4368
Szal...
-
Sil #443 Elképzelhető, hogy működik ,de én inkább biztosra megyek és image-lek. Lehet, hogy a mostani Princo-k jók, de a régiek közül már többről is hallottam, hogy az asztali lejátszók fél év után már nem ismerik fel a filmeket és gondolom a PS 2 se nagyon ezeket. Ezt csak azért írtam le, mert pl. a Király visszatért egyedül TDK és Verbatim lemezekre tudtam kiírni mert a noname lemezek egyszerűen lefagytak a game közben. Amúgy Ritekre írok és azok is tökéletesek PS 2-höz.A harmadik hozzászólásodhoz annyit, hogy az eredeti Ratchet & Clank Platinumot le-image-eltem a Disk Juggler-rel kipróbáltam,elindult,nem akadozott, de azt nem tudom, hogy a játék közepe-vége felé nincs-e benne valami bibi mert annyira nem érdekel ez a játék, hogy végigjátszam, majd odaadom valakinek, hogy vigye végig akkor majd kiderül. -
#442 Egyébként gyárit vagy már egy eleve másoltat próbáltok másolni? -
#441 Ja, a mostani Princo-k faszák. A régiek, kb 1 évvel ezelött forgalomban lévők voltak szarok. Sajna ráragadt a Princo-ra a szar jelző. -
#440 A RecordNow Max-al készítek iso-t, és a Neroval írom ki, mégis működik. -
#439 Az összes Princo működik nálam. Írás után a pc látja az adatot? -
bobo11 #438 most is van a gépemen mdf/mds formatumu game de ha ezt irom ki az se jo,ennyit számit a lemez? -
Sil #437 Hali. Ha iso-ba próbálod kiírni ne is csodálkozz, hogy nem működik, előbb készíts róla egy image file-t az alcohol-lal vagy a disk juggler-rel és azt próbáld meg kiírni. Plussz nem ártana komolyabb lemezekre dolgozni minimum ritek, de az igazi a tdk és a verbatim. -
bobo11 #436 én csak olyat ,a dvd-t leszedem iso-ba utána irnám és nem jo,a forrás pedig megy simán -
#435 Olyan másolt játékot már prbáltatok, amit nem ti írtatok? -
#434 Próbáltam 1x és 2x írással.
Toshiba írom van nekem is.
Azt hiszem Titan chippes a gép.
Probáltam Alcohol 120%-al és Neroval. -
bobo11 #433 1x irással és olyan chip ahol a reset gombot kell 1 pillanetra megnyoni -
#432 Milyen chip van a gépetekben?
Hányszorossan írtátok?
Ezek nélkül nehéz tanácsot adni.
Próbáljátok meg 1X-en írni, hátha. -
bobo11 #431 toshiba irom van amugy -
#430 Ja nekem is ez a bajom kiírom minden fasza berakom a PS2-be oszt semmi ,pedig be van chippelve a gép.
HELP!!! -
bobo11 #429 sziasztok
az hogy lehet hogy ps2 gamekat alcohol-al cd-re simán kiirom hiba nélkül müködnek de ha dvd-t irok akkor eggyik se müködik ez miért van /princo,universal,fuji,/,várom épitő jellegü kritikátokat és tanácsaitokat
előre is kőszőnőm a segitséget
üdv:bob -
Jinchuu #428 Én átkonvertáltam a fat32-őt ntfs-é és semmi baja nem lett, minden működött tovább úgy ahogy kell. -
#427 Nekem kiírta, hogy elvész az összes adat. -
Jinchuu #426 Nincs, de szvsz szerencsésebb ha imageból írod ki, akkor nem fog semmilyen hiba előfordulni! -
#425 Oké ezt értem, de van különbség? -
Jinchuu #424 Szerintem felesleges be-mount-olni. Direkt azért van image fileba, hogy fogod és egyszerűen kiírod. -
Jinchuu #423 Mi?? Miért törlődne?
