4368
Szal...
  • esceeper
    Megcsináltam egy dvd-re a cd loaderrel a pgen-t meg a snes station-t.Tök jo ez a kis progi,több ps2-es utilt vagy akkár több játékot is lehet egy dvd-re tenni.
  • Sephi
    RITEK Cd-et rakjal bele... azok a legjobbak jelenlegi allaspont szerint.
  • shevy
    kiirtam de félek nehogy tönkrevágjon valamit, állítólag nem szereti a cd-t
  • Sephi
    DVDRip-et mar alapbol nem DVD-re kell irni. Nem ugy ertem hogy nem lehet de keves az eseje hogy mukodjon tehat ird ki CD-re oszt jovan.

• shevy
    ircen milyen szerveren és csatin kerestek gammát?
  • shevy
    bocs, de rohadtul nem értek hozzá, valaki leirná részletesen hogy mit is kell csinálni?
  • shevy
    valaki tudna segiteni? van egy .bin dvdrip fájl, amit dvd-re szeretnék kiirni. isobusterrel megnyitom az imaget. valaki lent irta hogy kicsomagolja, aztán egyesével menjek rá a fájlokra jobb gomb és kifejt egy könyvtárba, vagy hogy továbB?
  • Sephi
    Vannak csatornak ahol valoban queue -ba raknak es nem lehet tudni mikor jon rad a sor. Ezert en beraktam az automata fogado-t a DCC-hez es igy mindig megkaptam amit akartam.

Masikon meg a megosztasal van a baj meg hogy amikor a legjobban toltod a cuccot akor masznak rad 5-en letolteni :(
  • Neme.
    Egyik nagy előnye, hogy nem kell megosztani semmit, de a fileszerverek ott is ugy vannak megirva, hogy queue-ba kerülnek a file-jaid. A sebesség változó, a file-ok küldésekor közvetlen kapcsolat jön létre a te és a küldő gépe között (DCC), így ez legtöbbször a két kapcsolat sebességén múlik. Szvsz a legjobb hely letöltésre, számomra a legbarátságosabb közeg, és szinte minden fellelhető, csak tudni kell, hol kell keresni.
  • Sephi
    Jah haver is mircen lel meg mindent.... en egyszer probaltam de naon lassu volt.

Egyesek szerint a mirc 100x jobb mint a DC
  • Neme.
    Én IRC-t használom szinte mindenre.
  • Sephi
    Hat a legjobb es legpraktikusabb az nalad az ottthoni Pc-en lenne.
  • Gábor
    Kicsit fogalmazd újra a kérdést, mert sokadik olvasatra sem értem teljesen,mit akarsz......
  • balint08
    hol lehet pc-n ps2 játékot letölteni
  • esceeper
    Amikor kicsomagolod az isobusterral nézd meg a file-ok elhelyezkedését.Az lba az mutatja hogy jönnek egymás után.Ugy dobáld be a cd dvd generatorba,és természetes a system legyen az elsö,a dummy legyen a végén.Én a dvdscan 3.6ott kihagynám nem kell az.Az utolsó két lépés az jo.
  • Gábor
    Torrent az lassú, mint a halál, kivéve, ha T1en ülsz.
  • bobo11
    torrent én azt hasznalok

amugy én ugy csinálom hogy leszedem kicsomagolom ha nem iso-ban van majd felirom alcohol vagy nero-val az iso-t
  • Motee
    Hát nem tudom itthon nincs csak modemem, ahol tudok adslel tölteni ott meg nem tudnák dc-zni mert nem tudok mit megosztani... Egyéb ftp? Inkább az kéne mert vmivel gyorsabb nem?
  • Lammer
    Én is keresek egy normális FTp-t ahol Ps2-Xbox van... Naprakészen...
  • Gábor
    Keresek én is ilyen helyet, ezért javaslom, hogy aki talál ilyen helyet, az privizzen az érdekelt feleknek! Ill már korábban felvetettem, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy privát szobát dc++on (nem tudom lehet-e), hogy megoszthassunk egymással dolgokat. Csak egy ötlet.
  • Motee
    Tényleg srácok nem tudtok pár jó letöltő oldalt ahol full dvds gamékat lehet szedni? smsweb is jó
  • Motee
    Esceeper! Tudál nekem segíteni? A Gran Tutismo 4 prolouge (kalisto dvdrip) játékot kéne hogy felírjam dvdre, odáig megy is hogy playstation 2 felirat aztán másik képernyő és lefagy (a főmenüig nem jut el). A köv. módszerrel csinálom (hátha abban van a hiba):
    1. DVDrip leszed a netről
    2. ISOBusterrel kicsomizom a fájlokat
    3. DVDSCAN 3.6-al átpatchelem dvdr-re az összes fájlt
    3. CDVDgen-el csinálok egy imaget amiben legelöl a system.cnf utoljára pedig a dummy.dat van
    4. A CDVDGEN-ISOBuilder-el csinálok a két létrejött fájlból egy ISO-t
    5. DVD-Decrypterrel kiírom dvdre

