Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
98%huh
90%
70%XD
köszönöm szépen banyapapa.most irom a DVD-t.most márt ártem hogy lehet iso filet betenni az jó ha az írási sebességet 2x-esre ratam?remélem igen.most tart 13%nál remélem menni fog.de azért légyszi ha ráérsz felvehetnél msn-re:D
sziasztok ps2-re töltöttem le torrentel 1 játékot né szerint MX vs ATV ez a kedvenc játékom gépen vagyis apám gépén mert az enyémen nem ezért szeretném kiírni.szóval márt 2 DVD-t elrontottam mert rosszul irtam ki vayg mittom én.mivel érdemes kírni?én nerot asználtam.az jó?és itt olvastam mi az hogy ISO?én ebbe még eléggé kezdõ vok.kérem valaki segítsen
ide is irhajátok de az lenne a legjobb ha felvenne alaki msn-re. [email protected] az e-mail címem: [email protected] elõre is köszi
ide is irhajátok de az lenne a legjobb ha felvenne alaki msn-re. [email protected] az e-mail címem: [email protected] elõre is köszi
Asszem fél év alatt bukott le, a híradóban volt. Persze gondolom nem ez a jellemzõ, hírdettek mittudomén százan, abból egyet találom ra kiválasztottak, hogy elmondhassák milyen fasza a magyar terroristaelhárítás :D
Kódot tehet rá a Sony amilyet akar, ugyis feltörik, ha nem a programot, mint pl a Sega DreamCastnél, akkor a gépet, mint kb az összes többi gépnél.
Kódot tehet rá a Sony amilyet akar, ugyis feltörik, ha nem a programot, mint pl a Sega DreamCastnél, akkor a gépet, mint kb az összes többi gépnél.
100 kemezböl visszajön a pénze és szerintem nen bukott le ojan hamar. ha a SONY azt akarná hogy ne tudják másolni a lemezedket biztos tudna rátnni valami kodot. hamár évekig fejlesztenek egy játékot ennyi már beleférne nekik.+felfügesztett kap az ember
Ettõl függetlenül elég nagy bátorságra vall az apróneten hírdetni a másolt lemezeket. A múltkor is valami hasonló miatt bukott meg egy balfasz, amelyik angliából rendelte a másológépet vagy 150000 Ft-ért, és elkezdett nagyüzemben gyártani :D
a bolhán már rá B-tam az ujra foliázott agyonkarcolt szarokkal persze számla nélkül na ehez kell a vastag bör
nem elég az a SONY nak hogy a nyomorult gepeiken a logoért fizezünk oriási pénzeket. még egy szaros felmatricázott dvd-ét is tizszeres árat fizessek. Élni és élni hagyni
sziasztok hol lehet másolt PS2 játékokat venni
oké
Szerintem mindegy mivel írod, ha minden íróprogrammal max sebességgel írsz, az valószinüleg szar lesz a ps2-be, írd pl 6X-an vagy 4X-en.
jól vanna.az 1iket dvd decrypter-rel írtam a másikat blindwrite-el.de van nero 7.8 ultra premiumom is.:D
Hát sajna passzolom, még nem írtam DL lemezes játékot.
Megpróbálhatod patchelés nélkül is kiírni, hátha már patchelték elõzõleg, persze saját felelõségre. Mindenképpen dvd-rom-ként írd ki. Milyen íród van? Nem minden írónál lehet átállítani a booktype-ot.
Megpróbálhatod patchelés nélkül is kiírni, hátha már patchelték elõzõleg, persze saját felelõségre. Mindenképpen dvd-rom-ként írd ki. Milyen íród van? Nem minden írónál lehet átállítani a booktype-ot.
"...és 16x-oson írtam"
Jóóvanakkor :D Nemérte meg volna az a +4-5 perc a lassabb írással?
Jóóvanakkor :D Nemérte meg volna az a +4-5 perc a lassabb írással?
augusztusban kaptam.nem volt még tisztítva.a vékony fajta.TDK dvd+r re írtam 16x-es és 16x-oson írtam
kösz az infot, csak az a gond hogy amikor a toxic path-el bemountolom az iso-t akkor azt írja ki h failed to open file. miért van ez?
Csak 10000-szer volt kitárgyalva, de lássuk:
Hányszorosan írtad ki, milyen programmal és milyen lemezre ?
Milyen régi a gép, és mikor tisztítattad utoljára a PS2-t ?
Hányszorosan írtad ki, milyen programmal és milyen lemezre ?
Milyen régi a gép, és mikor tisztítattad utoljára a PS2-t ?
csá.kiírtam két játékot a ps2-höz és mind 2-nél kattog a ps,nem tudja megmondani valaki ho mért?
