Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Szerintem jobban jársz, ha valami normális, mai chipet kérsz bele, már azt is kétlem, hogy neo2-es chipet még lehet egyátalán szerezni. Így nem kell majd cserélgetéssel szórakoznod, és menni fognak az új játékok is.
Lényeges különbség nincs a két gép között, a laposról lehagytak 1-2 bemenetet, amit amúgy sem használt senki, meg a HDD kezelés körül is van valami keverés (majd valaki megmondja, én annyira nem értek ehez).

Jaja pontosan olyan! AR2!

Tudom, hogy régi a szerkezet! 😊 De hátha ezzel is lehetne játszogatni.

Akkor most mik a további teendõim?
Neo2-es chip?
Pár kérdés még:

Mennyi körül van egy chippelés?
Mia különbség a keskeny és a régi PS2 között?
Tudok játszani újabb játékokkal is? Fifa07 Tekken5? Fifa street 2?

Köszi az eddigi segítséget is!
<#worship>
Aramir
Action Replay 2? Azzal nemigazán fogsz bootolgatni másolt dvd-ket.
Ilyesmi?
http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/psx2hard/image/ar2v2.jpg
Ha igen, akkor ez valami õsrégi megoldás, az ezredforduló környékén nekem is ilyen megoldás volt a gépemben, és ehez is kellett egy NEO2-es chip, plusz a dvd-k indításához meg egy gyári játék.

Nem tom pontosan valami A2 vagy vmi ilyesmi, ja és amikor boot-olás van ki kell venni a memóriakártyát a helyére berakni az ugyanolyan "A2"-õs kék kártyát. ??!!??!! Tök síkon vagyok!!!

Peace
Banyapapa
miféle bootlemez az,

Üdv!

Megpróbáltam elolvasni az elsõ két oldalt a fórumban és infókat nyerni, hogyan is írhaték ki egy iso-s dvd-t. Követtem az utasításokat, és mikor berakom a gémet, reading disk...no data felirat lett úrrá rajta. Névszerint a Tekken 5 volt az alany. Sima ISO fájl (4,2giga) és cdkép felírása neroval, verbatim dvd-r-es lemez (ahogy többhelyen olvastam).Plussz... nagy Ps2 és boot lemezes, nincs chippelve.

A kérdés: Én ba..tam el a lemezírást vagy a Tekken 5 nem megy chippelés nélkül?

U.I.: Teljesen kezdõ vagyok a Playstation témában, most került hozzám a gépezet és ezért NAGYtapasztal bíró SEGÍTÕKRE lenne szükségem, hogy mit érdes megnézni, trükközni, bármilyen infó ÉPÍTÕ jellegû! 😊

Köszönet: egylelkesamatõr <#worship><#help>
megvolt, minden ahogy mondtátok, kiírtam dvd decrypterrel 2x-en,
elindult a játék, nyelvválasztás, gyártók reklámja, majd utána csak fekete kép és semmi

mit tegyek? :S
Én már rengeteg játékot szedtem le a GamesTorrents-rõl.
Ahhoz képest hogy nem fizetõs,nagyon korrekt a letöltési sebesség.
megvolt, minden ahogy mondtátok, kiírtam dvd decrypterrel 2x-en,
elindult a játék, nyelvválasztás, gyártók reklámja, majd utána csak fekete kép és semmi

mit tegyek? :S
Aramir
Persze, tömörítsd ki, így kapsz egy darab iso kiterjesztésû fájlt, azt írd ki, pl Nero lemezkép kiírás, vagy DvdDecrypterrel, vagy amivel akarod.

ciao
letöltöttem a budokai tenkaichi 2-t (XD), és belenéztem a mappába és a fájlok rar-ban vannak
azokat kibontsam írás elõtt???????
pls help
PoisonChihuahua
Tomi017 és norbi99:
torrent(torrentspy például), smswebes fizetõs oldalak (ezekbõl egy rakást találsz a különbözõ web-toplistákon), stb...
Hali.Honnan tudok ps2 játékokat letölteni?Nem baj ha fizetõs oldal.Pls.
😄<#circling><#vigyor2>
hello mindenki!

vki segítene h honnan lehet szedni ps2 chip-et???

elõre is THX!!!
csá mindenki!!!!!

tud valaki tutti oldalt ahonnan lehet leszedni ps2 re játékokat elõre is kössz!!!!!!!mindenki
Az iso fájl-t önmagában írom ki egy DVD-re és azt teszem be a ps 2-be
Igen.Jól emlékszel.Clonecd=.ccd .img .sub

Hello TDK 16x-os DVD+R lemezre szeretnék ps 2-es játékot kiírni milyen progival érdemes és hányszorosan? Elõre is köszi.
Aramir
Az a CloneCD formátuma, ha jól emlékszem.

Sziasztok! Meg tudnátok mondani,hogy IMG és CCD fileokat hogyan/mivel lehet,érdemes kiirni? PSX-es gém...
Thx
Olvass vissza kb. 10 hozzászólást.

