4368
Szal...
-
Gábor #723 És sikerült életképes konverziót létrehozni? -
#722 Nem mert massal foglakoztam az este. NTSC-bol Pal-t csinaltam es ejjel negyig kinlodtam :) -
Motee #721 Na Sephi nem osztod az észt? -
bobo11 #720 ezt találtam http://www.home.zonnet.nl/joeriroels/Download/download.html a cdvdgen kapcsolatban
üdv -
Motee #719 YO majd ird le mire jutottál! -
#718 Aha csak azt kerte el :)
Meg nem fogtam neki! Majd ejszaka! -
Motee #717 Csak annyit kérdezek hogy a system.cnf-et küldted el neki?
Hogy haladsz? Megtaláltad a CDVDgen 1.5-öt?
-
#716 Nyugi! Megoldjuk! Turelem!
Ha nagyon nem birod es tudol angolul akkor szerezel ne mIRC progit es lepj fel valahova es nezz utana.
Nekem az eu.undernet.org serveren a #roms csatiba intezte el egy srac. -
Motee #715 Könyörgöm csak 1 kis választ Sephi!!!!!!!
Tegnap éjjel fél 2-ig játszadoztzam vele. -
#714 Lehet hogy a ma estet erre fogom aldozni. Ha van valami majszolok! -
Motee #713 A SYSTEM.CNF-RE GONDOLSZ? Mert ha igen akkor sztem tudom mit kell vele csinálni és az előbb javasolt változattal e nélkül nem sokra mész szvsz. Valaki aki tényleg tudja hogy kell ezt CDrip2DVD dolgot, igazán leírhatná vagy legalább egy arab nyelvű leírást dobjon be ide:)THX
-
#712 Koszonom szepen!
Kirpobalom! :) -
Motee #711 Milyen sys filet? A system.cnf-re gondolsz? Van egy leírás itt. Nézd megy én így brópáltam. -
#710 Hat nekem a Harvest Moon Ps2 CD RIP-et sikerult kiirnom DVD es megy is. Felementem egy mIRC csatira es ott egy csavonak elkudtem a sys filet es masnap visszakudte es ugy irtam ki es ment :) Nem arulta el hogyan csinalta :( -
Motee #709 Hi! Sephi meddig jutottál? Én megírtam a dvd-t, betolom a ps-be bejön hogy playstation 2 meg utána kiválasztom hogy pal vagy ntsc és kész vége a játéknak, pusztulat az egész. A játék a GT4 prolouge és még kipróbáltam vmelyik dragon ballal.DVDripek. Vmi ötlet? 4 DVD-t basztam el -
#708 En mar talaltam neten magyarazatott a CD 2 DVD -s izere de meg nem sikerult. Igaz ujrairhatoval probalgatom .... -
KeZso #707 OK!! Minden világos és érthető, csak azért kérdeztem, hogy akkor én is fel tudom-e "törni" itthon egy programmal (DVD Decrypter) vagy valamilyen különleges szakértelemmel is kell rendelkeznie az embernek, hogy át tudja írni.....
De ha csak ennyi az egész,akkor menni fog! és köszi a segítésget! -
#706 Vagy így vagy letöltöd a netről. Nem kell ragozni: feltört=hamis. -
KeZso #705 Akkor ezt érthetem úgy is, hogy van egy PS2 game CD-n és ha pl azt DVD Decrypterrel leszedem és felírom egy DVD lemezre akkor, működnie "kell"???
Vagy ezt a feltörést nem így értetted...??? -
#704 Azt,hogy írott dvd-n van,és működik! Azt már lehet másolni! -
#703 Ez engem is érdekelne. -
#702 Aramir vagya tobbiek? Halottalmar olyanrol hogy CD-es verzaju Ps2 jatekot ugy atrini DVD-re hogy az mukodjon is? -
KeZso #701 Mit értesz az alatt,hogy feltört??? -
KeZso #700 Köszi a segítséget!!
De komolyan CSAK CHIP-eléssel lehet megoldani???? :((((( Mennyibe kerül kb.?? Gondolom a chip tudásától függ.....és milyen chipet ajánlanátok?? Meddig bírja úgy a gép?? -
#699 "Nincs meg chip-elve a gép"
Itt ez a baj :) -
#698 Csak a feltört játékokat lehet másolni,és csak chippelt gép olvassa be az írott játékokat. -
KeZso #697 Sziasztok!
Az a problémám, hogy az átírt PS2 CD-t nem olvassa ba a játékgép!! :(( Alcohol-al le image-eltem és (mivel ez a
legkisebb írásmód az LG-írómon) 8X kiírtam egy EMTEC CD-re. MI LEHET A BAJ??? Talán egy Sony CD-re kiírva be tudná
olvasni??? (vagy valamilyen jobb minőségűre?) Nincs meg chip-elve a gép (a legujabb), 50004-es verziós!
Segítsetek lécci!!!
-
#696 Ehh bazz :)
-
rrroka #695 Meg ugy egy hónapi psx Cdhasználat után is :))) -
#694 Szerintem hang alapján kiderül, hogy szereti vagy sem. -
#693 Jo hat ez is egy gondolat de meg vagyok gyozodve hogy aki azt irta eleteben nem latott meg egy kibontott Ps2 fejet :) -
rrroka #692 De pont az előbb fejtettétek ki, hogy a psx cdket máshogy olvassa... -
#691 Mar maga a az irott CD-e olyan a Ps2 szamara mint a lepra az ember szamara... lassu halal. -
rrroka #690 Az írt PSX CD is szétkúrja a fejet hosszútávon, vagy az nem annyira? -
#689 Ja en is halottam. Azert baz :) -
#688 Ez elég durva:
A Matsushita közlése szerint egy Blu-ray lemezen akár 50 GB adat is tárolható lesz. -
#687 Nalam Ultra Iso a masolasnal es Nero6 a kiirasnal :) -
lowdog #686 decryptert én is csak eredeti másolásra használom, de letöltött iso-kat nero6-tal írom (kivéve az mdf/mds ugye :))
eddig egyikkel sem hibázott az íróm.
más hiba már volt, például egy TDK-m tönkrement a már korábban kitárgyalt VIA BusMaster miatt... -
#685 nagyon ql progi lenne ha evvel sem hibázna az írom, eredeti dvd másolásra használom, mert leveszi a Macrovision védelmet... meg ha kapok boxos DVD-t, akkor avval ISO-zom...
Egyébként tök röhej, de a Neroval nem hibázik az íróm... :(
-
lowdog #684 köszi :)