Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
8 uj kép jelent meg.Álitolag ingame, ha ez igy van és a játék élmény is hasonlo lesz mint az elso részbe akkor nagy csatának nézunk elébe mind a játékban mind az ARMA2-vel szemben.
repvez
jövö hét pénteken 20.-án addnak ki uj videot vagy képeket a játékbol .Legalábbis ez áll a forumjukon
VRSDM
igen. hogy ez most csak egy prerender. vagy egy sima balkezes fegyverfogás lenne a játékból? vagy játék közbe lehetne sarkoknál váltogatni fegyverfogást?! 😄 na ez lenne az igazi 😊

u dont have to listen anybody else but me

[NST]Cifu
Ilyesmi nekem is tetszene, ha benne lenne a játékban, engem mindig is zavart a jobb kezes fegyvertartás, lévén bal kezes vagyok. Mókás, hogy amíg ezer éves MOD-ok, mint anno a CS bírt bal kezes fegyvermodellekkel, addig manapság ez szinte teljesen eltûnt a játékokból.

A nagy kérdés viszont itt van. Ezek a képek erõsen prerender gyanúsak. A játékból magából viszonylag kevesett láthattunk eddig, leszámítva a tavalyi E3 videókat, mint amilyen ez.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

VRSDM
szerk. tök jó hogy pl. balkezesre átfog a 4. képen (asszem) a multicam-es fickó, mikor éppen úgy adja a taktikai helyzet hogy így több kilátás/kevesebb kilógás van. tetszik!

VRSDM
<#eljen>várjuk már mint a messiást 😊

[NST]Cifu

Scottt
Igen Cifu bíboros<#nyes>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[NST]Cifu
Felesketett papja lettem a játéknak? <#vigyor>

joebacsi
Ámen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Scottt
Már pedig ha Cifu aztmondja, hogy No Para akkor No Para.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[NST]Cifu
Egyenlõre még ott van a játék a Codemasters fõoldalán, és arról sem jöttek hírek, hogy a CM komolyabb leépítéseket/project felfüggesztéseket foganatosítana, tehát aggodalomra (szerintem) nincs ok.

Adam II
Csak azért mondom mert nem tudom eldönteni, hogy ez jót jelent vagy sem. Azért nem mutogatják mert meg akarnak minket lepni valamivel vagy nem haladnak?

[NST]Cifu
Ha nem jön ki hetente friss kép a játékról, akkor már nem is fejlesztik? 😊

Egy angol újság most novemberben írt a játékról 10 oldalon keresztül. Semmi újdonság, csak a korábbi render-képek és már ismert infok.

Adam II
De nagy a csönd. Mintha nem is fejlesztenék.

Hirtelen kijött egy év késéssel!!! 😊))

www.smart-bus.hu

bakvarnyu
Azt tényleg jó lene tudni mert nagyjából ehhez igazítanám a gép felújítást.Az Arma is elég hirtelen jött ki ha jól emlékszek.

repvez
Az ofp2.inf oldalon van kint 2 kép egy ujságbol és azon mintha azt irták volna, hogy a demo már negyon közel van.Erröl tud valaki több infot, hogy egyáltalán terveznek-e belöle vagy, hogy mikor jönne a teljes, mert az eléggé behatárolná, hogy mikor várható a demó, mivel a teljes megjelenése elött kéne neki.
hüü <#finom>
Adam II
Ettõl sem lettünk okosabbak.

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Prince23
Ép azt mondom, h ha ez egy OFP2 ingame lenne akkor itt mindenki felháborkodna😄 Lázadás lenne ezerrel😊

[NST]Cifu
Ne aggódj, ilyen "repülõs" lövészetnek két nagy hátulütõje van, egyfelõl általában "vaktölténnyel" lõnek, hiszen ha teljes töltetû éles lõszerrel, lövedékkel lõne így repülés közben, azért annak már lenne hatása az ugrás "röppályájára", plusz tegyük hozzá, hogy a látványon túl semmi értelme, mivel kizárt, hogy focistadionnál kisebb célpontot eltalálnának így. ^^

Prince23
Lol gondolom ha mindezt grafikai motorra csinálták volna, akkor mindenki szidná a realitását (Ugratás közben bumm) lol

repülõ leó 😊 , ez se egy rosz tank.

