5868
Jedi Knight 3
  • dragon11
    Mit képzelsz Te magadról? néma légy.. halkulj el..
  • tomonor
    ööö, felezek.
  • elitehun
    Ki vagy te Vágó? xD
  • tomonor
    óóó igazán? én nem nooboztam, csak egy opciót adtam egy kérdésre B)
  • kas123
    Téged is banolni kellett volna a jk-s világból, aki rögtön le noob-ozza az embert, az nem normális.
  • elitehun
    1.aha
    2.én sohase csítelek (legalábbis multiban)
  • tomonor
    sok mindentől függ.
    1. Noob vagy
    2. Ja+-os szervereken adminoknak kell adniuk erőt vagy fegyvert
    3. Lugormod szervereken fejlődnöd kel la fegyverekért.
    4. MB2-t inkább nem is említem.

Továbbá azt is kell tudnod hogy cheatelni multiban nem fogsz tudni. Volt egy gyökér gyerek a szerómon, az is próbálta bekapcsolni a csíteket, de inkább bannoltam.
  • elitehun
    Mért nem tudom használni a jedi erőmet multiban?(ahol szabad)
  • elitehun
    ok
  • tomonor
    nem, magyarok nagyon lámák. Én speciel Angol klánba vagyok, az egyik legnagyobb klánba ( =JM= ) Több mint 80-an vagyunk =P és az egyik szabályunk hogy only english...
  • elitehun
    Nem tudtok ajánlani egy magyar szerót?
  • tomonor
    LOL
  • elitehun
    jóvan na már megvan! csak már elfelejtettem hogy külön ikon van hozzá
  • Black Hawk
    már régebben meg volt vagy 4x kijátszottam :D és az tökéletesen ment. most egy új verziót szedtem le mert valami szemét behúzta az enyémet és az új verzió csinálja ezt és ennek is csak a single része. már a path-et is felraktam de nem lett jobb a helyzet meg már újra is pakoltam de a helyzet változatlan.
  • tomonor
    Ha ennyit nem tudsz akkor bele se kezdj.
  • tomonor
    o_O talán a videókártyád nem kezeli a q3 engine-t bár passz.
  • Black Hawk
    Folyamatosan villog a kép
    szóval van kép és villog egy másik háttér alatta
  • elitehun
    Valaki elmagyarázná hogy hogy kell multizni?
  • tomonor
    hogyérted?
  • Black Hawk
    tippet kérnék. Szerintetek mitől van az hogy szét esik kép a játék közben?
  • tomonor
    csak v1.01-el mükszik az online mód, és ajánlatos hogy JA+-al kezd. Ha egy online RPG-be akarsz kerülni, akkor lugormod, ám az nem ajánlatos a kezdőknek, ugyanis ott fejlődni kell, meg pénz van. Az MB2-t sajnos nem ismerem, mer tul gyenge hozzá a gépem hogy megnyisson egy szerót, ám ott nem csak erő van meg élet hanem XP is ha jól láttam a képeken. Tulajdonképpen ez a 3 nagy mod uralja a jka univerzumot. Kisebb modoknak ott van még a clan mod vagy a makermod...
  • KILLER2
    Én amikor mégjátszottam, akkor JA+ volt fent.
  • DonZorro
    Hali Srácok! Bocsi a kérdésért, de melyik verzióval játsztok a NETen? MOD vagy ilyesmi van használatban?
  • elitehun
    Végre lejött!!!! de most meg nem tudok vele játszani mert megyek át a haveromhoz. holnap után suli
  • tomonor
    igazság szerint nem tudom, mer nekem olyan szörnyű gépem van hogy minden grafika az árnyékkal is a minimumon van xD így is nagy a lag. :/
  • KILLER2
    Most hogy kicsit villogjak a GTK tudásommal :)
    Az árnyékokkal hogy birkózik meg a lugormod? Egyszerűen kihagyja őket? Mert ugye a JK pályába égetett árnyékokkal "dolgozik". Szóval itt nem kap semmi árnyékot pl egy asztal, ha leteszed lugormodban?
  • tomonor
    D:
  • KILLER2
    Köszi. Na most már tudom, hogy mi is ez. Csak érdekelt, hogy mi ez a híres lugormod. Játszani már nem fogok vele, mivel márjó ideje nem JKzok.
  • gyonax
    :D gyonax nem akart túl sok időt rááldozni a keresésre... Az volt az első normális találat, én meg nem játszottam a moddal tehát nem tudtam hogy van újabb verzió... Bocs
  • elitehun
    Úgy látom ez egy 3 személyes topik
  • tomonor
    Szal annyit akartam mondani hogy a filefront-on lévő lugor egy ingyenes kis fos, amely elß@szh@atj@ az egész mapot, de amúgy is, ugy látom gyonax ért a kereséshez, ugyanis sikerült a lehető legrégibb verziót megtalálnia, még amikor ez volt béta. Lugormod 1.1-ezzel már nem lesz annyi gondod, ám mondom, ha nem akarod ne tölcsd, le, inkább gyere a szerómra, és ott elmagyarázom a dolgokat neked.
  • tomonor
    NORMÁLIS VAGY?!?!? Nehogy megnyisd azt a linked killer, az az alpha lugormod, tiszta szar. A lugormod története:

Alpha lugormod (Lugormod v2-ig)
    Lehetővé tette hogy a játékosok regisztráljanak a szerón a /regnick-el és kaptak egy számot cserébe jelszóul amit meg kellett jegyezniük. Továbbá az építést játék közben is lehetővé tette kódokat használva, amely elég bonyolult, higyjetek nekem.Habár az alpha lugormod sikereket ért el, az eredeti kitalálója átpasszolta a a forráskódokat RoboPhred-nek, aki ezután továbbfejlesztette.

