Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segíteni abban, hogyan lehet kiírni a netrõl letöltött PS2 játékokat?
eze egy képfile mint az iso,nrg,img..stb a kérdés az hogy adatként akarod tárolni vagy kiszeretnéd írni hogy mûködjön....???
kiíráshoz használd a dvd decryptert vagy az eredeti programját amivel csinálták (alkohol120%)
max 4x írás jó lemezre (verbatim..stb)
kiíráshoz használd a dvd decryptert vagy az eredeti programját amivel csinálták (alkohol120%)
max 4x írás jó lemezre (verbatim..stb)
http://pspfilez.extra.hu/
Szevasztok!
Az a bajom hogy leszedtem 1 játékot de mdf és mds fomátumú.ez kép külön fájl.ezeket rakjam fel a dvd-re vagy csak elég az mdf-eset?
Az a bajom hogy leszedtem 1 játékot de mdf és mds fomátumú.ez kép külön fájl.ezeket rakjam fel a dvd-re vagy csak elég az mdf-eset?
Hmmm... Philips lemez, alapanyag Ricoh, ImageBurn, 2.4x és nem megy. :(
Kösz srácok, este próba. :D
hát erre a büdös életben nem írnék (philips) ugyanis nem áll a helyzet magaslatán mostanában a cég lemezgyártás ügyben...(mondhatjuk hogy egy rakás szar amit csinálnak- max adatra jó, de fenntartásaim vannak még ez ügyben is)
ajánlom a ricoh,verbatim és utolsónak talán a ritek lemezeket...ebbõl én a verbatimot használom mert az tényleg jó...
semesség az 2,4x-en a tuti..
én pioneert használok és azzal még nem volt gondom...
ajánlom a ricoh,verbatim és utolsónak talán a ritek lemezeket...ebbõl én a verbatimot használom mert az tényleg jó...
semesség az 2,4x-en a tuti..
én pioneert használok és azzal még nem volt gondom...
phlipsre + osra és egy hiehetetlen kaki LG csodával :D 2,4x el :( jah IMGburn
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Szippantyúztam én is ezzel. Mivel, mire és hogyan írtad a sikeres verziót, ha szabad kérdeznem..? :D
Philips az elég jó volt :( sztem.
gond nem lesz csak ne LG-vel írd...
ja, és valami jó minõségû lemezre próbáld..
ja, és valami jó minõségû lemezre próbáld..
fut..
Valaki nem tudja hogyha ha leszedem a resident evil 2-t cd formátumba és átkonvertálom dvd-be akkor fut ps2-n?
hogy szakadna rá az ég az összes LG-t gyártó f*szkalapra.. áááááááááá sikerült elrontani a dvd-t :(
GT4 et szeretném kiíírni dvd9 re de + os lehet ebbõl baj, mert volt pár + os sima lemezem ami mind szar volt amikor imgburnnel kiíírtam pls help mert már régóta ki akarom írni és nem akarok 900ft-ot kidobni az ablakon próbával :S
Kössz.Nekem amúgy is az a vékony fajata van lehet hogy az érzékenyebb...
Majd holnap elmegyek a boltba az veszek 1 sima dvdt.majd leírom mi lett.
Majd holnap elmegyek a boltba az veszek 1 sima dvdt.majd leírom mi lett.
Ha sima dvdre írnám akkor menne??
Szevasztok
Az problémám hogy kiírtam ISO-ban 1 ps2 játékot ahogy banyatata írta de a gép nem indította el csak pörgött a lemez,sõt még ki se tudtam kapcsolni ki kellett húznom.4x írtam ki újra írható DVD-re és nem müködik.Mit rontottam el?
Az problémám hogy kiírtam ISO-ban 1 ps2 játékot ahogy banyatata írta de a gép nem indította el csak pörgött a lemez,sõt még ki se tudtam kapcsolni ki kellett húznom.4x írtam ki újra írható DVD-re és nem müködik.Mit rontottam el?
ISO-ból írtam ki 2x-esen.
Hy!! Az a probléma , hogy felmásoltam 1 ps2 játékot gépre és , hogyha azt kiirom akkor nemtom hogy mûködni fog e , szal mondjátok már meg hogy kimerjem e írni. Köszi.
PS 2 for ever!!!!!
Szevasztok.
Hátha tud segíteni valaki, nem tuljó az angol tudásom, cd-bõl szeretnék dvd-t csinálni
Ráakadtam egy angol leírásra, programokkal, ami mellett ott volt egy cd-s játék dvd-re átalakított változata kiírás után mûködött rendesen.
Ha valaki szeretné kipróbálni hogyan lehet cd-bõl dvd-t az segítsen én is most próbálgatom.
A programok amik kellenek angol leírással
http://files-upload.com/413506/ps2imagerebuilderset.rar.html
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Hátha tud segíteni valaki, nem tuljó az angol tudásom, cd-bõl szeretnék dvd-t csinálni
Ráakadtam egy angol leírásra, programokkal, ami mellett ott volt egy cd-s játék dvd-re átalakított változata kiírás után mûködött rendesen.
Ha valaki szeretné kipróbálni hogyan lehet cd-bõl dvd-t az segítsen én is most próbálgatom.
