1663
  • zab
    jogos,ezért is katonai szimulátor az ARMA:)
  • tpM
    Az ellenség a való életben is hamar elintéz, ha nem figyelsz... :)
  • zab
    nem azzal van a gond h egyszerre 5 gombot kell nyomva tartani,hanem nekem vhogy nem vekszik az egér érzékenysége vagy nemtudom h mondjam!tudom belehet állítani,de az se segített...meg azt se tudom honnan lő az ellenség,mert 1 sorozattal elintéz :D na ennyit erről:)

• tpM
    Nem szörnyű, csak vannak, akik nem értenek hozzá :D
  • zab
    az arma-nak az irányítása sztem szörnyű,amúgy az se lenne rossz!
    Ez biztos fog egy bf2 szintet nyújtani,csak jobb grafikával,meg több élethűséggel!
    most már a bad company2-őt csak kiadják pc-re,ha már az egyet csak konzolra adták ki:) a '43 meg egy vicc a videok alapján...3 fegyver van oszt hello
    Ezzel majd remélem el leszünk egy darabig és sokan fogják játszani itthon is és lesz jó sok szerver:)
  • zab
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=mIBpFi2MU6A&feature=related]ez is még az "X-play"-es video[/URL]
  • n003
    basznak a dice-osok fejleszteni pc-re lásd '43 talán soha nem jelenik meg de lehet ez lesz a bad comp2-vel is .. konzolra kiadják oszt elfelejtik a pc-t .. ezért reménykedem ebben a gémben .. arma sajnos nem alkalmas olyan warokra mint a bf2
  • zab
    a bf2-őt biztos leváltja,de a bad company2-őt már nem hinném:)
    de gondoljatok bele ha az egész szigeten lehetne játszani mekkora káosz lenne már...fél óránként egy ellenséggel találkoznál!
    jó nagy terület ez a 4km2 is,most az új bf-nél lesz 1km2-es terület!
    jó lesz ez és már csak pár hét :P
  • n003
    akkor vége a cti-nak ofp2ben?! helyette bf2 szerű épített pályák lesznek?
    remélem alkalmas lesz hogy leváltsa a bf2-t
  • tpM
    PvP pályáknál csak 4km2-s területen folyhat a harc...
    Forrás
  • VRSDM
    konkrétan nagyon jól néz ki.
    nem csak grafikailag.
    hanem játékmenet szmeponjátból is tetszik.

amúgy nemértem multi vidi, mégis van külső helikopter support.
    és messzebb van mint 400méter :)

valami tuti lesz másképp.
    lehet csak gyalogosan nem lehet több.
  • Paranoia
    hmmmm fincsíí
  • zab
    jó kis multi video,ez már kicsit jobban néz ki :P

VIDEO
  • zab
    demo gondolom nem lesz már...nem olvastam sehol h terveznék
  • zab
    a beszállások animációja legyen a legkevesebb,az nem annyira lényeges sztem:) AI-ra kiváncsi vagyok...amúgy a 2. videoban a kinaiak dobták a füst gránátot vagy az amcsik??
  • blash
    Kar ilyenben remenykedni.
  • blash
    Milyen fasza tavcsove van az elso videoban, hogy kepes vele tuzersegnek celt megadni, nem semmi...
  • n003
    és mennyire igazuk van .. először csináljanak normális játékot aztán ha az már megy lehet pimpelni :|
  • tpM
    Járműveknek pedig nem lesz beszállás animációja (hiába mocapeltek annyit). A hivatalos indoklás: "It's a lot of really unnecessary drag on the game engine that could be utilized in other more important areas of the game."
  • zab
    hát az nem hangzik túl jól...remélem azt majd be lehet állítani a servereken,az lenne a legjobb!
    egy demot kiadhatnának h legyen vmi fogalmunk a játékról h milyen is,irányítástól kezdve az egész hangulatáig.
    mert potyára nem szeretném megvenni...
  • tpM
    Igen, az a JiP, de nem a vidóból tudjuk, hanem a hiv fórumból :)
  • zab
    de nem tudom h,mert nem multiba volt:D vagy igen?!

az a JIP,amit még régebben írtatok,az ha jól értem az h megy a játék és te kapcsolódsz egy serverhez,akkor neked szépen ki kell várni amíg végeznek,és csak utána játszhatsz?
    és ez a videoban volt benne?
  • tpM
    Part 2/1.13-nál Brigs milyen szépen előre teleportál :)
  • zab
    sztem már kész lehet a játék,max már csak utó munkák vannak hátra:

Preview
  • zab
    X-play footage part 1

X-play footage part 2

kis gameplay:)
  • blash
    Arma 1-ben is volt mar jip, bar mintha lenne vagy csak voltak gondok vele cti-nel.
  • [NST]Cifu
    Az ArmA2 legnagyobb vívmánya az elődeihez képest pont a JIP támogatása. Erre itt ez nem lesz benne. A 275 méteres távolság viszont aggasztó - ez annyit tesz, hogy nem fog senki co-opban helikopterről fedezni fentről, vagy nem nagyon fogunk két külön járműben utazni...
  • tpM
    Nem lesz JIP multiban (játék közbeni csatlakozás), valamint, ha coopban a csapatvezetőtől 275m-nél távolabb mész, akkor meghalsz :D
  • zab
    INTERVIEW

néhány infó a multiról
  • VRSDM
    marha jó a zenéje :)
  • Prince23
    Skira sziget történelme videón (GT)
  • VRSDM
    hogyne lehetne
    nem nézel elég ingém vidit :)
  • koschwarz
    mondjuk én úgy vagyok ezzel, hogy mivel ez az abszolút kedvenc stílusom (taktikai, csapat-irányítós FPS), minden jöhet, ami van, mert olyan keveset adnak ki ilyen típusú játékot. örök kedvencem a SWAT3 és 4 és az OFP (most már 1 része, értelemszerűen).

tényleg, ebben majd lehet csapatot irányítani egyáltalán?
  • VRSDM
    ehhez meg úgy mindenhez.
    az is sokat ront az egészen hogy ezek mind konzol vidik.
    és nekem az analógos kameramozgás alapból ad neki egy ilyen műviességet.
    ahogy csak kb. fix tengelyeket mozgatják a kamerát.
    alapból egérrel ha megyek valamerre egy játékban nézelődök jobbra ballra,
    konzolosok meg mennek egyenesen és ugyan oda néz folyton, ez alapból butítja az egészet.

szóval én várom és egyenlőre nem érzem hogy nagyon bukta lenne.
    tény azis hogy nem annyira hűderealiti mint hirdették.
    olyan pont nem unalmas / akciódús . élethű / játszható
  • koschwarz
    megnéztem ezt a sounds of war videót... én nagyon várom ezt a játékot, de egy kicsit félek, hogy olyan lesz mint egy cod, csak nagyobb terepeken.
  • tpM
    Érdekes, a másik hangos videóban még aztmondják, hogy a fegyvereket nem vették fel :)
    (Egyébként az az ACOG még mindig nagyon el van cseszve :D)
  • Bucser
    Azok az igaziak:)
  • [NST]Cifu
    Ugyanúgy 4 fős, mint az OFP2-é, vagyis a kampány co-opja. Lévén vannak 64 fős custom Co-op pályák is ArmA2 esetén.
  • Prince23
    Ez fasza, várós. Kemény utolsó félévünk lesz:( Jön a MW 2 is:D na meg ott az arma 2 is. Egyébként arma 2 hány személyes a coopja?
  • Solid Snake
    Jóak hurrá .........október