1663
-
zab #743 jónak tűnik,egyre jobbnak :)
Sounds of War video
-
blash #742 -
#741 tök mindegy hisz azt csak a halott társak látják. -
blash #740 Masodik videoban 5:20 gondban van a kulso nezet, mikor egy haz kiallo reszenel maszkal. -
Thanatos #739 igen, a számítógépes játékok meg nem a háborúról szólnak akármennyire is élethűek akarnak lenni :P -
#738 Azért azt megnézném, hogy ki állna fel utána harcolni miután olyan sérülést kapott, hogy nem tud csak segítséggel lélegezni(OPA).
AA3 meg egy vicc, már mióta nem tudják kiadni a 3.0.6-ot, a megjelenés óta xar a kiképzés és tele van buggal a játék. -
#737 egy háború nem az akcióról szól :) -
zab #736 nem rossz,bár nem volt túl akció dús,de akik játszottak biztos élvezték,én vmivel jobbra számítottam :)
amúgy rendbe van,de van mit rajta még csiszolni...jöhetne már a demo :) -
#735 Operation Flashpoint 2 Dragon Rising Co-op Part 1 of 2 (Gameplay Gamescom 2009)
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising Co-op Part 2 of 2 (Gameplay Gamescom 2009)
-
#734 Nagy realitás, hogy bármelyik oldalra is állok, mindenképpen US ARMY fegyverzettel indulok, ellenben az ellenség (látszólag) AK-kkal és egyebekkel lő rám - holott ugye ők is a saját nézetből M16-osokkal, M249-esekkel, stb.-kkel lőnek.
PR játéknak nagyon jó, reális harctéri taktikai lövöldöz játéknak kettes alá az AA sorozat... -
zab #733 ja,az meg a másik h lesz-e olyan népszerű mint a BF vagy a COD,és összejön-e az a 32 fő :D
Na,majd kiderül, szeptemberben úgyis lesz egy demo sztem és utána eldől érdemes-e megvenni
Láttátok az American Army 3-at? Realitásban az is ott van,főleg a "gyógyítás" meg a futva becsúszás!
AA3 video -
#732 16v16 az érdekes lesz ilyen nagy mapokon! Legjobb lenne mint a bf-be 32v32 vagy még több csak annyi ember nem biztos hogy összejönne -
zab #731 és csak 16 v 16, szóval arra én is kiváncsi vagyok milyen gyakran botlunk majd ellenségbe,bár a sziget inkább hosszúkásabb...
meg h egy tankot hányan vezetnek? szóval külön vezető,külön torony kezelő?mert akkor még az is vesz el embert -
#730 mondta a vidiben a csávi. ha jól értettem 16km-t mondott mikor nézte a távoli hegyeket.
szóval számíthatunk jó nagy távokra :) -
Paranoia #729 Hja teljesen meggyőzőék a videók!
Bár mondjuk nem tudom mennyit kell majd lófrálni a szigeten multiba,mire bele csöppenünk egy nagy csatába.
Azért a battlefield:BC2 is elő rendeljük,biztos ami biztos...
-
#728 a videók alapján amúgy kifejezetten meg vagyok elégedve.
legalábbis én rosszabbra számítottam :D -
#727 Jó hát itt azért nem az a cél, hogy megtanulj helikoptert vezetni. -
#726 Én nem is tudtam hogy vannak ilyen háborús szimek is. :)
Elég ütősen néz ki az tuti, de egyszerűen ezen rengeteget lehetne még dolgozni... Gondoljunk arra, hogy itt valószinűleg majdnem gyerekjáték felvinni egy gépet, mint egy repülőszimulátorban, ahol le van modellezve normálisan a fizika meg minden, hát szóval rengeteg mindenben lehet fejlődni még. és remélem fognak is, mert itt hálistennek van egy erős konkurencia is. :) -
zab #725 Hardcore mod-ban mission
Hardcore Mission 2 -
zab #724 Vehicle Trailer
kicsit mintha a Battlefield 2-re hasonlítana -
#723 m16a2-be
csak félautomata van meg 3as. -
zab #722 gameplay 2
az előző video előzménye -
zab #721 igen,láttam a hardcore mod-ot,tetszett is! :P Csak ez a térkép előhívásakor jelent meg,azt meg gondolom hardcore modnál is lehet használni,de remélem akkor nem mutatja rajta az ellenséget!
M16-al meg csak hármasával lehet majd lőni?!mostanában rég láttam olyan fps-t ahol be lehet állítani h hanyasával lőjjön a fegyver
Meg a multijára kíváncsi leszek majd,meg h majd a servereken lesznek-e egyáltalán :) -
#720 épp 2hsz-el előtted kb. volt videó a hardcore módról
ahol a hud totál ki lesz lőve.
se térkép. se iránytű. se töltényszámláló. se életcsík. se lövédindíkátor.
semmi : ) -
zab #719 elég jónak tűnik,csak azt nem értem h a térképen már mért lehet látni előre h hol van az ellenség? ez egy kicsit ront nálam az összképen... -
#718 Jöhet minden, kivagyunk éhezve -
zab #717 gameplay
nem tudom ezt láttátok-e már -
#716 ettől eddig se féltem.
az engine már bizonyította a griddel a tökéletes optimalizáltságát -
#715 System Requirements -
lee56 #714 Pontosan, a rizsa egy dolog, meg a marketingvideók, hiszem ha majd játszok vele kategória, szépeket mondanak de az a baj ezzel hogy cod4-ben is van hardcore mod, és ez a játék pedig inkább arra próbál hasonlítani mint flashpoint-ra, bár ne legyen igazam. Én úgy látom ugyanazt kapjuk mint arma esetében anno, csomó dolog már realisztikus, de rengeteg minden nem az. :/ -
#713 Egyik komment : "fuck jeah 9th october iam in tha store :)))" -
#712 tetszik. amiket mondanak tetszik.
egyedül a homokzsákok mögé telepített gépágyús faszi nem tetszett.
szórta ezrével a lövedéket kifelé, de közbe a csuklója se rándult mint egy szobor állt :/ -
n003 #711 nahh ez már így ígéretesnek tűnik :) -
#710 "Hardcore Mode"
-
blash #709 Me'g ha ujak lennenek ezek a linkelt videok, de tok regiek. -
lee56 #708 Neked ezért fizetnek hogy ilyeneket mondj? :D -
zab #707 youtube-on nézgelődtem és elég sok minden van fönt, egy E3-as interjúra is ráakadtam,van pár érdekesség
Íme -
zab #706 meg még ez , itt is van pár jó ingame video részlet! -
zab #705 ebből is le lehet szűrni pár dolgot,egyet biztos, hogy akik játszanak vele azok nagyon békák... :] -
#704 ha tube-ról linkelsz legalább embedd-eld be pliz.