4368
Szal...
  • Lalli1423
    És akkor olyan játékot ami 8 gigás hogyan tudok kiírni?
  • Smithie
    Irott DL lemezeket nem visz,amugy mindkét szabványt támogatja.
  • danny18
    Mást sajnos nem tudok csinálni...
  • Lalli1423
    Néhány tippet kérnék játék kiíráshoz. Ps2 a +os vagy a -os lemezeket viszi? Ha egy 8 gigás gamet szeretnék kiírni gondolom azt dualos lemezre kell. Milyenre érdemes írni? (márka)
  • Aramir
    Hagyd a francba, az kettő torrent oldalon is többen panaszkodnak, hogy nem működik nekik.
  • danny18
    Dvd-re pedig nem is engedi írni, se az alcohol 120, se nero, mert nem fogadja el egyik se a dvd-t, és rögtön cd r/rw-t kér, hogy azt tegyek be.Nem lehet, hogy rossz az egész, ami lejött?
  • danny18
    Valami garfield lasagne world tour a játék címe...akkor lehet, hogy megpróbálom dvd-re kiirni, de egyébként ps2 játék az tuti és elég lenne cd-re írni!Na min1 kipróbálok 1 dvd-t.
  • Smithie
    Persze,ne ezen múljon már a dolog!:)
  • Aramir
    Lehet, de ezt a tulaj gondolom csak tudja :D Akkor meg egy 50-100 Ft-os dvd-t már csak megér a próba, nem? :)
    De amúgy ja, egy cím segítene a dolgon.
  • turho
    A játék címe már megfejtené az alapkérdések felét :DDD
  • Smithie
    Rw-s lemezt meg lehet nem is inditja el a gép. :/
  • Aramir
    Tuti ps2-es játék, nem ps1-es véletlenül? Azokat bizonyos chipek nem játszanak sima indítással, hanem a reset gomb nyomvatartásával kell szórakozni. Pl:
    http://www.chipzone.com/installation/playstation2/operating/magicop.cfm
  • Aramir
    Hát ha valami perverz alak átkonvertálta pl UltraIsoval bin/cue formátumra az iso fájlt, akkor elképzelhető, de amúgy cd-re kellene.
    Egy próbát megérne a dvd-re kiírás, ha spórolni akar egy lemezt, akkor akárt RW lemezre is, csak hogy működik-e.
  • öregharcsa
    .BIN/.CUE

Main article: Cue sheet (computing)

The .BIN/.CUE image file format was developed by Jeff Arnold for the CDRWin program. An image consists of two files which contain binary data and metadata, respectively. The filenames typically match (e.g. image.bin and image.cue).

The .BIN file contains an exact copy of all data stored on an optical disk in raw, unprocessed form but without subchannel data. For this reason, some programs use the .RAW suffix for these files. The file contains all data stored on the original disk - not only its files and folders, but also system-specific information such as boot loaders, volume attributes, error correction codes and other metadata on the disk itself. Of the 2352 bytes in each CD sector, only 2048 contain user data; the additional 304 bytes per sector primarily contain error correction information. Other formats, such as .ISO, do not store all this (mostly redundant) information, resulting in a smaller file. The .BIN format is useful for exotic disks, such as those containing multiple tracks or mixed track types (e.g audio & data), and for non-PC CDs (e.g. PSX, VCD, Mac).

The .CUE file is a "cue sheet" that describes the data stored in the .BIN file. The .CUE file is a plain text file.

forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Disk_image

én még ezzel kezdtem írni(cdrwin)a lemezeket(cd)..
  • Smithie
    Sőt,biztos hogy dvd-re kell.Jártam már én is igy.
  • öregharcsa
    a bin/cue(cdrwin) az cd képfile..nem fog működni dvd-n..
  • jaszy
    Nemlehet hogy DVD-re kell? ( csak tipp )
  • Wendeer
    Hy!