Sziasztok!

Valaki le tudna irni pontosan hogyan lehet a GOW2 patchelni?
Elore ei koszi.
Sikerült?

köszi szépen mindent<#hawaii>
Helló.Mind a két réteget közvetlenül abba a mappába ahol a ripkit fájljai vannak.Unpatch-toxic szintén oda,ott futtasd,és nem kell törölni, nincs jelentõsége a késõbbiekben.

hy tsabigo azt még pontosítsd nekem légyszives hogy a devkites mappába amikor kicsomagolom az 1 és 2es lemezt azt nekem külön egy GODOFWAR2 mappába tette a devkites mappán bellül, oda is kell! vagy a devkites fileok közé közvetlen.és az untoxic ot hol futtassam a belsõ mapában és töröljem vagy a devkites filok közé tegyem unpach és törlés??
sephir. ment privát üzi.

Nekiálltam megcsinálni.Még ma jelentkezem.

megköszönném
Összedobok hozzá egy leírást és a progikat ami kell hozzá, aztán feldobom valahová, hogy le tudd szedni. oké?

Hy tsabigo mivel és hogyan szedted szét a dvd9 es verziót 2 dvd5 ösre?
Szia.Hiába patcheled, nem fogja olvasni a ps2, csak az elsõ réteget.(legalábbis én az echelon verzióval így jártam)Én kettészedtem két dvd5 lemezre a dvd9-et, így nem kellett összetömöríteni a videókat.

Sziasztok!
Megprobáltam patchelni a GOW2 de nem sikerültSearhing:Found OPRP300.IMG és Patching:Failedet ír.Nem tudom hogy mi lehet az oka,az iso fáj jó a játék müködik csak lefagy.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan kell patchelni és a TOXIC programot használni és hogyan.
Elõre is köszönöm
Max
😊 kora reggel volt nem tudtam aludni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szaszura
Üdv Professzor ez aztán döfi!!!!<#wow1><#worship>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Aramir
Jó tudni, hogy nem az íróm vacakol, hanem ezek ilyenre sikerültek. Most így belegondolva, G05-nél is csinált hasonlót.

111-nél én is ismerem a problémát, sõt nekem is volt hogy a 109 xla megírta utána. 😄 (a 111 kényesebb kicsit, a 109 a kedvencem, 112-est meg még nem ismerem testközelbõl).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Aramir
X-aktákról jut eszembe 😄 16X-os CMC Mag kódu lemez Pio111-be berakva és írást elindítva rögtön leáll valami hibával 6X-os írásnál (lehet más sebességnél is leállna, csak nem próbáltam), ezt a lemezt átrakva Pio108-ba már csak a 4X-es írást adja be, mint lehetõséget, de ott legalább megírja. A 111-es a lemezt nem rontja el, csak nem hajlandó írni rá. 100-ból 1-2 ilyet kifogok általában.

A fizikát nem lehet meghazudtolni. Vannak általánosságok, és kivételek. Ott gáz van ahol a 16x lemez 8x írásnál rosszabb mint 6x. Persze mindez relatív, ugyanis az a lemez 16x sem makulátlan. Az író meg valszeg Flextor avgy Pujonyeer márkájú, vagy retkes és 17300 lemezt írt már életében 😊 Normális lemezeket, és normális mûszaki állapotú illetve minõségû írót tekintve, az általánosságok jönnek be, nincs x-akta 😊

Aramir
Ugyanígy nincs garantálva, hogy 2X-es vagy 4X-es írás megfelelõ lesz a gépnek, ha éppen ezeken a sebességeken produkál a lemez szar minõséget. Jó, egy Verbatim vagy TY lemeznek éppen lehet mindegy, hogyan írod, akkor is jó lesz 😊

A Slysoft-féle clonecd meg ténylegesen clonedvd is, azaz remekül másol DL és SL dvd-ket. De ez egy más fejlesztési ág, a neve önmagában megtévesztõ, a Slysoft nélkül.

THX. Örülnék ha sokan elovasnák 😊 akkor ez atopic már fele ilyen hosszú lenne csak, vagy rövidebb.

Aramir
A CloneDvd olyasmi, mint a dvdshrink, filmeket tudsz vele tömöríteni, másolni stb., a CloneCdvel meg adatot, pl játékokat, ami a nevével ellentétben lehet akár dvd is.

dinomano
Köcce, én ahitattal olvastam..Jól összeszedett értekezés volt...:-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

A Slysoft-os clonecd-vel például lehet....

Arms
Ez egyértelmû de a clone c-vel is lehet dvd-t<#confused>

jaszy
Az Clone DVD DVD formátumu lemezt a Clone Cd Cd formátumu lemezt tud clonozni (másolni) De szerintem a nevéböl ez egyértelmü.

Arms
Enngem csak az érdekelne h mi a külömbség a CloneDVD és a CloneCd között? Elõre is köszi