4368
Szal...
-
ecneb #4008 fut.. -
belo4 #4007 Valaki nem tudja hogyha ha leszedem a resident evil 2-t cd formátumba és átkonvertálom dvd-be akkor fut ps2-n? -
ecneb #4006 hogy szakadna rá az ég az összes LG-t gyártó f*szkalapra.. áááááááááá sikerült elrontani a dvd-t :( -
ecneb #4005 GT4 et szeretném kiíírni dvd9 re de + os lehet ebből baj, mert volt pár + os sima lemezem ami mind szar volt amikor imgburnnel kiíírtam pls help mert már régóta ki akarom írni és nem akarok 900ft-ot kidobni az ablakon próbával :S -
belo4 #4004 Kössz.Nekem amúgy is az a vékony fajata van lehet hogy az érzékenyebb...
Majd holnap elmegyek a boltba az veszek 1 sima dvdt.majd leírom mi lett. -
#4003 Próbáld ki! Újrairható nemminden Ps2 nek frankó! -
belo4 #4002 Ha sima dvdre írnám akkor menne?? -
#4001 mondjuk nem kéne eröltetni az újraírható lemezt.... -
belo4 #4000 Szevasztok
Az problémám hogy kiírtam ISO-ban 1 ps2 játékot ahogy banyatata írta de a gép nem indította el csak pörgött a lemez,sőt még ki se tudtam kapcsolni ki kellett húznom.4x írtam ki újra írható DVD-re és nem müködik.Mit rontottam el? -
Borbi19 #3999 ISO-ból írtam ki 2x-esen. -
#3998 Hy!! Az a probléma , hogy felmásoltam 1 ps2 játékot gépre és , hogyha azt kiirom akkor nemtom hogy működni fog e , szal mondjátok már meg hogy kimerjem e írni. Köszi. -
#3997 hányszorosan írtad? meg hogy írtad? úgyértem , h isobol írtad ki? -
iguanodon #3996 Szevasztok.
Hátha tud segíteni valaki, nem tuljó az angol tudásom, cd-ből szeretnék dvd-t csinálni
Ráakadtam egy angol leírásra, programokkal, ami mellett ott volt egy cd-s játék dvd-re átalakított változata kiírás után működött rendesen.
Ha valaki szeretné kipróbálni hogyan lehet cd-ből dvd-t az segítsen én is most próbálgatom.
A programok amik kellenek angol leírással
http://files-upload.com/413506/ps2imagerebuilderset.rar.html
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Gabe the Ninja #3995 helo.olvastam valami olyanról ho ugy ki lehet írni játékot ho csip nélkül is elinduljon a ps-en.nem tudja valaki ho ho kell?ha tudja valaki pls írjon -
#3994 CD-kép felírással írd ki (már ha Nerot használsz). -
#3993 Nem,nem! -
binco #3992 hello az iso fájlt lejátsza a ps2?és ha sima dvd-re kiírok egy játékot úgy lejátsza? -
#3991 Jó, de akkor az ir port sem a slimnél lett bevezetve, hanem az 50000-es szériánál. 1:1 és béke van, ok? :D
ILinkkel a gépeket lehetett hálozatban kötni, gondolom nemigazán volt támogatva, így kiszedték. -
#3990 Network adapter. -
haklar #3989 I link?
Csak a 30xxx szériában volt.És mire is?
Az 50xxx től nem raktak bele viszont hozzá sem adtak semmit és a slimben mi van ami a vastagban nincs? -
Borbi19 #3988 Hello! Letöltöttem egy játékot, de nem akar elindulni.Vagyis ugy csinál mintha menne de mielott bejönne a "playstation 2" felirat visszadobja a browserbe.
Mi lehet a probléma? -
#3987 Jólvan, okos vagy :D Elolvastad az utánna jövő hozzászólást is? iLink csatival mi lett szerinted? -
haklar #3986 Annyira nem értesz hozzá hogy csúcs.
Mit hagytak le?
+network adapter
+ir port
Láttál te már playstationt? -
haklar #3985 érdekes hogy alcohollal dolgozol és nem találkoztál még mdf file -al...............................ugyanis az azt csinál. -
#3984 miért akarod elb@szni a géped???
mert nem nagyon komálja az ilyen dolgokat... -
Roberty #3983 Helló! Egy nagy segítséget kérnék tőletek. Hogy a fenébe lehet PS2 játékot CD-re írni ?
-
CsacsaThe #3982 köszi -
#3981 nem.
-
CsacsaThe #3980 Üssssz!
PSP-s motyót lehet PS2-n játszani?
Van erre valamilyen mod? -
Haxley #3979 Na kösz , már írja. Érdekes, hogy az alcohol nem engedte írni mert "nem megfelelő formátum" Az IMGBURN viszont betöltötte és írja is.
KÖSZÖNÖM! -
#3978 igen,ha nem teccik neki valami,ugyis szol.
de asszem simán vinni fogja -
Haxley #3977 Köszi a gyors segitséget, de félreértettél. Pont az a baj hogy nem .iso hanem .mdf és ilyennel még nem találkoztam. Van imgburn-om is.Akkor ez is egy képfile formátum? Írhatom nyugodtan mintha .iso lenne? -
#3976 klikkk -
Haxley #3975 Srácok, Please help!
Letöltöttem egy ps2 játékot, és nem .iso-t kaptam a winrartól hanem .mdf file-t. Plusz van mellette egy .mds is de ez csak 5 Kb. Ezt hogyan és mire írjam ki? Alcohol120%-al szoktam írni Tdk-ra az játékokat. -
Magus768 #3974 köszönöm sikerült megoldani a problémát. -
Magus768 #3973 Neroval is megprobáltam és ugy se müködött, most néztem hogy a játékok amiket adtak hozá, tök vegyesek van japán, usa, és Eu-s játék is közötte és müködnek.
Lehet hogy a dvd-vel van a baj? Mert eddig ugyan arra a fajta dvd-re irtam mindet. Irok mégegyett ImgBurnel egy másik fajta dvd-re remélem igy már müködni fog. :( -
#3972 Próbáld meg nero val. Egyébként 4X esnél többel neírd! -
Magus768 #3971 Sziasztok, 3 napja vettem egy ps2-t 50db játékal, a probléma csak az hogy mindegyik sport játék amit gyülölök.
Ugyhogy elkezdtem letölteni 1-2 játékot, az elsö game a Tekken 5 volt PAL-os verzio ki írtam alcohol 120%-al szépen isobol 4xeresen(sajnos ez a max) és nem müködött. Azt az üzenetet kaptam hogy Please insert a ps disc, ezen azért lepödtem meg mert az öszes sportjáték amivel vettem másolt game és tökéletesen futnak. Lehuztam még 1 játékot és az se müködött, aki tud pls az segitsen, mert 3 napja csak szenvedek vele :/ -
martin55 #3970 te ez non jó.jobb mint PC-n -
martin55 #3969 baz megy köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm IGGEN ez az köszi