4368
Szal...
  • Attis38
    Sziasztok,lenne egy kis problemám:(.A minap letöltöttem a Forbiden siren 2 c. játékot,kicsomagoltam/mondjuk az egyik file javításra szorult,majd ImgBurn-nel kiírtam,Pio íróval,Verbára,de a régi vastag PS2-nk nem ismeri fel:s Valamit rosszul csináltam,vagy a 3000-es szériás gépek nem kedvelik a DVD9-es lemezeket?
  • belo4
    Kössz
  • balvin
    -használd az IMGburn programot(#3824)nekem az működik
    -én pluszos dvdre írok és működik
    -max 4xesen írd
    -ha nem megy sehogy akkor nemtom (TSSTcorp nemtom hogy annyira jó vagy annyira szar hogy még nem hallottam róla, persze ha szar akkor kell egy jobb, de nemtom hogy laptopba mienek vannak)
  • balvin
    manhunt 2t betiltották az biztos mert nagyon véresre sikerült.
    valszeg azért banned
  • Aramir
    Pár országban betiltották gondolom.
  • belo4
    Ha 1 játék Banned mint ez akkor az mit jelent?
  • Balyy
    Van egy kis gondom az íróval!
    Szóval az a lényeg h a dvd-t megírja csak éppen elég sűrűn használhatatlanul! Hiába írta meg semmi nem olvassa!
    tipus: TSSTcorp CD/DVDW TS-L532A
    Tudom h elég gagyi de sajnos ez van! Egyébként laptopba van!
    Nem tudom h ezt hardver v. szovtver hiba miatt lehet!
    Help plíííz!
  • Aramir
    Mi nem?
  • jaszy
    Nem!
  • balvin
    Minden műxik faszán köszi nektek hogy felnyitottátok a szemem hogy az ntsc is indul a csiptől
  • Aramir
    Az a gyári A/V kábel (ntsc kábel??? :DDD ), az rgb kábelnek scart csatlakozó van a végén, valami ilyesmi:
    http://www.progamingshop.sk/images/sl-4016_1.jpg
    Ha a tv-d tudja az ntsc-t, akkor nincs rá szükséged, viszont megéri rááldozni azt az 1-2 ezer Ft-ot, mert szép éles képet ad vele a gép.
    Ha chip van a gépedben, akkor viszi az ntsc-s játékokat is.
  • öregharcsa
    az én tv-m nem kérdez semmit csak mutatja a képet színesben és kész...akár pal akár ntsc játékkal nyomom...

ha van a gépedben chip akkor csak próbálj ki egy ntsc-s játékot és rögtön kiderül minden..
  • jaszy
    Nemaz az NTSC kábel!
  • balvin
    meg a tvm az tudja fogadni az ntsc signalt mert az MKA az megkérdezi hogy 50 vagy 60 Hzen fusson, és a 60hoz kell ntsc signal aztmondja, de működik abszolut jol. Tehát ha a ps2 ki van csippelve, és a tvm tudja fogadni akkor minden okés és hiába pöcsöltem azzal hogy bármilyen játék pal verzióban kell?:D
  • balvin
    bocs h még1x küldtem csak frissitettem, chip alatt azt érted hogy ki van e csippelve, vagy ez vmi speckó chip? ki van chippelve a pal másolt játékok mennek, eddig csak azt próbáltam, rgb kábel meg az aminek van sárga piros meg fehér vége?
  • balvin
    *játék
  • jaszy
    Ez pontosan ígyvan:))
  • öregharcsa
    persze...bele a chip és fut facán...nem árt hozzá egy rgb kábel(egyébként is) és akkor színesben nézheted!
  • balvin
    *játék
  • balvin
    van bármi mód ntsc játk pal gépen való lejátszására?
  • jaszy
    De attol lehet a letöltött játék hibás! Vagy nem?
  • Kremmer
    Csak annyit hogy eddig minden ment hibátlanul!Szval ez valamiért van hogy szaggat!De mind1!
  • jaszy
    Lemez,vagy a kalóz kópiád ennyire sz@r! De mitvártok egy másolt izétöl?
  • Kremmer
    Valaki segítene nekem?kiírtam mrengeteg játékot,és jók,ma kiírtam a Call Of Duty 3 at és a videóknál szaggat a kép is és a hang is!Nem tudjátok mi lehet?
  • öregharcsa
    -
  • binco
    Hello ha ps2-re kiírok egy játékot "+"-os dvd-re írjam vagy "-"-os dvd-re???
  • belo4
    Az enyém 3 éve chippelt és mégsincs semmi bajom vele.A cd-ken kívül mindent visz.
  • SD456
    Hy all!

Engem már régóta érdekel, hogy a DVD-olvasó fej hogyan tud tönkremenni... Elkopik vagy mi? Nekem most van egy féléves PS 2 Slim-em most Szeptemberben akarom kicsipeltettni. De amúgy tényleg hogy romlik el a fej?

Előre is köszönöm!
  • belo4
    Sziasztok
    Szeretnék játszani a RE2-vel ps2-n.De ez ugyebár cd formátum amit nem komál a gép.Hogyan tudom átkonvertálni hogy lejátsza a gépem?
  • Banyapapa
    klikk-klikk
  • sirdna91
    Tud valaki segíteni abban, hogyan lehet kiírni a netről letöltött PS2 játékokat?
  • öregharcsa
    eze egy képfile mint az iso,nrg,img..stb a kérdés az hogy adatként akarod tárolni vagy kiszeretnéd írni hogy működjön....???

kiíráshoz használd a dvd decryptert vagy az eredeti programját amivel csinálták (alkohol120%)
    max 4x írás jó lemezre (verbatim..stb)
  • belo4
    Szevasztok!
    Az a bajom hogy leszedtem 1 játékot de mdf és mds fomátumú.ez kép külön fájl.ezeket rakjam fel a dvd-re vagy csak elég az mdf-eset?
  • tbs1001
    Hmmm... Philips lemez, alapanyag Ricoh, ImageBurn, 2.4x és nem megy. :(
  • tbs1001
    Kösz srácok, este próba. :D
  • öregharcsa
    hát erre a büdös életben nem írnék (philips) ugyanis nem áll a helyzet magaslatán mostanában a cég lemezgyártás ügyben...(mondhatjuk hogy egy rakás szar amit csinálnak- max adatra jó, de fenntartásaim vannak még ez ügyben is)
    ajánlom a ricoh,verbatim és utolsónak talán a ritek lemezeket...ebből én a verbatimot használom mert az tényleg jó...

semesség az 2,4x-en a tuti..
    én pioneert használok és azzal még nem volt gondom...
  • ecneb
    phlipsre + osra és egy hiehetetlen kaki LG csodával :D 2,4x el :( jah IMGburn
  • tbs1001
    Szippantyúztam én is ezzel. Mivel, mire és hogyan írtad a sikeres verziót, ha szabad kérdeznem..? :D
  • ecneb
    Philips az elég jó volt :( sztem.
  • öregharcsa
    gond nem lesz csak ne LG-vel írd...
    ja, és valami jó minőségű lemezre próbáld..