4368
Szal...
  • martin55
    98%huh
  • martin55
    90%
  • martin55
    70%XD
  • martin55
    köszönöm szépen banyapapa.most irom a DVD-t.most márt ártem hogy lehet iso filet betenni az jó ha az írási sebességet 2x-esre ratam?remélem igen.most tart 13%nál remélem menni fog.de azért légyszi ha ráérsz felvehetnél msn-re:D
  • Banyapapa
    klikkk
  • martin55
    sziasztok ps2-re töltöttem le torrentel 1 játékot né szerint MX vs ATV ez a kedvenc játékom gépen vagyis apám gépén mert az enyémen nem ezért szeretném kiírni.szóval márt 2 DVD-t elrontottam mert rosszul irtam ki vayg mittom én.mivel érdemes kírni?én nerot asználtam.az jó?és itt olvastam mi az hogy ISO?én ebbe még eléggé kezdő vok.kérem valaki segítsen
    ide is irhajátok de az lenne a legjobb ha felvenne alaki msn-re. [email protected] az e-mail címem: [email protected] előre is köszi
  • Aramir
    Asszem fél év alatt bukott le, a híradóban volt. Persze gondolom nem ez a jellemző, hírdettek mittudomén százan, abból egyet találom ra kiválasztottak, hogy elmondhassák milyen fasza a magyar terroristaelhárítás :D
    Kódot tehet rá a Sony amilyet akar, ugyis feltörik, ha nem a programot, mint pl a Sega DreamCastnél, akkor a gépet, mint kb az összes többi gépnél.
  • nagy681120
    100 kemezböl visszajön a pénze és szerintem nen bukott le ojan hamar. ha a SONY azt akarná hogy ne tudják másolni a lemezedket biztos tudna rátnni valami kodot. hamár évekig fejlesztenek egy játékot ennyi már beleférne nekik.+felfügesztett kap az ember
  • Aramir
    Ettől függetlenül elég nagy bátorságra vall az apróneten hírdetni a másolt lemezeket. A múltkor is valami hasonló miatt bukott meg egy balfasz, amelyik angliából rendelte a másológépet vagy 150000 Ft-ért, és elkezdett nagyüzemben gyártani :D
  • nagy681120
    a bolhán már rá B-tam az ujra foliázott agyonkarcolt szarokkal persze számla nélkül na ehez kell a vastag bör
  • nagy681120
    nem elég az a SONY nak hogy a nyomorult gepeiken a logoért fizezünk oriási pénzeket. még egy szaros felmatricázott dvd-ét is tizszeres árat fizessek. Élni és élni hagyni
  • Aramir
    Az apronet.hu ilyen bátor emberekkel van tele :D
  • öregharcsa
    pecsa...
  • nagy681120
    sziasztok hol lehet másolt PS2 játékokat venni
  • Gabe the Ninja
    oké
  • Aramir
    Szerintem mindegy mivel írod, ha minden íróprogrammal max sebességgel írsz, az valószinüleg szar lesz a ps2-be, írd pl 6X-an vagy 4X-en.
  • Gabe the Ninja
    jól vanna.az 1iket dvd decrypter-rel írtam a másikat blindwrite-el.de van nero 7.8 ultra premiumom is.:D
  • Aramir
    Hát sajna passzolom, még nem írtam DL lemezes játékot.
    Megpróbálhatod patchelés nélkül is kiírni, hátha már patchelték előzőleg, persze saját felelőségre. Mindenképpen dvd-rom-ként írd ki. Milyen íród van? Nem minden írónál lehet átállítani a booktype-ot.
  • Aramir
    "...és 16x-oson írtam"

Jóóvanakkor :D Nemérte meg volna az a +4-5 perc a lassabb írással?
  • Gabe the Ninja
    augusztusban kaptam.nem volt még tisztítva.a vékony fajta.TDK dvd+r re írtam 16x-es és 16x-oson írtam
  • Szanyó
    kösz az infot, csak az a gond hogy amikor a toxic path-el bemountolom az iso-t akkor azt írja ki h failed to open file. miért van ez?
  • PoisonChihuahua
    Csak 10000-szer volt kitárgyalva, de lássuk:
    Hányszorosan írtad ki, milyen programmal és milyen lemezre ?
    Milyen régi a gép, és mikor tisztítattad utoljára a PS2-t ?
  • Gabe the Ninja
    csá.kiírtam két játékot a ps2-höz és mind 2-nél kattog a ps,nem tudja megmondani valaki ho mért?
  • Aramir
    Nemhinném, hogy egy játék hiányába belefogsz halni :D

