4368
Szal...
  • Sephi
    Te orult vagyol bogar :)

En 16 kbs-el toltok le egy CD-et 24 oraban....
  • Aramir
    Ok, csak példának hoztam fel én is.
    De ha pl 7-8 kb/sec-el töltesz, akkor már egy nap alatt lejön egy cd, ha szerencséd van.
    Ezért kell egyszerre többmindent tölteni :)
    Vagy a maradék sávszélességeden tölthetsz ftp-ről.
  • lowdog
    ja csak sokan nyomulnak DSL-lel... még ha 0.5MBitről töltök, akkor is ölég lassú. pláne hogy ha az arc nem mindig van online és én se... szóval nehéz. inkább várok egy kicsit és elcsereberélem valakivel=]
    de azért kösz! (a GT3 nekem is megvan, de pl én sem osztom meg DC-n. csak példaképpen mondtam =])
  • lowdog
    ok =]
  • Aramir
    Itt a Gran Turismo 3 is megvan több emberkének.
  • Aramir
    A Tekken 4-et épp most szedem bittorrentről.
    A Tekken Tag-ot megnéztem, a consoleworld2.no-ip.com -on egy emberkénél fent van, ReVeNGex-nél találhatod.
    Csak keresni kell, több hubot végig járni, hátha szerencséd lesz.
  • Sephi
    Nekem azok megvannak... ha kell elintezzuk :)
  • lowdog
    attól függ mennyivel régebbi... elég sok hubon nézelődtem már de pl. Tekken Tag Tournament-et sehol nem találtam... még a Gran Turismo 3 is elég ritka..
    amit én írtam fizetőset, ott kábé két három hónapra visszamenőleg vannak játékok, ami azért nem olyan rossz...
  • Sephi
    Nem baj en irtam most 5 filmet egymas utan es nem mondott semmit :)
  • Aramir
    Hát nemtudom. Ez jó kérdés.
  • Sephi
    Aramir a Pio 107d -vel szerinted hany DVD lehet megirni egymasutan hogy ne legyen baja?
  • Sephi
    Hmm ez igaz!
  • Aramir
    Igen, de pl régebbi cuccokat már csak ott fogsz találni, esetleg Bittorrenten.
  • Aramir
    Jaj, nemár, nemlehet mindent ugyanúgy betömöríteni.
    Ez függ a dvd-n lévő adatoktól, pl egy eleve tömörített animációt nemnagyon lehet jobban betömöríteni, de pl a sima programkódot már jobban lehet.
  • torrente
    Nem fogok dupla-tripla annyi időt tölteni. A villanyszámla annyival magasabb (kb 500 Ft), amennyit költök a pénzes letöltésre. És az kényelmes, nem szakad meg a töltés és gyors.
  • crx
    Dc meg ingyenes.:)
  • Sephi
    Hya. Plane azok a tomoritesek ahol letoltesz 650 megat es egy 3.7 gigas file van bennuk.

Ezert sem ertem hogy miert nem rekjak mindet igy. Van olyan jatek ami tormoritve 2.4 giga es ha kicsomagolod akkor 2.6 giga..
  • torrente
    Adsl-lel kb. 7-15 óra. De van olyan játék, amelyhez csak 1-2 óra kell. Függ a tömörítéstől.
  • Sephi
    Mert te ugysebb vagy.

• vidike
    még nem próbálkozok csak ha lesz adsl-em az elég lesz ?
    kb úgy mennyi idő egy fullos dvd játékot levenni?
  • torrente
    2000 Ft szerintem sok. Én kb. 500 Ft-ért töltök egész hónapban.
  • Sephi
    Szerintem probald meg a dakota fizus FTP-et. 2000 ft/ho.

