4368
Szal...
-
bere93 #3928 hy!
tudja valaki hogy milyen formátumban érdemes a ps2 játékokat felírni és mien progival?még elég új vagyok a "szakmában".
please help. -
evil 007 #3927 sziasztok eladom 1 éves ps2 met (...csippelt...) vastag fekete most cseréltem benne optikát szal teljesen ujnak mondható. + 100db játék (sok játék borítóval, tokkal) + 2 joy (sony eredeti) + 1 mem (8MB) + usb hosszabító kábel + százlábú (régi tv-khez) + ps2 es játékok borítója kb 40) Ár. 60.000 ft. akit érdekel dobjon 1 mail-t vagy msn-en vegyen fel: [email protected] -
#3926 Ha CSAK játékra kell a chip 8000-10000 Ft,- ból megúszod. Bár az enyémet anno 12000-ért csinálták és láttam olyat is ahol 6000-ből beletették (de gondolom a minősége is olyan), szóval ez nagyon ingadozik, igazából attól függ hol csináltatod. Sok chipet ismerek, de se konkrét helyet, se konkrét típust nem akarok mondani mert nem akarok hülyeséget írni. -
badbear #3925 Aramirnak, Poison-nek és Banyapapának is köszönet a hasznos infókért!
Egy uccsó kérdés: Milyen chippet érdemes belerakni játékra?
És mennyi az annyi?
-
#3924 DL-es lemezre ird ki...az 8,5 GB kapacitásu...decryperrel...vagy amivel tudod... -
Jake FX #3923 Nekem az lenne a kérdésem,hogy az eredeti ps2 dvd-t hogy lehet másolni? -
Jake FX #3922 hát van ilyen dvd9 vagy dvd5 lemez.nem értek hozzá,de asszem nagyobb rajtuk a hely vagy valami ilyesmi.elvileg olyan kell hozzá -
Dévids #3921 Helló!
Hogyan lehet azokat a játékokat kiírni amik 4.7 GB-nál többet nyomnak?
Van egy játékom ami 8GB és így sehogy nem birom kiírni. -
#3920 télleg jobban jársz chipel,mintha pl: swapmagic-es boot-al nyomnád.
Swap magicba a felsorolt 3 játékbol csak a tekken 5 hajlando menni,fifa-k nem pölö. -
#3919 Aramirnak teljesen igaza van, én is pont ezt akartam javasolni, jobban jársz egy mai chippel.
A két PS2-ről meg annyit, hogy én csak 1 bemenetről tudok ami nincs a slim PS2-kön, névszerint az iLink csatlakozóról, ami 2 vagy több gép helyi hálózatba való összekötésére szolgált de ez olyan régi, hogy még bizonyos vastag modellekről is levették (kihasználatlanság miatt). Az összes többi csati mindegyiken megtalálható: 2x USB, 2x Kontroller port, 2x Memóriakártya nyílás, 1x Optikai kimenet (DTS, Dolby Digital, MPEG hanghoz), 1x AV Multi kimenet (TV-re), és persze a hálózati (220V) csatlakozó. A vékony PS2 kapott egy Ethernet portot az internetes játékhoz, mert a vastaghoz külön kellett megvenni a Network Adaptert amit a hátuljára csatolva lehetett használni (egyébként ez utóbbi zárta le az Expansion Bay nevű bővítőnyílást ahova a HDD-t lehetett belerakni, de ez nem volt szükséges az internetes játékhoz csupán extra szolgáltatásokkal ruházta fel a gépet, a warezről nem is beszélve - Media Player, játékok indítása merevlemezről, filmek, stb.) A vékony PS2-höz külső USB-s merevlemezt lehet csatlakoztatni, persze nem hivatalosat. A vastag PS2-höz egyébként létezik egy hivatalos 40GB-os HDD, ha nagyobbat akarunk belerakni akkor azt nem fogja elfogadni mert "nem hivatalos HDD", ezért kell a vastagba olyan chipet rakni ami ezt lekezeli, így akkora merevlemezt rakunk bele amekkorát akarunk. Ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy aszerint kell megválasztani a chipet amit a gépbe rakunk, hogy mire is akarjuk használni a PS2-t. Bár sok választási lehetőségünk úgy sincs mert a jobb chipeket külföldről érdemes rendelni. -
#3918 Szerintem jobban jársz, ha valami normális, mai chipet kérsz bele, már azt is kétlem, hogy neo2-es chipet még lehet egyátalán szerezni. Így nem kell majd cserélgetéssel szórakoznod, és menni fognak az új játékok is.
Lényeges különbség nincs a két gép között, a laposról lehagytak 1-2 bemenetet, amit amúgy sem használt senki, meg a HDD kezelés körül is van valami keverés (majd valaki megmondja, én annyira nem értek ehez). -
badbear #3917 Jaja pontosan olyan! AR2!
Tudom, hogy régi a szerkezet! :) De hátha ezzel is lehetne játszogatni.
Akkor most mik a további teendőim?
Neo2-es chip?
Pár kérdés még:
Mennyi körül van egy chippelés?
Mia különbség a keskeny és a régi PS2 között?
Tudok játszani újabb játékokkal is? Fifa07 Tekken5? Fifa street 2?
Köszi az eddigi segítséget is!
-
#3916 Action Replay 2? Azzal nemigazán fogsz bootolgatni másolt dvd-ket.
