4368
Szal...
-
#4168 Természetessen nincs, PS2 játékot még senki sem írt ki úgy, hogy fusson chipelt gépen -
slylecz13 #4167 Sziasztok!
Kérdezem, hogy van-e olyan működő program (másoló), amivel játékot másolás után egy kichip-elt PS2 visz? -
Maidenfan #4166 De van chip a ps2mben
eredetikről átvett játékok mennek rajta. Csak az nem amit ki akarok írni. Ha valaki tudja hogy kell kiírni akkor pls részletesen írja le. -
timantes #4165 Én Nero-t használok , rengeteget irtam ki vele , mind tökéletesen működik. Nemlehet hogy a gépedben nincs chip ? -
Maidenfan #4164 Hi all!
Megtudnátok mondani,hogy kell kiírni a ps2es játékokat?
Próbáltam Neroval, Clone DVD-vel,Img Burnnel és sima -r-es dvd-vel.
Nem tudom mi lehet a baj.
-
mefisztocska #4163 próbáltam imgburnnel is.nemvagyok hülye tom h van chip a ps2be:)vannak másolt játékaim eredetiről.csak az nemműxik amit én akarok kiirni. -
ecneb #4162 imgburn azzal próbáltad? am kajakmondom nincs csipp a ps2ődbe -
mefisztocska #4161 vmi szar laptopban van aztirja h optiarc dvd rw ad-7530a.de a gyártóhoz pl azvan irva h normál.nemtom milehet a problem.próbáltam neroval alcohollal dvd decrypterrel 1x 4x 6x osan.többféle dvdre.próbáltam rebuildet de nemismeri fel a ps2.vmi ötlet?esetleg vki lenne oan jó h irna nekem ha viszek neki isokat és némi casht?:) -
ecneb #4160 milyen íród van nekem LG ettől szarabb már nincs és nekem működnek a cuccok.. csippelt a psed? -
mefisztocska #4159 Hello.Szenvedtem 1 csomót játékokkal kipróbáltam mindenhogy ahogy olvastam forumokon rebuilddal is stb de nemismeri fel a ps2.Tudna vki segiteni?sztem az irom nemteccik neki. 1bizonyos összegért nemirna nekem ki vki pár játékot?pesti vagyok elviszem neki naon jól jönne. -
ecneb #4158 amúgy ja muxeni fog de IMGburn a legjobb 4Xesen írjad bár még mindog képtelen vagyok felfogni a dolgot :DDD -
ecneb #4157 egy szó: MIÉRT? -
PimpDaddy #4156 Persze a kép fájl mentése lemezre Funkcióval! Igy müködni fog vajon? -
PimpDaddy #4155 Helló Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem. Hogy tudnék ps2 játékott kiirni?
Én probáltam úgy hogy az img fájlt egyszerüen kiirtam Nero - val. Ez igy müködni fog vagy sem?
Sajnos nem tudom kiprobálni mert nincs már PS2 - öm?
Válaszaitokat elöre is köszönöm. -
#4154 Az Asus íród belseje valójában Pioneer DVR-110-es. Ebből adódik, hogy átállítani nemfogod tudni, a +DL lemezeket dvd-romnak írja, a +R/RW lemezeket már nem. -
CsacsaThe #4153 Ho,
IMGBurn-ben megtaláltam az "auto change book-type"-ot, viszont azt is írja, h ez csak LG, Samsung írókra vonatkozik, az enyém meg ASUS DRW-1608P2S.
Ja, meg IMG-Burn azt írja írómra, h nem tud DVD-ROM-ot írni, a Nero Tools meg állítja, h igen (PIO 1.22).