Nemhinném, hogy egy játék hiányába belefogsz halni :D
Amúgy a DaemonToolsba mountolva csak az elsõ réteg látszik, ezért látsz csak 3.9 gigát, ha ránézel a könyvtárszerkezetére, bár attól a második réteg is ott van, ezért kér dl lemezt a Nero.
Toxic patchel próbáld meg kezelni az iso-t, majd kiírni pl DvdDecrypterrel dvd-rom booktype-al. Némi info és letöltés itt:
http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?t=38554
Ha nem megy, akkor törödj bele, hogy a géped nem viszi a dl lemezeket (gép és chip függõ a dolog, ha jól tudom).
Amúgy a DaemonToolsba mountolva csak az elsõ réteg látszik, ezért látsz csak 3.9 gigát, ha ránézel a könyvtárszerkezetére, bár attól a második réteg is ott van, ezért kér dl lemezt a Nero.
Toxic patchel próbáld meg kezelni az iso-t, majd kiírni pl DvdDecrypterrel dvd-rom booktype-al. Némi info és letöltés itt:
http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?t=38554
Ha nem megy, akkor törödj bele, hogy a géped nem viszi a dl lemezeket (gép és chip függõ a dolog, ha jól tudom).
Hy! Nagy bajom van... van egy játék ps2-re a midnight club 3 dub edition remix, letöltöttem, kicsomagoltam az iso-t, az iso mérete 8.1 GB
amikor daemon toolssal megnyitom az isot, beadja a meghajtót aminek a mérete 3.9 GB. Na szóval az ezzel a gond hogyha meg akarom írni Neroval (bár már mással is próbáltam...) akkor azt írja ki hogy nincs elég helyem az üres dvd-n. Megpróbáltam dupla dvd-vel, de amikor berakm a ps-be akkor kidobja hogy play station 2 átvált a TV 60 hz-esre és lefagy a gép. Mi lehet a gond? Milyen dvd-re írjam?? de nem hiszem hogy az lenne a baj mert ha jól tudom az eredeti játék DVD-ROM-os úgyhogy ezt az egészet nem értem... LÉGYSZI SEGÍTSETEK ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS ÉS SÜRGÕS!!! elõe is köszi
amikor daemon toolssal megnyitom az isot, beadja a meghajtót aminek a mérete 3.9 GB. Na szóval az ezzel a gond hogyha meg akarom írni Neroval (bár már mással is próbáltam...) akkor azt írja ki hogy nincs elég helyem az üres dvd-n. Megpróbáltam dupla dvd-vel, de amikor berakm a ps-be akkor kidobja hogy play station 2 átvált a TV 60 hz-esre és lefagy a gép. Mi lehet a gond? Milyen dvd-re írjam?? de nem hiszem hogy az lenne a baj mert ha jól tudom az eredeti játék DVD-ROM-os úgyhogy ezt az egészet nem értem... LÉGYSZI SEGÍTSETEK ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS ÉS SÜRGÕS!!! elõe is köszi
hy ps2-es játékbol h lehet multi dvd-t létrehozni?elõre is kössz
Vegyél 8X-an írható lemezt. Esetleg frissíts firmwaret az íródban, hátha az újabb firmwareban már engedélyezve van a 4X-es írás. Amúgy milyen íród van?
Hy.
Az a problémám,hogy nem engedi 4x esen írni a dvdket. Csak 6x osan tudom kiírni õket. Pedig a dvdre az van ráírva,hogy 1-16x
Az a problémám,hogy nem engedi 4x esen írni a dvdket. Csak 6x osan tudom kiírni õket. Pedig a dvdre az van ráírva,hogy 1-16x
PS1-es játékokból nem lehet ilyen lemezt létrehozni. CD-s PS2-es játékokból lehet csinálni ilyen multi-DVD-t de PS1-es játékokból sajnos nem.
Sziasztok!
Hogyan lehet PSX játékokból MultiDisc-et létrehozni PS2-re?
Valahogy úgy kellene csinálni, hogy a PSX játékokat felrakom CD-képbe, és valamilyen programmal kiírom DVD-re a képeket, így egy DVD-re akár 4-5 PSX játék is felférne, és a lézerfejet sem rongálná, mert nem CD-t teszel bele, hanem DVD-t.
Hogyan lehet PSX játékokból MultiDisc-et létrehozni PS2-re?
Valahogy úgy kellene csinálni, hogy a PSX játékokat felrakom CD-képbe, és valamilyen programmal kiírom DVD-re a képeket, így egy DVD-re akár 4-5 PSX játék is felférne, és a lézerfejet sem rongálná, mert nem CD-t teszel bele, hanem DVD-t.
Sziasztok!Mennyiér lehet becsipelni a ps2-õt?elõre is ksöz.
Hy!
Segítségeteket kérem. Milyen DVD-t érdemes venni,hogy 4x esen tudjak rá írni? Van TDK és SONY dvdm de ezekre csak minimum 6x osan tud írni :( Ha meg így írok ki egy játékot igaz,hogy elindul de a PS2 csak küszködik vele.
