1663
  • zab
    gameplay

a változatosság kedvéért ugyanaz a pálya :]
    de mégis jobb mint a semmi...
  • repvez
    csak ez az egy pálya lesz mindig ebbol vannak a videok
  • VRSDM
    a vidikből adódóan eléggé hangulatos.
    nekem legalábbis nagyon tetszik.

lehet hogy nem szimulátor. lehet hogy nem taktikai fps lesz
    de tuti hogy egy jó játék amit megéri megvenni :)
  • zab
    http://www.youtube.com/watch?v=5z6CX_udUGY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iI2gM3fGZFY&feature=related

gameplay video
  • Vass Gábor
    Elő lehet már rendelni a cd galaxisneten hurrrááá
  • TitaniumRR #698
    Na, melyik forrás lesz a hiteles? A magyar vagy ez itt?

A Codemasters-nek egyelőre úgy tűnik sikerül az, ami a Bohemiának nem: Multiplatform egy időben.
  • [NST]Cifu
    Az utolsó képen látható "hőkép" a tipikus példája az áttextúrázással létrehozott ál-hőképnek... :S
  • JohnnySmith
    <span class="bb-style-large">2009 Október 8.</span>
  • TitaniumRR #695
    A mai aktuális konkrét megjelenési dátum pedig... :-)
  • Scottt
    Készülget,kép videóitt már liheg a csávó^^Lehet, hogy mégis kisül belőle valami jó?:)
  • repvez
    Az uj video alapján azért nem lesz olyan rossz.(remélem) :)
  • bakvarnyu
    de azért szerintem is 1:100-oz a valószinüsége.
  • bakvarnyu
    A Maffiózókba volt az a jelenet , hogy Christopher ledurrantotta egy ruszki csávó fejét az erdőben.Utána meg még az vadászott rájuk.
  • VRSDM
    a fejlövésekre visszatérve.
    ha már fejlövés akkor 99.9% hogy meghalsz. lehet rajtad kevlár sisak. édesmindegy. legfeljebb ha nagyon lapos szögben talál el a lövedék akkor le"pattan". de annak az esélye minimális
    a sisak fő szerepe a repeszek ellen van. nem az ellen hogy ha fejbelőnek akkor túléld-e.
    innentől kezdve :/ ha valakit fejbelövök ne jöjjön tovább felém. 1métert se.
  • Shep
    Hát az AI elég 0-s volt, az amikor lazán felsétált a dombra a társ meg a homokzsákot lőtte, az ellen meg csak guggolt mögötte, na az utlra gáz volt.
  • lee56
    Miért, nem minden esetben halnak meg az emberek fejlövésektől sem, lehet csak a fülét lőtte le mint ez a szerencsés szerencsétlen :) Persze a játékról akkor ennyit, még azért megnézem ha kijön, ha más nem poénnak jó lesz, vagy elrettentő példának, majd elválik :)
  • tpM
    "As you can see, i've taken a hit to the head. It's nothing serious but I am bleeding badly."
  • VRSDM
    hm. remélem egyszer összejön egy értelmes szórend...
  • nenad
    ez nagyon arcade-os feelingje van, remélem lesz valami profibb módja.
  • repvez
    egy kis gameplay
    Alatta a második része
  • shootaboy
    :D Mondjuk ennyi erővel a TPS módnál is kilóg a lóláb ArmA esetében...TPS-be kapcsolsz, de ugyanúgy az optikán keresztül látod a világot körülötted.
  • blash

Mint ezen a kepen is latni, ugyan hogy gondoltak hogy ejjellatoval a szemen belenez az optikai iranyzekba? Persze ez az aprosag mar ofp/armaban is megvolt, megvan.
  • Pretorian
    Nem, de ilyet se. Erdőszínű erdőt akarok ;)
  • Prince23
    Pedig októberben fog jönni:)
  • VRSDM
    szeptember az ősz. gondoljunk a legjobbakra :)
    amúgy meg várható volt hogy nem a nyári uborkaszezonba adják ki, hanem inkább elhúzzák karácsonyig...
  • [NST]Cifu
    Q1: Január, Február, Március
    Q2: Április, Május, Június
    Q3: Július, Augusztus, Szeptember
    Q4: Október, November, December

Ebből fakadóan én nem tennék egyenlőségjelet a Q3 és az ősz közé. :)
  • VRSDM
    Q3 az ősz...;)
  • [NST]Cifu
    A fórum szerint ingame. Viszont a 2009 fall felírat a végén jelent valamit... És nem jót, a 2009Q3 helyett 2009Q4-re változott a megjelenés várható időpontja (hivatalos megjelenési dátum továbbra sincs).
  • repvez
    uj video van kint ehun e
    Ha ez mind ingame van akkor azért nem lesz olyan rosz egy kicsit pörgösebb lesz az ARMAnál.
  • Scottt
    Igen,az tényleg nagyon valószerű lett,bár az Arma2-é se lesz kutya:)
  • repvez
    Nekem a The Hunter szin(t)ü tetszene a legjobban.
  • Jobson
    Ha nagyon hiányoznak a realistikus szinek és fényhatások akkor jelentkezz valamilyen zsoldos hadseregbe. Ott tuti megkapod a szineidet
  • VRSDM
    nézd meg az obliviont. olyan színű erdőt akarsz? kétlem...
  • Pretorian
    Ezek a fakó színek, életszerűtlen fényhatások nekem sem jönnek be, a GRAW-sorozatban, illetve az Unreal engine 3-al készült játékokban is ezzel nyírták ki a képi világot. Hiányoznak az élénk színek. A piros az piros legyen baszki', a zöld meg zöld és ne sárgás-szürkés.
  • Scottt
    Ezek a fényhatások kurva szarok SZVSZ.Egyébként tényleg egy realisztikusabb kod4re kell számítani szerintem^^
  • Prince23
    4 új kép
  • DrRadon
    Ja, hát egy ilyen poént 100%-os készültségnél is el lehet sütni :)
  • [NST]Cifu
    Volt egy óriási beszólás a hivatalos fórumban, "Think are you ready?" látható a videóban, erre a válasz: "I'm ready, but the game isn't." :)
  • VRSDM
    szerk.
    előbb voltam okoska. mint hogy meglássak a hd fület.
    szori : )
  • VRSDM
    ha linkelsz legalább normális minőségben tedd, mert a jutub használhatatlan ilyenekre...