1663
-
Csokis #863 Attól még nem "allhigh". Persze, nyílván a textúrák nem változnak. Egyébként az AF-et nyugodtan lehetne 16x-ra is tenni, alig csökken a sebesség. -
#862 a textúrák nem lesznek szebbek a fények se lesznek már szebbek.
legfeljebb több mindnet rajzol ki, vagy szebbek lesznek a részecske effektek. -
#861 Gyakorlatilag meg 09-én... :) -
blash #860 Community Hardcore Movie
Community Sniper Movie
-
Csokis #859 Főleg, hogy nem "allhigh"... -
#858 Elvileg holnap érkezik... -
#857 allhigh-hoz képest igenis ronda. -
#856 Aztaaaa! Ki nem szarja le? -
balika16 #855 http://img18.imageshack.us/img18/51/flash5a.jpg
http://img515.imageshack.us/i/flash1a.jpg/
http://img96.imageshack.us/i/flash2l.jpg/
http://img260.imageshack.us/i/flash3.jpg/
http://img384.imageshack.us/i/flash4.jpg/
http://img18.imageshack.us/i/flash5a.jpg/
nem tom volt e! -
Reteek #854 Nagyon ürölük hogy az ajánlott rendszer cpu Core Quad :) Mivel AMD Phenom x4 em van :):) -
Reteek #853 wáááááááá még 3 nap wááááááááá -
#852 Miből gondolod, hogy úgyis meg fogjuk nézni? A gameplay az csak egy része az egésznek: van ott még sok minden más is, aminek jónak kell lennie. A "nem tetszik" és a "nem érdekel" között pedig óriási különbség van.
-
#851 Érdekes módon mielött megjelenik egy játék általában az emberek szídják és nem érdekel meg majd ha 90% ot kap ránézek... és mégis úgyanúgy megfogjátok nézni, megjelenésik tök fölösleges szídni vagy itélkezni róla mindig a gameplaynél derül is ki milyen lesz nem?
Ha meg nem érdekel titeket akkor meg minek írtok ide? -
blash #850 hangja is borzaszto -
n003 #849 meg az m4-n hova szerelték a fogantyút? -
Neoncsoves #848 grebber... ballisztika :) bár kicsit el van túlozva, sztem... -
#847 Hm csak én vagyok fogyatékos debil vagy valamit benéztem,de mi ez a sniperes lövés? Fölé céloz jóval és eltalálja -
tpM #846 kár, hogy a .45-öséből hiányzik a cső... -
#845 A grafika nagyon komoly. Kíváncsi leszek hardcore modban mennyire fog közelíteni a szimulációhoz.
Sion Lenton stílszerű a végén. Igazi meglepi lett volna, ha folytatja a sort a "farzsebből" egy páncélököllel, vagy egy tankkal.. :) -
#844 Első most volt pár hozzászólással lejjebb. Nekem még mindig nem tetszik ez a játék, sem a játékmenet, sem a graf. Ha majd kap néhány 90% körüli reviewt, akkor talán ránézek. -
#843 ha még nem voltak
video1
video2
nekem tetszik :O -
Thanatos #842 nem, hanem hogy nem lesz "szerver", (legalábbis valódi,dedikált nem), hanem a játékosok p2p rendszerrel kapcsolódnak egymáshoz -
n003 #841 "The game, at launch will be peer to peer only"
ez mit is jelent pontosan???
dedikált=ranked?? -
tpM #840 Nem lesz dedikált szerver :O -
#839 Ez a játék tényleg LIVE támogatású lesz? -
n003 #838 hmm .. najó inkább nem szólok semmitse -
tpM #837 Új videó (a végén van a poén :D) -
#836 Én nem tudtam ilyesmit elképzelni. :Ð
Hosszasan és nehézkesen vadásztam egy Tie Fighter Mission Editorra, ám mikor szembesültem vele, hogy kb. 30 vadásznál több egyszerűen nem lehet a küldetésben (meg sem jelennek, hiába lennének egyből ott már induláskor), akkor ízesen káromkodtam a gyepes játékmotort szidalmazva. :) -
#835 Na jó, de az X-wing-nél oda tudtad képzelni, hogy csak azért jönnek hullámokban, mert a Compat Operator által használt ProFázisosPlazmaRedukt-O-Méter egyszerre csak 6 vadász és 3 bombázó irányítását teszi lehetővé abban az irdatlan nagy ion zajban :) -
40 AI lehet EGYSZERRE a képernyőn
Nem a képernyőn, hanem a játékban.
aztán lehet hogy több ügyesen elrejtett spawnpointból jön egy bázis támadásánál 50 is. de lehet hogy csak 20, netán ha nem feltünű hogy csak ömlenek akkor meg 100 vagy akármennyi.
