4368
Szal...
-
Koala #483 Honnan jutnak hozzá az emberek a chiphez/swap magic lemezekhez? NEten kell rendelni, vagy valakik itthon is "forgalmazzák"? -
Koala #482 Értem amit mondasz, csak hát reménykedtem... Ha viszont nem lehet kikerülni, nem tud valaki segíteni Kecskemét-Félegyháza térségben a chippelésben? -
#481 http://www.mod-chip.com/swapmagicdirections.htm
Na, a swap magichoz tényleg nem kell chip, viszont az is egy gyári lemez, úgyhogy a másolt swap magic talán mégsem fog menni.
-
#480 Eh, látom még mindig nem érted.
Nem fog menni chip nélkül semmi. -
#479 Az Action Replay-hoz is kell chip.
A Swap Magic-ot nemismerem, lentebb, mintha beszélgettek volna rólla. -
Koala #478 Illetve akkor a cserélgetős trükkhöz az imageket berhelni kell, kiírás előtt? Hogy a megfelelő fileok ott legyenek pontosan a lemezen, ahol keresni fogja őket, vagy mi... De a letölthető backupok vajon már meg vannak így szerkesztve, vagy azok csak alap image fileok, minden változtatás nélkül? -
Koala #477 Logikus, ahogy azt akrjátok sugallni, hogy már a kérdésem is hülye, de ugyebár sokat lehet ezért olvasni a hw modot nem igénylő módszerekről... Bár ezek nem annyira következetesen vannak leírva, és az imagekhez mellékelt readme is elég szűkszavú, ezért kérdezem, hogy is van ez. Szóval, akkor csak az erre a célra gyártott swap magaic jellegű lemezekkel működik a cserélgetős trükk? Meg sokat emlegetik az AR2 készletet is, az is valami gyári cuccnak tűnik...
Kiírható image egyáltalán nem állrendelkezésre? Vagy azt már utána kell használni, miután egy gyári lemezt beleraktunk?
Megköszönném a részletes leírást, hogy ma kapható PS2-k esetén van-e más módszer, mint a modchip. -
#476 Egyébként nekem volt egy olyan cd-m, amit úgy lehetett elindítani, hogy a gyárilag a géphez kapott demo lemezt kellett elíndítani, majd azt kellett kicserélni a másolt boot lemezre, majd a boot lemezt kellett kicserélni a másolt játékra.
Ha gondolod, leírom a pontos menetét a dolognak.
Egyébként a boot lemez egy Dvd Region-X lemez volt. -
#475 Most komolyan, hogy gondolhatod, hogy a gép védelmét egy másolt cd kiüti, miközben a védelemnek az a lényege, hogy a másolt cd-k ne induljanak el? -
Jinchuu #474 A válasz egyértelműen nem. Nincs ilyen cd/dvd amivel ezt meg tudnád oldani! Mivel ahhoz, hogy azt az írt cd-t vagy dvd-t beolvassa a gép chippelve kell hogy legyen, anélkül pedig csak szépen megjelenik a szokásos piros képernyő! -
Koala #473 Légyszi segítsetek, már elég rég rajta vagyok az ügyön, és nem nagyon jutok előrébb... -
Koala #472 Bocs, hogy most itt kérdezem ezt, de nem akartam nyitni másikat, és hátha ti tudtok segíteni.
A ps2 boot cd imagek amiket pl a dc-ről le lehet tölteni, és azt állítják, hw modding nélkül lehet velük külföldi és backup játékot lejátszani, vajon tényleg működnek? Úgy kéne működniük, hogy bebootol róla a gép, és aztán kicserélni a játékra? Neroval lehet ps2 imaget írni? DVD+/- R mindegy? Sikerült már bárkinek is modchip nélkül működésre bírni a backupokat? -
#471 Kicsit talan hangodabb mint a TDK... jelenleg egy filmet akarok atirni noname-rol de ez az hogy nem tudom ha erdemes.. -
#470 Az, hogy noname egy lemez, még nem jelenti azt, hogy szar, csak sokkal nagyobb rá a esély.
Ha a gép nem ad ki furcsa hangokat, miközben olvassa a lemezt, akkor szerintem nem árt a gépnek. -
#469 Aramir.
Ha egy no-name DVD-et rakok a gepbe az ugye roszabb neki mintsemhogy egy TDK-at raknek? -
lowdog #468 jah, úgy könnyű! =] -
#467 Egy darab ara 530 FT.