Segítségeteket kérem. Milyen DVD-t érdemes venni,hogy 4x esen tudjak rá írni? Van TDK és SONY dvdm de ezekre csak minimum 6x osan tud írni :( Ha meg így írok ki egy játékot igaz,hogy elindul de a PS2 csak küszködik vele.
Hali!
Olvass vissza!
DVD-R, max 4x írás. Ha így sem jó, próbáld más íróban!
Olvass vissza!
DVD-R, max 4x írás. Ha így sem jó, próbáld más íróban!
Sziasztok.
Van egy ps2 játékfile-om,ami iso kiterjesztésû.Akármilyen programmal írom fel lemezre(nero,alcohol,decrypter,imgburn),állandóan ezt írja ki a ps2.: This disc cannot be played.Természetesen a gép chipelve van.Van 1-2 másolt lemezem,azokat viszi(nem én írtam).De ha ezeket másolom,akkor ezek se mennek.Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a hiba????
Elõre is köszi.
Van egy ps2 játékfile-om,ami iso kiterjesztésû.Akármilyen programmal írom fel lemezre(nero,alcohol,decrypter,imgburn),állandóan ezt írja ki a ps2.: This disc cannot be played.Természetesen a gép chipelve van.Van 1-2 másolt lemezem,azokat viszi(nem én írtam).De ha ezeket másolom,akkor ezek se mennek.Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a hiba????
Elõre is köszi.
Ja ez engem is érdekelne. Nekem is a grand tourismo 4 et kéne és IMgburnel kéne e valamit beállítani vagy simán normálisan kell kiírni?
Hali!
Eredeti kétrétegû játékot mivel lehet másolni? ImgBurn-nel lehet? Extra beállítások kellenek? Természetesen biztonsági másolatnak (pl. GrandTourismo4 :)
Eredeti kétrétegû játékot mivel lehet másolni? ImgBurn-nel lehet? Extra beállítások kellenek? Természetesen biztonsági másolatnak (pl. GrandTourismo4 :)
thanx!
A Nero-t nem ajánlom (játékok kiírására). Inkább próbáld meg az ImgBurn-t mert a Nero van, hogy hibás lemezeket készít (akadozik a háttérzene, lassú a töltés, lefagy esetleg el se indul, vagy "ciripel" a gép, mondjuk az utolsó nem feltétlen a Nero hibája). Tehát játékra az ImgBurn (esetleg Alcohol 120%, nekem bejön), minden másra Nero.
A netrõl szedett gémek .iso kiterjesztésûek.Ezeket a képfájlokat én a Neroval szoktam kiírni.
A klasszikus nero burning rom ablakban felül:CD/DVD író->CD kép felírás.Max 4× írod és lezárod.
A klasszikus nero burning rom ablakban felül:CD/DVD író->CD kép felírás.Max 4× írod és lezárod.
hy!
tudja valaki hogy milyen formátumban érdemes a ps2 játékokat felírni és mien progival?még elég új vagyok a "szakmában".
please help.
tudja valaki hogy milyen formátumban érdemes a ps2 játékokat felírni és mien progival?még elég új vagyok a "szakmában".
please help.

sziasztok eladom 1 éves ps2 met (...csippelt...) vastag fekete most cseréltem benne optikát szal teljesen ujnak mondható. + 100db játék (sok játék borítóval, tokkal) + 2 joy (sony eredeti) + 1 mem (8MB) + usb hosszabító kábel + százlábú (régi tv-khez) + ps2 es játékok borítója kb 40) Ár. 60.000 ft. akit érdekel dobjon 1 mail-t vagy msn-en vegyen fel: [email protected]
Ha CSAK játékra kell a chip 8000-10000 Ft,- ból megúszod. Bár az enyémet anno 12000-ért csinálták és láttam olyat is ahol 6000-bõl beletették (de gondolom a minõsége is olyan), szóval ez nagyon ingadozik, igazából attól függ hol csináltatod. Sok chipet ismerek, de se konkrét helyet, se konkrét típust nem akarok mondani mert nem akarok hülyeséget írni. <#idiota>#idiota>
Aramirnak, Poison-nek és Banyapapának is köszönet a hasznos infókért!
<#worship>#worship>
Egy uccsó kérdés: Milyen chippet érdemes belerakni játékra?
És mennyi az annyi?
<#worship>#worship>
Egy uccsó kérdés: Milyen chippet érdemes belerakni játékra?
És mennyi az annyi?
DL-es lemezre ird ki...az 8,5 GB kapacitásu...decryperrel...vagy amivel tudod...
http://pspfilez.extra.hu/
Nekem az lenne a kérdésem,hogy az eredeti ps2 dvd-t hogy lehet másolni?
hát van ilyen dvd9 vagy dvd5 lemez.nem értek hozzá,de asszem nagyobb rajtuk a hely vagy valami ilyesmi.elvileg olyan kell hozzá
Helló!
