Ps2 DVD iras hogyan?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezem, hogy van-e olyan mûködõ program (másoló), amivel játékot másolás után egy kichip-elt PS2 visz?
eredetikrõl átvett játékok mennek rajta. Csak az nem amit ki akarok írni. Ha valaki tudja hogy kell kiírni akkor pls részletesen írja le.
Megtudnátok mondani,hogy kell kiírni a ps2es játékokat?
Próbáltam Neroval, Clone DVD-vel,Img Burnnel és sima -r-es dvd-vel.
Nem tudom mi lehet a baj.
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Én probáltam úgy hogy az img fájlt egyszerüen kiirtam Nero - val. Ez igy müködni fog vagy sem?
Sajnos nem tudom kiprobálni mert nincs már PS2 - öm?
Válaszaitokat elöre is köszönöm.
IMGBurn-ben megtaláltam az "auto change book-type"-ot, viszont azt is írja, h ez csak LG, Samsung írókra vonatkozik, az enyém meg ASUS DRW-1608P2S.
Ja, meg IMG-Burn azt írja írómra, h nem tud DVD-ROM-ot írni, a Nero Tools meg állítja, h igen (PIO 1.22).
Honnan lehet azt tudni, h milyennek fogja írni?
Viszont bosszant hogy nem néztem meg figyelmesebben..Na majd a legközelebbinél!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ImgBurn / DvdDecrypterben:
Tools fül -> Drive -> Change Book Type
Neroban nem lehet állítani, de asszem a Decrypterben beállított booktype-ot megjegyzi az író (de erre nem esküdnék meg).
Ha nincs a felsoroltak között az íród, akkor marad a hackelt firmware. Pl Pioneer írokhoz létezik, itt nézz körbe:
http://forum.rpc1.org/portal.php
Vagy azt az író auto csinálja, és akkor csak imádkozhatok, hogy annak címezze?
Egyáltalán be lehet állítani mondjuk NERO-ban vagy Alcohol, IMGBurn, Decrypternél, vagy bárminél?
Ja, meg mivel tudom megnézni, hogy minek írta?
köszi
A PAL-2-NTSC, PAL/NTSC selector meg szerintem egyértelmû, a nevébõl adódik, hogy pl PAL-osból csinál NTSC-s játékot, vagy fordítva, a selectoros cuccal meg bootolás után tudsz választani pal és ntsc között, még mielött a játék elindúlna. A .ppf fájlokat a ppf-o-matic 3 nevû kis programmal tudod ráapplikálni az iso fájlra.
De azért köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Ha jó az író, sok márkásabb lemez kifogástalanul ellátja a feladatot. Csak nem a Benq-Princo-Datasafe vonulatot kell megcélozni. Én még mindig: Platinum, Traxdata, Ridata, Ricoh, Verbatim párti vagyok. És 6x írok max. a 16-szorosakra is, PIO-kkal. (111d és 109xla)
Húú gondolom most szídod a fejem, hogy már megint ez a kérdés 100x-ra. :)
Itt vannak pal-ntsc konverteket, de nem próbáltam õket, lehet semmire sem jók, lehet használhatók, passz:
http://www.megagames.com/ps2/ps2_utils_files.shtml
Nem szívesen vitatkozok veled, mert általában igazad van, DE nem értem, hogy a Maxell nyersanyagot miért említetted a felejthetõ kategóriába. Én nagyon sok filmet írtam már ki erre a nyersanyagra és gond nélkül megy évek óta a visszajátszás. Sõt, mivel a (Duna Plaza) SATURN áruházban most 129Ft-ért adják a 4.7G DVD-R Maxell-t, így vettem belõle és a SLIM PS2 gépemen is simán megy vele a minden game, a Verbatimtõl meg dobott egy hátast és csak pörgette a lemezt serényen! Szóval mitõl sz.r a Maxell?? És most nem kötekedek, inkább a véleményedre vagyok kíváncsi!
majd vagy ahová tölteni szeretnéd azon az oldalon van torrentkészítõ..ott megcsinálod a leírtak szerint...
http://pspfilez.extra.hu/
ACER Aspire 5738ZG
lenne egy kérdésem, bár lehet h rossz helyen teszem fel de azért megkérdezem:
Van egy rakat ps2 játékom, de mind eredeti. Na most fel szeretnék néhányat tölteni egy bizonyos torrent oldalra. Kell vmit csinálni vele ienkor?
ha beteszem az olvasóba szépen beadja ezt:
Szóval csak mountolni kell és mehet?
Ha tud valaki help pls irjon!
elõre is thx: szily12
Már persze ha mindenképpen plusszos lemezre akar írni.