En nagykerbol vettem 10 darabott 2000 penze' :P Van ott ismerosom :) -
lowdog #466 múúúltkor azt írtad hogy 2000érrt veszel 10 TDK-t... akkor most mi az igazság, mert ha 530ért veszed akkor nem irigykedek :) -
#465 Ma jó napod van, megbocsájtok -
#464 Lengyel!!!
Igazad volt bocs! -
#463 Az a baj, hogy kétféle Princo létezik, a lengyel és a tajvani, a lengyel a szar, a másik tökéletes.
Lehet, hogy kifogtál egy gurigányi lengyel lemezt.
Amire én mondom, hogy jó, azt az aproneten is úgy hirdetik, hogy tajvani A osztályú lemez. -
#462 Akkor lehet csak nalam volt baj... de mondom aszem harom gepen probaltunk tobb primco-ra irt gamat... -
#461 Én is, nálam sincs gond. -
#460 Én nem azt mondtam, hogy egy szinten van a tdk-val, de az túlzás, hogy gyilkolja a Princo a Ps2 lézerét.
A haverod gépére meg lehet, hogy ráférne egy pucolás vagy lézerbeállítás. Az én gépen gyárilag alig vitte a cdket, míg benem állítottam a lézert. Sajna Sony optika :( -
#459 egyik haverom ilyen Primco DVD-kre írja ki a játékait. Soha nem volt velük semmi baja... -
#458 De nem irok hulyeseget Aramir.... eddig harom gepen tapasztaltuk hogy a Primco DVD-ek sokkal jobban leterhelik a lencse motorjat. Mirt van az hogy egy Primconal a X nevu jatek minden egyes masodpercben swappol es ugyanaz a jatek TDK-nal nem? -
#457 hát én a Final Fantasy X-et Princo lemezről toltam és nem keveset játszottam vele. soha semmi baj nem volt. ha veszek dvd-t, akkor nem veszek se Princo-t, se Sky-t, de baj még nem volt vele. -
#456 Azért te is tudsz nagy hülyeségeket írni :( -
#455 Primco az egyik legszarabb es leg rongalobb DVD lemez ami Ps2-be belrakhatnal joember!
A TDK es a TRAXDATA vezeti a frontot. Ha feltetlenul azt akarod hogy megmenyen a masinad hasznajal csak Princot... -
tproli #454 nekem eddig 1 princo ment gallyra (kb 50-60 írás alatt), de a gépem akkor már folyamatosan generált hibaüzeneteket :)
szóval én is azt mondom, hogy jó a princo. de azt is hallottam már, hogy várjak egy fél évet, és akkor szedjem elő őket... hát majd kiderül. -
#453 Nekem eddig egy Princo sem csődölt be. Ez egy hibás beidegződés, hogy a Princo rossz! (Nem én vagyok az importőr). -
#452 Hat igy atszamitva... kb 530 FT forog... -
#451 Ja, az a legjobb, igaz, árban errefelé nemanyira jó :( -
Sil #450 Kinek a pap kinek a papné.Én pl. a Final Fantasy X-et csak a Juggler-rel tudtam úgy le-image-elni, hogy az elején a hídon ne fagyjon le.Hidd el torrente, hogy a lemez az egyik legkényesebb része a dolognak. -
#449 Hat en amiuota TDK-ra irom oket mind ment. Igaz nem sokat vagy 5 gama van igy. -
#448 Én egy Gran Turismo 3 Tokyo Conceptet próbáltam lemásolni, ráadásul pont a Discjugglerrel és nem lett jó :(
Azóta sem használom azt a programot, bár lehet, hogy valamit nem jól állítottam be rajta. -
#447 Pedig előfordulhat, hogy a lemez miatt lefagy a játék.
Egyszerüen vannak lemezek, amiket nem lehet konzolokhoz használni, mert szarok, annak ellenére, hogy adatra jó. -
#446 Jó, végülis az már izlés dolga, hogy milyen image formátumot használsz (Nero, Discjuggler, iso stb) a lényeg, hogy működjön.
A Princo-król nekem is sokáig az volt a véleményem, hogy szarok, mert kb 1-1,5 évvel ezelött amiket vettem, kb 30-ból 20 a kukában landolt, mert a lemez vége olvashatatlan lett, a maradék 10-nek a fele mostanában kezdi elfelejteni az adatot :) Pedig, már kínomban 1x-en írtam, mégis szarok lettek. Se konzol, se asztali nemszerette azokat a lemezeket.
A mostaniakat viszont bátran irogatom, adatot akár 4x-en, és jók, szépen, gyorsan visszalehet olvasni őket. -
#445 ekkora baromsagot meg egyszer ne irjal baratom. -
#444 Nem a lemez miatt fagy le a játék.