Honnan lehet azt tudni, h milyennek fogja írni? -
koivu #4152 Hát amíg jók a lemezek,felőlem azt is írhatja hogy kihajolni veszélyes:D
Viszont bosszant hogy nem néztem meg figyelmesebben..Na majd a legközelebbinél! -
#4151 Vagy a program írk ki hülyeségeket :) -
koivu #4150 Lehet benéztem valamit..Legközelebb megnézem rendesen.Viszont találtam olyat hogy auto chage book type,bár ez szintén csak LG,és samsung író esetén működik -
turho #4149 Az esetleges chippel való összefüggésbe nem merültem el még igazán, én a 111-és 109-esemmel amit +r-esre írtam, az általam "tuningolt" készülékek minden buhera nélkül kifogástalanul viszik. Szóval így vagy úgy de minden ok velük. -
#4148 Minuszos lemezeknél nincs booktype, azokat biztos nem írja meg dvd-romnak. -
#4147 Én úgy tudom, a +DL lemezeknél lesz dvd-rom a booktype a Pio íróknál, a +R lemezeknél nem. Bár lehet a 112-es már olyan, én a 111-nél leragadtam :D -
turho #4146 109 és 111 is megírja buhera nélkül a pluszost. A DL-es + ost is dvd-romnak áltja be. Az hiszem attól is függ hogy data vagy video/audio kerül egy lemezre. A játékok mind data jellegű formátum. -
koivu #4145 Én pioneer írót használok(112D),imgburnnel,és valóban nincs külön book type beállítás hozzá,bár az opciók közt ott van egy newtech fül,lehet hogy azzal megodható.Mindenesetre ha mínuszos lemezre írok mágátol dvd-romra áll be.. -
turho #4144 PIO-k zöme magától átteszi, Samsungok maguktól átteszik és tudtommal a NEC írók is. Másik dolog: néha a booktype-beállítás nem működik akkor sem amikor úgy tűnik menne. Azok meg a régebbi vagy olcsóbb, reménytelen írók. -
#4143 Milyen íród van? Lehet nemis lehet állítani, mint pl a Pioneer íróknál, míg pl az LG írókat lehet, stbstb.
ImgBurn / DvdDecrypterben:
Tools fül -> Drive -> Change Book Type
Neroban nem lehet állítani, de asszem a Decrypterben beállított booktype-ot megjegyzi az író (de erre nem esküdnék meg).
Ha nincs a felsoroltak között az íród, akkor marad a hackelt firmware. Pl Pioneer írokhoz létezik, itt nézz körbe:
http://forum.rpc1.org/portal.php -
#4142 Sziasztok! DVD9 es játékot hogy írjak ki? Milyen DVD-re? köszi -
belo4 #4141 Rájöttem!! -
belo4 #4140 Leszedtem de most nem tudom mit csináljak?Leírná vki?? -
belo4 #4139 És azt honnan tudok leszedni mert ahogy én gondoltam úgy nem indult el:( -
CsacsaThe #4138 turho, a Booktype címzést hol kell beállítani, hogy DVD-ROM-nak írja a lemezeket (DVD+R)?
Vagy azt az író auto csinálja, és akkor csak imádkozhatok, hogy annak címezze?
Egyáltalán be lehet állítani mondjuk NERO-ban vagy Alcohol, IMGBurn, Decrypternél, vagy bárminél?
Ja, meg mivel tudom megnézni, hogy minek írta?
köszi -
belo4 #4137 Már megoldottam.Köszi a segítséget. -
belo4 #4136 Ez jó arra h megcsináljam a régi karcos Dvd-met? -
#4135 Készíts egy isot pl DvdDecrypterrel, és azt írd ki. -
belo4 #4134 A PS2 dvd adatait h lehet vissza tömöríteni iso-ba mert van 1 játékom amit már nem olvas be a gép és újra ki akarom írni h menjen. -
belo4 #4133 Kössz az infót -
#4132 Ezek már őskövületek. A swap trick patch még valami chip nélküli indításhoz kellett, ráadásul valami gyári ps2 utility disk is kell hozzá, de ilyeneket asszem csak a korai ps2-esekhez adtad. AZ EA (Electronic Arts) fixek meg a NEO2 chip + Action Replay 2 párosításhoz kellett, hogy működjön a lemezcserés indítás. A mai chipekhez már nem kellenek ezek a megoldások.
A PAL-2-NTSC, PAL/NTSC selector meg szerintem egyértelmű, a nevéből adódik, hogy pl PAL-osból csinál NTSC-s játékot, vagy fordítva, a selectoros cuccal meg bootolás után tudsz választani pal és ntsc között, még mielött a játék elindúlna. A .ppf fájlokat a ppf-o-matic 3 nevű kis programmal tudod ráapplikálni az iso fájlra. -
belo4 #4131 Ezek mire jók?? -
#4130 RGB kábelem van, TV-vel tökéletesen megy, csak a kóterba nemtudok TV-t vinni, így marad a TV Tuner, ami meg jeleníti meg az NTSC-s gameeket, és nincs benne SCART csati sem. Szal maradnak a PAL-os gameek keresése.
De azért köszi. -
turho #4129 Már írtuk párszor :) és nem szentírás, illetve úgyis jön rá cáfolat :)
Ha jó az író, sok márkásabb lemez kifogástalanul ellátja a feladatot. Csak nem a Benq-Princo-Datasafe vonulatot kell megcélozni. Én még mindig: Platinum, Traxdata, Ridata, Ricoh, Verbatim párti vagyok. És 6x írok max. a 16-szorosakra is, PIO-kkal. (111d és 109xla)