Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeges különbség nincs a két gép között, a laposról lehagytak 1-2 bemenetet, amit amúgy sem használt senki, meg a HDD kezelés körül is van valami keverés (majd valaki megmondja, én annyira nem értek ehez).
Tudom, hogy régi a szerkezet! 😊 De hátha ezzel is lehetne játszogatni.
Akkor most mik a további teendõim?
Neo2-es chip?
Pár kérdés még:
Mennyi körül van egy chippelés?
Mia különbség a keskeny és a régi PS2 között?
Tudok játszani újabb játékokkal is? Fifa07 Tekken5? Fifa street 2?
Köszi az eddigi segítséget is!
<#worship>#worship>
Ilyesmi?
http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/psx2hard/image/ar2v2.jpg
Ha igen, akkor ez valami õsrégi megoldás, az ezredforduló környékén nekem is ilyen megoldás volt a gépemben, és ehez is kellett egy NEO2-es chip, plusz a dvd-k indításához meg egy gyári játék.
Peace
Megpróbáltam elolvasni az elsõ két oldalt a fórumban és infókat nyerni, hogyan is írhaték ki egy iso-s dvd-t. Követtem az utasításokat, és mikor berakom a gémet, reading disk...no data felirat lett úrrá rajta. Névszerint a Tekken 5 volt az alany. Sima ISO fájl (4,2giga) és cdkép felírása neroval, verbatim dvd-r-es lemez (ahogy többhelyen olvastam).Plussz... nagy Ps2 és boot lemezes, nincs chippelve.
A kérdés: Én ba..tam el a lemezírást vagy a Tekken 5 nem megy chippelés nélkül?
U.I.: Teljesen kezdõ vagyok a Playstation témában, most került hozzám a gépezet és ezért NAGYtapasztal bíró SEGÍTÕKRE lenne szükségem, hogy mit érdes megnézni, trükközni, bármilyen infó ÉPÍTÕ jellegû! 😊
Köszönet: egylelkesamatõr <#worship>#worship><#help>#help>
elindult a játék, nyelvválasztás, gyártók reklámja, majd utána csak fekete kép és semmi
mit tegyek? :S
Ahhoz képest hogy nem fizetõs,nagyon korrekt a letöltési sebesség.
elindult a játék, nyelvválasztás, gyártók reklámja, majd utána csak fekete kép és semmi
mit tegyek? :S
letöltöttem a budokai tenkaichi 2-t (XD), és belenéztem a mappába és a fájlok rar-ban vannak
azokat kibontsam írás elõtt???????
pls help
torrent(torrentspy például), smswebes fizetõs oldalak (ezekbõl egy rakást találsz a különbözõ web-toplistákon), stb...
vki segítene h honnan lehet szedni ps2 chip-et???
elõre is THX!!!
tud valaki tutti oldalt ahonnan lehet leszedni ps2 re játékokat elõre is kössz!!!!!!!mindenki
Thx
Valaki le tudna irni pontosan hogyan lehet a GOW2 patchelni?
Elore ei koszi.
Megprobáltam patchelni a GOW2 de nem sikerültSearhing:Found OPRP300.IMG és Patching:Failedet ír.Nem tudom hogy mi lehet az oka,az iso fáj jó a játék müködik csak lefagy.
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan kell patchelni és a TOXIC programot használni és hogyan.
Elõre is köszönöm
Max
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"