1663
-
zab #703 gameplay
a változatosság kedvéért ugyanaz a pálya :]
de mégis jobb mint a semmi... -
#702 csak ez az egy pálya lesz mindig ebbol vannak a videok -
#701 a vidikből adódóan eléggé hangulatos.
nekem legalábbis nagyon tetszik.
lehet hogy nem szimulátor. lehet hogy nem taktikai fps lesz
de tuti hogy egy jó játék amit megéri megvenni :) -
zab #700 http://www.youtube.com/watch?v=5z6CX_udUGY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iI2gM3fGZFY&feature=related
gameplay video -
#699 Elő lehet már rendelni a cd galaxisneten hurrrááá -
#698 Na, melyik forrás lesz a hiteles? A magyar vagy ez itt?
A Codemasters-nek egyelőre úgy tűnik sikerül az, ami a Bohemiának nem: Multiplatform egy időben. -
#697 Az utolsó képen látható "hőkép" a tipikus példája az áttextúrázással létrehozott ál-hőképnek... :S -
-
#695 A mai aktuális konkrét megjelenési dátum pedig... :-) -
#694 Készülget,kép videóitt már liheg a csávó^^Lehet, hogy mégis kisül belőle valami jó?:) -
#693 Az uj video alapján azért nem lesz olyan rossz.(remélem) :) -
#692 de azért szerintem is 1:100-oz a valószinüsége. -
#691 A Maffiózókba volt az a jelenet , hogy Christopher ledurrantotta egy ruszki csávó fejét az erdőben.Utána meg még az vadászott rájuk. -
#690 a fejlövésekre visszatérve.
ha már fejlövés akkor 99.9% hogy meghalsz. lehet rajtad kevlár sisak. édesmindegy. legfeljebb ha nagyon lapos szögben talál el a lövedék akkor le"pattan". de annak az esélye minimális
a sisak fő szerepe a repeszek ellen van. nem az ellen hogy ha fejbelőnek akkor túléld-e.
innentől kezdve :/ ha valakit fejbelövök ne jöjjön tovább felém. 1métert se. -
#689 Hát az AI elég 0-s volt, az amikor lazán felsétált a dombra a társ meg a homokzsákot lőtte, az ellen meg csak guggolt mögötte, na az utlra gáz volt. -
lee56 #688 Miért, nem minden esetben halnak meg az emberek fejlövésektől sem, lehet csak a fülét lőtte le mint ez a szerencsés szerencsétlen :) Persze a játékról akkor ennyit, még azért megnézem ha kijön, ha más nem poénnak jó lesz, vagy elrettentő példának, majd elválik :) -
tpM #687 "As you can see, i've taken a hit to the head. It's nothing serious but I am bleeding badly." -
#686 hm. remélem egyszer összejön egy értelmes szórend... -
nenad #685 ez nagyon arcade-os feelingje van, remélem lesz valami profibb módja. -
#684 egy kis gameplay
Alatta a második része -
shootaboy #683 :D Mondjuk ennyi erővel a TPS módnál is kilóg a lóláb ArmA esetében...TPS-be kapcsolsz, de ugyanúgy az optikán keresztül látod a világot körülötted. -
blash #682
Mint ezen a kepen is latni, ugyan hogy gondoltak hogy ejjellatoval a szemen belenez az optikai iranyzekba? Persze ez az aprosag mar ofp/armaban is megvolt, megvan. -
#681 Nem, de ilyet se. Erdőszínű erdőt akarok ;) -
#680 Pedig októberben fog jönni:) -
#679 szeptember az ősz. gondoljunk a legjobbakra :)
amúgy meg várható volt hogy nem a nyári uborkaszezonba adják ki, hanem inkább elhúzzák karácsonyig... -
#678 Q1: Január, Február, Március
Q2: Április, Május, Június
Q3: Július, Augusztus, Szeptember
Q4: Október, November, December
Ebből fakadóan én nem tennék egyenlőségjelet a Q3 és az ősz közé. :) -
#677 Q3 az ősz...;) -
#676 A fórum szerint ingame. Viszont a 2009 fall felírat a végén jelent valamit... És nem jót, a 2009Q3 helyett 2009Q4-re változott a megjelenés várható időpontja (hivatalos megjelenési dátum továbbra sincs). -
#675 uj video van kint ehun e
Ha ez mind ingame van akkor azért nem lesz olyan rosz egy kicsit pörgösebb lesz az ARMAnál. -
#674 Igen,az tényleg nagyon valószerű lett,bár az Arma2-é se lesz kutya:) -
#673 Nekem a The Hunter szin(t)ü tetszene a legjobban. -
Jobson #672 Ha nagyon hiányoznak a realistikus szinek és fényhatások akkor jelentkezz valamilyen zsoldos hadseregbe. Ott tuti megkapod a szineidet -
#671 nézd meg az obliviont. olyan színű erdőt akarsz? kétlem... -
#670 Ezek a fakó színek, életszerűtlen fényhatások nekem sem jönnek be, a GRAW-sorozatban, illetve az Unreal engine 3-al készült játékokban is ezzel nyírták ki a képi világot. Hiányoznak az élénk színek. A piros az piros legyen baszki', a zöld meg zöld és ne sárgás-szürkés. -
#669 Ezek a fényhatások kurva szarok SZVSZ.Egyébként tényleg egy realisztikusabb kod4re kell számítani szerintem^^ -
#668 4 új kép -
#667 Ja, hát egy ilyen poént 100%-os készültségnél is el lehet sütni :) -
#666 Volt egy óriási beszólás a hivatalos fórumban, "Think are you ready?" látható a videóban, erre a válasz: "I'm ready, but the game isn't." :) -
#665 szerk.
előbb voltam okoska. mint hogy meglássak a hd fület.
szori : ) -
#664 ha linkelsz legalább normális minőségben tedd, mert a jutub használhatatlan ilyenekre...