Lugormod T2
    Ez már a továbbfeljesztett változata volt az alphalugornak, néhány olyan újdonság került bele mint hogy a játékból emailt küldj egy email címre, vagy a játékban egy regisztrált játékosnak, továbbá már a regisztráció rendszer megváltozott, hogy te add meg a jelszódat, és ne a gép adja, pl: /register jozsi anyu - /register name password... És még olyan nyalánkságokat tartalmazott mint a texture csere kódok használatával, vagy olyan speciális tárgyak elhelyezése mint egy kamera amibe bele tudsz szálni, hogy nézelődj, vagy akár egy egyszerű kódu lift. Ennek ellenére a T2 lugormod instabil volt, RoboPhred ezt személyesen tette közzé, nagyon labilissá vált, sokat fagyot le egy szerver tőle, és volt amikor teljesen kitörlődtek egy térkép módosításai egy rosszul elhelyezett kód miatt.

Lugormod U# (az új generáció)
    A lugormod U# az eredeti lugormodra épül, ám kódjait olyan felhasználó baráttá teremtette, hogy egy moddernek (aki már dolgozott GTKradiantal, mint én) egyszerűen gyerekjáték lehelyezni a kódokat hogy építsen például. Nem azt mondom hogy könnyebb lett, hanem hogy nincs annyi macera. Például, régebben, amikor még nem volt meg az U#lugorom, és rosszul helyeztem le egy tárgyat, és le akartam törölni, az Rcon-t kellett használnom. T2-ben, ha valamit rosszul töröltél, akkor az kiírtotta a World Spawn-t, ami annyit tesz hogy miután elmentetted, ujraindítottad a térképet, nem töltött be többé, ugyanis mondhatjuk azt hogy magát a betöltő képernyőt törölted. (és ha nincs elég tapasztalatod ahoz hogy játékon kívül add hozzá, akkor annyi volt). Ám mostmár az U-ban ez mind megoldódott, csak apróbb hibák vannak.
    Amiért senki se tudja ezt annak persze oka is van: RoboPhred ezt a modot nem szánja a publikumnak, egy jól elrejtett oldalon bújt meg a modjaival (még most is szerkeszti) hogy csak azok találjanak rá, akik tényleg érdekeltek ebben a modban. Ugyanis ahoz hogy ott legyél egy lugor szerón, ahoz nem kell a lugormodot letölteni. Olyasmi ez mint a Ja+ esete, csak mivel ha a ja+-t nem töltöd le akkor méhány animációbol kimaradsz. Nos, a lugormod csakis a Base dolgokat használja, tehát ezért nem kell aggódni. Továbbá egy házi szerver létrehozása is körülményes, ugyanis az U# lugormod csak egy .dll fájlt tartalmaz, ezután létre kell hoznod egy server.cfg-t, bat fileokat, meg mifenét. Szal ez a cucc kicsiknek nem való. A másik dolog hogy ez igy el van bujtatttva a köznép elől az az hogy az U#lugormod még mindig csak béta, igaz most éri el a második verziót. Ám összesen 3-at tervezett eredetileg Robo, szal még egy teljes fejlődés hátra van.

Én azt ajánlom ne töltsd le, senki se töltsön le lugormodot filefrontról, kivéve ha ki akarja próbálni az építést.

Egy építés nagyjából így néz ki (most fejből írok egy kódot:
    /place misc_model_breakable 0 model,<model elérési útja az assets0.pk3-ban>,spawnflags,1,maxs,11 20 15, mins,-11 -20 0,modelscale,1.3

ez egy nagyon egyszerű kód volt, aki ezt most itt megértette, az építhet. Ez csak egy teszt kód volt, amugy ezt akartam elmagyarázni:
    /place misc_model_breakable 0 model,map_objects/nar_shaddar/reelosdesk,maxs,22 47 40,mins,-22 -47 0,spawnflags,1,modelscale,0.7
    Nos, ez egy barna asztal. Amúgy már egyszerűbb lesz ha gyakorlatba használod, és mivel már lassan egy hónapja így építek+GTKradiant-os gyakorlatom is van, így már könnyebb.
  • KILLER2
    Meglesem.
  • gyonax
    Lugormod:)
  • elitehun
    Én is rég játszottam vele csak most rámjött a star wars fíling
  • KILLER2
    Azazjó. Sokat hallottam már ezt a modnevet, de a mai napig nem tudom, hogy pontosan mi is ez :) Bár már lényegtelen is, mivel jó ideje nem játszok már a játékkal.
  • tomonor
    2001. Én ismegjelenése után szereztem meg, de csak most 2007-ben kezdtem el online játszani vele. Most meg már Lugormodon modolom a mapokat. :P
  • KILLER2
    Azé nem warezolunk ennyire
    Hidd el, torrenttel jársz a legjobban, azt meg nem nehéz megtalálni. Egyéb helyet keress. Abból a legegyszerűbb valami SMSwarez oldal lenne.
  • KILLER2
    Ja, elég régi. Én még anno a megjelenés utáni napokban vettem 12e Ftért :)
    De ez meg is érte, rengeteget toltam.
  • elitehun
    És van ötletetek hogy honnan szedjem le? és ha lehet ne torrentről de ingyen