Help!!! Hol a hiba?
  • Gábor
    Kár ismételten. Majd nálam okosabb emberek erre is kitalálnak vmi okosságot, csak a kérdés az, hogy mikor.
  • Neme.
    Az a gond, hogy egy csomó játék a CD egy meghatározott helyén fér hozzá az adataihoz. Ilyen pl. a Chrono Cross, ez a játék nem is használja az ISO filerendszert file-ok beolvasásához (a fő executable-n és a system.cnf-en kívül persze), hanem egyenesen a CD szektorait olvassa be.

Az ilyen játékok két esetben működhetnek:
    Az egyik a patchelés, amihez szinte az egész főprogramba bele kell túrni, vissza kell fejteni stb.
    A másik egy olyan program írása, ami emulálja a CD olvasót a DVD olvasó segítségével, és a játék cd image-ének felírása egy az egyben a dvd-re. Ha jól sejtem, a HD Loader nevezetű progi hasonlót csinál, csak ő a DVD olvasót emulálja a vinyóról.

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy PS1 üzemmódban lehet-e egyáltalán használni a DVD-ről való olvasást. Elég, ha arra gondolunk, hogy a HD Loaderrel sem működnek PS1-es játékok. Ebben az esetben valószínűleg sehogy nem lehet megoldani a dolgot...
  • Gábor
    Kár.......Remélem azért majd sikerül rájönni több dologra is,most hogy már ketten foglalkoztok komolyan a dologgal.
  • esceeper
    A ps1-es gamékat nem vágom.Nem ismerem a felépítésüket.Abban nem tudok segíteni.Csak a ps2-es lemezekben vagyok otthon.
  • Gábor
    régi ps1es gammákat, mint chrono cross vagy xenogears akarok dvdre írni
    action replayes a gép, igen.
  • esceeper
    Tisztázzuk hogy akkor mit is akarsz dvd-re rakni?Játékot vagy valami ps2-es progit?Actio Repalay-es a géped?
  • Gábor
    Lépésről lépésre le tudnád írni, hogyan kell?
  • esceeper
    HA Action Replay-es a géped akkor az a teendö hogy a system.cnf-nek 12231 lba-n kell lennie és ugy fog müködni.
  • Gábor
    Vegyük alapul azt, hogy amit én szeretnék átírni, az már cdn van. Ebben az esetben mi a teendő először?
    DVDre próbáltad már írni?
  • Sephi
    Sima!

Fogjuk a : chrono_cross_n2p.rar filet (amit kurva nehez volt megleleni)

Kicsimagojuk es kapunk ket : Chrono Cross CD1.p4u
    Chrono Cross CD2.p4u

Majd fogunk egy : p4uptc03 (ami a Pal4U program)

Aztan fogjuk az : Alcohol 120% progit es keszitunk egy .bin filet.

Aztan a .bin file-al ami ebben az esetben CCCD1.bin lesz egy konyvtarba rakjuk a Chrono Cross CD1.p4u filal es a Pal4U Progival.

Majd elinditjuk a Pal4U progit es beadjuk a Chrono Cross CD1.p4u filet es a CCCD1.bin -nt aztan ra katt a PATCH -re.

Majd siman kiirjuk Nero-val a mar megpatchelt .bin CD-re es mar PAL verzioju is a jatek!
  • Sephi
    Ebben van valami. Valahol mintha nekem is igy maragyaraztak.
  • Motee
    Biztos vagy benne? mert én nem! Te melyik gamevalpróbáltad?
  • Gábor
    Action replay disces bootolással a ps2 backup beolvasási móddal viszi?
    Több cds játékot is fel tudsz tenni egy dvdre?
  • Gábor
    Hogyan kerül át udf rendszerbe?
  • esceeper
    Bármilyen cd-s játékot áttudtok irni dvd-re.A lényeg 2dolog:
    1.UDF fájlrendszerbe kell lennie.
    2.A system.cnf kerüljön a legelejére és kész is.
  • Gábor
    Megosztanád velünk a tudást Mester?:)
  • Sephi
    Igaz kindoltam vele rendesen vaz!
  • Sephi
    Olyan csodalatosan sikerult hogy el vagyok szalva magamtol :)))