Szal...
-
Navaho #4088 Szasztok!
Eléggé elvagyok keseredve, ugyanis néhány napja lett chippes a PS2m és amig a chipre vártam addig letöltöttem pár játékot és elolvastam egy csomó cikket arról, hogy hogyan, mivel, mire kell írni a gamet, hogy az stabilan fusson. Ennek megfelelően Verbatim DVD-R lemezre, 4X sebességgel, DVD Decrypterrel kiírt lemezek közül 4db megy a kukába, mert a PS2 (V16 Slim)csak pörgeti, hallom, hogy dolgozik a fej rendesen de nem olvassa be. Olvastam egy REBUILD technikáról, aminek az eredményeképpen minden játék lemásolható és stabilan fog futni (Isobuilder programmal kibontás, SONY CD_DVD-ROM generator 2.0 programmal analízis majd IML-TO_ISO programmal ISO rebuild) Én ennek megfelelően minden ISO-t újra építettem kiírás előtt, de így sem mux. pár játék (Tekken5, MOHA VAnguard, Chessmaster)
Vannak olyanok viszont, amik ugyanígy megírva jók.
Több kérdésem is van a szakértőkhöz:
1. Torrent oldalakról leszedett ISO fájloknál szükséges e a fenti REBUILD? Egyáltalán van valaki aki hallott már erről, esetleg alkalmazza?
2. Volt-e valakinek gondja a Verbatim DVD-R (nyomtatható felület) nyersanyaggal mert a nem működő gamek ilyen lemezre lettek írva.
3. Vállalná e valaki, hogy a fenti 3 gamet kipróbálja a saját PS2ben, mert nekem gyanús, hogy nem a lemezekkel lesz a gond. (Bp-XIII.ker)
Ha igen > priv