4368
Szal...
  • Sil
    Elképzelhető, hogy működik ,de én inkább biztosra megyek és image-lek. Lehet, hogy a mostani Princo-k jók, de a régiek közül már többről is hallottam, hogy az asztali lejátszók fél év után már nem ismerik fel a filmeket és gondolom a PS 2 se nagyon ezeket. Ezt csak azért írtam le, mert pl. a Király visszatért egyedül TDK és Verbatim lemezekre tudtam kiírni mert a noname lemezek egyszerűen lefagytak a game közben. Amúgy Ritekre írok és azok is tökéletesek PS 2-höz.A harmadik hozzászólásodhoz annyit, hogy az eredeti Ratchet & Clank Platinumot le-image-eltem a Disk Juggler-rel kipróbáltam,elindult,nem akadozott, de azt nem tudom, hogy a játék közepe-vége felé nincs-e benne valami bibi mert annyira nem érdekel ez a játék, hogy végigjátszam, majd odaadom valakinek, hogy vigye végig akkor majd kiderül.
  • Aramir
    Egyébként gyárit vagy már egy eleve másoltat próbáltok másolni?
  • Aramir
    Ja, a mostani Princo-k faszák. A régiek, kb 1 évvel ezelött forgalomban lévők voltak szarok. Sajna ráragadt a Princo-ra a szar jelző.
  • Aramir
    A RecordNow Max-al készítek iso-t, és a Neroval írom ki, mégis működik.
  • torrente
    Az összes Princo működik nálam. Írás után a pc látja az adatot?
  • bobo11
    most is van a gépemen mdf/mds formatumu game de ha ezt irom ki az se jo,ennyit számit a lemez?
  • Sil
    Hali. Ha iso-ba próbálod kiírni ne is csodálkozz, hogy nem működik, előbb készíts róla egy image file-t az alcohol-lal vagy a disk juggler-rel és azt próbáld meg kiírni. Plussz nem ártana komolyabb lemezekre dolgozni minimum ritek, de az igazi a tdk és a verbatim.
  • bobo11
    én csak olyat ,a dvd-t leszedem iso-ba utána irnám és nem jo,a forrás pedig megy simán
  • torrente
    Olyan másolt játékot már prbáltatok, amit nem ti írtatok?
  • CalebJoe
    Próbáltam 1x és 2x írással.
    Toshiba írom van nekem is.
    Azt hiszem Titan chippes a gép.
    Probáltam Alcohol 120%-al és Neroval.
  • bobo11
    1x irással és olyan chip ahol a reset gombot kell 1 pillanetra megnyoni
  • Aramir
    Milyen chip van a gépetekben?
    Hányszorossan írtátok?
    Ezek nélkül nehéz tanácsot adni.
    Próbáljátok meg 1X-en írni, hátha.
  • bobo11
    toshiba irom van amugy
  • CalebJoe
    Ja nekem is ez a bajom kiírom minden fasza berakom a PS2-be oszt semmi ,pedig be van chippelve a gép.
    HELP!!!
  • bobo11
    sziasztok

az hogy lehet hogy ps2 gamekat alcohol-al cd-re simán kiirom hiba nélkül müködnek de ha dvd-t irok akkor eggyik se müködik ez miért van /princo,universal,fuji,/,várom épitő jellegü kritikátokat és tanácsaitokat

