ráfér egy floppyra könnyen kezelhető stb.stb...
Na mind1
-
#621 De... sima mezei UltraIso progival csinalsz egy .iso imaget es mar ki is irhato siman :) -
#620 Énis... -
PrOceSs #619 Játékokra gondoltam, nem filmekre.. -
#618 Nem sajnos...
Használd a DVDdecryptert, szinte 1 gombnyomás, és backupol mindent...
-
#617 Vagy de? -
#616 Nem. -
PrOceSs #615 Bocsi, gondolom ezerszer volt róla szó, de valaki jó lenne, ha válaszolna a kérdésemre, ami a következő: ha gyári lemezt másolok át pl alcohol 120%-al, akkor elvileg egy az egyben megy át az anyag? A gyári Ps2 (nem buherált) fogja olvasni a másolatot? Plíz ne azt írjátok, hogy olvassak vissza!
Thx! -
#614 OK... Köszi.
mondjuk amit itt írnak le az stimmel a Selectes boot-tal (ripper 2 gold on 5000X machines) de a DVD filmet, moncca másolttal próbálkoztam autóbootolja és jáccik...
hmmm -
#613 Mostanaban mar annyi cucc jott ki szete a vilagon hogy mar meg sem lepodok. Eppen tegnap javitott meg a haver egy elbaszott Ps2-est. Siman kicserelt valami alkatreszeket. Szal ha el is baszodik a geped nagy esej van ra hogy meg lehet javitani. Igaz ha ott baszodik el ahol eppen a legsujosabb akkor a csere alkatresz kerulhet mint fele gep szal vigyazni kell vele. -
#612 Nekem emberem azt mondta,(mivel garit adott rá)hogy 1 hónapot ha túléli akkor nagy esélyel megmarad.
Azért is erőltetném ezt a Kprobe-ot (#605) mert ezzel be lehetne vizsgálni az írt DVD és, ha nagyon ramaty akkor inkább kírni újra (erre is azt mondták, hogy max. 1x-esen érdemes)minthogy fejcsere... -
#611 Küldhetsz egy tel.számot, névvel. Sosem lehet tudni. -
#610 Progit nem tudok ami ellenorzi. En amikor Chep-tol vettem nekem asoznta Titan Lite van benne es mesze nem az volt tehat ebben a dolgoban en nem tudok nyilatkozni ha az van benne vagy sem.
Jo az a Ritek!
HDD-en meg nem igazan probaltam Ps2-hoz szal nem tudom :( De az a atvaltas csakis PS1-es jatekokra vonatkozik es nem a Ps2-esekre! -
#609 Jah tényleg ha a DVD rídert átváltom Standardról gyorsra avval tönkrevághatom az olvasófejet????
(gondoltam, ha RE sokat tölt...)
???
-
#608 HI!
Most tökre rettegek a végigolvasottak alapján. Paraméterek: 50004-es gép, Ripper 2 Gold elvileg(Cheapboynál)
Ti tudtok olyan progit, amivel ellenőrizni tudom milyen chip van a gépben???
Boxon is van ilyen prog...
Remélem nem fogom elbaszni Ritek G04re(Lila Ritek szitás)írok mindent eleinte 1X, majd mostanában 2Xesen, nekem eddig minden oké, bár a gép szinte pár napos...
Most égetem az RE-Outbreaket 1Xesen persze mert olvastam qrva sokat töltöget, ha nincs HDD-d...
Ténleg, be lehet hekkelni HDD-t??? Külföldi fórumok Aláírásában van 1-2 gyerköc akinek HDD figyel a gépben...
(szal?...) Sephi megől
-
#607 En csak leirtam hogy szerintem mi a legjobb megoldas ha nem akarsz minden nap felni attol hogy megmegyena masinad.
Ne legyel ma' ilyen negativ. Adok egy telszamot ha akarod mert "aszem" azok megbizhatoak. Legalabis en ugy lattam. Pestiek egyebkent. -
#606 És mégis hogy szerezzünk magunknak szerelni tudó barátot. Keressek a neten egy olyan hirdetést, aki chippelésre vállalkozik, hívjam fel, beszélgessek vele és kérjem meg hogy legyen a barátom, aki néha ránézne a gépemre? Neked minden bizonnyal könnyebb ilyet szerezned (mint ahogy meg is tetted), mert számodra óriási hobbi a PS2. De egy átlag játékosnak elég nehéz ezt megtenni. -
#605 Valaki tud segíteni ?
Letöltöttem a KPROBE nevű prg., de hiába akarom PI/PO hibákat megnénzi nem csinál semmit csak kiírja hogy elindut elvileg dolgozik is valamit, de mikor végez a grafikon tök üres marad.
Be kell állítani valamit előtte?
Előre is köszönöm az esetleges válaszokat. -
#604 Termeszetesen sokat fughet a verzio szamtol is. Sajnos soha sem lehet tudni :(
En nekemamiota van egy profi szervizesem nem agodok ezek miatt. Mindent meg lehet javitani es foleg mindent karban is lehet tartani. Javaslom talaj magadnak ilyet te is.
Sokkal tutibb ha egy barat vigyaz a gepdre es nem egy szervizes idegen...