Ilyesmi?
http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/psx2hard/image/ar2v2.jpg
Ha igen, akkor ez valami ősrégi megoldás, az ezredforduló környékén nekem is ilyen megoldás volt a gépemben, és ehez is kellett egy NEO2-es chip, plusz a dvd-k indításához meg egy gyári játék. -
badbear #3915 Nem tom pontosan valami A2 vagy vmi ilyesmi, ja és amikor boot-olás van ki kell venni a memóriakártyát a helyére berakni az ugyanolyan "A2"-ős kék kártyát. ??!!??!! Tök síkon vagyok!!!
Peace -
#3914 miféle bootlemez az, -
badbear #3913 Üdv!
Megpróbáltam elolvasni az első két oldalt a fórumban és infókat nyerni, hogyan is írhaték ki egy iso-s dvd-t. Követtem az utasításokat, és mikor berakom a gémet, reading disk...no data felirat lett úrrá rajta. Névszerint a Tekken 5 volt az alany. Sima ISO fájl (4,2giga) és cdkép felírása neroval, verbatim dvd-r-es lemez (ahogy többhelyen olvastam).Plussz... nagy Ps2 és boot lemezes, nincs chippelve.
A kérdés: Én ba..tam el a lemezírást vagy a Tekken 5 nem megy chippelés nélkül?
U.I.: Teljesen kezdő vagyok a Playstation témában, most került hozzám a gépezet és ezért NAGYtapasztal bíró SEGÍTŐKRE lenne szükségem, hogy mit érdes megnézni, trükközni, bármilyen infó ÉPÍTŐ jellegű! :)
Köszönet: egylelkesamatőr -
sule szilard #3912 megvolt, minden ahogy mondtátok, kiírtam dvd decrypterrel 2x-en,
elindult a játék, nyelvválasztás, gyártók reklámja, majd utána csak fekete kép és semmi
mit tegyek? :S -
ICP001 #3911 Én már rengeteg játékot szedtem le a GamesTorrents-ről.
Ahhoz képest hogy nem fizetős,nagyon korrekt a letöltési sebesség. -
sule szilard #3910 megvolt, minden ahogy mondtátok, kiírtam dvd decrypterrel 2x-en,
elindult a játék, nyelvválasztás, gyártók reklámja, majd utána csak fekete kép és semmi
mit tegyek? :S -
#3909 Persze, tömörítsd ki, így kapsz egy darab iso kiterjesztésű fájlt, azt írd ki, pl Nero lemezkép kiírás, vagy DvdDecrypterrel, vagy amivel akarod. -
sule szilard #3908 ciao
letöltöttem a budokai tenkaichi 2-t (XD), és belenéztem a mappába és a fájlok rar-ban vannak
azokat kibontsam írás előtt???????
pls help -
#3907 Tomi017 és norbi99:
torrent(torrentspy például), smswebes fizetős oldalak (ezekből egy rakást találsz a különböző web-toplistákon), stb... -
norbi99 #3906 Hali.Honnan tudok ps2 játékokat letölteni?Nem baj ha fizetős oldal.Pls. -
Tomi017 #3905 :D -
Tomi017 #3904 hello mindenki!
vki segítene h honnan lehet szedni ps2 chip-et???
előre is THX!!! -
Tomi017 #3903 csá mindenki!!!!!
tud valaki tutti oldalt ahonnan lehet leszedni ps2 re játékokat előre is kössz!!!!!!!mindenki -
nq #3902 Az iso fájl-t önmagában írom ki egy DVD-re és azt teszem be a ps 2-be -
tsabigo #3901 Igen.Jól emlékszel.Clonecd=.ccd .img .sub -
nq #3900 Hello TDK 16x-os DVD+R lemezre szeretnék ps 2-es játékot kiírni milyen progival érdemes és hányszorosan? Előre is köszi. -
#3899 Az a CloneCD formátuma, ha jól emlékszem. -
turando #3898 Sziasztok! Meg tudnátok mondani,hogy IMG és CCD fileokat hogyan/mivel lehet,érdemes kiirni? PSX-es gém...
Thx -
tsabigo #3897 Olvass vissza kb. 10 hozzászólást. -
GOW2 #3896 Sziasztok!
Valaki le tudna irni pontosan hogyan lehet a GOW2 patchelni?
Elore ei koszi.
-
tsabigo #3895 Sikerült? -
sephir #3894 köszi szépen mindent -
tsabigo #3893 Helló.Mind a két réteget közvetlenül abba a mappába ahol a ripkit fájljai vannak.Unpatch-toxic szintén oda,ott futtasd,és nem kell törölni, nincs jelentősége a későbbiekben. -
sephir #3892 hy tsabigo azt még pontosítsd nekem légyszives hogy a devkites mappába amikor kicsomagolom az 1 és 2es lemezt azt nekem külön egy GODOFWAR2 mappába tette a devkites mappán bellül, oda is kell! vagy a devkites fileok közé közvetlen.és az untoxic ot hol futtassam a belső mapában és töröljem vagy a devkites filok közé tegyem unpach és törlés?? -
tsabigo #3891 sephir. ment privát üzi. -
tsabigo #3890 Nekiálltam megcsinálni.Még ma jelentkezem. -
sephir #3889 megköszönném