Nos lenne egy problémám, amivel még nem nagyon találkoztam, pedig van már pár ps2-es játékom innen onnan...szóval lejött a játék lett pár RAR fájl, kicsomagoltam lett egy BIN és egy CUE fájl, ezeket alcohol 120%-al képrögzítéssel kiírtam cdre(elég volt az), viszont a playem nem viszi vmiért, pedig nem ez volt az első, amit igy irtam ki!Akkor mivel van gond?Plíz help!Köszi!
  • balogh99
    ez igy van
  • jaszy
    Csak gyáriban megy! Internetröl letöltött nem indul el, hiszen nem chippelt a géped!
  • Blackeagle13
    ha megszerzem mondjuk az internetről és kipróbálom szerinted lehet , hogy tönkre teszi a ps2-öt. és köszönöm az elöző válaszodat.
  • balogh99
    sajnos nem. de van egy olyan boot lemez (swap magic) amit ha beraksz a gépbe meg jelenik a program menüje ott át cseréled a lemezt(másolt játék) nyomsz egy x-et és indul.de nem nagyon éri meg mert kb 10 000huf
    és nem minden játék fut vele.
  • Blackeagle13
    Hello mindenkinek
    lehet csipelésnélkül működő ps2 játékot írni. aki tudja ,hogy hogy kell az írja márle létszi, de elég az olal szám is.
  • öregharcsa
    elsőt nem tudom, második: nem!
  • Tucky17
    Üdv! Milyen programmal illetve hogyan lehet több cd-s ps2-es játékot 1 dvd-re tenni? Beválik a módszer több ps1-es játék 1 dvd-ről való futtatásához is?
  • Smithie
    Lassa 8 éve van ps2 és még mindig ott vannak elekadva hogy hogyan kell kiirni egy játékot.Legalább 100-szor leirtuk már hogy kell csinálni.Ezt nem értem,még ha arabul irnánk le,vagy héberül,de magyarul van minden emberek!
  • Banyapapa
    tanácsolni azt lehet,csakhát hogy megy-e majd, az más.

Nem tudom,mi a nehéz pl: a IMGBURN progiba,erre találták (is) ki.
  • öregharcsa
    "Nekem éépen azt tanácsoltk (többanpi sikertelen írási próbálkozás után), hogy daemont tools-sal cináljam."

gratulálok neki...fingja sincs az egészről!!
    hülyeségeket meg én is tudok írni...(persze be lehet mountolni daemonba a cuccost és úgy hsználni mintha lemezről-lemezre írnál.. de minek?)
  • Klmarti
    Sziasztok! Most eloolvastam a fórumot. Nekem éépen azt tanácsoltk (többanpi sikertelen írási próbálkozás után), hogy daemont tools-sal cináljam. Nekem az segített, simán kiírta. Holnap fogjuk kipróbálni, remélem műxik majd.
  • Zizou5
    nero burning dvd rom iras 4x es mukodik.
  • Aramir
    Ha bin/cue páros az a 700 MB-os valami, akkor igen, ha iso, akkor nem, mert hiába férne rá egy cd-re, a PS2 megkülönbözteti a CD-s és a DVD-s játékokat. Meg amúgyis, ha iso, akkor írd csak dvd-re, nyersanyagárban nincs már nagy különbség, meg az olvasófejre sem ártalmas annyira állítólag.
  • fejes004
    Sziasztok!
    Lehetséges az,hogy a 700Mb-os ps2 játékot kiírom cd-re és az megy a chippelt ps2mön?Ha valaki tud legyenszíves segítsen.Köszönöm
  • Aramir
    Ha új összeállítás->dvd-rom (iso)-t csináltál legutóbb, akkor azt a lemezt nyugodtan ki is dobhatod :D És külön gratulálok, hogy így írtad ki, annak ellnére, hogy a #4184-ban leírtam, hogy Neroval hogyan írunk ki iso-t :D

A lemezen, amit kiírtál, mi van? Egy nagy iso fájl (szar) vagy hasonló fájlok, mint amit a #4213-ban mutatnak (jó)?
  • ecneb
    nelegyémáértetlen pls :D
  • Zizou5
    tehat ugyanugy mint az elozokben? [dvd rom iso] ugyanugymindent vagy 1 kicsit mas ?
  • Banyapapa
    nem.
    azt kikell irni,mint képfájl (mint pl: egy ISO-t).

És PC-be rakva ehhez a kiirt DVD-t hasonlot mutat a pc:

mappa nem érdekes,csak a SCES (PAL verzio),és asszem ha usa a játék akkor SCUS,és a számsor mellette.
  • Zizou5
    mdf file-t is futtat a ps2?
  • Zizou5
    remeljuk. odaadom unokatesomnak majd hetfon [akkorvan a szulinapja] ha sikerul neki akkor jo, ha meg nem akkor : C
  • turho
    Sikerült?
  • Zizou5
    eleg fontos, hogy pontosan csinaljam meg, szulinapra irok ki dvdket, es mivel nem csinaltam meg ps2re dvdt igen telleg eleg lama voltam.