Hogyan lehet azokat a játékokat kiírni amik 4.7 GB-nál többet nyomnak?
Van egy játékom ami 8GB és így sehogy nem birom kiírni.
Hogyan lehet azokat a játékokat kiírni amik 4.7 GB-nál többet nyomnak?
Van egy játékom ami 8GB és így sehogy nem birom kiírni.
télleg jobban jársz chipel,mintha pl: swapmagic-es boot-al nyomnád.
Swap magicba a felsorolt 3 játékbol csak a tekken 5 hajlando menni,fifa-k nem pölö.
Swap magicba a felsorolt 3 játékbol csak a tekken 5 hajlando menni,fifa-k nem pölö.
Aramirnak teljesen igaza van, én is pont ezt akartam javasolni, jobban jársz egy mai chippel.
A két PS2-rõl meg annyit, hogy én csak 1 bemenetrõl tudok ami nincs a slim PS2-kön, névszerint az iLink csatlakozóról, ami 2 vagy több gép helyi hálózatba való összekötésére szolgált de ez olyan régi, hogy még bizonyos vastag modellekrõl is levették (kihasználatlanság miatt). Az összes többi csati mindegyiken megtalálható: 2x USB, 2x Kontroller port, 2x Memóriakártya nyílás, 1x Optikai kimenet (DTS, Dolby Digital, MPEG hanghoz), 1x AV Multi kimenet (TV-re), és persze a hálózati (220V) csatlakozó. A vékony PS2 kapott egy Ethernet portot az internetes játékhoz, mert a vastaghoz külön kellett megvenni a Network Adaptert amit a hátuljára csatolva lehetett használni (egyébként ez utóbbi zárta le az Expansion Bay nevû bõvítõnyílást ahova a HDD-t lehetett belerakni, de ez nem volt szükséges az internetes játékhoz csupán extra szolgáltatásokkal ruházta fel a gépet, a warezrõl nem is beszélve - Media Player, játékok indítása merevlemezrõl, filmek, stb.) A vékony PS2-höz külsõ USB-s merevlemezt lehet csatlakoztatni, persze nem hivatalosat. A vastag PS2-höz egyébként létezik egy hivatalos 40GB-os HDD, ha nagyobbat akarunk belerakni akkor azt nem fogja elfogadni mert "nem hivatalos HDD", ezért kell a vastagba olyan chipet rakni ami ezt lekezeli, így akkora merevlemezt rakunk bele amekkorát akarunk. Ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy aszerint kell megválasztani a chipet amit a gépbe rakunk, hogy mire is akarjuk használni a PS2-t. Bár sok választási lehetõségünk úgy sincs mert a jobb chipeket külföldrõl érdemes rendelni.
A két PS2-rõl meg annyit, hogy én csak 1 bemenetrõl tudok ami nincs a slim PS2-kön, névszerint az iLink csatlakozóról, ami 2 vagy több gép helyi hálózatba való összekötésére szolgált de ez olyan régi, hogy még bizonyos vastag modellekrõl is levették (kihasználatlanság miatt). Az összes többi csati mindegyiken megtalálható: 2x USB, 2x Kontroller port, 2x Memóriakártya nyílás, 1x Optikai kimenet (DTS, Dolby Digital, MPEG hanghoz), 1x AV Multi kimenet (TV-re), és persze a hálózati (220V) csatlakozó. A vékony PS2 kapott egy Ethernet portot az internetes játékhoz, mert a vastaghoz külön kellett megvenni a Network Adaptert amit a hátuljára csatolva lehetett használni (egyébként ez utóbbi zárta le az Expansion Bay nevû bõvítõnyílást ahova a HDD-t lehetett belerakni, de ez nem volt szükséges az internetes játékhoz csupán extra szolgáltatásokkal ruházta fel a gépet, a warezrõl nem is beszélve - Media Player, játékok indítása merevlemezrõl, filmek, stb.) A vékony PS2-höz külsõ USB-s merevlemezt lehet csatlakoztatni, persze nem hivatalosat. A vastag PS2-höz egyébként létezik egy hivatalos 40GB-os HDD, ha nagyobbat akarunk belerakni akkor azt nem fogja elfogadni mert "nem hivatalos HDD", ezért kell a vastagba olyan chipet rakni ami ezt lekezeli, így akkora merevlemezt rakunk bele amekkorát akarunk. Ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy aszerint kell megválasztani a chipet amit a gépbe rakunk, hogy mire is akarjuk használni a PS2-t. Bár sok választási lehetõségünk úgy sincs mert a jobb chipeket külföldrõl érdemes rendelni.