Ha erdekel irjal privibe.
  • lowdog
    a legjobb ingyenes megoldás a DC. lehet 0dAy ftp-vel probalkozni csak ha nincs gyors kapcsolat akkor megszivhatod ha lekerul a gamma mert nehez megtalalni ujra mashol... (szvsz T1 alatt nem nagyon érdemes próbálkozni csak fix, fizetősön)
    de kreditweben van egy elég jó (vagy volt? nem tudom) ps2-es rész ott sokminden van és nem drága...
  • vidike
    milyen oldalakról érdemes játékokt letölteni?
    mondjatok párat lécca
    köszi
  • Riker
    50004es,tehát uj szériáju,de már rendteltem ismerőstöl gémt,és az is sima ritek cdn van,szoval nem félek kiirni rendes dvdre,csak azt nem tudtam hogy kell e valamit állitani rajta.
  • torrente
    Ha új szériájú a pS2 géped, akkor a legjobb, ha egy újraírható dvd-vel kísérletezel.
  • Riker
    szal simán ugy kell kiirni mint egy sima dvdt?thx,akkor megprobálom.
    tudom hogy nehéz de tegnap szerencsém volt a koli hubon egy gyors emberkéhez,akitöl lehuztam 1et:)
  • lowdog
    hello
    semmit nem kell állítani. csak fogsz egy image fájlt és kiírod Neroval, Alcohollal, RecordNow-val, vagy mással...
    az írás könnyű, a játékot megszerezni nehezebb...
  • Riker
    hali
    le tudná valaki irni vagy tudna adni linket arrol hogy melyik progival érdemes és főleg mit kell átállitani sima iráshoz képest ha ps2t akarok kiirni.thx
  • lowdog
    ja ez nagyker is raadasul =]
  • lowdog
    szerintem nem elkepzelhetetlen, de gyanus mindenesetre.
    a nemeteknel ugyanis pl a Sky markanevu, media code alapjan Sony DVD-R darabja 200 forint koruli euroba kerul, asszem 25os csomagban...
    tehat pl ha nincs rajta hologramos matrica, satobbi...
  • torrente
    Nem gondolhatod komolyan, hogy ugyanarról a lemezről beszéltek! Ekkora eltérés képtelenség.
  • lowdog
    nezd mar meg lecci egy DVD Identifierrel hogy mi a media code-ja a lemeznek! mert 570+afa ahol en vasarolok =]
  • Sephi
    Hat ohm... en nagyvaradon lakom :)
  • bobo11
    szia sephi

amiről irsz az tdk,és hol lehet az az üzlet ha elárulod?
  • Sephi
    En nem tudom te mirol beszelsz... nalunk a boltba 10 darabos pack van. Es kb 10 darab ugy 2000 FT korul forog... szal naltok kurva draga :)
  • lowdog
    megnézem majd thx.

más. mennyiért veszed a TDK-kat? most láttam a német média márktban 25 darabos TDK-t árra nem emlékszem jövő héten megyek és megnézem. ugyanaz a 4x-es TYG01-es lemez, amit itthon is lehet egyesével kapni, nagykerben valami nettó 500 körül. érdekes, hogy nem azonos a kinti boltok kínálata, az árak sem. három média márktban is voltam (passau, nürnberg, meg még egy ami nemrég nyílt) most, és csak az egyikben hallottak a 25 darabos TDK ról...
  • Sephi
    Ratchet And Clank 2 szvsz.

Egyebkent szerintem minden fajta DVD iro jo ezekre csak a lenyeg az legyen hogy TDK-ra irod es 2x -el.
  • lowdog
    igazad van engem is leginkább ez érdekel... de reméltem, hogy ezek is jók lesznek és bejött... bár nem állítom, hogy nem volt szerencsém velük, örülök hogy olcsón megúsztam...
    ha azt veszed, van két dvd íróm összesen 90 euróért mert az egyik ingyen volt, és mindkettő tökéletes =] azt mondom megérte. bár ha lett volna pioneer sulinetben, akkor azt vettem volna...

ajánljatok valami jó játékot... most fejeztem be a Getawayt, és nincs mivel játsszak! (csak ne fps legyen és ne final fantasy =])
  • Sephi
    Nalam ugy van hogy engem nem igazan erdekel hogy milyen markaju van csak irja meg rendesen. Es hat a Pio nekem eddig egy gamat sem cseszett meg szal ezert tartomm jonak. Sot amiota megoldottam ezt a DMA dolgot azota iras kozben megy a Winamp , mIRC , explorer es meg ha elinditok egy filmet is az is menne szakadas nelkul! A iras bufferje nem megy 98% nal lejjeb!