Amúgy a DaemonToolsba mountolva csak az első réteg látszik, ezért látsz csak 3.9 gigát, ha ránézel a könyvtárszerkezetére, bár attól a második réteg is ott van, ezért kér dl lemezt a Nero.
    Toxic patchel próbáld meg kezelni az iso-t, majd kiírni pl DvdDecrypterrel dvd-rom booktype-al. Némi info és letöltés itt:
    http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?t=38554
    Ha nem megy, akkor törödj bele, hogy a géped nem viszi a dl lemezeket (gép és chip függő a dolog, ha jól tudom).
  • Szanyó
    Hy! Nagy bajom van... van egy játék ps2-re a midnight club 3 dub edition remix, letöltöttem, kicsomagoltam az iso-t, az iso mérete 8.1 GB
    amikor daemon toolssal megnyitom az isot, beadja a meghajtót aminek a mérete 3.9 GB. Na szóval az ezzel a gond hogyha meg akarom írni Neroval (bár már mással is próbáltam...) akkor azt írja ki hogy nincs elég helyem az üres dvd-n. Megpróbáltam dupla dvd-vel, de amikor berakm a ps-be akkor kidobja hogy play station 2 átvált a TV 60 hz-esre és lefagy a gép. Mi lehet a gond? Milyen dvd-re írjam?? de nem hiszem hogy az lenne a baj mert ha jól tudom az eredeti játék DVD-ROM-os úgyhogy ezt az egészet nem értem... LÉGYSZI SEGÍTSETEK ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS ÉS SÜRGŐS!!! előe is köszi
  • petikemény
    hy ps2-es játékbol h lehet multi dvd-t létrehozni?előre is kössz
  • Aramir
    Vegyél 8X-an írható lemezt. Esetleg frissíts firmwaret az íródban, hátha az újabb firmwareban már engedélyezve van a 4X-es írás. Amúgy milyen íród van?
  • raider84
    Hy.
    Az a problémám,hogy nem engedi 4x esen írni a dvdket. Csak 6x osan tudom kiírni őket. Pedig a dvdre az van ráírva,hogy 1-16x
  • PoisonChihuahua
    PS1-es játékokból nem lehet ilyen lemezt létrehozni. CD-s PS2-es játékokból lehet csinálni ilyen multi-DVD-t de PS1-es játékokból sajnos nem.
  • cstomi16
    Sziasztok!

Hogyan lehet PSX játékokból MultiDisc-et létrehozni PS2-re?

Valahogy úgy kellene csinálni, hogy a PSX játékokat felrakom CD-képbe, és valamilyen programmal kiírom DVD-re a képeket, így egy DVD-re akár 4-5 PSX játék is felférne, és a lézerfejet sem rongálná, mert nem CD-t teszel bele, hanem DVD-t.
  • fernandez93
    Sziasztok!Mennyiér lehet becsipelni a ps2-őt?előre is ksöz.
  • Banyapapa
    verbatim.

De ezt a max 4* nem értem,mi a gond véle
  • raider84
    Hy!
    Segítségeteket kérem. Milyen DVD-t érdemes venni,hogy 4x esen tudjak rá írni? Van TDK és SONY dvdm de ezekre csak minimum 6x osan tud írni :( Ha meg így írok ki egy játékot igaz,hogy elindul de a PS2 csak küszködik vele.
  • polcsa
    Hali!
    Olvass vissza!
    DVD-R, max 4x írás. Ha így sem jó, próbáld más íróban!
  • Hamuka
    Sziasztok.
    Van egy ps2 játékfile-om,ami iso kiterjesztésű.Akármilyen programmal írom fel lemezre(nero,alcohol,decrypter,imgburn),állandóan ezt írja ki a ps2.: This disc cannot be played.Természetesen a gép chipelve van.Van 1-2 másolt lemezem,azokat viszi(nem én írtam).De ha ezeket másolom,akkor ezek se mennek.Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a hiba????
    Előre is köszi.
  • lovaszi
    Ja ez engem is érdekelne. Nekem is a grand tourismo 4 et kéne és IMgburnel kéne e valamit beállítani vagy simán normálisan kell kiírni?
  • polcsa
    Hali!
    Eredeti kétrétegű játékot mivel lehet másolni? ImgBurn-nel lehet? Extra beállítások kellenek? Természetesen biztonsági másolatnak (pl. GrandTourismo4 :)
  • bere93
    thanx!
  • PoisonChihuahua
    A Nero-t nem ajánlom (játékok kiírására). Inkább próbáld meg az ImgBurn-t mert a Nero van, hogy hibás lemezeket készít (akadozik a háttérzene, lassú a töltés, lefagy esetleg el se indul, vagy "ciripel" a gép, mondjuk az utolsó nem feltétlen a Nero hibája). Tehát játékra az ImgBurn (esetleg Alcohol 120%, nekem bejön), minden másra Nero.
  • ICP001
    A netről szedett gémek .iso kiterjesztésűek.Ezeket a képfájlokat én a Neroval szoktam kiírni.
    A klasszikus nero burning rom ablakban felül:CD/DVD író->CD kép felírás.Max 4× írod és lezárod.