A programok amik kellenek angol leírással
http://files-upload.com/413506/ps2imagerebuilderset.rar.html
Segítségeteket elõre is köszönöm.
helo.olvastam valami olyanról ho ugy ki lehet írni játékot ho csip nélkül is elinduljon a ps-en.nem tudja valaki ho ho kell?ha tudja valaki pls írjon<#help>#help>
hello az iso fájlt lejátsza a ps2?és ha sima dvd-re kiírok egy játékot úgy lejátsza?
Jó, de akkor az ir port sem a slimnél lett bevezetve, hanem az 50000-es szériánál. 1:1 és béke van, ok? :D
ILinkkel a gépeket lehetett hálozatban kötni, gondolom nemigazán volt támogatva, így kiszedték.
ILinkkel a gépeket lehetett hálozatban kötni, gondolom nemigazán volt támogatva, így kiszedték.
I link?
Csak a 30xxx szériában volt.És mire is?
Az 50xxx tõl nem raktak bele viszont hozzá sem adtak semmit és a slimben mi van ami a vastagban nincs?
Csak a 30xxx szériában volt.És mire is?
Az 50xxx tõl nem raktak bele viszont hozzá sem adtak semmit és a slimben mi van ami a vastagban nincs?
Hello! Letöltöttem egy játékot, de nem akar elindulni.Vagyis ugy csinál mintha menne de mielott bejönne a "playstation 2" felirat visszadobja a browserbe.
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma?
Jólvan, okos vagy :D Elolvastad az utánna jövõ hozzászólást is? iLink csatival mi lett szerinted?
Annyira nem értesz hozzá hogy csúcs.
Mit hagytak le?
+network adapter
+ir port
Láttál te már playstationt?
Mit hagytak le?
+network adapter
+ir port
Láttál te már playstationt?
érdekes hogy alcohollal dolgozol és nem találkoztál még mdf file -al...............................ugyanis az azt csinál.
miért akarod elb@szni a géped???
mert nem nagyon komálja az ilyen dolgokat...
mert nem nagyon komálja az ilyen dolgokat...
Helló! Egy nagy segítséget kérnék tõletek. Hogy a fenébe lehet PS2 játékot CD-re írni ?
köszi
Üssssz!
PSP-s motyót lehet PS2-n játszani?
Van erre valamilyen mod?
PSP-s motyót lehet PS2-n játszani?
Van erre valamilyen mod?
Na kösz , már írja. Érdekes, hogy az alcohol nem engedte írni mert "nem megfelelõ formátum" Az IMGBURN viszont betöltötte és írja is.
KÖSZÖNÖM!
KÖSZÖNÖM!
Köszi a gyors segitséget, de félreértettél. Pont az a baj hogy nem .iso hanem .mdf és ilyennel még nem találkoztam. Van imgburn-om is.Akkor ez is egy képfile formátum? Írhatom nyugodtan mintha .iso lenne?
Srácok, Please help!
Letöltöttem egy ps2 játékot, és nem .iso-t kaptam a winrartól hanem .mdf file-t. Plusz van mellette egy .mds is de ez csak 5 Kb. Ezt hogyan és mire írjam ki? Alcohol120%-al szoktam írni Tdk-ra az játékokat.
Letöltöttem egy ps2 játékot, és nem .iso-t kaptam a winrartól hanem .mdf file-t. Plusz van mellette egy .mds is de ez csak 5 Kb. Ezt hogyan és mire írjam ki? Alcohol120%-al szoktam írni Tdk-ra az játékokat.
köszönöm sikerült megoldani a problémát.
Neroval is megprobáltam és ugy se müködött, most néztem hogy a játékok amiket adtak hozá, tök vegyesek van japán, usa, és Eu-s játék is közötte és müködnek.
Lehet hogy a dvd-vel van a baj? Mert eddig ugyan arra a fajta dvd-re irtam mindet. Irok mégegyett ImgBurnel egy másik fajta dvd-re remélem igy már müködni fog. :(
Lehet hogy a dvd-vel van a baj? Mert eddig ugyan arra a fajta dvd-re irtam mindet. Irok mégegyett ImgBurnel egy másik fajta dvd-re remélem igy már müködni fog. :(
Sziasztok, 3 napja vettem egy ps2-t 50db játékal, a probléma csak az hogy mindegyik sport játék amit gyülölök.
Ugyhogy elkezdtem letölteni 1-2 játékot, az elsö game a Tekken 5 volt PAL-os verzio ki írtam alcohol 120%-al szépen isobol 4xeresen(sajnos ez a max) és nem müködött. Azt az üzenetet kaptam hogy Please insert a ps disc, ezen azért lepödtem meg mert az öszes sportjáték amivel vettem másolt game és tökéletesen futnak. Lehuztam még 1 játékot és az se müködött, aki tud pls az segitsen, mert 3 napja csak szenvedek vele :/
Ugyhogy elkezdtem letölteni 1-2 játékot, az elsö game a Tekken 5 volt PAL-os verzio ki írtam alcohol 120%-al szépen isobol 4xeresen(sajnos ez a max) és nem müködött. Azt az üzenetet kaptam hogy Please insert a ps disc, ezen azért lepödtem meg mert az öszes sportjáték amivel vettem másolt game és tökéletesen futnak. Lehuztam még 1 játékot és az se müködött, aki tud pls az segitsen, mert 3 napja csak szenvedek vele :/
te ez non jó.jobb mint PC-n
baz megy köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm IGGEN ez az köszi