DrRadon
Gondolom ez a videó csak egy hatásvadászatra kiélezett marketing anyag. "Nesze Jóska így effektel a tank a sötétben. Teccik Mi? Nyomunk mégegyet hamar-gyorsan. Leestél a székrõl? Na, akkor most Replay."
Gondolom a játékban majd meglesz az a 6-8 másodperc köztes szünet. Ha nem, akkor az gáz.

[NST]Cifu
Cifu nyaralt, szóval ezért nem szólta meg a videót. ^^

Pár újratöltés, olyan 6 másodperc egy.

Szóval az a max. 3 másodperc nagyon túlzás, vagy két külön harckocsi...

2 másodperc alatt egyetlen harckocsi sem fog egymás után pontos lövést leadni, fizikailag talán a Merkava Mk.4 lehet a legközelebb, neki egy 10 lõszert befogadó revolvertára van, ezért képes olyan 3-4 másodperc alatt második lövést leadni.

A videót amúgy azért érdemes megnézni, hogy mennyira gáz a töltõ munkája, és hogy nélküle nem nagyon tudna semmit sem csinálni a harckocsi (nem tud az irányzó vagy a parancsnok odaférni igazán).

énis az õ véleményét várom 😊 az Abramsak nincsenek felszerelve Auto-Loaderrel a ruszki tankokban van asszem, nemrég volt róla szó a HT topicban

Valahogy sejtettem hogy nem fog összejönni a kép, na akkor így

Hát fene tudja, azért tényleg túl gyorsnak tünik az a 3mp, mégiscsak 105-120mm-es lövedékeket pakolásznak, hacsak nem valami féle autoloaderrel 😊

VRSDM
ha az lenne CIFU már kiszúrta volna az hétszentség :] azért ez mégiscsak egy ábrahám

szerintem eléggé, de majd az okosok megmondják én csak laikus vagyok 😊

unreal? 😊

alig 3 mp alatt két lövés, nem is rossz <#idiota>

Prince23
Van benne valami 😊

DrRadon
Ja nem szóltam, az csak a monitor miatt van<#vigyor2>

DrRadon
Fene tudja, nálam ez a sok rázkódásos blur effekt is szemkifolyást okoz.

Adam II
Úgy látszik, hogy az a valódi megjelenés szerencsére nem lesz olyan szemkifolyatós effektkavalkád mint az utómunkás képek.

Ez a TANKOS elég komoly.
ha vmi ilyesmit produkálnak multiba besírnék<#vigyor>
na ez jol néz ki

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

repvez
http://www.ofp2.info/
Itt vannak fenn videok és képek is ingém is ,ha valaki tud angolul leirhatná hogy mit mondanak a fejlesztök.
Vargosz
OFPArmA III. <#vigyor3>

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

DrRadon
Aztaaa... ez a kép az OFP2-bõl van?<#idiota>

Nyugi! 😊) Hidd el, hogy nem fáj! 😉 Én is azt szeretném, hogy mindkettõ nagyon jó legyen! Privátban megbeszéltük Cifu-val..

BÉKE! <#eljen>

www.smart-bus.hu

joebacsi
két játékról elég minimális sajtóanyag van kinnt, nem értem miért fáj neked, ha ezeket valaki máshogy értelmezi mint te, és zsigerbõl nem "árkádcsilivilifos"-ozza le az ofp2-õt, hanem reménykedik benne, hogy mégse az lesz

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Adam II
Nincs béka csak kutya.

Vargosz
e <#szomoru1>

Én nem így érzem, de ez a lényegen nem változtat! Úgysem fog a gittegylet nekem igazat adni! 😄

Aki meg úgy érzi, hogy a lelkébe gázoltam, attól elnézést...

www.smart-bus.hu

Vargosz
Na béka van!!!

Ne méregessetek farkat 😊 Antipátiát kezeljétek egymás nyakára busszal történõ parkolással, vagy egyéb módon 😊 Vagy oldjátok meg úriemberként, DOOMban..