4368
Szal...
-
Jinchuu #523 Lehet, hogy hibás volt az image, nem hinném, hogy az ilyen törések chip-függők lennének. -
#522 Kipróbáltam mindkettővel, ugyanaz. Lehet hibás volt az image fájl amiből írták? Vagy a chipem nem jó hozzá? Holnapután viszem az 50004es géphez kipróbálni. -
Jinchuu #521 Aha, szóval a 2 dvd-s. Akkor viszont tényleg nem tudom, mivel annak elvileg jónak kell lennie. Melyik beállítással indítottad? (pal, pal60) -
#520 Nem, két DVDs. Haverom kapta postán. Az egyiket berakva nem történik semmi, nem bootol. A másik DVDt berakva bejön a törőcsapat intrója (PAL, PAL60 váltás) aztán startot nyomva tölt kicsit majd a "plz insert PS2 playable disc" képernyőt kapom. Idegesítő mert állítólag jó game. -
Jinchuu #519 A norrath 1 dvd lemezen van? -
#518 Ja egyébként ez itt nem a reklám helye de én komolyan az LG DVD íróját ajánlom mindenkinek. Olcsó és szvsz a legjobb. Az ezelőtti 105ös Pioneerom 4xesen még a hackelt firmwareval se bírt írni, kíírta hogy hibátlan az írás aztán mikor vissza akartam olvasni az utolsó 5%ot sose olvasta vissza SEMMI. Ráadásul a 99 perces CDimet se nem olvasta, se nem írta. Pedig ezeket még a Kenwood fejegységem is olvassa, szóval nem lehet túl egzotikus formátum. (Az LG ezeket is csont nélkül viszi.)
Ezzel az LGvel a 30004es PS2őm a 4Xesen megírt játék és film DVDket, illetve a 24xesen megírt noname 80 perces CDket tökéletesen olvassa. Még csak nem is hangos, bár a DVDket azért halkabban beolvassa. De ha 8Xosan írom a CDt akkor se halkabb. 4Xesen nem próbáltam, rég volt már 1995 Ja állítólag az LG nem fémmechanikás mint a Pioneer, de ha az újonnan se bír normálisan írni sokat érek vele Úgy adtam el 1 évesen hogy 15 db DVDt meg kb 20 db CDt írtam meg vele. Ilyen mennyiség mellett nem csoda hogy örökké bírja, fémmechanika ide vagy oda. De hát akkor még nem volt PS2őm és nem tudtam játszani míg 2Xesen írtam a DVDket. Lehet felesleges volt lecserélni ? -
#517 Ezek szerint tényleg nincs benne semmi logika ??? Bár most hogy egy nyers CD 90, egy DVD-R meg 190 FT talán nem is éri meg az időt míg kivési az ember újraírhatóra, megnézi, aztán újra kiírja egyszer írhatóra ha tetszik neki.
Az én gépem 39004es, nemtom milyen chippel, használtan vettem postán, De legalább boltból , nehogy féltéglát kapjak. 45ezerbe fájt. Nem akartam 50004-est, ahhoz 30ezer a fejcsere, a gép meg 75ezer. Ehhez meg 14ből kijön.
Úgy néz ki nem fürödtem be vele, az eddig kipróbált 30 játékból csak kettőt nem vitt. Az egyik a Metal Slug 3, a másik a Champions of Norrath. A Norrath a törőcsapat intrója után visszadobja az "Insert a PSX or PS2 playable Disc" képernyőt, a Metal Slug 3 meg miután bejön a játék és kiválasztom a karaktert NEM tölti be a pályát. Csak tölt és tölt amíg le nem resetelem. Arra gyanakszom hogy az image fileok amikből írtam őket CRCsek lehettek, mert ugyanazzal az íróval írtam ezeket is ugyanolyan nyersanyagra mint a többi 30at amik futnak. Van vmi PS2 guru aki meg tudja mondani hol lehet a bibi? Chip, fej vagy szoftver? -
#516 Az én 50004-es gépem sem viszi...Haver 30004-es gépe meg csak az irott és ujrairható cd-ket viszi, semmi mást... -
Piko888 #515 HI!Lenne egy kérdésem:igaz az hogy a chipelésen kivül semmilyen módja sincs az írott cd és dvd játékok futtatására?Hallottam valamilyen indítólemezről ez kamu?
Thanx -
#514 Nagy fenet. Nero6-os csodalatosan megcsinaja es nem kel alitani absolute semmit :) -
#513 Ja a gépem az újraírható CDt meg DVDt NEM olvassa ! Asszem azokhoz 50004es gép kell, mert a haveromé viszi őket. -
#512 PS2re "backup" írás: Alcohol 120% nevű programmal PCn.