Tehát elkezdenek lövöldözni a bázisnál, de nem ám egyszerre támadnának meg, hanem szépen kivárják a sorukat, nehogy esetleg az bázist támadó jófiúknak túl nehéz legyena dolguk? :)
Akciófilm klisé, körbeállják az egy szem nagybetűs HŐST százan, de nem egyszerre rontanak rá, hanem szépen egyesével... :)
Vagy lásd X-Wing sorozat. Egy Csillagrombolón ugyan van 72 Tie Fighter/Interceptor, de mivel az engine nem tudja lekezelni, ezért hullámokban jöttek, egyszerre mindig csak 4-8-12. Sose több. Ha meghalltak, jött a következő hullám. Reális? Nem, ez árkád...
mi az árkád abba hogy mondjuk 40fő védi a bázis egyik felét. őket legyakod, és ahogy átérsz a másik felére megjelenik a bázist övező dombon 40ellen, mint " gyors reagálású hadtest " visszafoglalni a bázist.
Annyi, hogy már akkor odaérnének normális körülmény között, ha csak 1 km-re vannak. 1km-ről a .22LR kispuska hangját kitűnően lehet hallani 1-2km-ről (szélirántól, szélerősségtől függ), egy 9mm-es pisztoly hangját a házamban hallom, ha a légvonalban másfél kilométerre lévő lőtéren lőnek vele. Ha pedig például .30-06-os vadászpuskával lőnek, akkor a szomszéd faluban is lehet hallani, 4km-re.
Ezek után azt magyarázni, hogy elkezdesz lövöldözni te és a 40 védő egymásra, és bázis maradéka kényelmesen megvárja, amíg az első 40 védő meghal, hát sok mindennek nevezhető, de reálisnak nem... -
#833 óóó - Akkor ez egy "Zöld" játék lesz.... -
tpM #832 De a fákon majd felakadnak, mert ugye nem pusztítható a növényzet :D -
#831 Asszem' nem volt még
Arról tudni valamit, hogy a nehéz harckocsik át tudnak majd menni a kisebb gépjárműveken...? Mintha régebben láttam volna egy ilyen video-t.... Vagy csak annyira szeretnék már ilyen dolgokat ezekben a játékokban, hogy álmodtam???? -
#830 Nah, most már tudjuk, hogy se jó, se szép nem lesz a játék. -
#829 Egy kis kikapcsolódás :) -
#828 Akkor képzeld el azt a szitut, hogy van egy város, amit 40-nél több AI véd, és a társaiidal nem kell egy entry pointnál kezdeni a tisztogatást, hanem akármelyik oldalról belekezdhetsz úgy, hogy közben néhány társad egy másik oldalról nyomul befelé. Ez a szabadság, ez a nem árkádia.
Mindegy, lényegtelen, az a fontos, hogy vs.-ben jó legyen a játék, nekem aztán teljesen mindegy, hogy hány félküllős AI robotizál a pályán. Nekem az számít, hogy ne kelljen három lövedéket küldenem a fejébe, hogy elhalálozzon, hanem már az elsőtől spawn-ra kerüljön. -
#827 mi az árkád abba hogy mondjuk 40fő védi a bázis egyik felét. őket legyakod, és ahogy átérsz a másik felére megjelenik a bázist övező dombon 40ellen, mint " gyors reagálású hadtest " visszafoglalni a bázist.
szóval ez is spawn . csak épp okosan és úgy hogy nemvágod le.
lehet ezt variálni okosan. a kérdés hogy akarják-e
vagy szimplán ha legyaktál 35-öt, akkor egy szállítóteherautó arrajár és lepattan róla még 20. vagy két teherautó és még 40...
nem feltétlen kell hogy cod4 módszerre legyen " ablakban az ellen, kilövöd fut oda a semmiből a kövi" -
#826 árkádia
-
Peakman #825 Mondottam jöhetnek. Ez nem jelenti azt, hogy amíg állsz a kerítés mellett addig mindig beszületik a ház sarkához 1-1 katona. Feltéve ha ésszel csinálják a játékot ... -
#824 várj várj várj
sokan félreértitek
40 AI lehet EGYSZERRE a képernyőn
szóval 40-et láthatsz max egyszerre.
aztán lehet hogy több ügyesen elrejtett spawnpointból jön egy bázis támadásánál 50 is. de lehet hogy csak 20, netán ha nem feltünű hogy csak ömlenek akkor meg 100 vagy akármennyi.
ergóóó? nem tudod számolni...