előre is kőszőnőm a segitséget

üdv:bob
  • Jinchuu
    Én átkonvertáltam a fat32-őt ntfs-é és semmi baja nem lett, minden működött tovább úgy ahogy kell.
  • torrente
    Nekem kiírta, hogy elvész az összes adat.
  • Jinchuu
    Nincs, de szvsz szerencsésebb ha imageból írod ki, akkor nem fog semmilyen hiba előfordulni!
  • Rincewind
    Oké ezt értem, de van különbség?
  • Jinchuu
    Szerintem felesleges be-mount-olni. Direkt azért van image fileba, hogy fogod és egyszerűen kiírod.
  • Jinchuu
    Mi?? Miért törlődne?
    Én winben konvertáltam át a c:-t és semmi baja nem lett, minden maradt a régiben. Nem fog törlődni semmid!
  • Rincewind
    Van különbség a között, hogyha simán burn image-el írom ki a DVD-t, vagy ha Deamon Tools-ba mount-olom előtte és onnan másolom át?
  • torrente
    Ha XP-d van és használod a Total Commandert, akkor rámész a meghajtóra és átformálod ntsf-essé. Viszont minden törlődik a meghajtóról.
  • Rincewind
    Lehet, nem jegyeztem meg. :)
    De már megoldódott, másik gépen kicsomagolta.
  • Jinchuu
    Lehet inkább NTFS file rendszer?
  • Rincewind
    Van egy PS2 iso-m. Amikor ki akarom csomagolni, akkor azt írja ki, hogy a 4 GB-nál nagyobb file-okat csak valami NSTC vagy milyen file-rendszer tudja kezelni. Most ilyenkor mi van?
  • lowdog
    nálam axelero adsl, 66KByte/s a max amit folyamatosan tud jó szerverről...
    csak nem bírja a tápom szerintem a sok bekapcsolást ezért most egy _nagy_ ventivel kell hűteni
  • Jinchuu
    Nya ezt megint jól bemondtam! :D
    Természetesen kbyte-ra gondoltam!
  • Jinchuu
    :D, tudom, elég jó helyzetben vagyok, bár ez is csak a mostani újítások után lett ennyire jó!
    Aramir: Nem tévesztettem össze, 400-500k/sec
    Hogy 1cd mennyi azt nem tudom, de azt igen, hogy kb.1.2giga 50perc körül volt. Egy dvd film kb. 3-4 óra. Ha jól jön, mert persze nem mindig jön ennyivel!
  • Aramir
    Nincs korlát.
    56 Kbyte/sec a max, amivel tudok tölteni.
    400-500k az 400-500 Kbyte vagy Kbit? Mert nem mindegy.
    Egy cdnyi cuccot mennyi idő alatt töltesz le?
  • barret
    Mázlista!50 órája folyamatosan megy a gépem...
  • Jinchuu
    Aha, és ezzel mennyivel tudsz letölteni?
    Mert nállam azzal nincs gond, 400-500k-val símán jön pl. hardwired-ről is, meg mindenhonnan, bittorrent is fel tud gyorsulni egész jóra!
    Neked van letöltési korlátod?
  • Aramir
    Nekem 512-es adsl, inviteles, 12900 áfával.
    Csak egy évet írtam alá, mert az elején beszoptam így is az 1 éves szerződéssel.
    Befizettem a 16500 Ft-os 384-es adsl-re, erre fél év múlva levitték az árát az 512-es csomagnak 12900-ra, és olcsóbb csomagba nem léphettem át, amíg a szerződésem le nem járt :(
  • Jinchuu
    TvNetwork-ös, 10e+áfa, ha jól tudom. Mint mondtam realitve olcsó! Mondjuk a sebességgel nincs gond! :D
  • Aramir
    Milyen neted van és mennyiért?
  • Jinchuu
    Hmm, az itt leírtak alapján akkor kifejezetten szerencsés helyzetben vagyok, nállunk van gyors net, elérhető áron (mondjuk az mindenkinek relative mi jelent elérhetőt).
  • barret
    Szar lehet neked!!! Nekem 128k-s kapcsolatom van.14k-s átlaggal töltök,de 1 giga simán lejön naponta!
  • Aramir
    LoL
    16*60*60=57600, vagyis 57,6 mega óránként, ezzel a sebességgel is max 14 óra egy cd.
    Kicsit gondolkozz, mielött hüjének nézel :)
  • Jinchuu
    Hali!
    Ezt szerintetek miért írja ki a Alcohol? A game amúgy egy DC-s (selfboot) resident akar lenni, de valamiért nem írja mostanában ki. Sony lemezre kiírtam ilyet vagy 5-6 lemezt, de a mostani Philips-re nem akarja, pedig nem hinném, hogy a lemez a hibás.
    Na itt a hiba:
    18:51:18 Image file loading failed!
    18:51:18 Error message: Write to memory buffer failed!
    18:51:20 Something is wrong with the recording procedure!
    Please check the log file and report any errors to Technical Support
    Ja és .cdi az image!
  • Kenoby
    Sziasztok srácok !
    Meg tudnátok mondani hogy Boot CD-t milyen progival és milyen beállitásokkal lehet megégetni hogy működjön is? Nekem 30004-es Ps2-öm van Action Replay 2 + Neo. Az a bajom hogy pl. a Fight Night vagy NBA Ballers nem megy (a lemezek jók mert ujabb Ps2-n mennek). Az én Boot CD-m AR2 v1.9 ettől kéne ujabb. szedtem is le de nem birom megirni hogy működjön is. Please Help !!!