A listából csak kiválasztod hogy PS2es cuccot írsz és mindent beállít. A nem 50004-es gépem 4xesen megírt Ritek DVDk tökéletesen futnak, illetve 24xesen megírt noname 80perces CDk is. Haveromnak (50004es gép) csomó olyan DVDje meg CDje van amit az enyém nem visz, viszont berakom az LG DVD írómba, átírom az Alcohol 120%al és simán fut. -
#511 Ha megoldottam... de hue vaok :) -
#510 Az tortent hogy haver beszerzett egy 30004 R seriaju Ps2-ot es van benne Magic V3.X es Chip... na most semmi sem megy neki csak minden ami eredti. Tehat semmi masolt nem. Meg tudna mondani valaki hogy ez miert van? Lehet hogy nem inditotta el rendesen? Ha nem akkor azt hogy kell? -
#509 El :)
-
lowdog #508 (ezek dc hubok)
már megy, de csak backup szerverről...
btw leginkább aramirnak szólt volna az üzi mert vele került szóba a consoleworld2.
gondoltam hátha van itt valaki más is rajtam kívül aki oda jár.
remélem eloszlattam a ködös felhőket =]] -
#507 Ezt nem egeszen ertem :( -
lowdog #506 consoleworld2 és ps2-xbox tropico nem tudjátok mér nem megy? -
#505 Hali, PS2re keresem a következő játékokat (írottan) Cserébe adhatok újabbakat, PCseket, filmeket, zenéket, akármit. FTPn is jó.
Disgaea: Hour of Darkness
R-Type
Summoner 2
Final Fantasy X
Final Fantasy X-2
Dead or Alive 2
Wizardry
Roadkill
Space Invaders
Suikoden 3
Tekken Tag Tournament
ui: Írásra meg ott az Alcohol 120%. -
#504 Regebben a jatekok (warez) .gi kiterjesztesel voltak de mar raszokott mindeki a .iso -ra ami ugye csak orom:) -
bobo11 #503 már rájöttem -
bobo11 #502 sziasztok
leszedtem 1 gamet csináltam 1 fájl eggyesitést és kaptam out fájlt ez most mi amugy ha belemegyek az eggyik fájlba akkor csak bin van benne,de a fájlnak nincs semmilyen kiterjesztése se :rar se zip csak számozva van átkell nevezni? -
bobo11 #501 köszönöm a segitségedet -
#500 Semmi. A kiírt szöveg ellenére is ki lehet csomagolni és ki lehet írni dvd-re. Már találkoztam én is ezzel a hibaüzenettel. -
bobo11 #499 sziasztok
ezt ki tudja hogy mit jelent kiszeretnék csomagolni winrar3.30 -al rar fájlt és ezt irja ki :INVALID OR CORRUPT AUTHENTICITY INFORMATION pedig letöltöttem mégegyszer a fájlt ,ellenöriztem sfv-böl és ugy mindent rendben talált,ilyenkor mi a hiba? -
#498 Ja mert ha a ultra iso hibat talal akkor a DVD-evel van a baj... lehet karcolt es akkor nem ajanlatos kiirni :( -
bobo11 #497 ez az olvasási hiba mellözése akar lenni? -
#496 Lepj bele a progiba es nyomjal F5 es ott lesz a menu :) -
bobo11 #495 leszedtem az ultraiso v.7.0 verziot de nemtalálom benne az ignorre errors-t azt hol kell megnézni benne? -
bobo11 #494 köszi a segitséget Sephi -
#493 Ultra ISo-val csinajal .iso -t (Ignorre Errors ne legyen kipipalva mert ha errort ad akkor el lesz baszv a az image) majd ird meg nero-val oszt jol lesz! -
bobo11 #492 a legujjabb van fenn és mégis csak azt a kettöt engedi amikor a képkészités re megyek -
#491 Az én Alcoholom 9 féle cd-képet ismer!Uj verziót kéne letöltened? Menj a beállitásokba.Ott nézd meg a file hozzárendelést,és tedd be az összes pipát! -
bobo11 #490 sziasztok
tud valaki tippet adni hogy mivel és milyen formátumba mentsem le a játékot,mert az alcohol csak ccd és mds, az uj neroban meg nemtudom hogy kell,az én tippem iso
udv:bobo11 -
lowdog #489 hali
kéne nekem a három gyűrűk ura játék ps2-re dvd-n. valakinek van? csere vagy valami megoldást megbeszélhetnénk privátban, vagy jöhet mail: lowdog@freemail
üdv
lowdog -
lowdog #488 en budapesten csinalttam az enyemet, lehet, hogy jobban jarsz, ha feljossz ide, ha kell megadom az elerhetosegeket privatban.
egyebkent apronetet nezted mar? ugy tudom ott hirdetnek csippelést is, hátha találsz valamit. -
#487 Nagyon de nagyon vigyazni kell kinel chipelteted a masinad :(
Nekem ket mesterem is vanaki ert ehez de sajnos Nagyvaradon vannak. -
Koala #486 Ha nincs is senki a környéken, legalább azt mondjátok meg, hogy a forrasztás nélküli chippek jók-e, itthon beszerezhetők, vagy neten kell rendelni, és hogy PS2 téren szűz, de pc-t szívesen belező ember belekezdhet-e egyedül?
Persze jelentkezőket is várnék! -
Koala #485 Nem, nem akadály 8 ropi. Amint céloztam már rá, azt nem tudom hogy hogyan jutok el abból a stádiumból, hogy zsebemben a zsé oda, hogy a gépben van a chip:)
Szóval, ha valaki tud segíteni szerelni, javasolni "szolgáltaót", ne fogja vissza magát, hiszen hirdetek mint az őrült csomó helyen, de senki sem jelentkezik, akik meg magukat hírdetik, mind pestiek.
WANTED!!
KECSKEMÉTI/FÉLEGYHÁZI CHIPPELŐ MESTER!
Eddig pusztába kiáltott szó volt minden próbálkozásom, ezért keresem az általam kivitelezhetőnek ítélt alternatív megoldásokat... -
#484 Kurvanehesz besporolni 8000 ft-ot es belerakatni egy rendesen mukodo chipet?