Én winben konvertáltam át a c:-t és semmi baja nem lett, minden maradt a régiben. Nem fog törlődni semmid! -
#422 Van különbség a között, hogyha simán burn image-el írom ki a DVD-t, vagy ha Deamon Tools-ba mount-olom előtte és onnan másolom át? -
#421 Ha XP-d van és használod a Total Commandert, akkor rámész a meghajtóra és átformálod ntsf-essé. Viszont minden törlődik a meghajtóról. -
#420 Lehet, nem jegyeztem meg. :)
De már megoldódott, másik gépen kicsomagolta. -
Jinchuu #419 Lehet inkább NTFS file rendszer? -
#418 Van egy PS2 iso-m. Amikor ki akarom csomagolni, akkor azt írja ki, hogy a 4 GB-nál nagyobb file-okat csak valami NSTC vagy milyen file-rendszer tudja kezelni. Most ilyenkor mi van? -
lowdog #417 nálam axelero adsl, 66KByte/s a max amit folyamatosan tud jó szerverről...
csak nem bírja a tápom szerintem a sok bekapcsolást ezért most egy _nagy_ ventivel kell hűteni -
Jinchuu #416 Nya ezt megint jól bemondtam! :D
Természetesen kbyte-ra gondoltam! -
Jinchuu #415 :D, tudom, elég jó helyzetben vagyok, bár ez is csak a mostani újítások után lett ennyire jó!
Aramir: Nem tévesztettem össze, 400-500k/sec
Hogy 1cd mennyi azt nem tudom, de azt igen, hogy kb.1.2giga 50perc körül volt. Egy dvd film kb. 3-4 óra. Ha jól jön, mert persze nem mindig jön ennyivel! -
#414 Nincs korlát.
56 Kbyte/sec a max, amivel tudok tölteni.
400-500k az 400-500 Kbyte vagy Kbit? Mert nem mindegy.
Egy cdnyi cuccot mennyi idő alatt töltesz le? -
#413 Mázlista!50 órája folyamatosan megy a gépem... -
Jinchuu #412 Aha, és ezzel mennyivel tudsz letölteni?
Mert nállam azzal nincs gond, 400-500k-val símán jön pl. hardwired-ről is, meg mindenhonnan, bittorrent is fel tud gyorsulni egész jóra!
Neked van letöltési korlátod? -
#411 Nekem 512-es adsl, inviteles, 12900 áfával.
Csak egy évet írtam alá, mert az elején beszoptam így is az 1 éves szerződéssel.
Befizettem a 16500 Ft-os 384-es adsl-re, erre fél év múlva levitték az árát az 512-es csomagnak 12900-ra, és olcsóbb csomagba nem léphettem át, amíg a szerződésem le nem járt :( -
Jinchuu #410 TvNetwork-ös, 10e+áfa, ha jól tudom. Mint mondtam realitve olcsó! Mondjuk a sebességgel nincs gond! :D -
#409 Milyen neted van és mennyiért?
-
Jinchuu #408 Hmm, az itt leírtak alapján akkor kifejezetten szerencsés helyzetben vagyok, nállunk van gyors net, elérhető áron (mondjuk az mindenkinek relative mi jelent elérhetőt). -
#407 Szar lehet neked!!! Nekem 128k-s kapcsolatom van.14k-s átlaggal töltök,de 1 giga simán lejön naponta! -
#406 LoL
16*60*60=57600, vagyis 57,6 mega óránként, ezzel a sebességgel is max 14 óra egy cd.
Kicsit gondolkozz, mielött hüjének nézel :) -
Jinchuu #405 Hali!
Ezt szerintetek miért írja ki a Alcohol? A game amúgy egy DC-s (selfboot) resident akar lenni, de valamiért nem írja mostanában ki. Sony lemezre kiírtam ilyet vagy 5-6 lemezt, de a mostani Philips-re nem akarja, pedig nem hinném, hogy a lemez a hibás.
Na itt a hiba:
18:51:18 Image file loading failed!
18:51:18 Error message: Write to memory buffer failed!
18:51:20 Something is wrong with the recording procedure!
Please check the log file and report any errors to Technical Support
Ja és .cdi az image! -
#404 Sziasztok srácok !
Meg tudnátok mondani hogy Boot CD-t milyen progival és milyen beállitásokkal lehet megégetni hogy működjön is? Nekem 30004-es Ps2-öm van Action Replay 2 + Neo. Az a bajom hogy pl. a Fight Night vagy NBA Ballers nem megy (a lemezek jók mert ujabb Ps2-n mennek). Az én Boot CD-m AR2 v1.9 ettől kéne ujabb. szedtem is le de nem birom megirni hogy működjön is. Please Help !!!